- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.121
yok canım alınmıyorum bende sataşmayı severim .. o nedenle değil benim vücut bana ters eğer bir şeyi inatlaşırsam o kendini kitliyo bir ara daha olmuştu 86 kiloyken inatlaştım eşimle kitlendim kaldım 3 haftaniye kızz hoş oluyor takılıyorum şekerim yaa ciddi değil metabolik bi durum belli olmaz beni geçersinde odaklan sen veya ben zayıflıyalımda gerisi boşşşş:))
her durum benim lehime deseneyok canım alınmıyorum bende sataşmayı severim .. o nedenle değil benim vücut bana ters eğer bir şeyi inatlaşırsam o kendini kitliyo bir ara daha olmuştu 86 kiloyken inatlaştım eşimle kitlendim kaldım 3 hafta
peki şekerim iyi gecelerrhadi canım ortim oğlumu uyutup biraz toparlanıp bende yatar iyi geceler tatlı rüyalar sabaha bol eksiler :)
Ev hanimiyim ewet ama bu aralar bizim ev tadilat falan oluyo oraya esya falan aliyoruz sifirdan hergun bi isle ugrasiyorum pek vaktim olmuyo o yuzden cnmEv hanımımıydın
Biryerden başla o zamn
Reglim, atlamasam daha iyi. Ceza keseceksen yarin yuruyus olarak yaparim.yarın artı geleni bu hafta aglatırım spordan bilginize hepinizi seviyorum hanımlar
morordek ipini atla
Tavuk ve köfte protein canım eksi gördürürler hiç üzülme menün çok güzeldi.Kofte izgara degildi ki ? Protein degil mi yanlis mi biliyorum? Tavuk da cok az yedim. Napayim ya eksi cikmazsam da cikmayayim valla çok sıkıldım.. dikkat etsem de eksi cikmiyorum zaten..
anaaa ben altımda eşofman üstümde sütyen atlet uzun kollu swet çorap öyle tartılıyorum salak mıyım neyim
Normal "hallerin" geldiBen bugun alingan gunumdeyim galiba, eşim de ne dese agzina tikiyorum adamin :)
Ama cidden niyeyse yarin hala eksi gormeyecekmisim gibi geliyor. O kadar umutsuzum...
2 dakikada tartilirsin ya caktirmadan
çakarsa kurtuluş yok zaten
Adamlar o halımızı radarla yakalarcaktirmamak için git banyoda tartil ben öyle yapıyorum :))))
sorma arayıpta bulamadıkları hazır cıbıl
Ben de onun lavaboya girmesini bekleyip oyle tartiliyorumbizim zeminler pek duzgun degil, odada buldum dogru olctugu bi yeri ordan oynatmaya korkuyorum tartiyi
benimde öyle tam holde bir tane fayans belirledim hep orda tartılıyorum :))
Holde cıbıl yakalanirsan aciklayamazsin da yalniz
Oh oh +18e bağlamışsınızdedim yaa fennaaa olurr
Canım kıramadığın zaman eşininkinden bir ısrık alıver.Buarada menumu yazayim ben kizlar
Sabah
Ac karna salatalik karisimi bi haslanmis yumurta salatalik zeytin dereotu nane maydonoz bi dilim ekmek
Ogle
Kucuk tabak ispanak yemegi yulaf kepekli yogurt
Aksam
Bi tabak kabak yemegi yesil cay
Az once malesef bi cigkofte durumu yedim bol acili cunku bizimkileri kiramadim
2 litre su 40 dakka yuruyus ewdede birazdan yarim saat spor yapicam
Eh demiştim demiycemGünaydın herkese kızlar bu sabah dediğiniz gibi cıbıl tartıldım ve sonuç Eki Görüntüle 1802182
Kaç kilo vermiş oldun helalllllll sana kızzz önünde saygıyla eğiliyorum :)Vee işte ben
Eki Görüntüle 1802201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?