Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tartıldın mı kaçsın ben niye böyleyim ya başım çatlıcak ağrıdan siinir oldum hala sabitim yaaa
Canım sen büyük ihtimalle duraklamaya girdin bir günlük değişiklik yap mesela yarın kahvaltıyı yap normal.
Daha sonra aciktikca elma yada salatalık ye.

Şaka maka gaza geliyorum olcek bu iş galiba.

ayyy çok kıskandııığğm maşallah maşallah süpersin kıız....
Uç öğün lahana çorbası iç seninde olsun tatlım
biliyorum hasta oldugunu hatta dun sabah kv denin yaptıgı mercimekli kofteleri gumlettin!!!! zayıflayanlara sirine zayıflamayanlara sinirli sirinim ben hadi 2+2 yap leslieyi bu iki hafta sonra 75 olacaksın haberin olsun!!!!
Off ultimatom verilmiş.
Vay vay vay aksi şirin seniiii!

bencede öyle yapmak lazım biraz tatlandırmak için yoksa insanı tiksindirir ne kadar verdin bakalım kilon şuan kaç?
ben daha pek vermedim bugün başladım çorbaya cuma günü 104,7 den az çıkmam lazım yoksa kaptanım beni listeye almicakmış

ortada kalıcam yani

canım hafta içi 5 msj yazmak bana kolay oluyor ama hafta sonları fırsat bulamıyorum yoğun geçiyor....ilk sayfada bir sürü kurallar var ama ????

Hosgekdin tatlim umarim fazla almadan donmussundur:)
hemen hemen aynı gibiyim tartıya çıkmaktan kokruyorum cuma günü bir tartılayım bakayım )) akşam yemeğini kestim 4 gündür hiç yemiyorum sabah aç ve hafif uyanıyorum bunun yanında sadece 45 dakika spor yapıyorum ..... sabah kahvaltımı 09.30 da yapmış oluyorum..... akşamıda saat 16.00 gibi yemiş oluyorum sonra acıkırsam sadece küçük kase yoğurt bu kadar...zaten saat 23,30 dan önce uyumuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…