- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.761
Bu aralar hep kaçağım demi???kız yok şaka şaka üzülmedim olurmu :) onu bunu bırakta nerdesin sen bakem
Ben üniversitede arastırma görevlisiyim canım, nam-ı diger asistanSen ne iş yapıyordun ördekim.
Ben de lisansta sevmezdim de pratikte kullanınca süper bi seymis :) Teorisi sıkıcı bence de :)Istatistikten nefrettttt ederimmmmm:)
Sizin net işi olmadı mı ki?Ben tekden giriyorum ya prk anlasilmiyo tatlim ya
Evet yaa kacaksın, biz rakibelerini cok boş bıraktın bu araBu aralar hep kaçağım demi???
diyet diye düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün canım
Hadi sen yat bakalım.Sabaha kaynatırız.Zaten geçmişi anca okudum.hadi kızlar ben çocukları uyutup ipimi atlıyım sonra tumba yatak malum sabahları 05.30 ayaktayım öptüm herkese hayırlı güzel rüyalı rahat geceler olsun inşallah
iyi geceler şekerimhadi kızlar ben çocukları uyutup ipimi atlıyım sonra tumba yatak malum sabahları 05.30 ayaktayım öptüm herkese hayırlı güzel rüyalı rahat geceler olsun inşallah
kız dur sus ben onu geçiyim sonra beni geçsede olur ..Vvvvoooooaaavvv Nilsucumm nolecek şimddii
Sende 75 ol barii
Vayy maşallah vak vakımm.Çok iyii@muska77 @kollontai bugunku sporum: Leslie 1 mil (menumde de yazmıstım zaten), Jillian level 2 (2 kez durdurmak zorunda kalsam da bitirdim), 200 atlama.
Soğal hayatım.Seninde işler biraz önce düzelir umarım.rahatsız etmek istemedim tatlım iyi demek adetten olmuş seninde iyi olmana sevindim canım
Haaa yat uyu rüyanda görürsün ancak :) tozumu bile goremicen :)iyi geceler şekerim
kız dur sus ben onu geçiyim sonra beni geçsede olur ..
bir geçiyim azıcık ucundan geçiyim bariii
Yani 3 saniyelik bir zevk için 30 sene şişko geziyozzz
bedava olduğu sürece almak istiyolar canım kimse özel derse para vermek istemiyo bulunduğum yerde .. eh kendilerince haklılar birşey diyemem ..ama öyle birşey yapacak olsam dediğim gibi en azından mahalle kütüphaneleri sanat evleri var orada bedavaya vermeyi tercih ederim en azından cidden o parayı veremeyen çocuklara faydam olur .. burada çok benim gibi mezun öyle yapıyo köylerde falan o şekilde muhtarlığın gösterdiği yerde ders anlatıyo bazı arkadaşlar gezici hoca yani :)Ben de bilişimdeyim ama data analizi falan yapıyorum, veri madenciligi üzerine calısıyorum :)) Sen de benim kafadansın valla
Sen böyle deyince aklıma geldi, aslında özel ders falan verebilirsin belki? Hem matematigi de cok seviyormussun, bence bi düsün bunu derim
he hee evet tabiiHaaa yat uyu rüyanda görürsün ancak :) tozumu bile goremicen :)
Hıı tamm o zamn betüş duymasın o benden de kıskanççkıskanma kız ne yapak seni kapmışlar bende betüşe kaldım
Biraz daha dayanayım olmazsa ara verecem canımm.Valla canim cok ciddiyim kac gundur nakiyorum cok iyi menulerin yalniz gunah olmasinda oructan yorulduysan ara ver canim hafta sonu en azindan
Terazi burcunda ay tutulmasi varmis ondandirKızlar ya benim midem bulanıyor çok fena bu hafta bana hiç yaramadı yaaa Merkür geri mi gidiyor ne:)bu arada yatağın içinden yazıyorum uyurken bile sizi düşünüyorum :)
Yaa beni başı boş biraktin boyle olduVayy maşallah vak vakımm.Çok iyii
Hmm anladim canim. Ozel dersi genelde ucretle alan da cok olur ama sizin orda demek ki duzen boyle. O konuda da haklisin yani, cidden ihtiyacı olana ders vermek daha mantikli :) maddi degil manevi de dusunmek lazim :)bedava olduğu sürece almak istiyolar canım kimse özel derse para vermek istemiyo bulunduğum yerde .. eh kendilerince haklılar birşey diyemem ..ama öyle birşey yapacak olsam dediğim gibi en azından mahalle kütüphaneleri sanat evleri var orada bedavaya vermeyi tercih ederim en azından cidden o parayı veremeyen çocuklara faydam olur .. burada çok benim gibi mezun öyle yapıyo köylerde falan o şekilde muhtarlığın gösterdiği yerde ders anlatıyo bazı arkadaşlar gezici hoca yani :)
Evet ya ezmek lazim haklisin vallaKız taş martı sende ebruyu ezzzzzz bakem bunların dili fazla uzadı galiba meydanı boşmu buldular ne
aaaa bana sataştığı yetmedi milleti de gaza getiriyoo kız sen az değilsin heeeKız taş martı sende ebruyu ezzzzzz bakem bunların dili fazla uzadı galiba meydanı boşmu buldular ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?