Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

niye kızz hoş oluyor takılıyorum şekerim yaa ciddi değil metabolik bi durum belli olmaz beni geçersinde odaklan sen veya ben zayıflıyalımda gerisi boşşşş:))
yok canım alınmıyorum bende sataşmayı severim .. o nedenle değil benim vücut bana ters eğer bir şeyi inatlaşırsam o kendini kitliyo bir ara daha olmuştu 86 kiloyken inatlaştım eşimle kitlendim kaldım 3 hafta

Buarada menumu yazayim ben kizlar

Sabah
Ac karna salatalik karisimi bi haslanmis yumurta salatalik zeytin dereotu nane maydonoz bi dilim ekmek

Ogle

Kucuk tabak ispanak yemegi yulaf kepekli yogurt

Aksam
Bi tabak kabak yemegi yesil cay

Az once malesef bi cigkofte durumu yedim bol acili cunku bizimkileri kiramadim

2 litre su 40 dakka yuruyus ewdede birazdan yarim saat spor yapicam

tüh son dk golü olmuş o dürüm çiğ köfte..
olmasydı iyiydi yada daha erken bir saatte olsaydı iyidi.. yarına umarım tartıda sorun yaşamazsın tatlım

muska77 menüm
Sahur: 1 kepçe yayla çorbası-yarım içliköfte
İftar:
1 bardak ılık suya kayısı ve 1 b. ılık suyla ceviz
1 litre limonlu sıcak su
5 ince sıkım çiğköfte- 2haş yumurta-5 kaşık karnabahar haşlanmış
1 bardak ayran
Su:3 olur-Yeşil çay
Spor yok.

Kofte izgara degildi ki ? Protein degil mi yanlis mi biliyorum? Tavuk da cok az yedim. Napayim ya eksi cikmazsam da cikmayayim valla çok sıkıldım.. dikkat etsem de eksi cikmiyorum zaten..
Tavuk ve köfte protein canım eksi gördürürler hiç üzülme menün çok güzeldi.
anaaa ben altımda eşofman üstümde sütyen atlet uzun kollu swet çorap öyle tartılıyorum salak mıyım neyim
Bugün kesin 77 çıkacaksın onlar rahat 1 kilo gelir.
Ben bugun alingan gunumdeyim galiba, eşim de ne dese agzina tikiyorum adamin :)
Ama cidden niyeyse yarin hala eksi gormeyecekmisim gibi geliyor. O kadar umutsuzum...
Normal "hallerin" geldi

2 dakikada tartilirsin ya caktirmadan

çakarsa kurtuluş yok zaten

Adamlar o halımızı radarla yakalar caktirmamak için git banyoda tartil ben öyle yapıyorum :))))

sorma arayıpta bulamadıkları hazır cıbıl

Ben de onun lavaboya girmesini bekleyip oyle tartiliyorum bizim zeminler pek duzgun degil, odada buldum dogru olctugu bi yeri ordan oynatmaya korkuyorum tartiyi

benimde öyle tam holde bir tane fayans belirledim hep orda tartılıyorum :))

Holde cıbıl yakalanirsan aciklayamazsin da yalniz

dedim yaa fennaaa olurr
Oh oh +18e bağlamışsınız

Canım kıramadığın zaman eşininkinden bir ısrık alıver.
Bütün bir dürümü yemen gerekmezdi bu hafta listede değilsin dua et.
Eğer listede olupta tartı öncesi böyle birşey yapsaydın seni mahvederdik bilgine.

Günaydın herkese kızlar bu sabah dediğiniz gibi cıbıl tartıldım ve sonuç Eki Görüntüle 1802182
Eh demiştim demiycem

Kizlar ben ycfa dun bi aksilik oldu sifremi falan unuttum ycfa dan giremedim bugun mezun olcam ve sizi yari yolda birakmmamk icin hesap actim boyle deva edebolilirmiyim bilmiyorum ama elimden bisey gelmiyo bin defa denedim sifremi hatirlayamadim olmadi bu sekilde ne olcak kaptanim yardim....
gecen hafta
59.6
57.6
fark
2
% 2.98

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…