- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.681
vay demek öyle hain pisicikkseni savunuyom kaynanacığım yedirmem ellere :))
girme kız gelin kaynana arasınavay demek öyle hain pisicikk
Ne sezonu ne turisti kız ne iş yapıyordun ki sen bak bilemedim şimdiiyim canım işte sezonum açıldı malesef turist yok hergün boş boş gidiyorum geri geliyorumboşa kürek çekiyorum
girerim bengirme kız gelin kaynana arasına
hadi canım geçte görelim laf değil icraat lazım şekerim :)girerim ben
geliniyle kaynanasıylaa sataşın geççeemmmm senii
peki bu lafını hatırlatıcam sana şekerim.. bekle beni 2 hafta sonra yanından geçen rüzgarımı hissedersinhadi canım geçte görelim laf değil icraat lazım şekerim :)
turizmciyim canım benNe sezonu ne turisti kız ne iş yapıyordun ki sen bak bilemedim şimdi
vay vay baksen hadi bakalım 2 hafta sonra tahminen kaç olursun söyle bakalımpeki bu lafını hatırlatıcam sana şekerim.. bekle beni 2 hafta sonra yanından geçen rüzgarımı hissedersin
yokk orasını bilmem ama bu halimden 5 kilo zayıf olurum çünkü sıkıcam :) ki üstelik regl olucam bu haftavay vay baksen hadi bakalım 2 hafta sonra tahminen kaç olursun söyle bakalım
benim sana verdiğim bu gazla regl olsanda zayıflarsınyokk orasını bilmem ama bu halimden 5 kilo zayıf olurum çünkü sıkıcam :) ki üstelik regl olucam bu hafta
Valla heeebenim sana verdiğim bu gazla regl olsanda zayıflarsın
Anladım canım. Evet sizin sezon acıldı ama yavas yavas artar :)turizmciyim canım ben
inşallah şu patlamalar biterse inşallah sagol iyi dileklerin için teşekkür ederimAnladım canım. Evet sizin sezon acıldı ama yavas yavas artar :)
Kızlar artik 96 karda aldığım pantalonlara veda vaktim geldi bence ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1801196
şu anki halin mi duygu ? 72 74 falan görünüyosun inanki aferin kızzzKızlar artik 96 larda aldığım pantalonlara veda vaktim geldi bence ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1801196
aayy kız ben kaçsın diye okuyorum telin azizliği:dsüpersin bende 96 kg dan düştüm
evet canım :) kollardan belli değilmi tosuncukşu anki halin mi duygu ? 72 74 falan görünüyosun inanki aferin kızzz
Eveeeet kesinlikle veda etmelisin bence de!!!!Kızlar artik 96 larda aldığım pantalonlara veda vaktim geldi bence ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1801196
Ah canım, ülke olarak dilegimiz bu tabi ki.. Biz konferanslara konusmacı olarak gelecek hocaları bile ikna edemiyoruz, bu olaylardan sonra vazgeciyorlar konusma yapmaktan. Sanırım tatile sırf zevk icin bir süre gelmez insanlarinşallah şu patlamalar biterse inşallah sagol iyi dileklerin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?