- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.521
Elimden gelenin en iyisini yapacağım tatlım...Du bakalım bu tartı hala beni +100'lerde gösteriyor, bu hafta hiç eksi cıkamazsam benim haftaya mezun olmam da zorAma en kötü 1 hafta daha ertelenir heralde, birlikte mezun oluruz
CanımValla canım sabah 82,8 dim ama büyük ihtimal bu geçicidir mide bulantısı ayrıca bağırsak sorunu falan bu hale geldim dun sabah evden çıktığım de 84 tüm regl olucam iştah kilo herşey sapitti bendebu hafta 83,5 bile olsam şukredicem
olur öyle kaynanacağım devam et bozmadan.....
Aaa şunlara baakkkyesinler senin kaynanacım diyen o dillerini....:)
Canım sen büyük ihtimalle duraklamaya girdin bir günlük değişiklik yap mesela yarın kahvaltıyı yap normal.tartıldın mı kaçsın ben niye böyleyim ya başım çatlıcak ağrıdan siinir oldum hala sabitim yaaa
Şaka maka gaza geliyorum olcek bu iş galiba.Sorma muskam, sen lahana corbası yazdıkca bana bi haller oluyor, sen ne durumdasındır kimbilirama neyse dayan madem bu kadar dayandın, son 2
Du bakalım bu tartı hala beni +100'lerde gösteriyor, bu hafta hiç eksi cıkamazsam benim haftaya mezun olmam da zorAma en kötü 1 hafta daha ertelenir heralde, birlikte mezun oluruz
Olursun tabi ya :) Sana güvenimiz tam muskacım
Özlemişizz yaaiyiyim tatlım agrım yok sukur, kahvaltımı da yaptım az once geldim :) bugun guzel bi menu yapıcam insallah :)
git leslie 5 mile yap, yapmadan gozume gorunme !!!!! bugun menunde kacamak gorursem cok pis fena kızarım!!!!!
Bende 5 mile yapacaminsallahı masallahı yok olcaaaaaan!!!!
sen 2 milini yap benim dikisler saglam bugun bende yuruyus yapıcam yine bi aksilik olmazsa :)
Geçmiş olsun ördekimmSagol canım, ama fazla bi agrı degil. Benim oluyor böyle ya, karna ve belime cok vuruyor. Bel zaten sakat agrıyacak yer aradıgı icin kendisi, alıstım ben
Evet almazsan cumaya yine coşar buralar.kıyamam canım ama daha gençsin dikkat et dr a falan görün muhakak ileride sorun çıkarmasın ..
bugün annemde misafir var ben sebze yemeğimi de aldım geldim anneme :)
inşallah kilo almam hazır 82 yi gördüm
Uç öğün lahana çorbası iç seninde olsun tatlımayyy çok kıskandııığğm maşallah maşallah süpersin kıız....
Off ultimatom verilmiş.biliyorum hasta oldugunu hatta dun sabah kv denin yaptıgı mercimekli kofteleri gumlettin!!!! zayıflayanlara sirine zayıflamayanlara sinirli sirinim benhadi 2+2 yap leslieyi bu iki hafta sonra 75 olacaksın haberin olsun!!!!
ben daha pek vermedimbencede öyle yapmak lazım biraz tatlandırmak için yoksa insanı tiksindirir ne kadar verdin bakalım kilon şuan kaç?
Ooo durum fena ha candy?ben daha pek vermedimbugün başladım çorbaya cuma günü 104,7 den az çıkmam lazım yoksa kaptanım beni listeye almicakmış
ortada kalıcam yani
Uç öğün lahana çorbası iç seninde olsun tatlım
Off ultimatom verilmiş.
Vay vay vay aksi şirin seniiii!
ben daha pek vermedimbugün başladım çorbaya cuma günü 104,7 den az çıkmam lazım yoksa kaptanım beni listeye almicakmış
ortada kalıcam yani
Zor oluyor doğru yarinda bi geceydi.acelem yok o kadar :) o kadar sıkamıyorum ben artık....
Bizde daha kabul etmeyizz seniben daha pek vermedimbugün başladım çorbaya cuma günü 104,7 den az çıkmam lazım yoksa kaptanım beni listeye almicakmış
ortada kalıcam yani
Yapayımda gör sennhııı tabi tabi :))
canım hafta içi 5 msj yazmak bana kolay oluyor ama hafta sonları fırsat bulamıyorum yoğun geçiyor....ilk sayfada bir sürü kurallar var ama ????Biliyorum kız bende şaka yapıyom gülücük koymayı unutmuşum sorry
Buranın 3 kuralı var
1- her gün menü su ve sporu yazacağın msjla birlikte en az 5 msj yazmak (bu çok kolay)
2- her cuma öğlene kadar tartılıp buraya yazmak (buda çok kolay)
3-Her pazartesi kontrol amaçlı tartılıp buraya yazmak(eee buda kolay)
Niye böyle yazdın anlamadım açıkçası..
Harika menüler yazıyorsun canım aynen devam su ve sporunda gayet iyi.
hemen hemen aynı gibiyim tartıya çıkmaktan kokruyorum cuma günü bir tartılayım bakayımHosgekdin tatlim umarim fazla almadan donmussundur:)
canım haftasonu zaten genelde sakin geçiyor önemli olan haftaiçi düzenli menü bildirimi yapmakcanım hafta içi 5 msj yazmak bana kolay oluyor ama hafta sonları fırsat bulamıyorum yoğun geçiyor....ilk sayfada bir sürü kurallar var ama ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?