- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.721
Niye öyle düsünüyorsun canım yani benim de lisans endüstri ama yüksek lisansım bilişim sistemlerinden, hatta doktorayı alırsam da o da bilişimden olacak. İlle aynı bölümden olman gerekmiyor bence ki işletme endüstriye çoook yakın bir bölüm. Asıl sıkıntı yaşayacaksam ben yaşayacagım :))) Şimdilik asistanlık falan idare ediyorum da iş hoca olmaya gelince ne olacak bilmem.ünv de farklı bir bölümde yüksekte yapmayı kafaya koydum canım yaa olmadı kendimi atıcam akademiyee zaten kitap delisiyim .. diyorum bazen gönüllü kütüphanecilik falanmı yapsam en azından evde boş oturmaktan iyidir ..çocukların ödevini yaptırırım orda yani okurum zaman geçiririm .. elimden dikiş nakış gelmiyo .. bazen diyorum anneme keşke bir yere çırak verseydin en azından şuan ekmeğimi elime almıştım .. okumak çok güzel ama bizim ülkemizde değeri yok maalesef
öyle canım bir yerden devam edicem artık şahsen ben matematik üstüne devam etmek istiyorum az sıyrığım biraz daha sıyırmakta fayda varNiye öyle düsünüyorsun canım yani benim de lisans endüstri ama yüksek lisansım bilişim sistemlerinden, hatta doktorayı alırsam da o da bilişimden olacak. İlle aynı bölümden olman gerekmiyor bence ki işletme endüstriye çoook yakın bir bölüm. Asıl sıkıntı yaşayacaksam ben yaşayacagım :))) Şimdilik asistanlık falan idare ediyorum da iş hoca olmaya gelince ne olacak bilmem.
Bence de okumak güzel, maalesef ülkemizde degeri yok dedigin gibi.. Ama olsun bence neresinden devam etsen kardır
Hee o da güzelmisöyle canım bir yerden devam edicem artık şahsen ben matematik üstüne devam etmek istiyorum az sıyrığım biraz daha sıyırmakta fayda var
Yine süper bir menü canımKizlar menumu yazayim ben
Ac karnina salatalik limon nane karisimi
Sabah
Kucuk light peynir az salatalik marul zeytin iki dilim ekmek sekersiz cay
Ogle
Yayla corbasi bi kasik pilav
Ara ogun
Elma
Aksam
Kucuk tabak ispanak yemeg . Ve kucuk kase yulaf kepekli yogurt
40 dakka yuruyus 2 litre su yarim saat ewde yuruyus
o da olurr finansal analiz falan benlik derslerdi millet istatistikten nefret eder ben oh ohh ohh diye çalışırdım ..Hee o da güzelmis
Bizim lisanstaki bir hoca makine mezunuydu sonra makineden ve işletmeden yüksek lisans yapmıs, en son doktorası da bilişimdendi. Seni de ona benzettim şimdi böyle deyince
İstatistik falan kurtarmaz mı? Daha alakalı en azından
Ayy kıyamam üzdüm mü seniiisus kızz sana sormadık demi
Tesekkur ederim tatlimYine süper bir menü canım
kız yok şaka şaka üzülmedim olurmu :) onu bunu bırakta nerdesin sen bakemAyy kıyamam üzdüm mü seniii
Ben biraz daha gaza gel diye şeyettiydim.
O da ayrı bi konu tabikiisen kendine bak bence muska geliyo gümbür gümbür :))) beni ezdi geçti sıra sizde :)))
menün çok iyi esra güncel kilo kaç bugun tartıldın mı ?Kizlar menumu yazayim ben
Ac karnina salatalik limon nane karisimi
Sabah
Kucuk light peynir az salatalik marul zeytin iki dilim ekmek sekersiz cay
Ogle
Yayla corbasi bi kasik pilav
Ara ogun
Elma
Aksam
Kucuk tabak ispanak yemeg . Ve kucuk kase yulaf kepekli yogurt
40 dakka yuruyus 2 litre su yarim saat ewde yuruyus
Yok ya öyle değillllmuskam gobek haric kilon gayet iyi o da lahanadan olmussa zaten gider :) bugune kadar harcadıgın tum caba icin gercekten tebrikler tatlım muhtesemsin
bence suanki halini korusan sana gayet iyi tatlım yeter ki geri alma koru, boyuna ve yasına gore bu kilo sana cok cok yakısmıs cok guzel olmussun tatlım :))))
kız ben yuruyusu zor yapıyom daha, dikislerim alınmadı leslie nasıl yapayım insafsız
Ciddi misin kaptım mı bu işi benTesekkur ederim canim senin menulerin yanindan gecemez valla:)
yesinler bu gazla git 5 mil daha yap 10 mil olsunYok ya öyle değillll
Sen sağ salim geldin ya, gelişinin şerefine yaptımm.
Sana armağan etmek için yaniii
Kızz az daha gayreet olucakkve pantalonların hiç birine sığamadım((( oyyy ben nerelere gideeem..... içine girebildim amma velakin önü kapanmıyor.... zayıflamam lazım...........
Ben tekden giriyorum ya prk anlasilmiyo tatlim yaKızlar artik 96 larda aldığım pantalonlara veda vaktim geldi bence ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1801196
Vvvvoooooaaavvv Nilsucumm nolecek şimddiikızz beni gaza getirme zaten gazla devam eden bir yapım var haftaya n78 olurum görürsün
seni savunuyom kaynanacığım yedirmem ellere :))
Ayyy kıskandım mı ne???böyle gelin sevilmez mi yatlar katlar helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?