- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.641
Yuppiiiiii...muskam gobek haric kilon gayet iyi o da lahanadan olmussa zaten gider :) bugune kadar harcadıgın tum caba icin gercekten tebrikler tatlım muhtesemsin
Teşekkür ederim şirinem senin yorumunu çok merak ediyordum inan.bence suanki halini korusan sana gayet iyi tatlım yeter ki geri alma koru, boyuna ve yasına gore bu kilo sana cok cok yakısmıs cok guzel olmussun tatlım :))))
Güle güle kullan hep istediğin kiloyu göstersin.kızlar omron un yag kas olcen tartısını aldım, 270 lira amma pahalıymıs, yarın sabah ilk kez tartılıcam bakalım ne diyecek :)
güle güle iyi günlerde kullan hadi bakalım yarın yazarsın ne çıktığınıkızlar omron un yag kas olcen tartısını aldım, 270 lira amma pahalıymıs, yarın sabah ilk kez tartılıcam bakalım ne diyecek :)
tum samimiyetimle soyluyorum bitanem iyi gorunuyosun sıkma kendini artık :) koru yeter :)Yuppiiiiii...
Sendende onay aldım ya şirinem tamam olmuşum demekki..
Teşekkür ederim şirinem senin yorumunu çok merak ediyordum inan.
insallah canımm bi 55 gorsem yaz gelmeden nası vericem bilmiyorum vallaGüle güle kullan hep istediğin kiloyu göstersin.
Canm nesquik midene dokunmuyormu?bugun ki menum
toplam 836 kalori
sabah
2 dlm kız tb ekmegi
50 gr light peynir
5 zeytin
ara
1 kase sutle nesquik gevrek
oglen
1 kase un corbası
aksam
1 kase sehriye corbası
su 2 lt
spor yok
2 kupa form cayı
az cıkarım insallah :)güle güle iyi günlerde kullan hadi bakalım yarın yazarsın ne çıktığını
bu nesfit tin kahvaltılık gevrekleri var çok seviyorum ama diyete başlayalı alıp yemedim form diye geçiyo ama içinde şekerde var onun yerine sade yulaf aldım menünde süperbugun ki menum
toplam 836 kalori
sabah
2 dlm kız tb ekmegi
50 gr light peynir
5 zeytin
ara
1 kase sutle nesquik gevrek
oglen
1 kase un corbası
aksam
1 kase sehriye corbası
su 2 lt
spor yok
2 kupa form cayı
36 bedene girebiliyorsun yavaş yavaş gider takma o kadar.tum samimiyetimle soyluyorum bitanem iyi gorunuyosun sıkma kendini artık :) koru yeter :)
insallah canımm bi 55 gorsem yaz gelmeden nası vericem bilmiyorum valla
erken saatte yiyince dokunmuyo tatlım, onun dısında nasıl menum ?Canm nesquik midene dokunmuyormu?
eti lifalif yiyorum ben lif oranı yuksek diyebu nesfit tin kahvaltılık gevrekleri var çok seviyorum ama diyete başlayalı alıp yemedim form diye geçiyo ama içinde şekerde var onun yerine sade yulaf aldım menünde süper
valla suan girer miyim bilmiyorum senin lahananın sisi gibi gobegim sis yavas yavas iniyor da gerci, hala icime cekemiyorum acıyo36 bedene girebiliyorsun yavaş yavaş gider takma o kadar.
Gayet güzel tatlşım yarın yeni tartında neler yazdığını bizede söyle olurmu?erken saatte yiyince dokunmuyo tatlım, onun dısında nasıl menum ?
evettttttCanımnilsub 'a yetiştin
soylerim tabisiGayet güzel tatlşım yarın yeni tartında neler yazdığını bizede söyle olurmu?
Acır tabi zorlama sakın hareketlerine dikkat et aman.eti lifalif yiyorum ben lif oranı yuksek diye
valla suan girer miyim bilmiyorum senin lahananın sisi gibi gobegim sis yavas yavas iniyor da gerci, hala icime cekemiyorum acıyo))))
benimkide etilifalif sade yoğurtta güzel oluyor:)eti lifalif yiyorum ben lif oranı yuksek diye
valla suan girer miyim bilmiyorum senin lahananın sisi gibi gobegim sis yavas yavas iniyor da gerci, hala icime cekemiyorum acıyo))))
yuruyorum sadece yavas hareket ediyorum elimden geldigince :)Acır tabi zorlama sakın hareketlerine dikkat et aman.
kızzzz olcak tabii bu hafta vericeksin kiloları haftayada korumaya geçiceksin ohhhh valla ben bilee o kadar heyecan yaptım ki senin yerine ben mezun oluyomuş gibiyim :)))) bana noluyosa daha önümde oooo 30 küsür kilo varCanım sen büyük ihtimalle duraklamaya girdin bir günlük değişiklik yap mesela yarın kahvaltıyı yap normal.
Daha sonra aciktikca elma yada salatalık ye.
Şaka maka gaza geliyorum olcek bu iş galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?