- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.581
Benimde kolum kopuyo yaparken ama mecbur fit olucakk.o lastikli hareketleri sevmiyorum....
Akşamı yne 16-17 gibi kapatıp yemeklerde biraz esneklik yapmayı düşünüyorum.yalnız bir anda hızlı kilo vermeye başladın maşallah ama bırakmaman lazım ki sabitlensin... yoksa koşar adım geri gelir bu hainler....
Ne kraliçesi pardonniçerik kraliçesi seçildim ayol tacımı verin bana :)
Hakkın benceAkşamı yne 16-17 gibi kapatıp yemeklerde biraz esneklik yapmayı düşünüyorum.
Ama cuma günü poğaça yicem çünkü aşeren gebeler gibiyim şu an.
Bence sabitle canim sonra ara ver....cok genc girunuyorsun masallah...kili insani yasli gisteriyir...bende 35 yasindayim herkes 30 gisteriyirsun diyor sma ben sanki 40 yasindaymisim gibi hissediyorum..gitmeki bu kilolar artik..En az 2-3 ay ara vermem lazım diyete canm hem psikolojik hemde fiziksel nedenlerle. Vücudum biraz dinlenmeli artık.
Verirsin inşallah canım.Sadece azim ve kararlılıkkk...Bence sabitle canim sonra ara ver....cok genc girunuyorsun masallah...kili insani yasli gisteriyir...bende 35 yasindayim herkes 30 gisteriyirsun diyor sma ben sanki 40 yasindaymisim gibi hissediyorum..gitmeki bu kilolar artik..
Bi kilo versem 10 yil hic abartmiyorum 10 yul yetecek kiyafetlerim var hepsi kilo vermeme bagli .....
Verirsin tatlım yeterki sabrlı ol kilo vermek sabır işi çünkü.Bence sabitle canim sonra ara ver....cok genc girunuyorsun masallah...kili insani yasli gisteriyir...bende 35 yasindayim herkes 30 gisteriyirsun diyor sma ben sanki 40 yasindaymisim gibi hissediyorum..gitmeki bu kilolar artik..
Bi kilo versem 10 yil hic abartmiyorum 10 yul yetecek kiyafetlerim var hepsi kilo vermeme bagli .....
Bu sefer basima tas mi dustu ne cooook azimliyim iyikide dusmus :))))))Verirsin inşallah canım.Sadece azim ve kararlılıkkk...
Oooo super tebrikler darisi bizeeee insallahVerirsin tatlım yeterki sabrlı ol kilo vermek sabır işi çünkü.
Bu cuma mezun oluyorum ben o yüzden birazz ara vermeliyim 14 aydır diyetteyim.
Verirsin tatlım yeterki sabrlı ol kilo vermek sabır işi çünkü.
Bu cuma mezun oluyorum ben o yüzden birazz ara vermeliyim 14 aydır diyetteyim.
Siz yeterki pes etmeyin ben hepinizi zayflatırm..Oooo super tebrikler darisi bizeeee insallah
Ne kraliçesi pardonn
Eee freni patlamş araba gibi kilo alırsam buda cezası oldu işte.ayy ben 3,5 ayda bıktım illaallah sana maşallah diyorum daha da bişi demiyorum :)
Senin ruhun genc sekerim sayilara takilmayalimTontiş teyzeyken 38 yaşında genç(!) bir anne oldum
Bende o lastiklerden yok, sende var mi rakibem?Benimde kolum kopuyo yaparken ama mecbur fit olucakk.
İstersen sende 4 mille jillian yap
Hakkindir valla :))Akşamı yne 16-17 gibi kapatıp yemeklerde biraz esneklik yapmayı düşünüyorum.
Ama cuma günü poğaça yicem çünkü aşeren gebeler gibiyim şu an.
Sağol şekerim ayy düşünsene çıtır kaynana olup gelini dellendiriyormuşumSenin ruhun genc sekerim sayilara takilmayalimkilo biraz daha olgun gosteriyormus diyelim simdi bildigin citirsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?