- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.541
Bizde daha kabul etmeyizz seni
Yaşasınn kötülükk
ben dedim etmee diye kalırsın böyle ortada :)
yandım ben vallaOoo durum fena ha candy?
Canım bende hafta sonu giremiyorum pazartesi günü h.sonu menülerimi yazıveriyorum.canım hafta içi 5 msj yazmak bana kolay oluyor ama hafta sonları fırsat bulamıyorum yoğun geçiyor....ilk sayfada bir sürü kurallar var ama ????
Ayyy hadi betüşüm sığarsın inşallah motive olur sanada.kızlar sipariş ettiğim 38 beden pantalonlarım geldi bakalım soğabilecek miyim.. sanki sığcak gibiyim akşama denicem evde..... meraktan çatlıyoruuum .... olur inşallah yaaa.....
Canım bende hafta sonu giremiyorum pazartesi günü h.sonu menülerimi yazıveriyorum.
Ayyy hadi betüşüm sığarsın inşallah motive olur sanada.
Canım bende hafta sonu giremiyorum pazartesi günü h.sonu menülerimi yazıveriyorum.
Sigamazsan sana motivasyon olur istesığamazsam eyvah eyvah......
Sigamazsan sana motivasyon olur iste
Niye kii sigmak icin azmedersin diye dusundumsığarsam motivasyon olur bence.....
Sığarsın bak gör..sığamazsam eyvah eyvah......
Eveeetmuska77 fotodaki sen misin yoksaaaaaa???
Buyrun bu sabah çekildi..foto yapmışız :) öncesi sonrası isteriz bize motivasyon lazım..... yeni sonrasılar at bize...
Sağol bacım..kııız fistuk gibin olmuşuuun maşallah ahanda bak şimdi incelmişsin... cidden süper yıkılıyosuuuun.........
Sağol bacım..
Göbüşü farkettinmi lahanann yan etkisi
Kot pantolon aldğmda attğımlamı?farkedilmiyo beybi.... önceki fotonu hatırlıyorum dağ gibi fark var bence... maşallah....
Masallah muskaciiimmm, fistik olmussun
Tamam canim elimden geldigince ne yedigimi ne kadar spor yapiyorum yazacamcanım haftasonu zaten genelde sakin geçiyor önemli olan haftaiçi düzenli menü bildirimi yapmak
Sağol tatlışım avatardaki benim kolaj yaptım kendi çapımdaMasallah muskaciiimmm, fistik olmussun
Bende oyle yapayim hirebilirsem hafta sonu yazarim yoksa pazartesine kalir..Canım bende hafta sonu giremiyorum pazartesi günü h.sonu menülerimi yazıveriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?