Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evett deli gibi 79 u bekliyorum hepsini dağıtıcam bu pantalon hariç bu kalsın bakıp bakıp neymişim derim
yaa ben burda yeni işe başlıycaktım o bile bu patlamalarla askıya alındı yarın ne olcağı şüpheli uff ortalık bir düzelsee insanlar adam gibi dursa .. kendini başkasını patlatmak nedir yaaww neyin kafasındalar bunlar

tartıldım demiştin bu sabah kaç çıktın kızz tırstım şaka maka yetişcen bana
sabah 82,8 mi 82,9 mu neydim şuan 83 tam :) hehe kız sporun faydaları bide poşetten vücut inceldi ama kollara sarmadım bak onlarada sarıyım bu akşam :)

Aaa iş mi bulmuştun canıım? Ne güzel.. Tabi askıya alınma kısmı hoş olmamış da... Hangi sektörde nasıl bi iş? :) Malum meslektaş sayılırız :))

evet malesef son patlamada otobüsten insanlar inmeden gittiler

Aaa iş mi bulmuştun canıım? Ne güzel.. Tabi askıya alınma kısmı hoş olmamış da... Hangi sektörde nasıl bi iş? :) Malum meslektaş sayılırız :))
otel var 2 cisi açılcaktı müdürlük için başvurdum açılıcaktı ama açılış tarihi askıya alındı adam şuan açmıycak sanırım seneye herhalde.. bende şans yok

sende mi turizmcisin canım
yok canım ben aslında endüstri mühendisiyim işletme falanda okudum burda da iş sahası kısıtlı olanda truzimden ama o da bu sene olmıycak sanırım
ben 80 kg canım insülin direncim var zor veriyorum zaten şuan 14.takımdan belli bir süre ayrıldım işler yüzünden kafamı tam veremiyorum malesef
hadi yaa üzüldüm canım geçmiş olsun çok .. inşallah düzelir ortalık içimiz buz kesiyo haberleri izledikçe

evet senin şansına hayırlısı artık bizimde bu sene hiç umudumuz yok artık rabbim hayırlı bir kapı açsın sana

otel var 2 cisi açılcaktı müdürlük için başvurdum açılıcaktı ama açılış tarihi askıya alındı adam şuan açmıycak sanırım seneye herhalde.. bende şans yok
Hmm olsun canım ertelense bile senin başka sektörlerde de şansın olur, du bakalım hem belli de olmaz..

Hmm olsun canım ertelense bile senin başka sektörlerde de şansın olur, du bakalım hem belli de olmaz..
ünv de farklı bir bölümde yüksekte yapmayı kafaya koydum canım yaa olmadı kendimi atıcam akademiyee zaten kitap delisiyim .. diyorum bazen gönüllü kütüphanecilik falanmı yapsam en azından evde boş oturmaktan iyidir ..çocukların ödevini yaptırırım orda yani okurum zaman geçiririm .. elimden dikiş nakış gelmiyo .. bazen diyorum anneme keşke bir yere çırak verseydin en azından şuan ekmeğimi elime almıştım .. okumak çok güzel ama bizim ülkemizde değeri yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…