Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yaa aşırı bulantım var ateşimde var hasta olucam sanırım .. kızz nilsub rakibem seninde mi böyle oldu?

kızlar yaa aşırı bulantım var ateşimde var hasta olucam sanırım .. kızz nilsub rakibem seninde mi böyle oldu?
Evet canım hemen ateş düşürücü iç hele o mide bulantısı mahvetti beni bol sıvı ve uyku git yat hemen uyuyunca vücut mikroplar la savaşıyor tatlım geçmiş olsun telden giriyorum misafirim var geçmişide okuyamadım herkesi öptüm ortıcım dediklerimi yap git yat hemen ...

tamam canım öyle yapıyım bari

Ben menumu yazayim. Size
Sabah
Bi dilim ekmek salatalik zeytin peynir sekersiz cay

Ogle
İnde dilim diyet dost yesil cay

Ara ogun
Elma
Aksam
Kucuk tabak kabak yemegi yesillik salatasi. Yulaf kepekli yogurt

2 litre su 40 dakika yuruyus

bu nedir ya 5 milemi yaptın ay ben 2 mile zor yapıyorum betüşün dediği gibi üşengeçim ben:)

en çok beni seviyon ama dimiii

Şşşşt kimseye söyleme ama
Biz de seni cok seviyoruz Defnecim, azmettin basardın, zaferinin tadını cıkar
Teşekkür ederem gülom
muska cim bugun biraz rahatsizdim ogleden sonra izin alip evde uyudum biraz kendime geldim
1. foto daha iyi bu arada gosterdigin azim icin seni cok ama cok tebrik ederim allahim seni muvakkat etti darisi bizim basimiza tebrik ederim
Geçmiş olsun kaptanım daha iyisindir inşallah şimdi.
Ve çoook teşekkür ederim

Kizlar bisey sorcam ya bi patates diyeti var uc gun sabah normal kahvalti diger ogunler. Haslanmis patates istege gore bi haftada yapabilirsin yapmalimiyim sizce
Canım sen diyete yeni başladın ve çok güzel veriyorsun.
O diyetlere kilo vermen durduğunda ve son kilolarında ihtiyacın olacak.
Şimdi yapıpta metabolizmanı bozma..

günaydın takımımızın birincisi

Evet hanimlar bekledigimiz gibi takimimiz 1. olmus muska77 bireyselde birinci, ycfa da ikinci

Herkesi tebrik ediyorum ycfa tatlım dereceyle mezun olduk kıııız
En büyük 5. Takım

Canım hemen bakıma al kendini çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.
Maşallah sende 30 kilo vermişsin bende seni kutlarım hedefinide kısa zamanda gör inşallah.

Ben menumu yazayim. Size
Sabah
Bi dilim ekmek salatalik zeytin peynir sekersiz cay

Ogle
İnde dilim diyet dost yesil cay

Ara ogun
Elma
Aksam
Kucuk tabak kabak yemegi yesillik salatasi. Yulaf kepekli yogurt

2 litre su 40 dakika yuruyus
Çok güzel esracım aynen devam..

Günaydın canım nasılsın?

Diyet grupları sayfasından takım sonuç listeleri diye sayfa var oradan bakabilirsin .
ne dicem defne abla tamam biz iyi kötü herşeyi biliyoruz yani ne yedin ne içtin gibi beraberiz ama etrafında seni böyle zayıflamış görenler nasıl tepki veriyor ne diyolar hoşuna gidiyordur tepkileri..

ne dicem defne abla tamam biz iyi kötü herşeyi biliyoruz yani ne yedin ne içtin gibi beraberiz ama etrafında seni böyle zayıflamış görenler nasıl tepki veriyor ne diyolar hoşuna gidiyordur tepkileri..
Zayıflarken tabiki çok hoş oluyor canım motive oluyorsun hırslanıyorsun..
Ama yeter daha verme dediklerinde kötü oluyor şımarıp amaan ben iyiyim böyle diyebiliyorsun
Ayrıca uzun zaman görmeyenlerden tanımayanlar bile çıktı.

bu nedir ya 5 milemi yaptın ay ben 2 mile zor yapıyorum betüşün dediği gibi üşengeçim ben:)
Sabah 2 aksam 3 mil yaptimcanim.. Ama bazen esiyo ikisini arka arkaya yapıyorum.. Bugün 2 mil yapicam sadece meselâ..
Mide bulantim hala var hastalanamadim o da tetikledi sanırım ..ateş düşürücü aldım ateşim yok .. Ama bulantı ve gaz aynen devam
muska77
Saol canım aldım bakıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…