- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.421
esra menülerin süper aferin çekirge ..:)Ben menumu yazayin
Sabah
Az yagda pismis yumurta yesilllik zeytin. İki dilim tam bugday ekmegi Ve sekersiz cay
Ogle
Kucuk tabak nohut yemegi yulaf kepekli yogurt
Ara ogun
Elma
Aksam
Yogurt corbasi kucuk tabak nohut ve salata
Su iki litre
Yuruyus yok
Ewdw yarim saat spor
inşqallah canım bu hafta yoğurt çorbasından detoks yapcam bi hastalansam ondan herşeyi yemek istiyorum çokk vahim durumum .. acil hastalanmam lazım yoksa dünyayı ekmek arasına koyup yiyesim varbak menüme bugun öğlen bende kaçırdım bırakmak yok benim ortim başşarıcak mezun olucaz yaza beraber saçmalamayı bırak kendine gel bakem hemen bir kere kaçırmayla hemen iradesiz mi olur insan
evet benimde iştahım açılıyor acı ve tatlı isteğim artıyor adet olucağım zaman ama olsun geçiçi bir durum bunalma relax zaten yediğin için pişmansın o yüzden sakin ol ılık bi ıhlamur iç derin nefes al hayatım yarın daha dikkatli olursun olur biter büyütme büyüttükçe insanın morali bozuluyor tamam mı :) şu an çok acıktım ama yemicem bende elimde su içip duruyorum :)inşqallah canım bu hafta yoğurt çorbasından detoks yapcam bi hastalansam ondan herşeyi yemek istiyorum çokk vahim durumum .. acil hastalanmam lazım yoksa dünyayı ekmek arasına koyup yiyesim var
yazık bizee bitsin bu çile ama biide korumak var o zaman off offfffffevet benimde iştahım açılıyor acı ve tatlı isteğim artıyor adet olucağım zaman ama olsun geçiçi bir durum bunalma relax zaten yediğin için pişmansın o yüzden sakin ol ılık bi ıhlamur iç derin nefes al hayatım yarın daha dikkatli olursun olur biter büyütme büyüttükçe insanın morali bozuluyor tamam mı :) şu an çok acıktım ama yemicem bende elimde su içip duruyorum :)
aslında ben şuan diyete kızmıyorum hakettim ne pis boğazmışım da kendimi bu hale getirmişim zayıfken biraz dikkat etseydim bu hale gelmezdim dur bakıyım bulursam sana bi foto atayımyazık bizee bitsin bu çile ama biide korumak var o zaman off offfffff
Canim sacmalama, 2 ayda 1 gun kacamak yaptin diye diyet birakilir mi??? Ben her hafta sonu kacamak yapiyorum, bu haftayi saymazsak genel olarak eksi goruyorum yani. Her kacamak yaptigimda biraksaydim ohooo:)) aksine daha da hirslanman lazim, madem o kadar yedim bari yakayim diye spor yap ya da menülerinle dengeleben bugün 2 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve diyeti resmen ucnu falan bıraktım gitti .. neyse menümü yazıyımda sonra bana sayarsınız bol bol
@muska77 , @kollontai ,nilsub
kahvaltı
köfteli omlet 3 yk
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
ara 4 kandil simidi annem getirdi sıcacıktı dayanamadım bu olayın başlangıcı durun dahasıda varr
akşam 1 tabak baya soslu kayseri mantısı
su 3 lt
spor 3 mil
tartıda demin gördüğüm rakam 83,5
halbuki cuma 82,5 tum
çok mutsuzum hatta diyeti bile bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum çok iradesizim boşuna çabalıyorum sanırım
dimi ama olucak bunlar arada...Canim sacmalama, 2 ayda 1 gun kacamak yaptin diye diyet birakilir mi??? Ben her hafta sonu kacamak yapiyorum, bu haftayi saymazsak genel olarak eksi goruyorum yani. Her kacamak yaptigimda biraksaydim ohooo:)) aksine daha da hirslanman lazim, madem o kadar yedim bari yakayim diye spor yap ya da menülerinle dengele
Tam onu yazacaktim yanlis anlasilmayayim diye, sonra adim "kacamaga tesvik eden kisi"ye cikiyor.dimi ama olucak bunlar arada...
Eki Görüntüle 1803322
Bu resimde kızıma hamileydim bak ben hiç kilolu olmamıştım ne hale getirmişim kendimi
Fotolarini cok begendim canim, insallah yine bu haline döneceksin eminim :) yediklerinin etkisi de vardir elbet ama malum dogum vs de etkiliyor. Simdi tekrar seni eski haline dondurecegiz el birligiylenereye gittin kızz mutfağamı yoksa
Hadi iyi geceler herkese eeee yarın pazar kaçamak yapma:)Tam onu yazacaktim yanlis anlasilmayayim diye, sonra adim "kacamaga tesvik eden kisi"ye cikiyor.
d_mndc tabi ki o mesajimdan kacamak yap anlami cikmasin, sen zaten dikkat eden birisin kendin de demissin 2 aydir yapmadigim bir sey yaptim diye. Sadece tek bir kacamak yuzunden diyeti bırakacağım dedigin icin oyle bir sey yazdim. Sporla ya da menulerinle dengele ama tabi ki kaçamağin da nadiren olani makbul :) o acidan ben iyi bir örnek degilim, bu kadar sık kacamak yapmasam coktan mezun olmustum belki de...
Vallahi ne yalan söyleyeyim en çok istediğim şeyleri giyememek üzüyor beni inşallah yaza kadar herkes mezun olacak ....Fotolarini cok begendim canim, insallah yine bu haline döneceksin eminim :) yediklerinin etkisi de vardir elbet ama malum dogum vs de etkiliyor. Simdi tekrar seni eski haline dondurecegiz el birligiyle
Mezun olmana az kaldı mezun olunca bırakmıcan dimi bizi...Fotolarini cok begendim canim, insallah yine bu haline döneceksin eminim :) yediklerinin etkisi de vardir elbet ama malum dogum vs de etkiliyor. Simdi tekrar seni eski haline dondurecegiz el birligiyle
aferin benim ortime bana bunlarla gel canımcım yaza inceciğiz inşallahGünaydın kızlar 83,3 ile güne merhaba dedim.. Yok birakmiycam zaten vicdan azabıyla uyudum gece.. Bu aradanilsub orticim sen nasıl güzelmişsin maşallah sana kızçem.. O haline donuceksin tatlım inanıyorum ben sana
morordek tatlım saol sanada ..yok bugün dengeleyip sporunu fazla yapıp yarına inş 82 yi ilk bastan görmek istiyorum ..
Dun aksam eşim de diyor depoyu doldurdun 80 e kadar takılma olmadan zayiflarsin :)) mantığını sevdiğim erkeklerkeşke dediği gibi olsa
Tesekkur ederim tatlimesra menülerin süper aferin çekirge ..:)
Gunaydin cnmGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?