- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.281
Erken yatıyorsan bence de öyle yapabilirsin canım.ben yapabilirim çünkü erken yatıyorum o yüzden aor olmaz denicem en geç 5 te bırakayım yemeyi yarın deniyeyim bakalım
İyi akşamlar canım, görüşürüzhadi kızlar öpüyorum sizi iyi akşamlar ben çocukları alır yatar :) sabah görüşürüz
valla 1 gün guruldadı sonra alıştı canım yaa akşam yapıyorum sporumu falan üstünede limon soda o beni tıkıyo..Ben o kadar erken yiyip gece yatana kadar acıkmadan duramıyorum maalesef :/ Sen nasıl idare edebiliyorsun canım, var mı bi önerin?
bende öyle yapayım eşim 6 gibi geliyor geç oluyor yarın 2 mile yapıyım haber verim sonra sizede ayy iyiyim bugun çok şukur hasta olmak çok kötü yaaa
öyle yap canım belki ondan kilo vermen zorlanıyo erken yatıyosan ona göre 4 civarı ye bak faydasını görürsün en azından bir kaç gün öyle yap sonra gene düzelt ara ara böyle yapben yapabilirim çünkü erken yatıyorum o yüzden aor olmaz denicem en geç 5 te bırakayım yemeyi yarın deniyeyim bakalım
bencede başlasın canım yaa özledim valla enerjik görmek istiyorum sizi öylee spor yapalım beraberrrFFİİİGGGHHTTTİİİİNNNNGGGG............ ortim hadi bakalım yarış başlasın artık :)
Kizlar ben menumu yazayim.
Sabah
Birbucuk haslanmis yumurta dort zeytin. Salatalik kucuk light peynir
Ogle
Kirmizi mercimek corbasi yulaf kepekli kucuk kase yogurt
Ara ogu .
Elma
Aksam
Yarim parca karniyarik. Ve. Cacik
Bir saat yuruyus ve ek yarim saat fazladan yuruyus 2 litre su.
Güzel menü canımKizlar ben menumu yazayim.
Sabah
Ogle
Ara ogu .
Elma
Aksam
tamam haklısın erkenci olduğum için kolay olur 1-2 gün sonra alışır vucudum nasıl olsa hadi öptüm :)valla 1 gün guruldadı sonra alıştı canım yaa akşam yapıyorum sporumu falan üstünede limon soda o beni tıkıyo..
öyle yap canım belki ondan kilo vermen zorlanıyo erken yatıyosan ona göre 4 civarı ye bak faydasını görürsün en azından bir kaç gün öyle yap sonra gene düzelt ara ara böyle yap
bencede başlasın canım yaa özledim valla enerjik görmek istiyorum sizi öylee spor yapalım beraberrr
aferim çekirge çok iyiKizlar ben menumu yazayim.
Sabah
Ogle
Ara ogu .
Elma
Aksam
eee bundan sonra sana taş martı diyelim sıkılaştıysanGüzel menü canım
kız bende aynını düşündümeee bundan sonra sana taş martı diyelim sıkılaştıysan
:) :)aferim çekirge çok iyi
Tesekkur ederim cnmGüzel menü canım
eee bundan sonra sana taş martı diyelim sıkılaştıysan
Diyin valla hoşuma gittikız bende aynını düşündüm
kız düşün bide tam istediğin kiloya in neler derizz :)Diyin valla hoşuma gitti
Yaa ben de cok heyecanlanıyorum cidden şaka maka 2 kilocuk kaldıkız düşün bide tam istediğin kiloya in neler derizz :)
az kaldı be kuzum senin valla bu azimle haftaya bir bakmışız istediğin kilodasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?