Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili 5. takim uyeleri artik bayragi devrettim bundan sonra kaptaniniz muskadir emin olun sizlere gozu gibi bakip zayiflatacaktir kaptaninizi uzmeyin bu arada firsat oldukca bende hep yaninizda olacagim
Sevgili toplight ım bırakmana üzüldüm, ama uzun süreçte gerçekten yorucu

muska77
Kaptancım hayırlı olsun
Ne zaman ihtiyaç duyarsan bikaç takım ötendeyim

hayırda 4 ay sonra geçicem diyon ben 4 ay aynı kilodamı kalıcam benim elim armutmu topluyooo ben 4 ay sonra mezun olucam birkerem

hehe armut topladığı anları kolluyom işte bende

ben armut sevmem bekleme yapma

hehe bakiciiizzz bugün olmaz yarın yarın olmaz sonraki gün ensendeyiiiimmmmmmmmmmmm

işte benim dediğimde bu sen anca ensemi görürsün önüme geçemicen için
Çok tatlı atışmışsınız yaa
Kıvılcımı ben başlattım ama devamı iyi gelmişşş

54 kilo 100 gram lüütfeeen...
Ayyy çok çok çok mutluyum mezunumda mezunum

Valla ilk hesapladığımda yanlış hesapladım sandım %4küsur çıkar en fazla diyodum bende şaşırdım tekrar hesapladım yanlış sanıp.

Tamam ayy çok heyecanlı kaptanmı oluyorum ben şimdi
Muskacımm tekrar tekrar tekrar tebrikk ederimm.
Sen muhteşem kilo verdin. Azmin ve çabalarının sonucunu aldın bence :))
Umarım hayatın boyunca birdaha kilo almazsınn. Hep isteğin bedende mutlu bi hayat yaşarsınn.
Ayriyetende kaptanlığını kutlarımmm.

sevgili 5. takim uyeleri artik bayragi devrettim bundan sonra kaptaniniz muskadir emin olun sizlere gozu gibi bakip zayiflatacaktir kaptaninizi uzmeyin bu arada firsat oldukca bende hep yaninizda olacagim
canımm hakkında hayırlısı olsun bizi bırakmadığın sürece sorun yok bizi unutma bol bol uğra buralara
muska77 tatlım hayırlı olsun sanada bizim pestilimizi çıkar mazoşit bir istek ama

yoksa ben bu 25 kiloyu zor veririm süründür zıplat ne dersen yapıcam valla söz

Merhaba kizlar ,
bugun sabah dişçiye gittim dis taslarim vardu byda surekli kanamaya sebep oluyordu. Dr dis taşları temizlenmesi lazim dedi...once korktum ama korkulacak hic bisey yokmus tertemiz oldu ne kadar leke varsa hepsi gitti....cay kolik oldugum icin cok cay iciyorum bide demli iciyorum ne kadar furcaladamda lekeler gitmiyordu iyu oldu ayyy aynaya bakinca bi guzel duruyor)))

Menuuu yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
4 yesil zeytin
2 yk beyazpeynir
2 adet kizarmis formlight ekmek

ogle saat 15.00 da disarda yedim malum gez toz disciye git derken evde olamadim...

Ince bir lavas ama yarim icine tavuk doner
ayran.

Saat 18.00 da 4 adet ceviz
veeee kapanis bugün az su tukettim 1,5 lt anca cunku diş temizliğinden sonra su icince sizliyor dr yarin gecer dedi.......
spor yok disarda iki saat gezdim sadece....

Kaptanim oncelikle ben size tesekkur etmek isterim cunku gecen defa cok konsantre olamamistim diyete ama siz cok ilimli ve destekleyiciydiniz ben oyle hissettim .....ailemde gelince cozuttum tekrar araniza dondugume mutluyum ama siz yoksunuz ((( ara ara gelin bizi yoklayin emiii ))))

Ben menumu yazayin

Sabah
Az yagda pismis yumurta yesilllik zeytin. İki dilim tam bugday ekmegi Ve sekersiz cay

Ogle

Kucuk tabak nohut yemegi yulaf kepekli yogurt

Ara ogun

Elma

Aksam

Yogurt corbasi kucuk tabak nohut ve salata

Su iki litre
Yuruyus yok
Ewdw yarim saat spor

ben bugün 2 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve diyeti resmen ucnu falan bıraktım gitti .. neyse menümü yazıyımda sonra bana sayarsınız bol bol
muska77 , kollontai , nilsub

kahvaltı
köfteli omlet 3 yk
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği

ara sade türk kahvesi

Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye

ara 4 kandil simidi annem getirdi sıcacıktı dayanamadım bu olayın başlangıcı durun dahasıda varr

akşam 1 tabak baya soslu kayseri mantısı

su 3 lt
spor 3 mil
tartıda demin gördüğüm rakam 83,5
halbuki cuma 82,5 tum
çok mutsuzum hatta diyeti bile bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum çok iradesizim boşuna çabalıyorum sanırım

olur canım ya dikkat et yarın hiç moral bozmak yok cumaya çok var verirsin bırakmak falan ne demek kabul etmiyorum insan arada iradeyi tutamıyor ne var onda yarın dengelersin

olur canım ya dikkat et yarın hiç moral bozmak yok cumaya çok var verirsin bırakmak falan ne demek kabul etmiyorum insan arada iradeyi tutamıyor ne var onda yarın dengelersin
bilmiyorum canım ya bu kadar iradesiz olmayı beklemiyodum bildiğin herşeyde gözüm kalıyo zor tutuyorum son 3 gündür kendimi bugünde patladım işte bilemiyorum eğer haftaya kadar toparlayamazsam bırakırım sanırım...
cidden konsantrem falan kalmadı

muska77 d_mndc menüm
sabah 2 hurma yarım litre su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 yemek kaşığı tavuk sote 4 parmak kadar minnak köy ekmeği 1 bardak çay
ara 2 incir 2 ceviz
öğlen 1 kase tavuklu pilav 1 kase nohut 1 bardak ayran ( komşumun mevlidi vardı )
ara yok
akşam 16:00 da 1 ninicik muz 1 kivi 1 bardak süte 3 çk kaşığı sade nescafe şekersiz içtim öğlen kaçırdığım için akşamı bu şekilde tuttum
su 3 litre
spor 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
bak menüme bugun öğlen bende kaçırdım bırakmak yok benim ortim başşarıcak mezun olucaz yaza beraber saçmalamayı bırak kendine gel bakem hemen bir kere kaçırmayla hemen iradesiz mi olur insan

güle güle kullan diyelim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…