Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar takımcığım,
ben de kallisim gibi sokaklardaydım bugün,birşeyler almam gerekiyordu,eve gelmem bu saati buldu.

kallisim sultanım ,takılm sakın bu tahlillere,sonucu güzel olacak inşallah..bir daha almamak üzere tüm kiloları attığını düşünsene..süper olur !
bu arada benim hediyem hala gelmedi... sanırım bana kimse hediyecik almayacak

mustangım ,
anne mantı yaparken evde durmak... bence hiç mantıklı değil (şeytan mıyım neyim :))

bu kolyeyi alman iyi olmuş pia cığm ,ben çok faydasını gördüm.inanılır gibi değil ama öyle yani...
bu arada ben de suyun içine koymuştum taşımı,eşim(o zaman iyiydi aramız) yanlışlıkla çıkarmış,bardağı kullanmış.Allah tan atmamış taşı..ben kıyameti kopardım "niye taşımı dışarda bıraktın "diye...sordu ne işe yaradığını,anlattım veeeee ... aynı ifadeyle o da bana baktı :))

inşallah canzim inş... sen nasılın, bebişin çizelgesini de yapmışsın,oh maşallah :) herşey yolunda değil mi...

nası iş anlamadım kallisim ya dün zorla yemek yedim bugün çok acıkıyorum kafayı yedi iyice benim metabolizma akannehir

mandalina+süt yapim bari öğle yemeğine kadar tutar belki :sinifsinif:

regl olacak olabilir msnz acaba canlar.... ?
ben de dünden beri çok acıkıyorum,az kaldı regl ime...resmen engel olamıyorum.bir iki bir iki derken birsürü çikolatalı bisküvi yedim vallahi engel olamıyorum,çok fena çok... döfün beni senağlama

kallisim bu nasıl ödül.. 5 i alan senin kız,keki yapan da sen... ben bu işten bişey anlamadım CADIARZU kaydirigubbakcemile3

ay canim kallisim birsey anlamadim. insallah hayirli haberlerle gelirsin. kan degerlerin niye böyle abuk cikti anlamadim. bilincli bir insansin beslenmende mutlaka bilinclidir. belkide cikolatamin dedigi gibi asil sorun bulunup kilo sorunun kökünden hallolacak. ammada olur ha.. sen büyüksün rabbim.:Saruboceq:

hayirdir insaallah kallisim zemuszemuszemuszemus..bencede endiselenme.. hamileyken kendi doktorum beni hastaneye yollamisti ve ordaki sef doktor söyle demisti" evet bir problem var ama bu söyle birsey.. evdeki musluktan su akiyor ama taaaaaaa sehrin merkezindeki kanalin bilmem nesindeki bilmemnesindeki borusunda bir ariza var" öyle bisey dikafamçokkarıştı yani herzaman vucudumuzda sorunlar olur bunlar hep onemli degildir gibi birsey demek istedi.. ben bu sözü hep hatirlarim .. normalde evhamli bir tipim bu bana cok iyi gelmisti..tam anlatamadim doktorun dedigini ama :uhm:

saol chokocumm..esim benim panigime sasirdi eve 3 paketle girdi beni aldi panik
pakedi acmadan buraya kostum .. acip yazsana diyor yoo yoo acmiycam önce yazicam sonra acicam diyorum .. sonra diger paketi aliyorum bunu aciyim .. yo yo bunuda acmiyim .. neden diyor bilmiyorum acmiycam ..acmiyoruz biz.. neden? bilmiyorum acmiyoruz pPp
ac ayool
dur ayooll
sakinlesiyim
abarttim:roflol::roflol:

ins canim simdi bahcede gömülü yavrum tasim..ayy cokta guzelmis.. bi site buldum yabanci bir site cok guzel uygun fiyata takilar satiliyor

iyi akşamlar takımcım oh oh herkesin hediyesi eline geçmeye başlamış pia senin hediyende çok güzel güle güle kullan.bende gönderdim ama ses seda olmadığına göre demekki daha eline geçmemiş ben pakete burdaki adımıda yazmamışım kargo işine pek alışık değilim .ama hediyeyi alan arkadaşım adreste mersin i görünce anlar heralde o benim .gerçek adımı yazdım ama burdakini unutmuşum.

reyhan ablacım allahım korusun önce bir nazarlık takalımçok tatlı ya maşşallah ay bayıldım bende bebek istiyorummm...bebek yapamıyorum diye hayvanlar alemine sardım bari köpek alalım dedik onuda yapamadık bizde yeşilimizle( kuşumuz)idare ediyoruz .evin içinde geziyor şimdi az önce iş işliyordum geldi üstüme kondu ipimi yemeye çalışıyordu .çok tatlı.

1 saatir geçmişi okuyorum gelemediğim zamanlarda neler kaçırdım diye .okudum geldim yine kimse bu saatte hepiniz yattınızmı sıkıldım tek başıma dolaşmaktan .kızlar aldığım kilolardan 1 kilo geri vermişim şu andada acım ama yemiycem aç yatmanın rahatlığı inanılmaz .ama aç yatınca uyku tutmuyor başlıyordum keçi koyun saymaya sonra koyunlar pirzola olarak çitten atlamaya başlıyorlardı artık koyun saymıyorum.kızlar benden tavsiye diyetteyken uykunuz kaçarsa asla koyun saymayın onun yerine salatalık marul domates gibi şeyler olabilir bu gün bende bunu deniycem acımmmmmm...

kallisim bazı drlar abartmayı sever, tahlil üstüne tahlil verir.. sen Allahım bişey mi çıkıcak acaba dersin.. ben hissediyorum önemli birşey olmadığını ve inşallah bütün bunlar kilo sorununu çözmene yardımcı olacak :1hug:

böhüü benimki de gelmedi, sona kalanlardan olduk çikolatım çak bari kaydirigubbakcemile5

nee çikolatalı bisküvi mi mafoldumben bayılırım mafoldumben çok özledim mafoldumben
canım ben regl olmicam. düzenleyici kullanıyorum ya hormon ilacı, daha bitmesine 14 gün var :bbo: sanırım o yapıyor bunları hep.. bitse de kurtulsam :sinifsinif:

mersacım dediler ki rüyanda yersen kilo yapmıyormuş :roflol: :roflol:

herkese günaydın a.s.
kalktım tam takımı açtım bişeyler yaziyim diye, öğlenden önceden kalkmayan eşim kalktı salona geldi uykumu aldım dedi, sabah krallığım bugün başlamadan sona erdi -tatlicadiarzu- kilom süper de kaç gündür gidemediğim wc ye gitsem çok daha süper olacak :çok üzgünüm: yağ da işe yaramadı :1closedeyes:

Son düzenleme:

bijox canım günaydın ben girmeden sen çıkmışsın.gecede kalkıp yemedim artık çok iyi gidiyor kendimi durdurabiliyorum anladım benimki duygusal açlık kocama kızıyodum onu yiyemeyince yemekleresaldırıp ne bulursam götürüyordum ama artık bitti.bundan sonra kendime vücuduma eziyet etmiycem kim kızdırırsa onu yiycem.klava:bijoxum dedilerki kızdıklarını yersende kilo yapmıyomuş....
ha bu arada hediyesi gelmeyen tek siz değilsiniz benimde yok bide bana çakın.hediyem dün gitmediğine göre bu gün eline geçer diye umuyorum tahminin yokmu kimdiye?

kallistem canım yoktur inşallah bişeyin bozma moralini sağlığın yerinde olsunda arkadaşım çözülür kilo problemi merak etme.bak bende bomba gibi geliyorum bu sefer söz .opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar bide farmvilleme bakıp gelip sebzelerim olmuştur .bu arada komşum bijox a duyurulur hiç hediye alamıyoruz bu aralar ceylanın gönderdiği ağaçtan istiyorummmmm.

gönderim tembellikten kimseye yollamıyorum valla mersacım kaydirigubbakcemile3 ceylan ne yolluyo bilmiyorum ki sana adını söyle sen ben yollarım sana her gün yerimseniben

hediye tahminim yok mersacım ana yoksa bana mı yolladın delikafadulden

tahminim yok demişsin ama bir tahminde bulunmuşsun ama söllememmmm...
ağacın adında söylim evergreen tree gönder arkadaşım bol bol arada zeytinde gönder ne ara 42.level oldun napıyon sen.zemuszemus

bugün iş yeri acayip yoğun sabahtan cevap yaz sayfasını açtı ve öyle kaldı çok şükür ki şimdi oturdum ve yazıyorum cumaya az kaldı beni stres bastı yürüyüşe de çıkamadım yine biri geldi

hediye tahminim yok mersacım ana yoksa bana mı yolladın delikafadulden

sen azıcık daha bekle bakem yerimseniben

eve henüz geldim yoruldum yine in çık in çık.. kan ver sonra git ilaç iç sonra gel yine kan ver... ya arkadaşlar abartı bir yana doktorumu da pek sevdim açıklayıcı konuştuğu için.... şimdi vücudumda öyle dengesizlik var ki kanın yok regl döneminmi yoğun geçiyor diyor hayır diyorum o zaman belirtisiz bir kanama olabilir aşırı düşük diyor, demir eksik diyor neden eksik onun tahlili.. bu günde şeker yüklemesi yaptılar defalarca kan verdimmafoldumben glukoz içirdiler çok ama çok iğrenç bir şey aç karnına şeker şerbeti gibi sanırım uzun bir zaman tatlı filan yemem... yarında kolon tetkikim var o hepsinden iğrenç :roflol: tahmin edin bakalım nasıl yapacaklar:roflol:
yani bijomun dediği gibi abartıyı sever bazılarıda ama bu diyor ki zaten defalarca diyet yapmış kilo vermişsin ama bunun nedeni hiç araştırılmamış, nedenini bulmazsak sorunu kökünden çözemeyiz... bakalım artık.. bu tetkikler 15 güne kadar uzadı ama ben bugün eve dönerken aylarca hastahanede yatmışta zar zor taburcu olmuş yorgun ve bitkin modunda hissettim kendimiakannehir birde üstüne grip oldum bugün ...:1no2:akannehir ay biraz sağa sola bakınayım konulara göz atayım sonra gelirim diğer mesajlara yazarım birşeyler..

hediyemmmmmmmmmmmmmmmmm gelllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizi çok çok öpüyorum herkesler iyiler maşallahhh
kalliste ablacımm geçmiş olsun sonuçlara fazla kafanı takma böyle iniş çıkışlar olur her zaman doktorlarımız sebebini bulup sağlığın için ne gerekirse yapacaklardır canım

sana da maşallah canım nasıl geçiyor bir sorunun yok di mi?

yok allaha şükürler olsun olanlarda zaten hamileliğin tadı tuzu bulantılarım çok okadar onlarda olacak artık yeterki bebeğim sağlıcakla doğsun eli ayağı düzgün olsun sağlıklı hayırlı olsun o bana yeter sizlerde iyisiniz tam gaz ileri canım

ben hediyemi yolladigim kisiye yazdim mektup..caktirmadan burdada diyalog kurmaya calistim ama beceremedim bi türlü yaakafamçokkarıştı
neyse ulassinda yerine

canımm benimmmmmm ulaştı şimdi aldım o kadar mutlu oldum ki hele o mektubun beni çok mutlu etti bebeğimizin ilk hediyesi senden oldu inşallah sağlıcakla dağarda mamalarımızı yapar yapar içine koyarız canım çokkk teşekkür ederim parfümler harika kokuyor canım çulatada missss gibi canım benim için o kadar çabalamışsın bende herşeyden çok mutlu olan biriyim öyle çok zor bir insan değilim fazla konuşkan sayılmam ama soğukta değilimdir güleryüzlüyümdür etrafımdakiler öyle söyler sana bende birşeyler yazıcam canım

inşallah canzim inş... sen nasılın, bebişin çizelgesini de yapmışsın,oh maşallah :) herşey yolunda değil mi...

canım benim allaha şükürler olsun herşey yolunda ufak tefek hamilelik sıkıntıları var o kadar allahım bunada şükürler olsun senin için herşey yolundamı asıl yavaş yavaş düzelecek canım sen güçlüsün

çok geçmiş olsun kallisteciğim umarım altından kötü bişey çıkmaz bu kansızlığın sadece demir eksikliğine bağlı anemidir inşallahsonuçlardan bizide haberdar et canım

bekliyim bari napiyim yerimseniben

kolon tahlilini tahmin etmesek :roflol: :roflol: valla Allah yardımcın olsun kallisim o konuda kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana check up tan da geçmiş oluyorsun böylece. inşallah sapasağlam çıkacak herşey.. şeker yüklemesini de arkadaşıma yaparlarken görmüştüm anam ne iğrenç bişey içti öyle hakatten nerdeyse bayılacaktı içtiğinde :bbo:

tahminim yok demişsin ama bir tahminde bulunmuşsun ama söllememmmm...
ağacın adında söylim evergreen tree gönder arkadaşım bol bol arada zeytinde gönder ne ara 42.level oldun napıyon sen.zemuszemus
valla ekip biçiyom mersacım zemuszemus bezelye bezelyeeeee yerimseniben

bacaklarım koptu arkadaşlarımm akannehir dedim ki sabah dedim ki eşime bi tartıl gitti tam 80 kilo çıktı :roflol: kafayı yedi tabi. kilosuna çok dikkat eder kendileri.. 73 den yukarı çıkınca diyete başlar hemen.. dedi ki pazara yürüyerek gidicez! iyi dedim zaten ben alışkınım yürümeye.. çıktık önce ceylan ın bürosuna uğradık, ordan çarşıları gezdik ordan pazara gittik :bbo: el kol dolu eve geldik ezmeciğim çıktı bu anlattıklarım yakşalık 4 km falan. fazlası yok azı var valla -tatlicadiarzu- geldim öğle yemeğimi yedim birazdan slim çayı içerim, akşama doğru da bi portakal tamamdır sonra da yatar biraz uyurum valla yalan yok hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…