- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.361
Evet canım hemen ateş düşürücü iç hele o mide bulantısı mahvetti beni bol sıvı ve uyku git yat hemen uyuyunca vücut mikroplar la savaşıyor tatlım geçmiş olsun telden giriyorum misafirim var geçmişide okuyamadım herkesi öptüm ortıcım dediklerimi yap git yat hemen ...kızlar yaa aşırı bulantım var ateşimde var hasta olucam sanırım .. kızznilsub rakibem seninde mi böyle oldu?
tamam canım öyle yapıyım bariEvet canım hemen ateş düşürücü iç hele o mide bulantısı mahvetti beni bol sıvı ve uyku git yat hemen uyuyunca vücut mikroplar la savaşıyor tatlım geçmiş olsun telden giriyorum misafirim var geçmişide okuyamadım herkesi öptüm ortıcım dediklerimi yap git yat hemen ...
bu nedir ya 5 milemi yaptın ay ben 2 mile zor yapıyorum betüşün dediği gibi üşengeçim ben:)kızlar menümü yazıyım
muska77 ,@kollontai , nilsub
kahvaltı
yarım domates
1 kk peynir
1 fincan şekersiz çay
4 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
ara sade Türk kahvesi
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
4 ızgara köfte
akşam
2 kaşık yeşil bakla
2 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
su 3 lt
spor 3 mile+2 mil
günaydın nasıl oldun ?Günaydın kızlar..
Şşşşt kimseye söyleme amaen çok beni seviyon ama dimiii
Teşekkür ederem gülomBiz de seni cok seviyoruz Defnecim, azmettin basardın, zaferinin tadını cıkar
Geçmiş olsun kaptanım daha iyisindir inşallah şimdi.muska cim bugun biraz rahatsizdim ogleden sonra izin alip evde uyudum biraz kendime geldim
1. foto daha iyi bu arada gosterdigin azim icin seni cok ama cok tebrik ederim allahim seni muvakkat etti darisi bizim basimiza tebrik ederim
Canım sen diyete yeni başladın ve çok güzel veriyorsun.Kizlar bisey sorcam ya bi patates diyeti var uc gun sabah normal kahvalti diger ogunler. Haslanmis patates istege gore bi haftada yapabilirsin yapmalimiyim sizce
günaydın takımımızın birincisi
Canım hemen bakıma al kendini çok geçmiş olsun.kızlar yaa aşırı bulantım var ateşimde var hasta olucam sanırım .. kızznilsub rakibem seninde mi böyle oldu?
Teşekkür ederim.muska77 canım Kutlarım süper bir kilo vermissin men 7.takimdanim özellikle 100kilo uzerindekilerin başarıları daha bir etkiliyor meni
Mende 134ile takima geldim suan 104 civarindayim
Tekrar Kutlarım supersin maşallah
Çok güzel esracım aynen devam..Ben menumu yazayim. Size
Sabah
Bi dilim ekmek salatalik zeytin peynir sekersiz cay
Ogle
İnde dilim diyet dost yesil cay
Ara ogun
Elma
Aksam
Kucuk tabak kabak yemegi yesillik salatasi. Yulaf kepekli yogurt
2 litre su 40 dakika yuruyus
Günaydın canım nasılsın?günaydın takımımızın birincisi
Diyet grupları sayfasından takım sonuç listeleri diye sayfa var oradan bakabilirsin .takımların ortalamalarınıa nerden bakıyoruz kızlar hayırlı olsun birinci olmuşuz bu arada aferin bize....
ne dicem defne abla tamam biz iyi kötü herşeyi biliyoruz yani ne yedin ne içtin gibi beraberiz ama etrafında seni böyle zayıflamış görenler nasıl tepki veriyor ne diyolar hoşuna gidiyordur tepkileri..Günaydın canım nasılsın?
Diyet grupları sayfasından takım sonuç listeleri diye sayfa var oradan bakabilirsin .
Zayıflarken tabiki çok hoş oluyor canım motive oluyorsun hırslanıyorsun..ne dicem defne abla tamam biz iyi kötü herşeyi biliyoruz yani ne yedin ne içtin gibi beraberiz ama etrafında seni böyle zayıflamış görenler nasıl tepki veriyor ne diyolar hoşuna gidiyordur tepkileri..
Sabah 2 aksam 3 mil yaptimcanim.. Ama bazen esiyo ikisini arka arkaya yapıyorum.. Bugün 2 mil yapicam sadece meselâ..bu nedir ya 5 milemi yaptın ay ben 2 mile zor yapıyorum betüşün dediği gibi üşengeçim ben:)
Al tabii çabuk iyileş sen bize lazımsın..Saol canım aldım bakıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?