- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.661
Tesekkur ederim canim senin menulerin yanindan gecemez valla:)Çok güzel bi menü olmuş canım.Harikasınnn.
Muska avatarin cok hos olmus tatlimBende kaçtım yürüyüşe geciktim hadi bayyyy
hadi bakalım yetişte görelimmmmmmmevetttttt
ama aslında aramızda 5 kilo civarında varmış başlangıçta 1 kilo azalttım mesafeyi 78 e yakın o
iyi akşamlar sabah görüşürüzBende kaçtım yürüyüşe geciktim hadi bayyyy
hadi yaaa olsun biraz gayret et sığarsın 2 hafta sonra :)ve pantalonların hiç birine sığamadım((( oyyy ben nerelere gideeem..... içine girebildim amma velakin önü kapanmıyor.... zayıflamam lazım...........
o ne kızziçerik kraliçesi seçildim ayol tacımı verin bana :)
Lahana corbası haric bir sey gordum menunde cok sevindim sekerimMenüm
7,45
1 koca fincan şekersiz sütlü kahve
13,30 ve şimdi 1kase lahana çorbası
Su 2,5 oldu 3 olur
Spor
6,00 da 30 dk
11,30 da 60 dk
18,30 da 60 dk yürüyüş
Ay ben hic pratik degilim bu konularda, hay aklınla bin yaşa kız, öyle bi sey bulayım en iyisiBende de elastik sargı bandı vardı.Aynı görevi görüyor. Bi kere bileğimi incitmiştim o zamn aldıydım. Sende ona benzer lastikli bişey kullan. Aynı olması şart değil sonuçta
Adriana Lima'lıgı serefine onu kaptan yapıcazvay vay kaptan yardımcımız adriana lima olmuşda haberimiz yokmuş
Yapamadım hala sporumu, tam Leslie 1 mil bitiyordu ki eşim eve geliyorum dedi, aksam yemegi telası basladı. Simdi birazdan girisecegim bakalım yapabilecek miyim...Vvoooovv jillian 2 mi???
Al sana motivasyon. Hadi isi sıkı tut da gir o pantalonların içine!ve pantalonların hiç birine sığamadım((( oyyy ben nerelere gideeem..... içine girebildim amma velakin önü kapanmıyor.... zayıflamam lazım...........
kızz beni gaza getirme zaten gazla devam eden bir yapım var haftaya n78 olurum görürsünnerde kız ben 79 um daha o 80 lerde
fıstık nasılsın üzülme verirsin ben inanıyorum sanave pantalonların hiç birine sığamadım((( oyyy ben nerelere gideeem..... içine girebildim amma velakin önü kapanmıyor.... zayıflamam lazım...........
geççem geççemm o havasını basssın dahaKız aranızda 3 kilo fark var.Hızlı olmazsan seni fena geçecekkk
kız eski tartında kaç gösteriyosun ? acaba tartıda mı sorun var ?düzelttim ya şekerim :)) tamam bakalım ya normalde yarın sabah eksilmem lazım anlamadım bişey inanki tamam o kadarda çok kilo vermedim erken duraklama olmadımı?
olda görek bakemkızz beni gaza getirme zaten gazla devam eden bir yapım var haftaya n78 olurum görürsün
bilmem bazanın altına koydum sabah tartılınca bakarımkız eski tartında kaç gösteriyosun ? acaba tartıda mı sorun var ?
süper hadi bakalım senide mezun edelimHazır burdayken menümü de yazayım:muska77 kollontai
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, kıvırcık, 2 cay kasıgı pekmez, 2 dilim tbe
Ara: 1 fincan yeşil çay
Ogle: 3 yk yulaf, 1 kucuk muz, süt ile karıstırıp yedim. 1 de kücük yesil elma
Aksam: 1 kase yayla corbası, 2 yk bulgur pilavı, 3 yk mantar sote, ayran
Su: 2.5 olur
Spor: Henüz sadece Leslie 1 mil. Jillian level 2 deneyecegim, yapamazsam en kötü level 1'e gecerim200 de atlama olacak.
İyiyiz canım, sen nasılsın? :)iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Benim bu hafta imkansız da haftaya zorlucam bakalımsüper hadi bakalım senide mezun edelim
iyim canım işte sezonum açıldı malesef turist yok hergün boş boş gidiyorum geri geliyorumİyiyiz canım, sen nasılsın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?