- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.401
Sevgilisevgili 5. takim uyeleri artik bayragi devrettim bundan sonra kaptaniniz muskadir emin olun sizlere gozu gibi bakip zayiflatacaktir kaptaninizi uzmeyin bu arada firsat oldukca bende hep yaninizda olacagim
ben 15 şubatta 88,7 mişim o zaman aramızdaki kilo farkı 4,3
şuan 82,5 aramızdaki kilo farkı 3,9
korkk benden 4 ay sonra geçicem
yalnız cidden arada baya fark var kız ben 2 kilo var sanıyodum geçemeyede bilirim ne yapsam lahana çorbası mı içsem ..
hayırda 4 ay sonra geçicem diyon ben 4 ay aynı kilodamı kalıcam benim elim armutmu topluyooo ben 4 ay sonra mezun olucam birkerem
hehe armut topladığı anları kolluyom işte bende
ben armut sevmem bekleme yapma
hehe bakiciiizzz bugün olmaz yarın yarın olmaz sonraki gün ensendeyiiiimmmmmmmmmmmm
Çok tatlı atışmışsınız yaaişte benim dediğimde bu sen anca ensemi görürsün önüme geçemicen için
Birlik olup üzerime gelmeyin diye kaçtımm.kimse yok yalnız bugun ebruuuuu nerdesin şekerim ortimle aramı karıştırdın kayboldun:)
Harikaaa bundan sonra böyle tartıl canımm.Günaydın herkese kızlar bu sabah dediğiniz gibi cıbıl tartıldım ve sonuç Eki Görüntüle 1802182
Sonra geri giyinip tartıldım esofmanlarımla Eki Görüntüle 1802183 ne salakmışım hep giyinik tartılıyodum +900 nedir yaaaaaa yani ben -2kilomu vermiş oldum geçen hafta79 bu sabah 77 - 2 ay sevinçten bağırıcam:)
Canım bu hafta harika bi sonuç almışsın tebrik ederimm.İlk hedefim 75 kiloya 2kilocuk kaldi fightingggg....
54 kilo 100 gram lüütfeeen...
Ayyy çok çok çok mutluyum mezunumda mezunum
Valla ilk hesapladığımda yanlış hesapladım sandım %4küsur çıkar en fazla diyodum bende şaşırdım tekrar hesapladım yanlış sanıp.
Muskacımm tekrar tekrar tekrar tebrikk ederimm.Tamam ayy çok heyecanlı kaptanmı oluyorum ben şimdi
Haklısın muskamm.Bugun oruç tutmadım.1 haftada tutmayalım bakalım. Vucut alışmış orucaEvet izne ayrılınca direk artı görülüyor gerek yok tatlım.
canımm hakkında hayırlısı olsun bizi bırakmadığın sürece sorun yok bizi unutma bol bol uğra buralarasevgili 5. takim uyeleri artik bayragi devrettim bundan sonra kaptaniniz muskadir emin olun sizlere gozu gibi bakip zayiflatacaktir kaptaninizi uzmeyin bu arada firsat oldukca bende hep yaninizda olacagim
Ayyy benimde 5 gun borcumkaldi...Haklısın muskamm.Bugun oruç tutmadım.1 haftada tutmayalım bakalım. Vucut alışmış oruca
Kaptanim oncelikle ben size tesekkur etmek isterim cunku gecen defa cok konsantre olamamistim diyete ama siz cok ilimli ve destekleyiciydiniz ben oyle hissettim .....ailemde gelince cozuttum tekrar araniza dondugume mutluyum ama siz yoksunuzsevgili 5. takim uyeleri artik bayragi devrettim bundan sonra kaptaniniz muskadir emin olun sizlere gozu gibi bakip zayiflatacaktir kaptaninizi uzmeyin bu arada firsat oldukca bende hep yaninizda olacagim
olur canım ya dikkat et yarın hiç moral bozmak yok cumaya çok var verirsin bırakmak falan ne demek kabul etmiyorum insan arada iradeyi tutamıyor ne var onda yarın dengelersinben bugün 2 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve diyeti resmen ucnu falan bıraktım gitti .. neyse menümü yazıyımda sonra bana sayarsınız bol bol
muska77 , kollontai , nilsub
kahvaltı
köfteli omlet 3 yk
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
ara 4 kandil simidi annem getirdi sıcacıktı dayanamadım bu olayın başlangıcı durun dahasıda varr
akşam 1 tabak baya soslu kayseri mantısı
spor 3 lt
spor 3 mil
tartıda demin gördüğüm rakam 83,5
halbuki cuma 82,5 tum
çok mutsuzum hatta diyeti bile bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum çok iradesizim boşuna çabalıyorum sanırım
bilmiyorum canım ya bu kadar iradesiz olmayı beklemiyodum bildiğin herşeyde gözüm kalıyo zor tutuyorum son 3 gündür kendimi bugünde patladım işteolur canım ya dikkat et yarın hiç moral bozmak yok cumaya çok var verirsin bırakmak falan ne demek kabul etmiyorum insan arada iradeyi tutamıyor ne var onda yarın dengelersin
bak menüme bugun öğlen bende kaçırdım bırakmak yok benim ortim başşarıcak mezun olucaz yaza beraber saçmalamayı bırak kendine gel bakem hemen bir kere kaçırmayla hemen iradesiz mi olur insanbilmiyorum canım ya bu kadar iradesiz olmayı beklemiyodum bildiğin herşeyde gözüm kalıyo zor tutuyorum son 3 gündür kendimi bugünde patladım iştebilemiyorum eğer haftaya kadar toparlayamazsam bırakırım sanırım...
cidden konsantrem falan kalmadı
güle güle kullan diyelim o zaman :)Merhaba kizlar ,
bugun sabah dişçiye gittim dis taslarim vardu byda surekli kanamaya sebep oluyordu. Dr dis taşları temizlenmesi lazim dedi...once korktum ama korkulacak hic bisey yokmus tertemiz oldu ne kadar leke varsa hepsi gitti....cay kolik oldugum icin cok cay iciyorum bide demli iciyorum ne kadar furcaladamda lekeler gitmiyordu iyu oldu ayyy aynaya bakinca bi guzel duruyor)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?