Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herşeye rağmen süpersin helal vallahi darısı başımıza bırakma bizi sakın bizide mezun et bakemmmm....

Tam cnm sagol

Tesekkur ederim tatlim bu arada dun fazla giremedim seni tebrik ederim benim icin cok iyi bi ornek oldu azimi bana gosterdin

Cok iyi yaa normalde tanimamalarina bozulur insan ama bu kez cok mutlu olmussundur
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine
herşeye rağmen süpersin helal vallahi darısı başımıza bırakma bizi sakın bizide mezun et bakemmmm....
Aynen muskam bizide mezun et :)
Hicbir yere yollamayiz muskayi kizlar, hemi de kaptan oldu artik hicbir yere gidemez

muska77 mezun olmuş dediler geldik
Öncelikle kocanın kıskançlık krizlerine değecek hatunsun vesselam Bu nasıl azimdir yahu 54 kilo! Dile kolay diyeceğim dilede kolay değil, söylerken dilim dolanıyor Bu uzun zamanda aşılması güç birşey, yaşamayan anlayamaz sanırım. Ne desek sözcükler eksik kalır. O kadar çok burda insan tanıdım ki pes eden, denemeden vazgeçen.. Burada büyük irade savaşı veriyoruz aslında, herşey bizim elimizde ama bunu yönetmeyi pek bilmiyoruz. Ama sen olayı çözmüş üstüne de 54 kilo! vermissin
KK'de mide tüp ameliyatı olup kilo verip yalandan başarı öyküsü paylaşılanların yerine keşke seni koysalar
Canım benim herkes için somut ornek oldun, benim içinde öyle
Ve son olarak; HA-Rİ-KA-SIN!!

hosgelfiniz jesinlikle bir basari oykisu aslinda esinin kizmayacagini bilsem tvlere yazacam ama kizar diye ses etmiyom muhtesem bir azim ornegi

Tesekkur ederim tatlim bu arada dun fazla giremedim seni tebrik ederim benim icin cok iyi bi ornek oldu azimi bana gosterdin
Teşekkürler canım ne mutlu bana.
Cok iyi yaa normalde tanimamalarina bozulur insan ama bu kez cok mutlu olmussundur

Gecmis olsun canim, dikkat et kendine

Hicbir yere yollamayiz muskayi kizlar, hemi de kaptan oldu artik hicbir yere gidemez
Evet artık resmen kaptaninizim gerçek yüzümü gosterebilirim nıhahaha
Keşke
Sağol canım
İnşallah pazartesi günü paylaşacağım sizlerle hikayemi.
Umarım hepiniz istediğiniz kilolarda dusersiniz.
Seviliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…