- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.741
Oliyim mi kız ne istiyon.??yesinler bu gazla git 5 mil daha yap 10 mil olsun
Hoşgelldinn.Arayı fazla açtın.iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben de bilişimdeyim ama data analizi falan yapıyorum, veri madenciligi üzerine calısıyorum :)) Sen de benim kafadansın vallaneyse ben fışır fışır spor yapıyım azıcık ..
4 mil yapcam eşim gelmeden yapıyım kafası şişiyomuş sonra :)))))
o da olurr finansal analiz falan benlik derslerdi millet istatistikten nefret eder ben oh ohh ohh diye çalışırdım ..
olur valla içinde formüller rakamlar olsun yeter oya işler gibi rakamlarla oynamayı seviyorum napıyım hatta ne kadar karışık o kadar iyi :)
bu sene ünv vize dönemi arkadaşın kardeşine matematik anlatıyım dedim 20 kişi gelmişler mühendislik matematiği anlattım bebelerepek mutlu oldum seviyorum konuşmayı, anlatmayı ....
rakammmmm getirinn sayı getirin .. analizinizi yaparım bennnnn
rahatsız etmek istemedim tatlım iyi demek adetten olmuş seninde iyi olmana sevindim canımHoşgelldinn.Arayı fazla açtın.
İyiyiz. Sen nasılsın?
kıskanma kız ne yapak seni kapmışlar bende betüşe kaldımAyyy kıskandım mı ne???
girerim ben
geliniyle kaynanasıylaa sataşın geççeemmmm senii
hadi canım geçte görelim laf değil icraat lazım şekerim :)
peki bu lafını hatırlatıcam sana şekerim.. bekle beni 2 hafta sonra yanından geçen rüzgarımı hissedersin
Ortalığı kızıştırmışımvay vay baksen hadi bakalım 2 hafta sonra tahminen kaç olursun söyle bakalım
Evet bende söyleyecektim. 80 hiç görünmüyorr.şu anki halin mi duygu ? 72 74 falan görünüyosun inanki aferin kızzz
Sen ne iş yapıyordun ördekim.Eveeeet kesinlikle veda etmelisin bence de!!!!
Ah canım, ülke olarak dilegimiz bu tabi ki.. Biz konferanslara konusmacı olarak gelecek hocaları bile ikna edemiyoruz, bu olaylardan sonra vazgeciyorlar konusma yapmaktan. Sanırım tatile sırf zevk icin bir süre gelmez insanlar
Istatistikten nefrettttt ederimmmmm:)neyse ben fışır fışır spor yapıyım azıcık ..
o da olurr finansal analiz falan benlik derslerdi millet istatistikten nefret eder ben oh ohh ohh diye çalışırdım ..
olur valla içinde formüller rakamlar olsun yeter oya işler gibi rakamlarla oynamayı seviyorum napıyım hatta ne kadar karışık o kadar iyi :)
bu sene ünv vize dönemi arkadaşın kardeşine matematik anlatıyım dedim 20 kişi gelmişler mühendislik matematiği anlattım bebelerepek mutlu oldum seviyorum konuşmayı, anlatmayı ....
Valla canim cok ciddiyim kac gundur nakiyorum cok iyi menulerin yalniz gunah olmasinda oructan yorulduysan ara ver canim hafta sonu en azindanCiddi misin kaptım mı bu işi ben
fıstık nasılsın üzülme verirsin ben inanıyorum sana
niye zor ki bence hiç zor değil tatlım ögle yemeği yemiyorsan ögle yemeği ye kahvaltıyı biraz daha erkene çekahhhh aaaaaaaaahhh zor....
onu spreyleri var koşu banıdını arasına sıkıyorsun onu kullanmadınız mı ?Kizlar akşam da yürüyüş yapayim dedim yürüyüş bandim bozuldu(( once bi koku geldi sonra band yeri üstüne cikinca donmuyor inincede tokezleye tokezleye garip ses ile dönüyor (((( yaaa cok uzuldum esum hafta sonu bakalim dedi....
neyseki eliptik bisikletim var duzelinceye kadar eliptip yapacam .....
bu sksamda super geciyor acikirsam cacik yerim dedim ama onu bile yemedim yesil cay ictim ....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
niye zor ki bence hiç zor değil tatlım ögle yemeği yemiyorsan ögle yemeği ye kahvaltıyı biraz daha erkene çek
diyet diye düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün canımiyiyiz sen nasılsın bakalım :)
bakalım asıldım yine öff ne sıkıcı şe diyet yapmak doya doya yemeyi özledim
Bende severdim ama seni duyunca pekde sevmiyomuşum dedimneyse ben fışır fışır spor yapıyım azıcık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?