Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Niye öyle düsünüyorsun canım yani benim de lisans endüstri ama yüksek lisansım bilişim sistemlerinden, hatta doktorayı alırsam da o da bilişimden olacak. İlle aynı bölümden olman gerekmiyor bence ki işletme endüstriye çoook yakın bir bölüm. Asıl sıkıntı yaşayacaksam ben yaşayacagım :))) Şimdilik asistanlık falan idare ediyorum da iş hoca olmaya gelince ne olacak bilmem.
Bence de okumak güzel, maalesef ülkemizde degeri yok dedigin gibi.. Ama olsun bence neresinden devam etsen kardır

öyle canım bir yerden devam edicem artık şahsen ben matematik üstüne devam etmek istiyorum az sıyrığım biraz daha sıyırmakta fayda var

Kizlar menumu yazayim ben

Ac karnina salatalik limon nane karisimi

Sabah
Kucuk light peynir az salatalik marul zeytin iki dilim ekmek sekersiz cay

Ogle
Yayla corbasi bi kasik pilav

Ara ogun
Elma

Aksam
Kucuk tabak ispanak yemeg . Ve kucuk kase yulaf kepekli yogurt

40 dakka yuruyus 2 litre su yarim saat ewde yuruyus

öyle canım bir yerden devam edicem artık şahsen ben matematik üstüne devam etmek istiyorum az sıyrığım biraz daha sıyırmakta fayda var
Hee o da güzelmis
Bizim lisanstaki bir hoca makine mezunuydu sonra makineden ve işletmeden yüksek lisans yapmıs, en son doktorası da bilişimdendi. Seni de ona benzettim şimdi böyle deyince
İstatistik falan kurtarmaz mı? Daha alakalı en azından

Yine süper bir menü canım

neyse ben fışır fışır spor yapıyım azıcık ..
4 mil yapcam eşim gelmeden yapıyım kafası şişiyomuş sonra :)))))
o da olurr finansal analiz falan benlik derslerdi millet istatistikten nefret eder ben oh ohh ohh diye çalışırdım ..
olur valla içinde formüller rakamlar olsun yeter oya işler gibi rakamlarla oynamayı seviyorum napıyım hatta ne kadar karışık o kadar iyi :)
bu sene ünv vize dönemi arkadaşın kardeşine matematik anlatıyım dedim 20 kişi gelmişler mühendislik matematiği anlattım bebelere pek mutlu oldum seviyorum konuşmayı, anlatmayı ....
rakammmmm getirinn sayı getirin .. analizinizi yaparım bennnnn

menün çok iyi esra güncel kilo kaç bugun tartıldın mı ?

Yok ya öyle değillll
Sen sağ salim geldin ya, gelişinin şerefine yaptımm.
Sana armağan etmek için yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…