Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 kollontai morordek ycfa
Sahur: 1 litre ılık su
İftar: 4 kepçe yayla çorbası- 1 içliköfte haşlanmış
1 ceviz-yarım elma
Su: 2 litre-2 bardak yeşil çay
Spor: 5 mile leslie
4 mile leslie
Toplamda 9 mile yaniii
nilsub tatlişim senin sözüne uydum jillian yerine 4 mile daha çektim. Ama maesef 10mile olmadıı.
Oda yarına artıkınn

Yalnız bittimm.Ölüyorumm.Ben yatıyomm.İyi gecelleerrrr

Aferin sana :) kız delirdin mi ben şaka yapmıştım 9milmi eee gitmiştir 1kilo senden ay bende sonunda şükür 78.6 oldum yarına kadarda 78.4 falan olsam ne güzel olur:)

kızzzz olcak tabii bu hafta vericeksin kiloları haftayada korumaya geçiceksin ohhhh valla ben bilee o kadar heyecan yaptım ki senin yerine ben mezun oluyomuş gibiyim :)))) bana noluyosa daha önümde oooo 30 küsür kilo var
İşte buradaki arkadaşlığın güzel tarafı derdimizde bir oluyor sevincimizde
Muska avatarin cok hos olmus tatlim
Teşekkürler..
ve pantalonların hiç birine sığamadım ((( oyyy ben nerelere gideeem..... içine girebildim amma velakin önü kapanmıyor.... zayıflamam lazım...........
Harika içine giriyorsan gerisi gelir betüşüm.
Bu hafta protein ağırlıklı takıl allahın izniyle haftaya kapanır önü

Lahana corbası haric bir sey gordum menunde cok sevindim sekerim
Senmi benmi ördekim

Ben üniversitede arastırma görevlisiyim canım, nam-ı diger asistan

Ben de lisansta sevmezdim de pratikte kullanınca süper bi seymis :) Teorisi sıkıcı bence de :)
Kiz hoca bizi sinava kitapla sokardi kimse bisey yapamazdi okadar berbat sorular olurdu:) hic sevemedim o dersi matematigi severim ama istatistik cok karisik

Harika kaptın bu işi canım.
Bide sohbetlere biraz daha dahil olsan..

He heyttt mezun olacagimi kafaya koyduysam olurum:)))))

SupersiN ebruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…