Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esra menülerin süper aferin çekirge ..:)

bak menüme bugun öğlen bende kaçırdım bırakmak yok benim ortim başşarıcak mezun olucaz yaza beraber saçmalamayı bırak kendine gel bakem hemen bir kere kaçırmayla hemen iradesiz mi olur insan
inşqallah canım bu hafta yoğurt çorbasından detoks yapcam bi hastalansam ondan herşeyi yemek istiyorum çokk vahim durumum .. acil hastalanmam lazım yoksa dünyayı ekmek arasına koyup yiyesim var

inşqallah canım bu hafta yoğurt çorbasından detoks yapcam bi hastalansam ondan herşeyi yemek istiyorum çokk vahim durumum .. acil hastalanmam lazım yoksa dünyayı ekmek arasına koyup yiyesim var
evet benimde iştahım açılıyor acı ve tatlı isteğim artıyor adet olucağım zaman ama olsun geçiçi bir durum bunalma relax zaten yediğin için pişmansın o yüzden sakin ol ılık bi ıhlamur iç derin nefes al hayatım yarın daha dikkatli olursun olur biter büyütme büyüttükçe insanın morali bozuluyor tamam mı :) şu an çok acıktım ama yemicem bende elimde su içip duruyorum :)

yazık bizee bitsin bu çile ama biide korumak var o zaman off offfffff

Canim sacmalama, 2 ayda 1 gun kacamak yaptin diye diyet birakilir mi??? Ben her hafta sonu kacamak yapiyorum, bu haftayi saymazsak genel olarak eksi goruyorum yani. Her kacamak yaptigimda biraksaydim ohooo:)) aksine daha da hirslanman lazim, madem o kadar yedim bari yakayim diye spor yap ya da menülerinle dengele

dimi ama olucak bunlar arada...

dimi ama olucak bunlar arada...
Tam onu yazacaktim yanlis anlasilmayayim diye, sonra adim "kacamaga tesvik eden kisi"ye cikiyor.

d_mndc tabi ki o mesajimdan kacamak yap anlami cikmasin, sen zaten dikkat eden birisin kendin de demissin 2 aydir yapmadigim bir sey yaptim diye. Sadece tek bir kacamak yuzunden diyeti bırakacağım dedigin icin oyle bir sey yazdim. Sporla ya da menulerinle dengele ama tabi ki kaçamağin da nadiren olani makbul :) o acidan ben iyi bir örnek degilim, bu kadar sık kacamak yapmasam coktan mezun olmustum belki de...

Hadi iyi geceler herkese eeee yarın pazar kaçamak yapma:)

Fotolarini cok begendim canim, insallah yine bu haline döneceksin eminim :) yediklerinin etkisi de vardir elbet ama malum dogum vs de etkiliyor. Simdi tekrar seni eski haline dondurecegiz el birligiyle
Vallahi ne yalan söyleyeyim en çok istediğim şeyleri giyememek üzüyor beni inşallah yaza kadar herkes mezun olacak ....

Günaydın kızlar 83,3 ile güne merhaba dedim.. Yok birakmiycam zaten vicdan azabıyla uyudum gece.. Bu arada nilsub orticim sen nasıl güzelmişsin maşallah sana kızçem.. O haline donuceksin tatlım inanıyorum ben sana
morordek tatlım saol sanada ..yok bugün dengeleyip sporunu fazla yapıp yarına inş 82 yi ilk bastan görmek istiyorum ..
Dun aksam eşim de diyor depoyu doldurdun 80 e kadar takılma olmadan zayiflarsin :)) mantığını sevdiğim erkekler keşke dediği gibi olsa

aferin benim ortime bana bunlarla gel canımcım yaza inceciğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…