Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben o kadar erken yiyip gece yatana kadar acıkmadan duramıyorum maalesef :/ Sen nasıl idare edebiliyorsun canım, var mı bi önerin?
valla 1 gün guruldadı sonra alıştı canım yaa akşam yapıyorum sporumu falan üstünede limon soda o beni tıkıyo..
bende öyle yapayım eşim 6 gibi geliyor geç oluyor yarın 2 mile yapıyım haber verim sonra sizede ayy iyiyim bugun çok şukur hasta olmak çok kötü yaaa
ben yapabilirim çünkü erken yatıyorum o yüzden aor olmaz denicem en geç 5 te bırakayım yemeyi yarın deniyeyim bakalım
öyle yap canım belki ondan kilo vermen zorlanıyo erken yatıyosan ona göre 4 civarı ye bak faydasını görürsün en azından bir kaç gün öyle yap sonra gene düzelt ara ara böyle yap
FFİİİGGGHHTTTİİİİNNNNGGGG............ ortim hadi bakalım yarış başlasın artık :)
bencede başlasın canım yaa özledim valla enerjik görmek istiyorum sizi öylee spor yapalım beraberrr

Güzel menü canım

tamam haklısın erkenci olduğum için kolay olur 1-2 gün sonra alışır vucudum nasıl olsa hadi öptüm :)

aferim çekirge çok iyi

kız düşün bide tam istediğin kiloya in neler derizz :)
az kaldı be kuzum senin valla bu azimle haftaya bir bakmışız istediğin kilodasın
Yaa ben de cok heyecanlanıyorum cidden şaka maka 2 kilocuk kaldı
Aslında daha azimli olsam simdiye kadar inebilirdim de biraz yavastan bile aldım sanki

Pazar menüsü
Sahur: 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta
2 lokma ekmek
İftar: 1 dilim ekmek
1 şiş adana kebap
1 közde biber
Su: 2 litre 2 bardak ayran
Spor: 10 dk leslie
Bugun:
Sahur: 1 yumdan ıspanaklıyumurta- domates- salatalık-1 kaşık lor peynir
İftaar: salata hamsi Fırında
Su: 2 litre
Spor: 5dk leslie
Malesef iki gündür pekiyi geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…