- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.781
Hımm iyi bi iş benceBen üniversitede arastırma görevlisiyim canım, nam-ı diger asistan
Ben de lisansta sevmezdim de pratikte kullanınca süper bi seymis :) Teorisi sıkıcı bence de :)
Yüksek lisansıda ankarada mı yapıyon canmBen üniversitede arastırma görevlisiyim canım, nam-ı diger asistan
Ben de lisansta sevmezdim de pratikte kullanınca süper bi seymis :) Teorisi sıkıcı bence de :)
maddi olarak bir yere gelebileceğimi sanmıyorum şu hayatta kociş elinden geçinip gitcem herhalde.. bari maneviyatımı güçlendiriyim yoksa akıl sağlığım gidecek :))))))))))))Terazi burcunda ay tutulmasi varmis ondandir
Yaa beni başı boş biraktin boyle oldu
Hmm anladim canim. Ozel dersi genelde ucretle alan da cok olur ama sizin orda demek ki duzen boyle. O konuda da haklisin yani, cidden ihtiyacı olana ders vermek daha mantikli :) maddi degil manevi de dusunmek lazim :)
Evet ya ezmek lazim haklisin valla
Rakibelerimin bana ihtiyaçları yokki döktürüyorlar maşallahEvet yaa kacaksın, biz rakibelerini cok boş bıraktın bu ara
Taşmartı ben yengeç burcuyum yani gezegenim ay ondan desene tuh tutuldu kaldı 79 gitmek bilmediTerazi burcunda ay tutulmasi varmis ondandir
Yaa beni başı boş biraktin boyle oldu
Hmm anladim canim. Ozel dersi genelde ucretle alan da cok olur ama sizin orda demek ki duzen boyle. O konuda da haklisin yani, cidden ihtiyacı olana ders vermek daha mantikli :) maddi degil manevi de dusunmek lazim :)
Evet ya ezmek lazim haklisin valla
uyu uyu sen sabah atarsınSabah bi 78 leri göreyim hemen foto atacağım inşallah
Kocalar çok yaşasın diyelim o zaman ne yapak:)maddi olarak bir yere gelebileceğimi sanmıyorum şu hayatta kociş elinden geçinip gitcem herhalde.. bari maneviyatımı güçlendiriyim yoksa akıl sağlığım gidecek :))))))))))))
Sen dalgamı geçiyorsun kız olmammı sandın bakemuyu uyu sen sabah atarsın
öyle canım Allah başımızdan eksik etmesin tabii hayırlılarını diğerleri kapı dışarııı... :)))))))))))))))Kocalar çok yaşasın diyelim o zaman ne yapak:)
Sanırım bu hafta fazla çekişmeli olucak.Benn spor yapıyın en iyisiKız taş martı sende ebruyu ezzzzzz bakem bunların dili fazla uzadı galiba meydanı boşmu buldular ne
Simdilik iyi. Doktora bitince kapi önüne koyuyorlar :))Hımm iyi bi iş bence
Yuksek lisans bitti canim, doktoradayim simdi. Ankara'da evet :) calistigim yerde okuyorum ayni zamandaYüksek lisansıda ankarada mı yapıyon canm
Heheh bosver biraz da oteki tarafa hazirlanmak lazim :))maddi olarak bir yere gelebileceğimi sanmıyorum şu hayatta kociş elinden geçinip gitcem herhalde.. bari maneviyatımı güçlendiriyim yoksa akıl sağlığım gidecek :))))))))))))
Dokturuyorum da sonuc alamiyorum rakibem onu napicaz....Rakibelerimin bana ihtiyaçları yokki döktürüyorlar maşallah
Olabilir haaTaşmartı ben yengeç burcuyum yani gezegenim ay ondan desene tuh tutuldu kaldı 79 gitmek bilmedi
olursun canım 79,1 değilmisin neden olmayasın sunun surasında 200 gram kalmış 78 leri görmene :)Sen dalgamı geçiyorsun kız olmammı sandın bakem
Olmazzz geçemezsiinn.GeçtirrmeeemmmmEvet ya ezmek lazim haklisin valla
Bende icraat var da sonuc yok rakibem rahat ol :) ama oteki rakibemiz mezuniyet yolunda ilerliyor adım adımSanırım bu hafta fazla çekişmeli olucak.Benn spor yapıyın en iyisi
kızz ben yayın yükselenimde sanırım ikizler ya da yengeç ama kilo verdiğime göre ikizlerimSimdilik iyi. Doktora bitince kapi önüne koyuyorlar :))
Yuksek lisans bitti canim, doktoradayim simdi. Ankara'da evet :) calistigim yerde okuyorum ayni zamanda
Heheh bosver biraz da oteki tarafa hazirlanmak lazim :))
Dokturuyorum da sonuc alamiyorum rakibem onu napicaz....
Olabilir haaBenim de yukselenim yengec, o zaman ben de etkilendim demek ki gitmiyor kilolar da tutuldu
Twitburc'u takip ediyorum ben genelde canim :)kızz ben yayın yükselenimde sanırım ikizler ya da yengeç ama kilo verdiğime göre ikizlerim
benim bu ay varmı bir değiiklik nereye bakıyosun ?
Yay-yay pek ozgur ruhlu olman gerek seninkız vakvakım benim yükselende yay mış :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?