- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.301
InsAllah tatlim sanada gunaydinGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
Hayırdır ne sürprizi ay bende sevindim bu sabah hiç dikkat etmemiştim bu hafta kilo aldım sanmıştım ama tatlı yemedim hiç sabah 79.1çıktım çok sevindim cumaya benimde 78 leri görmem lazım:)Herkese gunaydinnn rakibelerim hadi birazcik canlanin cuma size surprizim varrrr:)))
Bugunden isi sıkı tut caanim ben hafta sonundan beri iki ogun yapiyorum aksamai 3 te yiyorum yaoabilirsen oyle yao yoksa aksami en gec 4 te ye mutlakabgorursun:)))Hayırdır ne sürprizi ay bende sevindim bu sabah hiç dikkat etmemiştim bu hafta kilo aldım sanmıştım ama tatlı yemedim hiç sabah 79.1çıktım çok sevindim cumaya benimde 78 leri görmem lazım:)
Bende seni bekliyodum muska coktan girmistir dedim baktim girmemissin sanada gunaydin tatlimGünaydın..
Okuya okuya geliyorum..
Çok geçmiş olsun tatlış.Canım benim yeni geldim doktordan ya serum verdiler sürekli feci şekilde bulantı çekiyorum mikrobikmiş çocuklardan grip bulaştı kayınvalidem bakıyo 2-3 çocuklara bana menüleri yazamadım daha doğru düzenli yemedim hala karnım ağrıyo inşallah bugün daha iyi olursam yarın normal diyetime devam edicem düzenli bir şekilde yazmaya başlarım..
Valla başı 60 olsunda virgülden sonrası teferruatharikasın tatlım ..
umarım bu yaptığın sağlıklıdır bu cumaya kadar 60 düşmek istiyorum diye yazmışsın .. 1 haftada 5 kilo çok değilmi
Menünde suyunda sporundsa gayet gzel canımcım..Kizlar ben menumu yazayim.
Sabah
Birbucuk haslanmis yumurta dort zeytin. Salatalik kucuk light peynir
Ogle
Kirmizi mercimek corbasi yulaf kepekli kucuk kase yogurt
Ara ogu .
Elma
Aksam
Yarim parca karniyarik. Ve. Cacik
Bir saat yuruyus ve ek yarim saat fazladan yuruyus 2 litre su.
Neymiş neymiş neymiş çooook merak ettiiiim.Herkese gunaydinnn rakibelerim hadi birazcik canlanin cuma size surprizim varrrr:)))
:)))) soylemeeeem:))Menünde suyunda sporundsa gayet gzel canımcım..
Neymiş neymiş neymiş çooook merak ettiiiim.
Sendeki azimdem bende istiyorum ya bu ne maşallah sana :)Dünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
Super hadi geliyo 60Dünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
Evet erken yiyim bari bundan sonraBugunden isi sıkı tut caanim ben hafta sonundan beri iki ogun yapiyorum aksamai 3 te yiyorum yaoabilirsen oyle yao yoksa aksami en gec 4 te ye mutlakabgorursun:)))
Yaaaaaaa:)))) soylemeeeem:))
Bitsin artık bu çileeeeeeSendeki azimdem bende istiyorum ya bu ne maşallah sana :)
Gelsiiiin başı 60 olsun isterse 60,9 olsunSuper hadi geliyo 60
Aynen bende 60 a razıyım ama daha çok varrrrrrrr..............Yaaaaaaa
Banane banane söyle
Bitsin artık bu çileeeeee
Diye bağırmaya başlanmadan diyeti bitirmek lazım
Gelsiiiin başı 60 olsun isterse 60,9 olsun
Yok canım senin 28 kilon var neki 28 kilo yazın ortasında 60sın inşallah..Aynen bende 60 a razıyım ama daha çok varrrrrrrr..............
5ten gec yiyosan bikac gun en gec 5 te ye sonrada alisiyoaun zaten canim bide sen erken uyuyosun benim gibi oyuzden 4 te yersin zamanla ve inan ozaman gidiyo kilolarEvet erken yiyim bari bundan sonra
Tamam sana soyleyim kimseye soyleme sakinn sisssssst:)) bende mezun olcam insAllah:))))Yaaaaaaa
Banane banane söyle
Bitsin artık bu çileeeeee
Diye bağırmaya başlanmadan diyeti bitirmek lazım
Gelsiiiin başı 60 olsun isterse 60,9 olsun
YuppiiiiiiiTamam sana soyleyim kimseye soyleme sakinn sisssssst:)) bende mezun olcam insAllah:))))
Canım bende erken yatarım o yüzden 16-17 gibi son öğünümü yiyorum eşim geç geliyo onlar 19da yiyor onlarla yediimde hiç kilo veremediğimi farkettim.Evet erken yiyim bari bundan sonra
Tamam bugünden sonra başlıyorum erkenden yemeye :)Canım bende erken yatarım o yüzden 16-17 gibi son öğünümü yiyorum eşim geç geliyo onlar 19da yiyor onlarla yediimde hiç kilo veremediğimi farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?