- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.681
bugun yorucu bir gündü vede çooookkkkk soğukk.
nöbetçiydim malumunuz üzere hep ayaktaydım kitabımıda götürmemiş okuyacak bişi bulamadım hemde okulda:)):roflol:
ayy eşimde geç gelecekmiş hititi bölge müdürü gelmiş yemeğe götüreceklermiş akannehirannem çağırdı mantı yapacakmış onamı gitsem akşam yemeği için ne yapsam acep
şurda yılbaşın ne kaldı mantıya hasret kalacağız opuyorumnanaktan. yarında okulda çiğköfte yapacak müdürümüz :lepi: ayy insan yemek yemeyi bu kadarmı sever anacım . ben kaçtım dayak yemeden
hayir yok yaa ama bahce evinde yazdan kalma saksilar olabilir..bir gün kalicak diymi?
esimin yüzünde söyle bir ifade var " kadin kafayi yedi"
resim cektim ekliyorum .. kendi eski cuzdanimida yanina koydum.. cüzdanim eskidi demistim ya..
günaydınlar canlarım maşllah takımıma muhteşem görünüyorsunuz herkes motive olmuş zayıflamak için can atıyor inşallah hep birlikte bu işin üstesinden geleceksiniz canlarım ben sizlere güveniyorum
nası iş anlamadım kallisim ya dün zorla yemek yedim bugün çok acıkıyorum kafayı yedi iyice benim metabolizma akannehir
mandalina+süt yapim bari öğle yemeğine kadar tutar belki :sinifsinif:
gunaydın herkese .bugun gec kahvaltı yapdım ama doyamadım ya.bıseyler yeme ıstegım var.bıraz yuruyus yapıcam bırazdan.uykum var camasır yıkıyorum ee camasır olunca hemen utude olur .ogleden sonra da ısım var yogun bır gun olcak yanı
bence bugünde bozma piam yarın tartıl ancak yarına belli olur acele etme...
bizimde ortancada var öyle bir öğretmen :)) kimse yüksek not alamıyormuş bizim notlar 5 üzerinden değerlendiriliyorya.. benden 5 alan çıkmaz demiş çıkarsa ödül var demiş... benim kız almazmı 5.. anne diyerek geldi sana kötümü iyimi anlamadım bir haberim var dedi.. 5 aldım diye tüm sınıfa kek yapıp yollayacakmışsın dedi.. browni yaptım geçen yıl yolladık... bu yıl diyor ki anne yine 5 gözüküyor galiba sen keki hazırla dedi ama tabiki öğretmenin yaptığı şakaydı benimki hem sınıfa teşvik hem kızımın hoşuna gitsin istedimde yaptım...
kallisim bazı drlar abartmayı sever, tahlil üstüne tahlil verir.. sen Allahım bişey mi çıkıcak acaba dersin.. ben hissediyorum önemli birşey olmadığını ve inşallah bütün bunlar kilo sorununu çözmene yardımcı olacak :1hug:bugün tahlillerim sonuçlandı doktorumu gördüm tahlillerim iyi değil canlarım ya yarın bir ton daha tahlil ve tetkik yaptırmam gerekiyor, vücudumda ne vitamin var ne kan var şeker dengesiz vs... vücudunda kanama var gibi geldi nedenini bulmamız gerek dedi.. bu kilo problemleminin köküne iniyoruz inşallah sorunsuz şekilde kurtulacaksın dedi.. 2 gündür diyetteydim ya etek sayesinde bugün bırak normal yediğin gibi ye bir kaç gün tahliller bu tür yediğin anda yapılacak diyet şeklinde beslenirsen yine anlamayız dedi... çok yorgunum... canım sıkkın....
böhüü benimki de gelmedi, sona kalanlardan olduk çikolatım çak bari kaydirigubbakcemile5selamlar takımcığım,
ben de kallisim gibi sokaklardaydım bugün,birşeyler almam gerekiyordu,eve gelmem bu saati buldu.
kallisim sultanım ,takılm sakın bu tahlillere,sonucu güzel olacak inşallah..bir daha almamak üzere tüm kiloları attığını düşünsene..süper olur !
bu arada benim hediyem hala gelmedi... sanırım bana kimse hediyecik almayacak
nee çikolatalı bisküvi mi mafoldumben bayılırım mafoldumben çok özledim mafoldumbenregl olacak olabilir msnz acaba canlar.... ?
ben de dünden beri çok acıkıyorum,az kaldı regl ime...resmen engel olamıyorum.bir iki bir iki derken birsürü çikolatalı bisküvi yedimvallahi engel olamıyorum,çok fena çok... döfün beni senağlama
mersacım dediler ki rüyanda yersen kilo yapmıyormuş :roflol: :roflol:1 saatir geçmişi okuyorum gelemediğim zamanlarda neler kaçırdım diye .okudum geldim yine kimse bu saatte hepiniz yattınızmı sıkıldım tek başıma dolaşmaktan .kızlar aldığım kilolardan 1 kilo geri vermişim şu andada acım ama yemiycem aç yatmanın rahatlığı inanılmaz .ama aç yatınca uyku tutmuyor başlıyordum keçi koyun saymaya sonra koyunlar pirzola olarak çitten atlamaya başlıyorlardı artık koyun saymıyorum.kızlar benden tavsiye diyetteyken uykunuz kaçarsa asla koyun saymayın onun yerine salatalık marul domates gibi şeyler olabilir bu gün bende bunu deniycem acımmmmmm...
kallisim bazı drlar abartmayı sever, tahlil üstüne tahlil verir.. sen Allahım bişey mi çıkıcak acaba dersin.. ben hissediyorum önemli birşey olmadığını ve inşallah bütün bunlar kilo sorununu çözmene yardımcı olacak :1hug:
böhüü benimki de gelmedi, sona kalanlardan olduk çikolatım çak bari kaydirigubbakcemile5
nee çikolatalı bisküvi mi mafoldumben bayılırım mafoldumben çok özledim mafoldumben
canım ben regl olmicam. düzenleyici kullanıyorum ya hormon ilacı, daha bitmesine 14 gün var :bbo: sanırım o yapıyor bunları hep.. bitse de kurtulsam :sinifsinif:
mersacım dediler ki rüyanda yersen kilo yapmıyormuş :roflol: :roflol:
herkese günaydın a.s.
kalktım tam takımı açtım bişeyler yaziyim diye, öğlenden önceden kalkmayan eşim kalktı salona geldi uykumu aldım dedi, sabah krallığım bugün başlamadan sona erdi -tatlicadiarzu- kilom süper de kaç gündür gidemediğim wc ye gitsem çok daha süper olacak :çok üzgünüm: yağ da işe yaramadı :1closedeyes:
gönderim tembellikten kimseye yollamıyorum valla mersacım kaydirigubbakcemile3 ceylan ne yolluyo bilmiyorum ki sana adını söyle sen ben yollarım sana her gün yerimseniben
hediye tahminim yok mersacım ana yoksa bana mı yolladın delikafadulden
hediye tahminim yok mersacım ana yoksa bana mı yolladın delikafadulden
sana da maşallah canım nasıl geçiyor bir sorunun yok di mi?
ben hediyemi yolladigim kisiye yazdim mektup..caktirmadan burdada diyalog kurmaya calistim ama beceremedim bi türlü yaakafamçokkarıştı
neyse ulassinda yerine
inşallah canzim inş... sen nasılın, bebişin çizelgesini de yapmışsın,oh maşallah :) herşey yolunda değil mi...
bekliyim bari napiyim yerimsenibensen azıcık daha bekle bakem yerimseniben
eve henüz geldim yoruldum yine in çık in çık.. kan ver sonra git ilaç iç sonra gel yine kan ver... ya arkadaşlar abartı bir yana doktorumu da pek sevdim açıklayıcı konuştuğu için.... şimdi vücudumda öyle dengesizlik var ki kanın yok regl döneminmi yoğun geçiyor diyor hayır diyorum o zaman belirtisiz bir kanama olabilir aşırı düşük diyor, demir eksik diyor neden eksik onun tahlili.. bu günde şeker yüklemesi yaptılar defalarca kan verdimmafoldumben glukoz içirdiler çok ama çok iğrenç bir şey aç karnına şeker şerbeti gibi sanırım uzun bir zaman tatlı filan yemem... yarında kolon tetkikim var o hepsinden iğrenç :roflol: tahmin edin bakalım nasıl yapacaklar:roflol:
yani bijomun dediği gibi abartıyı sever bazılarıda ama bu diyor ki zaten defalarca diyet yapmış kilo vermişsin ama bunun nedeni hiç araştırılmamış, nedenini bulmazsak sorunu kökünden çözemeyiz... bakalım artık.. bu tetkikler 15 güne kadar uzadı ama ben bugün eve dönerken aylarca hastahanede yatmışta zar zor taburcu olmuş yorgun ve bitkin modunda hissettim kendimiakannehir birde üstüne grip oldum bugün ...:1no2:akannehir ay biraz sağa sola bakınayım konulara göz atayım sonra gelirim diğer mesajlara yazarım birşeyler..
valla ekip biçiyom mersacım zemuszemus bezelye bezelyeeeee yerimsenibentahminim yok demişsin ama bir tahminde bulunmuşsun ama söllememmmm...
ağacın adında söylim evergreen tree gönder arkadaşım bol bol arada zeytinde gönder ne ara 42.level oldun napıyon sen.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?