- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.501
sen nasıl şirinesin yaa hep kızıcak yer arıyosun :) öfkeli şirin seni tabi haberin yok geçen hafta butun ev çok fena grip olduk hastanede geçirdim 2 günümü oğluşumun başında sonra kızım sonra eşim sonra ben sırayla gezdi mikroplar kv geldi 4 gün bende kaldı bize baktı o derece yani ben kilo almadığıma şükrediyorum :) bahanesi yok tabi ama diyeti çok sıkı tutamadım ama hiç tatlı bişeyde yemedim 5 mile çokta 2 parça halinde 2 mile yapıyım belim sakat malum olarmı yinede kızcanmı:)) yokya ne kaçamağı ne diyon bacım sen vallahi yapmıyorum kaçamak falaniyiyim tatlım agrım yok sukur, kahvaltımı da yaptım az once geldim :) bugun guzel bi menu yapıcam insallah :)
git leslie 5 mile yap, yapmadan gozume gorunme !!!!! bugun menunde kacamak gorursem cok pis fena kızarım!!!!!
biliyorum hasta oldugunu hatta dun sabah kv denin yaptıgı mercimekli kofteleri gumlettin!!!! zayıflayanlara sirine zayıflamayanlara sinirli sirinim bensen nasıl şirinesin yaa hep kızıcak yer arıyosun :) öfkeli şirin seni tabi haberin yok geçen hafta butun ev çok fena grip olduk hastanede geçirdim 2 günümü oğluşumun başında sonra kızım sonra eşim sonra ben sırayla gezdi mikroplar kv geldi 4 gün bende kaldı bize baktı o derece yani ben kilo almadığıma şükrediyorum :) bahanesi yok tabi ama diyeti çok sıkı tutamadım ama hiç tatlı bişeyde yemedim 5 mile çokta 2 parça halinde 2 mile yapıyım belim sakat malum olarmı yinede kızcanmı:))
inşallah hayatım tamam sen bizi incecik yapıcan :)biliyorum hasta oldugunu hatta dun sabah kv denin yaptıgı mercimekli kofteleri gumlettin!!!! zayıflayanlara sirine zayıflamayanlara sinirli sirinim benhadi 2+2 yap leslieyi bu iki hafta sonra 75 olacaksın haberin olsun!!!!
kız kızma tamam dikişlerin açılıcak allah korusunnilsub ben sana gecmis olsun dikkat et felam da demistim hatta hayın nilsu ben senin iyiligini dusunmuyomuyum
ben gidiyorum madem kursa gitmeden 2 mile yapayım gelincede yaparım öptüm seni kızzzzzinşallah hayatım tamam sen bizi incecik yapıcan :)
şaka bi ana allah bin kere razı olsun bizi düşünüyorsun sağol tamam kız söz cumaya 78 li görücem bak sende görkız kızma tamam dikişlerin açılıcak allah korusun
Ben buralardayım ya :)
Belim agrıyor, işe gitmedim. Dizlerimde de sanki tonlarca agırlık taşıyormuşum gibi hissediyorum.
insallahı masallahı yok olcaaaaaan!!!!inşallah hayatım tamam sen bizi incecik yapıcan :)
sen 2 milini yap benim dikisler saglam bugun bende yuruyus yapıcam yine bi aksilik olmazsa :)kız kızma tamam dikişlerin açılıcak allah korusun
sen benim dediklerimi yap bu hafta 77.9 sunşaka bi ana allah bin kere razı olsun bizi düşünüyorsun sağol tamam kız söz cumaya 78 li görücem bak sende gör
Şuan öğlen yemeği olarak bir fincan tarçınlı süt içiyorum 16.00gibide 1kase yoğurda 2kaşık yulaf ezmesi koyarım diyorum olurmu çorba yapmadım bugün evet hadi bakalım senin öğrencin olayım sahip:)nilsub bugun 16 da aksam yemeginde 1 kase corba ic yanında baska bisey yeme senin mideyi bi kucultelim once
Aynen betuş bildiğin tırstım :)kollontai dümdüz 65 im.... dün 300 kez zıpladım... trambolinde jj yaptım.... 40 dk bisiklete bindim sen geldin bana bi can kan geldi.... ensendeyim :)
kız dikkat et kendine çok geçmiş olsun ..Cok ciddi bir sey degil aslında, ya dün ters bi hareket yaptım ya da klasik benim gelecek kırmızı misafirlerden dolayı olabilir
Sagol canım, ama fazla bi agrı degil. Benim oluyor böyle ya, karna ve belime cok vuruyor. Bel zaten sakat agrıyacak yer aradıgı icin kendisi, alıstım benkız dikkat et kendine çok geçmiş olsun ..
kıyamam canım ama daha gençsin dikkat et dr a falan görün muhakak ileride sorun çıkarmasın ..Sagol canım, ama fazla bi agrı degil. Benim oluyor böyle ya, karna ve belime cok vuruyor. Bel zaten sakat agrıyacak yer aradıgı icin kendisi, alıstım ben
Doktor onaylı 2 tane nur topu gibi fıtıgım var zaten canım, dikkat etmem gerekiyor ama en ufak bi seyde hemen agrıyor :)kıyamam canım ama daha gençsin dikkat et dr a falan görün muhakak ileride sorun çıkarmasın ..
bugün annemde misafir var ben sebze yemeğimi de aldım geldim anneme :)
inşallah kilo almam hazır 82 yi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?