- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.381
herşeye rağmen süpersin helal vallahi darısı başımıza bırakma bizi sakın bizide mezun et bakemmmm....Zayıflarken tabiki çok hoş oluyor canım motive oluyorsun hırslanıyorsun..
Ama yeter daha verme dediklerinde kötü oluyor şımarıp amaan ben iyiyim böyle diyebiliyorsun
Ayrıca uzun zaman görmeyenlerden tanımayanlar bile çıktı.
Aynen muskam bizide mezun et :)herşeye rağmen süpersin helal vallahi darısı başımıza bırakma bizi sakın bizide mezun et bakemmmm....
Merak etme hiç bir yere gitmiyorum tepenizdeyimherşeye rağmen süpersin helal vallahi darısı başımıza bırakma bizi sakın bizide mezun et bakemmmm....
Kahvenin yanında bişey yeme ama...Kızlar ben anneme kahveye gidiyorum öğleden sonra buradayım
hafta sonu çok bos oluyor buralar fazla kaytarmayin heeee
baktım tatlım sen karar verince 1. olsun diye yazmamıstım, bence de 1. resim iyidirAferiin zıplamaya başla bence..
Bende buradayım kzm bittin sen
Kıız resimlere baktnmı hangisini koyaym?
Hadi neyse affettimbaktım tatlım sen karar verince 1. olsun diye yazmamıstım, bence de 1. resim iyidir
Teşekkür ederim. Paylaşıcam hemenn.458. Etap birincisimuska77 tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Tam cnm sagol
Tesekkur ederim tatlim bu arada dun fazla giremedim seni tebrik ederim benim icin cok iyi bi ornek oldu azimi bana gosterdin
Herkesi tebrik ediyorum @ycfa tatlım dereceyle mezun olduk kıııız
En büyük 5. Takım
Canım hemen bakıma al kendini çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.
Maşallah sende 30 kilo vermişsin bende seni kutlarım hedefinide kısa zamanda gör inşallah.
Çok güzel esracım aynen devam..
Cok iyi yaaZayıflarken tabiki çok hoş oluyor canım motive oluyorsun hırslanıyorsun..
Ama yeter daha verme dediklerinde kötü oluyor şımarıp amaan ben iyiyim böyle diyebiliyorsun
Ayrıca uzun zaman görmeyenlerden tanımayanlar bile çıktı.
Gecmis olsun canim, dikkat et kendineSabah 2 aksam 3 mil yaptimcanim.. Ama bazen esiyo ikisini arka arkaya yapıyorum.. Bugün 2 mil yapicam sadece meselâ..
Mide bulantim hala var hastalanamadim o da tetikledi sanırım ..ateş düşürücü aldım ateşim yok .. Ama bulantı ve gaz aynen devam
muska77
Saol canım aldım bakıma
herşeye rağmen süpersin helal vallahi darısı başımıza bırakma bizi sakın bizide mezun et bakemmmm....
Hicbir yere yollamayiz muskayi kizlar, hemi de kaptan oldu artik hicbir yere gidemezAynen muskam bizide mezun et :)
Yine bizi güldürdün, Allah da seni güldürsün Betül
hosgelfiniz jesinlikle bir basari oykisu aslinda esinin kizmayacagini bilsem tvlere yazacam ama kizar diye ses etmiyom muhtesem bir azim ornegimuska77 mezun olmuş dediler geldik
Öncelikle kocanın kıskançlık krizlerine değecek hatunsun vesselamBu nasıl azimdir yahu 54 kilo! Dile kolay diyeceğim dilede kolay değil, söylerken dilim dolanıyor Bu uzun zamanda aşılması güç birşey, yaşamayan anlayamaz sanırım. Ne desek sözcükler eksik kalır. O kadar çok burda insan tanıdım ki pes eden, denemeden vazgeçen.. Burada büyük irade savaşı veriyoruz aslında, herşey bizim elimizde ama bunu yönetmeyi pek bilmiyoruz. Ama sen olayı çözmüş üstüne de 54 kilo! vermissin
KK'de mide tüp ameliyatı olup kilo verip yalandan başarı öyküsü paylaşılanların yerine keşke seni koysalar
Canım benim herkes için somut ornek oldun, benim içinde öyle
Ve son olarak; HA-Rİ-KA-SIN!!
Teşekkürler canım ne mutlu bana.Tesekkur ederim tatlim bu arada dun fazla giremedim seni tebrik ederim benim icin cok iyi bi ornek oldu azimi bana gosterdin
Evet artık resmen kaptaninizim gerçek yüzümü gosterebilirim nıhahahaCok iyi yaanormalde tanimamalarina bozulur insan ama bu kez cok mutlu olmussundur
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine
Hicbir yere yollamayiz muskayi kizlar, hemi de kaptan oldu artik hicbir yere gidemez
Keşkemuska77 böyle mi oldu :)))
Sağol canımmuska77 mezun olmuş dediler geldik
Öncelikle kocanın kıskançlık krizlerine değecek hatunsun vesselamBu nasıl azimdir yahu 54 kilo! Dile kolay diyeceğim dilede kolay değil, söylerken dilim dolanıyor Bu uzun zamanda aşılması güç birşey, yaşamayan anlayamaz sanırım. Ne desek sözcükler eksik kalır. O kadar çok burda insan tanıdım ki pes eden, denemeden vazgeçen.. Burada büyük irade savaşı veriyoruz aslında, herşey bizim elimizde ama bunu yönetmeyi pek bilmiyoruz. Ama sen olayı çözmüş üstüne de 54 kilo! vermissin
KK'de mide tüp ameliyatı olup kilo verip yalandan başarı öyküsü paylaşılanların yerine keşke seni koysalar
Canım benim herkes için somut ornek oldun, benim içinde öyle
Ve son olarak; HA-Rİ-KA-SIN!!
Sen gönüllerin kaptanisinsevgili 5. takim uyeleri artik bayragi devrettim bundan sonra kaptaniniz muskadir emin olun sizlere gozu gibi bakip zayiflatacaktir kaptaninizi uzmeyin bu arada firsat oldukca bende hep yaninizda olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?