- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.621
sağol şekerimde kiloda oynamaya yokMaşallah canım sende yakıyorsunn.
Kız aranızda 3 kilo fark var.Hızlı olmazsan seni fena geçecekkk
yapalımda bir kerede 5 mile beni aşarrrrrrrrrkollontai şerefine yapıyorum şekerim.Sıkıysa gel başlayalımm.Birlikte yapalım.
konuşşşş gelin:) arkanda kaynanan varsen kendine bak bence muska geliyo gümbür gümbür :))) beni ezdi geçti sıra sizde :)))
Ama tehlikeli sularda yüzüyor betüşüm öyle çok öpüp sarıldımki imdat diye bğırmaya başladı sıpa.ayyy ayyy hesaplara bak sen :))) akıllara bak maşallah....
konuşşşş gelin:) arkanda kaynanan var
Ama tehlikeli sularda yüzüyor betüşüm öyle çok öpüp sarıldımki imdat diye bğırmaya başladı sıpa.
Babanneler g*tlü göbekli olmalıymış
Herkesin metabolizması farklı canım olabilir tabi.düzelttim ya şekerim :)) tamam bakalım ya normalde yarın sabah eksilmem lazım anlamadım bişey inanki tamam o kadarda çok kilo vermedim erken duraklama olmadımı?
Dedim dediiim :))Ayy ne tatlı
Oğluşun seni beğeniyorrr.
Evet oğlum deseydinn..
böyle gelin sevilmez mi yatlar katlar helal olsunseni savunuyom kaynanacığım yedirmem ellere :))
eee sen bu gazla 55 görücen canım :)Herkesin metabolizması farklı canım olabilir tabi.
Dedim dediiim :))
İyiii aşırı tepki vermemişim demek.çıtır çıtır ye haketmiş :)))
olabilir 2 3 gündür wc sorunum var ondan mı acabaHerkesin metabolizması farklı canım olabilir tabi.
Dedim dediiim :))
ben sana jillian yap demedim miiiii????kollontai dümdüz 65 im.... dün 300 kez zıpladım... trambolinde jj yaptım.... 40 dk bisiklete bindim sen geldin bana bi can kan geldi.... ensendeyim :)
olur canım o da guzel olur yarın corba icersin, aksam bitki cayınıda icmeyi unutma :)Şuan öğlen yemeği olarak bir fincan tarçınlı süt içiyorum 16.00gibide 1kase yoğurda 2kaşık yulaf ezmesi koyarım diyorum olurmu çorba yapmadım bugün evet hadi bakalım senin öğrencin olayım sahip:)
git ipini atla gel sonra konusuruz!!!kollontai elin degmisken beni de bi mezun ediver tatlım ya
pelte olursun jillian yapacaksan leslie 3 yeter bacım
buraya da donme sakın valla tebelles olurum basına, terkedip gittin biziben daha pek vermedimbugün başladım çorbaya cuma günü 104,7 den az çıkmam lazım yoksa kaptanım beni listeye almicakmış
ortada kalıcam yani
Yok kalsın almayayım ben iyiyim böyle.eee sen bu gazla 55 görücen canım :)
Wc problemi yaşarsan kilo veremezsin bi form çayı iç akşam.olabilir 2 3 gündür wc sorunum var ondan mı acaba
tamam yeşil çayımı demliyim yarında çorba yapayımben sana jillian yap demedim miiiii????
olur canım o da guzel olur yarın corba icersin, aksam bitki cayınıda icmeyi unutma :)
git ipini atla gel sonra konusuruz!!!
pelte olursun jillian yapacaksan leslie 3 yeter bacım
buraya da donme sakın valla tebelles olurum basına, terkedip gittin bizi
içtim ya dün 7 otlu çaydan faydası olmadı bugun içmedim içiyim bari şimdiYok kalsın almayayım ben iyiyim böyle.
Wc problemi yaşarsan kilo veremezsin bi form çayı iç akşam.
muskam gobek haric kilon gayet iyi o da lahanadan olmussa zaten gider :) bugune kadar harcadıgın tum caba icin gercekten tebrikler tatlım muhtesemsin
bence suanki halini korusan sana gayet iyi tatlım yeter ki geri alma koru, boyuna ve yasına gore bu kilo sana cok cok yakısmıs cok guzel olmussun tatlım :))))En az 2-3 ay ara vermem lazım diyete canm hem psikolojik hemde fiziksel nedenlerle. Vücudum biraz dinlenmeli artık.
kız ben yuruyusu zor yapıyom daha, dikislerim alınmadı leslie nasıl yapayım insafsızkollontai şerefine yapıyorum şekerim.Sıkıysa gel başlayalımm.Birlikte yapalım.
tamam birazdan 2 milin üstüne atlıcamnilsub canım 200 ipide atlamayı unutma !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?