- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.821
İyi geceler canım :)Hadi kızlar uykusuz bıraktınız beni size doyum olmuyor öptüm hepinizi :)
Atar mı atarHe bi o eski zaten :) niye kilo veremiyon derse kollomtaiye öyle diyelim ay tutulması var ondan topluca atsın bizi:)
Aferin sana :) kız delirdin mi ben şaka yapmıştım 9milmi eee gitmiştir 1kilo senden ay bende sonunda şükür 78.6 oldum yarına kadarda 78.4 falan olsam ne güzel olur:)muska77 kollontai morordek ycfa
Sahur: 1 litre ılık su
İftar: 4 kepçe yayla çorbası- 1 içliköfte haşlanmış
1 ceviz-yarım elma
Su: 2 litre-2 bardak yeşil çay
Spor: 5 mile leslie
4 mile leslie
Toplamda 9 mile yaniii
nilsub tatlişim senin sözüne uydum jillian yerine 4 mile daha çektim. Ama maesef 10mile olmadıı.
Oda yarına artıkınn
Yalnız bittimm.Ölüyorumm.Ben yatıyomm.İyi gecelleerrrr
Uyanın millet geri geldim:) sizi uykucular sizi:)
İşte buradaki arkadaşlığın güzel tarafı derdimizde bir oluyor sevincimizdekızzzz olcak tabii bu hafta vericeksin kiloları haftayada korumaya geçiceksin ohhhh valla ben bilee o kadar heyecan yaptım ki senin yerine ben mezun oluyomuş gibiyim :)))) bana noluyosa daha önümde oooo 30 küsür kilo var
Teşekkürler..Muska avatarin cok hos olmus tatlim
Harika içine giriyorsan gerisi gelir betüşüm.ve pantalonların hiç birine sığamadım((( oyyy ben nerelere gideeem..... içine girebildim amma velakin önü kapanmıyor.... zayıflamam lazım...........
Senmi benmi ördekimLahana corbası haric bir sey gordum menunde cok sevindim sekerim
Kiz hoca bizi sinava kitapla sokardi kimse bisey yapamazdi okadar berbat sorular olurdu:) hic sevemedim o dersi matematigi severim ama istatistik cok karisikBen üniversitede arastırma görevlisiyim canım, nam-ı diger asistan
Ben de lisansta sevmezdim de pratikte kullanınca süper bi seymis :) Teorisi sıkıcı bence de :)
Sizin net işi olmadı mı ki?
Baglandida 15 gun icinde acilirmis sanki koyde oturuyoz tam caddedeyim demekki onunla bi alakasi yokSizin net işi olmadı mı ki?
Ooo sizi görmek ne hoş efendimiyi akşamlar kızlar nasılsınız
Harika olmuşsun tatlım.Kızlar artik 96 larda aldığım pantalonlara veda vaktim geldi bence ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1801196
Harika kaptın bu işi canım.Kizlar menumu yazayim ben
Ac karnina salatalik limon nane karisimi
Sabah
Kucuk light peynir az salatalik marul zeytin iki dilim ekmek sekersiz cay
Ogle
Yayla corbasi bi kasik pilav
Ara ogun
Elma
Aksam
Kucuk tabak ispanak yemeg . Ve kucuk kase yulaf kepekli yogurt
40 dakka yuruyus 2 litre su yarim saat ewde yuruyus
Bende sizi gördüm Mutlu oldum günaydın sağlıklı, huzurlu bir gün dilerimOoo sizi görmek ne hoş efendim
Harika olmuşsun tatlım.
Bencede veda et o pantolona ama evde tut hedefine ulaşınca before after yaparsın o pantolonla.
He heyttt mezun olacagimi kafaya koyduysam olurum:)))))Cakallar onu da dusunmusler sekerim, doktora bitirmenin de maksimum suresi 6 yil :)) yani o sure dolunca da kapinin önündeyiz:))
Ooo hadi bakalim bi ataktasin zaten
Diger rakibemiz veriyor ama kilolari biz yerimizde sayiyoruz Ebrus ne olacak halimiz... Sen orucla veriyordun o da mi ise yaramiyor???
Hahah evet ya ondan olabilir bak
Aynen valla
Erken yemwk ise yaramis kuzum tebrijlerGünaydın herkese ben dun aksam ne dedim hemen foto yapıştırıcam dedim ortıcım sana gelsin Eki Görüntüle 1801432
SupersiN ebruuumuska77 kollontai morordek ycfa
Sahur: 1 litre ılık su
İftar: 4 kepçe yayla çorbası- 1 içliköfte haşlanmış
1 ceviz-yarım elma
Su: 2 litre-2 bardak yeşil çay
Spor: 5 mile leslie
4 mile leslie
Toplamda 9 mile yaniii
nilsub tatlişim senin sözüne uydum jillian yerine 4 mile daha çektim. Ama maesef 10mile olmadıı.
Oda yarına artıkınn
Yalnız bittimm.Ölüyorumm.Ben yatıyomm.İyi gecelleerrrr
Tebrikler tatlım bak erken yemek işe yaramışGünaydın herkese ben dun aksam ne dedim hemen foto yapıştırıcam dedim ortıcım sana gelsin Eki Görüntüle 1801432
Bilmukabele efendimBende sizi gördüm Mutlu oldum günaydın sağlıklı, huzurlu bir gün dilerim
60,9Gunaydinmuska77 bugun kilon kac bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?