- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.801
Sende uzatabildiğin kadar uzat hayatım.Simdilik iyi. Doktora bitince kapi önüne koyuyorlar :))
hımm herzamankinden daha cesur ve kararlı olacakmışımTwitburc'u takip ediyorum ben genelde canim :)
O konudan bende muzdaribim şekerimmDokturuyorum da sonuc alamiyorum rakibem onu napicaz....
bildim ama ben takip etmiyorum ay beni direk etkiler bide baş ağrısı çekiyorum 2-3gundur ondanmıki gerçekten olurmu olurTwitburc'u takip ediyorum ben genelde canim :)
ondan oturamıyorum ya evde birşeyler yapmam lazım dediğim gibiYay-yay pek ozgur ruhlu olman gerek senin
Kilolar ay tutulması yaşıyor desenizeeOlabilir haaBenim de yukselenim yengec, o zaman ben de etkilendim demek ki gitmiyor kilolar da tutuldu
Ooo desene kendi sonunu kendim hazırlamış oldum gaz vere vere:)
fıstık bir ara yoğurt bende çok gaz yaptı bende azalttım sende de ondan şişlik olmasın ? çok yiyomusun ?Eğer yarın sabah da eksi görmezsem 3oğun sadece yoğurt yicem bakalım cumaya eksi görmem lazım yoksa kollontai çok pis kızarım dedi pasaklımı ne :):)
He bi o eski zaten :) niye kilo veremiyon derse kollomtaiye öyle diyelim ay tutulması var ondan topluca atsın bizi:)Kilolar ay tutulması yaşıyor desenizee
Cakallar onu da dusunmusler sekerim, doktora bitirmenin de maksimum suresi 6 yil :)) yani o sure dolunca da kapinin önündeyiz:))Sende uzatabildiğin kadar uzat hayatım.
Ooo hadi bakalim bi ataktasin zaten
Diger rakibemiz veriyor ama kilolari biz yerimizde sayiyoruz Ebrus ne olacak halimiz... Sen orucla veriyordun o da mi ise yaramiyor???O konudan bende muzdaribim şekerimm
Hahah evet ya ondan olabilir bakondan oturamıyorum ya evde birşeyler yapmam lazım dediğim gibi
Aynen vallaKilolar ay tutulması yaşıyor desenizee
doğruu söylüyosunn artık ipte atlatmaz baya parkur koşturur ..tırman ,sürün, koş, zıpla ...He bi o eski zaten :) niye kilo veremiyon derse kollomtaiye öyle diyelim ay tutulması var ondan topluca atsın bizi:)
Yok ya aşırı yemiyorum benim böbreğimin birinde taş var ara ara ağrı yapıyor eşimde ondan hızlı veremiyorsun diyor iyi çalışmadığı için olabilir belkidefıstık bir ara yoğurt bende çok gaz yaptı bende azalttım sende de ondan şişlik olmasın ? çok yiyomusun ?
ee ondan veremiyosun adam doğru diyo taş böbrek sorunu oda metabolizmayı yavaşlatır tatlım sen taş düşürmek için dr a gittin mi?Yok ya aşırı yemiyorum benim böbreğimin birinde taş var ara ara ağrı yapıyor eşimde ondan hızlı veremiyorsun diyor iyi çalışmadığı için olabilir belkide
Aaaa cok gecmis olsun canım, dikkatli ol. Ondan olabilir haklısın. O yüzden hızlı kilo vermek senin icin ilk öncelik olmamalı, saglıklı bir sekilde vermeye calısYok ya aşırı yemiyorum benim böbreğimin birinde taş var ara ara ağrı yapıyor eşimde ondan hızlı veremiyorsun diyor iyi çalışmadığı için olabilir belkide
Evet şekerim bizde taş ırsı maalesef dr gittim taş kırılmıcak kadar büyük dedi kırarsak iğne ucu kadarda kalda sorun olur dedi ameliyat la bir kere de alalım dedi bende oğlum ufak biraz büyüsün öyle ameliyat olurum dedim canım ama eşimde öyle diyor ara ara ateşim çıkar yaşın olduğu yer iltihap yapıyormuş ondan kilo aldın diyip duruyornilsub bak ne diyo..
Böbreğinde Taş Olanlar Ne Yememeli?
Uzmanlar tarafından, çok koyu yeşil bitkilerin veya sebzelerin tüketilmesi önerilmemektedir. Bu bitiki veya sebzelere örnek olarak ıspanak, bamya, semiz otu (pirpirim) gösterilebilir. Yine kırmızı erik, çilek de tavsiye edilmeyen meyveler arasındadır. Hayvansal gıdalardan elde edilen protein miktarı ise az olmalıdır. Böbrek hastalarının, daha doğrusu böbreklerinde taş olan hastaların tuz tüketimine de çok dikkat etmesi gerekmektedir. Günlük tuz ihtiyacından fazlası zararlıdır. Daha fazla alınan tuz ise, böbrekte taş oluşumuna sebep olabilmektedir. Ayrıca siyah çayın ve kahvenin de böbrek taşı sorunu için çok zararlı olduğu bilinmektedir.
Sağol canım zaten hızlı veremediğim için sorun baksana ay bile tutulunca beni buluyor :)Aaaa cok gecmis olsun canım, dikkatli ol. Ondan olabilir haklısın. O yüzden hızlı kilo vermek senin icin ilk öncelik olmamalı, saglıklı bir sekilde vermeye calıs
canım bence sen sağlıklı kilo vermen için dr kontrolünde vermelisin bu böbrek taşı falan öyle hafif bir durum değil böbrek vücudun dinamosu sonuçta sağlıklı olursa sağlıklı olursun .. diyetini yeme düzenini buna göre düzenle tatlım sen ne yemelisin ne içmelisin bence o şekilde ayarla.. babamda da vardı o ameliyattan korktu ilaçla dökemedi birayla döktü taşı .. dikkat et tatlımEvet şekerim bizde taş ırsı maalesef dr gittim taş kırılmıcak kadar büyük dedi kırarsak iğne ucu kadarda kalda sorun olur dedi ameliyat la bir kere de alalım dedi bende oğlum ufak biraz büyüsün öyle ameliyat olurum dedim canım ama eşimde öyle diyor ara ara ateşim çıkar yaşın olduğu yer iltihap yapıyormuş ondan kilo aldın diyip duruyor
iyi geceler tatlım git uyu sabah erkencisin senHadi kızlar uykusuz bıraktınız beni size doyum olmuyor öptüm hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?