Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mustang az önce seni gördüm bir merhaba diyim dedim ben yazana kadar çıkmışsın.hediyemi bu gün gönderdim bakalım kaç günde yerine ulaşacak .ya bana kimse göndermiyormuuuu....mafoldumben
gelecek gelecek haberi bana ulaştı kaydirigubbakcemile3 az sabret...

ben bugünde yollamayacağım vazgeçtim yarına göndericem perşembede alır herhalde benim canım arkadaşımŞeniz bakalım kim kim acaba kim benim hediye kurbanımŞeniz

canım ya inşallah böyle devam edersin kaçamak yapmazsan güzel gider en azından bir kaç ay ama kaçamağa izin verirsen sonra toparlayamıyorsun tecrübelerimle söylüyorumakannehir

bende bijomun dediği gibi sabahları yemeden çıktım evde herkesi doyurdum ben kahvaltısız çıktım sonra açma simit poğaça ne varsa ayak üzeri atıştırma öğlen yine ayak üzeri beslenme ve akşam eve dönüncede ne varsa sil süpür böyle aldım kilolarımı.. şimdi kahvaltısız günüm yok.... şakkıdı

acıgülcüm geçmiş olsun bebeğimize canım işiniz çok zor üzüldümmafoldumben umarım kısa sürede en sağlıklı olabileceği günlere gelirsiniz ikinizde diyetten kurtulursunuz..

canım ya valla durum vahim akannehir Piacım dedide aklıma geldi bir sürü yiyecek içecek dpoladım aslında onlar için bu hafta ama enerji içeceği almayız biz dün eşime sipariş verdim aldı işten gelirkende akşam rahat etti çocuk.. diyor ki dün sabah saat 5.20 laptoptan resim çiziyor ve facebook açık... arkadaş listeme baktım 6 kişi var online diyor hepside aynı sınıftan arkadaşım.. ayça şöyle bir not yazmış... saat 5.20 ve şu an uyumayan herkes iç mimarlık öğrencisi ne hikmetse kaydirigubbakcemile3 anında o 6 kişi 12 oldu aslında 12 kişi uyumuyor ödev yapıyormuş ama ofline olarak duruyorlarmış herkes not yazmaya başlayınca nasıl gülme krizi tuttu beni diyor.. akşam ruh gibi geldi 2 saat uyudu sabaha kadar tekrar oturdu sabaha karşı yatmış biz kalkınca yine kalkıp 2 saat çizip gitti..
Piacım kızım henüz 1. sınıfta canım ama öyle bir öğretmene düştüki şansına adamın işi derdi gücü ödev.. yılbaşında 4 gün için 60 çizim düşündüm uykunuzu şimdiden depolayın diyormuş :1no2: dedim kızım üzülme antalyadan arkadaşı gelecek yılbaşına oturur yaparsınız...
senin öğrencilerinede maşallah.. bizim alişlerdede genel sınav olur bizimkilerin sınavı hepsi başarılı oldular diye kaç kez sınavları ertelendi başka öğretmenler tarafından ... mesela sınavda kendi öğretmenlerini aldılar yabancı öğretmen koydular çocukların başına da öyle kabul edildi... kimse inanamıyor ama azimli öğretmen olunca çocuklarda maşallah oluyor:lepi: sizede maşallah

Reyhan ablam hep kızını öp hep kızını öp:umursamaz: bende istiyorumŞeniz onu kıskanmak hoşuma gidiyor yahuuuzemuszemus
ablam ya sen anlattıkça ben deliriyorum burada yağmıyor bir türlü şu kar...
kızının ev tadilatı noldu ablam bitirebiliyorlarmı yeniyıla kadar....

Piacım günaydın şekerciğim... çorbanın gitmediğini yazıp beni korkuttun, bende hazırladım az önce nohutlarımı şimdide mercimeğim pişiyor ayranımda var hazırda.... yapacağım bakalım ne olacak.. yazan kişi çok fazla uyarmış sadece bir kez yapılsın diye ama ne sakıncası olabilir ki bir kaç gün üst üste yapılmasının anlayamadım sonuçta bakliyat var içinde ayran var gayet sağlıklı... bıkmazsam bende yaparım bir gün daha ...

kalliste off canim yaa daha ilk yilinda ve icmimar ozaman kuzenim yatip kalkip dua etsin..ama gecicek bu günler ins.. kizina kolayliklar diliyorum.. benim kiziminda bir almanca ögretmeni var .. aman allahim 1 almak mümkün degil
kizimin gittigi okulda 1 notu almak biraz zor dersler cok agir.. ama cok sukur yinede karne ortalmasi 1... ama alamncada hep 2 aliyor..gecen ozellikle calisti.. 1 alirsa babasinin para ödülü vardi(para biriktiriyorda) yine 2 almis .. kiyamadim .. suana kadar o ogretmenden 1 alan cikmamis.. hayret bisii bunu madah bisey saniyor heralde.. malesef var öyle tiplerkafamçokkarıştı

elektra allah sifa versin ..

ben tartildim az önce hic gitmemis hatta almisim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün hic bir yanlis yapmadim yesil cay ve 2lt suyumuda ictim ... ama afedersiniz dpnki yediklerimin hepsi midemde .. normal yani okadar sivi tükettim .. bakalim bugünüde tamamliycam :çok üzgünüm:

günaydin cicimm
her iki saatte bir ictim saat 6 tida olani zor bitirdim canim oyuzden diger malzemeleri karistirmadan once dunkini bitiricem ..yaa bisey var aslinda ama nasil diyim burda bilemedim .. hani orda arkadas bisey yazmisyaa.. idrardan cikiyor fln tabi ben görmedim öle bisey :)) yani bakmadim daa ama dunden beri bir yanma var belkide dogrudur

bence bugünde bozma piam yarın tartıl ancak yarına belli olur acele etme...

bizimde ortancada var öyle bir öğretmen :)) kimse yüksek not alamıyormuş bizim notlar 5 üzerinden değerlendiriliyorya.. benden 5 alan çıkmaz demiş çıkarsa ödül var demiş... benim kız almazmı 5.. anne diyerek geldi sana kötümü iyimi anlamadım bir haberim var dedi.. 5 aldım diye tüm sınıfa kek yapıp yollayacakmışsın dedi.. browni yaptım geçen yıl yolladık... bu yıl diyor ki anne yine 5 gözüküyor galiba sen keki hazırla dedi ama tabiki öğretmenin yaptığı şakaydı benimki hem sınıfa teşvik hem kızımın hoşuna gitsin istedimde yaptım...

:)) ayy ben raziyim keke pastaya
bakin notu nasil kirmis uzun bir gramatik bölümü vardi orda hic yanlisi cikmamis..diger bolumundede diktat yani ogretmen söylüyor cocuklar yaziyor 2 sayfa fln yazi.. bir yerde virgül gelmiycekmis virgül koymus birde birlesik yazilmasi gereken bir kelimeyi ayri yazmis... ama teks gercekten zordu .. yani o iki yanlis yuzunden bir not kirilirsa.. zaten sinifta bir o 2 almis..bende katiyimdirda hani bukadar degil yaaa

evet devam edicem zaten yeterince malzemem de var..canim isterse yarinda ederim .. pek istiycek gibi durmuyo ama bakalim :))

gunaydın herkese .bugun gec kahvaltı yapdım ama doyamadım ya.bıseyler yeme ıstegım var.bıraz yuruyus yapıcam bırazdan.uykum var camasır yıkıyorum ee camasır olunca hemen utude olur .ogleden sonra da ısım var yogun bır gun olcak yanı

cedricim günaydın senin ütülerin beni korkutuyor yaaa :)) ne çok ütü yapıyorsun hadi kolay gelsin... doymamanın sebebi ne acaba regl dönemin filanmı yaklaştı iştah açılması olabilir ama acukanında iştahını açmış olabileceği ihtimali büyük benden söylemesi..

günaydin cedriccim ..kolay gelsin sana
bende miskinler kralligimda yada yo bukowski city vardi orda bukowskinin sehrinde battaniyesine sarilmis tek derdi bugün üsümiyim amaan sunuda yemiyim diye miskin bir vatandas modundayim .. offf sinir oldum kendimee

ay kıyamam sana ben :teselli: ye bir şeyler, kocaman bir salata yap yanındada uydur bişeyler bijom öyle geçiştir.

nası iş anlamadım kallisim ya dün zorla yemek yedim bugün çok acıkıyorum kafayı yedi iyice benim metabolizma akannehir

mandalina+süt yapim bari öğle yemeğine kadar tutar belki :sinifsinif:

acuka copde kallısım bı berbat kokmaya basladımkı.yılladır pastırma koymam agzıma bu ramazan bıraz yemısdım sırf kokusuna dayanamadıgım ıcın.ama dun aynı kokuyu alınca cıldırdım kac kez dus yapdımbılmıyorum.regl olarakda bıraz sıkıntılıyım.1 gun oluyorum on gun olmuyorum tekrar ıkı gun.doktora da gıtmek ıstemıyorum bılmıyorum nolcak.ya benım utulerden ben dısında herkes bıkdı.napıym ıkı gun bısey gıyemıyoruz bız.kazak harıcınde hayatda yıkanmıs kazagı dısarda gıymem zaten pek kazakda gıymem ama ısde utude cok oluyo camasır cok olunca
ya kollu battanıyeler cıkmıs bukowski city dıyınce aklıma geldı.bende alsammı dıye dusundum epey.sarılırım kıtap okurdum ama ıcınden cıkmam dıye korkdum
nası iş anlamadım kallisim ya dün zorla yemek yedim bugün çok acıkıyorum kafayı yedi iyice benim metabolizma akannehir

mandalina+süt yapim bari öğle yemeğine kadar tutar belki :sinifsinif:

bende acıkınca cok sevınıyorum bıjoux um.metabolızma calısıyo yaglar yanıyo dıye ama bugun oyle boyle degıl

ayyy cok mutluyummm sabah bir toplantim vardi kacirdim
ama hiiiiiccc üzülmedim
cunkuu postalarim geldiiiiii 2 paket
aylik dergim geldiiiiiiii
sonracimaa aytasim geldiiiiiii
veeeeee hediyem geldiiiii
galiba hediyem acmadim icini

özlem kim ? özlem kim kim kim?

mustangcim sen bu taslarin kullanilmadan önce bir aksam topraga gömülmesi gerektigini söylemistin? öyle hatirliyorum evimde toprak yok bahce var
ama disarisida malum karli cok islak yinede gömeyim mi? islak topraga? yada napim?
cok guzelmis kolye ucu cok begendimhihoyyythihoyyyt

hediyemide simdi acicam valla

hediye yüzünden siteden olucam simdi:roflol::roflol:

siyah deri bir cüzdan.. ve gercekten cüzdan alicaktim inaninn
ve begendim hemen diger cuzdanimi bosaltiyorum
galiba hediyem reyhan abladan ?
eger reyhan ablacim sen isen tsk edicem ve ardindan bana bir mektup borclusun insan iki satir bisey yazar icine diycem ... ama önce ögreneyim kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden demek hediyen geldi ha pia cım :sm_cool: valla süper bir seçim yapmış reyhan ablam iyi fikir.. güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar .
bijom canım bizle senle kıyafet almaya beraber gidelim takım alırken çok zor oluyor bana . bi 40 bi 38 alırız altını üstünü değiştiririz artıkk.

piacım demek hediyene kavuştun ne güzel güle güle kullan binde resim eklesen merak içindeyiz .
kolye ucunu mutlaka toprağa göm canım bu çok önemli zira görevini tam olarak yapması için gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…