Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyim tatlım agrım yok sukur, kahvaltımı da yaptım az once geldim :) bugun guzel bi menu yapıcam insallah :)
git leslie 5 mile yap, yapmadan gozume gorunme !!!!! bugun menunde kacamak gorursem cok pis fena kızarım!!!!!
sen nasıl şirinesin yaa hep kızıcak yer arıyosun :) öfkeli şirin seni tabi haberin yok geçen hafta butun ev çok fena grip olduk hastanede geçirdim 2 günümü oğluşumun başında sonra kızım sonra eşim sonra ben sırayla gezdi mikroplar kv geldi 4 gün bende kaldı bize baktı o derece yani ben kilo almadığıma şükrediyorum :) bahanesi yok tabi ama diyeti çok sıkı tutamadım ama hiç tatlı bişeyde yemedim 5 mile çokta 2 parça halinde 2 mile yapıyım belim sakat malum olarmı yinede kızcanmı:)) yokya ne kaçamağı ne diyon bacım sen vallahi yapmıyorum kaçamak falan

biliyorum hasta oldugunu hatta dun sabah kv denin yaptıgı mercimekli kofteleri gumlettin!!!! zayıflayanlara sirine zayıflamayanlara sinirli sirinim ben hadi 2+2 yap leslieyi bu iki hafta sonra 75 olacaksın haberin olsun!!!!

biliyorum hasta oldugunu hatta dun sabah kv denin yaptıgı mercimekli kofteleri gumlettin!!!! zayıflayanlara sirine zayıflamayanlara sinirli sirinim ben hadi 2+2 yap leslieyi bu iki hafta sonra 75 olacaksın haberin olsun!!!!
inşallah hayatım tamam sen bizi incecik yapıcan :)

nilsub bugun 16 da aksam yemeginde 1 kase corba ic yanında baska bisey yeme senin mideyi bi kucultelim once
Şuan öğlen yemeği olarak bir fincan tarçınlı süt içiyorum 16.00gibide 1kase yoğurda 2kaşık yulaf ezmesi koyarım diyorum olurmu çorba yapmadım bugün evet hadi bakalım senin öğrencin olayım sahip:)

Sagol canım, ama fazla bi agrı degil. Benim oluyor böyle ya, karna ve belime cok vuruyor. Bel zaten sakat agrıyacak yer aradıgı icin kendisi, alıstım ben
kıyamam canım ama daha gençsin dikkat et dr a falan görün muhakak ileride sorun çıkarmasın ..
bugün annemde misafir var ben sebze yemeğimi de aldım geldim anneme :)
inşallah kilo almam hazır 82 yi gördüm

kıyamam canım ama daha gençsin dikkat et dr a falan görün muhakak ileride sorun çıkarmasın ..
bugün annemde misafir var ben sebze yemeğimi de aldım geldim anneme :)
inşallah kilo almam hazır 82 yi gördüm
Doktor onaylı 2 tane nur topu gibi fıtıgım var zaten canım, dikkat etmem gerekiyor ama en ufak bi seyde hemen agrıyor :)
Sebze yemegini ye sen de şeytana uyma sakın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…