Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam gidelim mustangcım da ben o takımları nerde giycem iş yok güç yok :roflol:

evde saksı çiçeği yok mu piacım?

hayir yok yaa ama bahce evinde yazdan kalma saksilar olabilir..bir gün kalicak diymi?

esimin yüzünde söyle bir ifade var " kadin kafayi yedi"
resim cektim ekliyorum .. kendi eski cuzdanimida yanina koydum.. cüzdanim eskidi demistim ya..

benim cuzdanimin kenarlari eskimis yipranmisti..kenarlarinda görünüyor
siyah olan hediyemmm..ayy bukadar mutlu olacagimi dusunmemistim.. esim alinicakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınlar canlarım maşllah takımıma muhteşem görünüyorsunuz herkes motive olmuş zayıflamak için can atıyor inşallah hep birlikte bu işin üstesinden geleceksiniz canlarım ben sizlere güveniyorum

canım beğendiğine sevindim evet salata yapmayı ve yemeği çok seviyorsun kırılmadan gidermi diye çok düşündüm ama gelmiş demekki inşallah keyifli keyifli salatalar yapıp yersin canım

sana da maşallah canım nasıl geçiyor bir sorunun yok di mi?

selamlarrrrrr..
kallisim caniminici kiskanma senide bir öpeyim kocaman.opuyorumnanaktan
tadilat isi iyice kolaylasti kallisim bir boya birde mutfagin monte edilmesi kaldi. ama ben nasil dayanacagim giderlerse bilmem. cok alistim eve gelince evdeki kalabaliga bebegin nesesine bizi oyalamasina güldürmesine. giderlerse bayagi bir bosluk olacak bir süre. yürüyerek on dakika ama iste olsun :umursamaz:
mustangim yeni resimler cekince koyacagim canim yada eskileride koyabilirim nasil istersen. gerci fotografciya gidip profesyonel fotolar cektireceklerdi ama onlari beklersek oglan asker olur.zemuszemus
piacigim ya canim valla haklisin.uzun süre celiskide kaldim kararsizca ne alayim ne göndereyim diye. sonra bu cüzdanda karar kildim her eline aldiginda beni hatirlarsin diye. icinde bir glückspfennig var bilmem gördünmü. yikayip ovaliyacaktim olmaz kullanilmis hali olmali dediler. oldugu gibi gönderdim canim hic para sikintisi cekmezsin insallah nasilsa bir sans pfennigin var.kaydirigubbakcemile5
yani haklisin birseyler yazmam gerekirdi kusura bakma kizim kendi ismini yazmis paketin üzerine. sen iste ben sana daha neler neler yazarim canim ya.. iyi günlerde kullan canim begendigine sevindim

bayanlar vaktim yoktu alıntı yapamadım... kızım için yazdığınız güzel dilekleriniz için teşekkür ederim... inşallah yavrumda herkes gibi dilediğini yeyip içebilir kurtulur bu diyetten. allah bütün şifa bekleyenlere şifa versin... (amin)

ayy bir dolu bişi yazdım göndermedim uyus oldum .

bijom alemsin ya:roflol: bak şimdi evi temizleyip takımları giyip takıma geliyosun böyle iki dirhem bi çekierdek evde oturuyosun şekercim yerimsenibenbende sayende isteediğim takımı almış oluyor nasıl fikir ama kendimi düşünüyosam ne olayım :)):jeyyar:

annemcim evet mümkünse kaan bey asker olmadan görelim resimleri.:1closedeyes:

piacım güle güle kullan benim cüzdanımla aynı benimkiside kırmızı parlak renkli çokta kullanışlıalkisalkisalkis

bunlar kalabilir bir süre sonra sileriz

Eklentiler

• $Bild014.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Bild016.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $Bild019.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 34
bugun yorucu bir gündü vede çooookkkkk soğukk.
nöbetçiydim malumunuz üzere hep ayaktaydım kitabımıda götürmemiş okuyacak bişi bulamadım hemde okulda:)):roflol:
ayy eşimde geç gelecekmiş hititi bölge müdürü gelmiş yemeğe götüreceklermiş akannehirannem çağırdı mantı yapacakmış onamı gitsem akşam yemeği için ne yapsam acep
şurda yılbaşın ne kaldı mantıya hasret kalacağız opuyorumnanaktan. yarında okulda çiğköfte yapacak müdürümüz :lepi: ayy insan yemek yemeyi bu kadarmı sever anacım . ben kaçtım dayak yemeden

ayyyy annemm kocaman erkek olmuş bu tosuncuk maşallah allahım esirgesin canım benim yaaaa.nasıl tatlı yerim yerim ben onun o yanaklarını

benimde yeğenimin resimleri geliyor azerbaycandan oda nasıl kilo almış nasıl tatlanmış bazen ağlıyorum resme bakarken bizden uzak büyüyor hasret kalıyoruz diye ama olsun allah sağlık versin acılarını göstermesin demi

ayy begenmem miii cok begendim inanin.. icinden kuru bir bez parcasi bile ciksaydi cok mutlu olucaktim.. hayatimda bu sekilde 2. kez postayla hadiye aldim..direk bir insandan
biri rahmetli olan cocukluk arkadasim beni cok mutlu etmisti.. digeride siz oldunuz..ayricada cüzdan ihtiyacim vardi.. bir türlü cok fonksiyonlu bulamiyordum..bu tam istedigim gibi..bir sürü gizli gözü var :jeyyar::jeyyar:

ben hediyemi yolladigim kisiye yazdim mektup..caktirmadan burdada diyalog kurmaya calistim ama beceremedim bi türlü yaakafamçokkarıştı
neyse ulassinda yerine

ayy bir dolu bişi yazdım göndermedim uyus oldum .

piacım güle güle kullan benim cüzdanımla aynı benimkiside kırmızı parlak renkli çokta kullanışlıalkisalkisalkis

cok tesekkür ederimmma.s.opuyorumnanaktan

kizlar bugün uydum yine detoks programina yalniz tabi okadar cok icemedim 3 kase icebildim sadece..ama hic wcye gitmedimkafamçokkarıştı bunu anliyamadim ..
bugün icin ayirdigim malzemeler duruyor karistirmamistim onlarida yarin corba yapicam
nohutlu bulgurlu yesil mercimek corbasi :))

bugün acayipp yoğun bi gün geçirdim ve yorgunluğunda etkisi ile dolu dolu 4 yemek kaşığı pilav ve 8 yemek kaşığı etli kuru fasülye yedim ve tabi salata yağsız sanırım biraz fazla oldu akşam için ama artık yapacak bişey yok yarın daha dikkatli olmalıyım

canim piacigim simdi daha cok sevindim. herzaman eline alacagin kaybetmekten korkacagin bir sey olsun isteduim. her görüsündede beni hatirlaman icin. cokmu bencilim nedir heheheheh saka saka..
valla hayatim caktirmamayi basarmissin diyalog kurarken ben hic anlamadim kim acaba..:1ninca:

evet .. herkesede anlatirim .. elimde gordukce söylerim arkadaslarimaopuyorumnanaktan

yaa o ksiyi pek tanimadigim icin diyalog kurmaya yakinlasmaya calistim ..emmeee olmadi

ooohhh elecktraa ooohhhhh :)

merhabalar canlarım tüm günüm sokaklarda geçti hastahane doktor kargo vs.. ama bu kargo bizim takımdaki arkadaşımın kargosu değildi site genelinde tarih kesindi bu gün sondu onu yolladım ellerim çok dolu olacak diye takım arkadaşımınkini alamadım yarın yollayacağım diyordum ama yarında tüm günüm 2 hastahane arasında geçecek diğer güne kaldı sanırım...
bugün tahlillerim sonuçlandı doktorumu gördüm tahlillerim iyi değil canlarım ya yarın bir ton daha tahlil ve tetkik yaptırmam gerekiyor, vücudumda ne vitamin var ne kan var şeker dengesiz vs... vücudunda kanama var gibi geldi nedenini bulmamız gerek dedi.. bu kilo problemleminin köküne iniyoruz inşallah sorunsuz şekilde kurtulacaksın dedi.. 2 gündür diyetteydim ya etek sayesinde bugün bırak normal yediğin gibi ye bir kaç gün tahliller bu tür yediğin anda yapılacak diyet şeklinde beslenirsen yine anlamayız dedi... çok yorgunum... canım sıkkın....
sabah çok erken çıkacağım eşimle aynı zamanda o yüzden gelemem... işim erken biterse arkadaşımın hediyesini yollayacağım ama yetişemezsem diğer güne bırakacağım şimdiden özür dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…