Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi kızlar ben çocukları uyutup ipimi atlıyım sonra tumba yatak malum sabahları 05.30 ayaktayım öptüm herkese hayırlı güzel rüyalı rahat geceler olsun inşallah
Hadi sen yat bakalım.Sabaha kaynatırız.Zaten geçmişi anca okudum.
Sanada hayırlı gecelerr

hadi kızlar ben çocukları uyutup ipimi atlıyım sonra tumba yatak malum sabahları 05.30 ayaktayım öptüm herkese hayırlı güzel rüyalı rahat geceler olsun inşallah
iyi geceler şekerim
Vvvvoooooaaavvv Nilsucumm nolecek şimddii
Sende 75 ol barii
kız dur sus ben onu geçiyim sonra beni geçsede olur ..
bir geçiyim azıcık ucundan geçiyim bariii

bedava olduğu sürece almak istiyolar canım kimse özel derse para vermek istemiyo bulunduğum yerde .. eh kendilerince haklılar birşey diyemem ..ama öyle birşey yapacak olsam dediğim gibi en azından mahalle kütüphaneleri sanat evleri var orada bedavaya vermeyi tercih ederim en azından cidden o parayı veremeyen çocuklara faydam olur .. burada çok benim gibi mezun öyle yapıyo köylerde falan o şekilde muhtarlığın gösterdiği yerde ders anlatıyo bazı arkadaşlar gezici hoca yani :)

Kızlar ya benim midem bulanıyor çok fena bu hafta bana hiç yaramadı yaaa Merkür geri mi gidiyor ne:)bu arada yatağın içinden yazıyorum uyurken bile sizi düşünüyorum :)
Terazi burcunda ay tutulmasi varmis ondandir
Vayy maşallah vak vakımm.Çok iyii
Yaa beni başı boş biraktin boyle oldu
Hmm anladim canim. Ozel dersi genelde ucretle alan da cok olur ama sizin orda demek ki duzen boyle. O konuda da haklisin yani, cidden ihtiyacı olana ders vermek daha mantikli :) maddi degil manevi de dusunmek lazim :)
Kız taş martı sende ebruyu ezzzzzz bakem bunların dili fazla uzadı galiba meydanı boşmu buldular ne
Evet ya ezmek lazim haklisin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…