Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar
muska77 canım, izindeyken sistem nasıl işliyor bilmiyorum fakat ben ayrılmak istiyorum. hepinize teşekkür ederim, güzel günler diliyorum. Hoşçakalın.

Gunaydin hanimlar

Mezun olmana az kaldı mezun olunca bırakmıcan dimi bizi...
Yok canim birakmayacagim cunku burayi biraktigim an geri almaya baslayacagimi biliyorum :) bi sure daha burdayim.
Sevindim canim hadi bakalim tempoyu artıralım.

Hanimlar ben bugunden itibaren şöyle bir sey yapmaya karar verdim:
Sabah kahvaltilarimda haslanmis yumurta, peynir, domates, salatalik ve belki 1 dilim ekmek yiyerek normal bi kahvalti yapacagim. Daha sonraki ogunlerimde ise sadece corba ve yogurt yemeyi dusunuyorum. Aralarda cok acikirsam ara öğün gibi biraz yogurt yer ya da ayran icerim.
Carsamba persembe ise ayran aşı detoksu yapayim diyorum. Galiba onda da kahvalti var sonra sadece ayran aşı yeniyor 2 saatte bir? muska77 sen biliyorsun diye hatirliyorum? Ise yarıyor mu? Cunku su an metabolizmam durmus halde. Spor yapsam da yapmasam da, kacamak yapsam da yapmasam da ayni... Bi sekilde sarsmam lazim bunyemi, o yuzden böyle bi sey yapayim diye dusundum. Ise yarar mi dersiniz hanımlar? Onerilerinize açığım çünkü cidden ne yapsam olmuyor modundayim su aralar
Eger boyle bi sey ise yararsa kimbilir cumaya mezun bile olurum belki 2 kilo kaldi surda...

Ben yoğurdun işe yaradığını düşünüyorum bide içine yulaf ezmesi alıp kullan kahvaltılık gevreklerden daha iyi bencede bunyeyi şaşırt çok mantıklı bide sut bağırsakları çok çalıştırıyormuş ben şimdi içtim 1su bardağı sute sade mescafe atıp içiyorum siut ve yoğurt protein olduğu için işe yarıyor canım ya ben 2gundur sabitim bakalım yarın sabah kaç olurum bugün bende dikkat edicem

Evet aksamlari yulafla yogurt da yiyebilirim haklısın

Hadi neyse affettim
ayrıca kaptanlıgın hayırlı olsun

yemeeeeee!!!!!
merhaba arkadaşlar
muska77 canım, izindeyken sistem nasıl işliyor bilmiyorum fakat ben ayrılmak istiyorum. hepinize teşekkür ederim, güzel günler diliyorum. Hoşçakalın.
neden ayrılıyosun canım?

Sevgili @toplight ım bırakmana üzüldüm, ama uzun süreçte gerçekten yorucu

muska77
Kaptancım hayırlı olsun
Ne zaman ihtiyaç duyarsan bikaç takım ötendeyim
Sağol canım takıldığım yerlerde güvencem sizsiniz zaten..
Sağol bitanem
Bu gidişle siz mazoşist ben sadist olacam valla...
Bundan sonra macunla fırçalamadan önce biraz karbonatla fırçala bi daha leke olmaz.
Öğlen yemen lavaşı iyi olmuş akşamlada dengelemişsin zaten

Esracım harika gidiyorsun artık listedesin yani geçen haftaki gibi kaçamak yaacaksan lütfen cuma günü yap olurmu?
Birincisi her zaman mükemmel diyet yapamazsn doğamıza aykırı bu ama kaçamaklar sınırlayabilirsin.
Mesela 1 k.simidi ye 4 tane niye ????
Mantı yemişsin afiyet olsun bir çorba kaşığıda yeseydin aynı lezzeti almş ve nefsini körlemiş olacaktın 2. ve 3. kaşıkta tadı değişmiyoki bunun..
seni anca 300 jj paklar...
Zıpla

inşqallah canım bu hafta yoğurt çorbasından detoks yapcam bi hastalansam ondan herşeyi yemek istiyorum çokk vahim durumum .. acil hastalanmam lazım yoksa dünyayı ekmek arasına koyup yiyesim var
4 simit bide mantı yemiş hala yicem diyo yaaaa getirme beni oraya
Eki Görüntüle 1803322
Bu resimde kızıma hamileydim bak ben hiç kilolu olmamıştım ne hale getirmişim kendimi

nereye gittin kızz mutfağamı yoksa
Ne kadar güzelsin maşallah sana.

Benim oğlanda fermuar etkisi derdi biraz yiyite tekrar diyet yapınca daha hızlı gidiyor bazen.
merhaba arkadaşlar
Tatlım neoldu hani incecik gelin olacaktın?
Hesabında kapanmş umarım kötü birşey yoktur..

Evet aynen öyle yapılıyor canım bende işe yaramışt..
Umarım sendede yarar.

ayrıca kaptanlıgın hayırlı olsun
Sağol tatlım yardım edecen dimi kız bana?

Sağol canım ama şimdi tombiğim :) orda 55 58 kilo falanım yine öyle olmak istiyorum hemde seninde o gözler o kaşlar yakıyo bacım şimdide incecik oldun ooohhhhhh miiiissssss:)
Olucaksın merak etme tatlım fıstık olucan fıstıık.
Adam tüh be keşke zayıflamasaydı diyecek

. Tam canim dikkat ederim zaten bidaha kolay kolay yemem o cigkofteyi. Bugun tartiya ciktim ac karnina valla 76.4 gorunce havalara uctum ama bugun misafirlige gidiyorum ordada balik olcak. Az yiycem ins arti bisey getirmez bna

muska77 ben hafta sonu menulerimi yazayim.
Cumartesi
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti: 1 yumurtadan menemen, 2 dilim tbe, 1 kk peynir, domates, salatalik, 4 zeytin, 1 cay kasigi bal ve tereyagi
Ogle: 1 kase yayla corbasi, 1 probiyotik yogurt
Aksam: 1 kase yesil mercimek corbasi, 2 tane firinda kofte (uzerinde az miktarda patates puresi de vardi), 1 yk taze fasulye, 2 yk pilav, salata. Ustune de maalesef 1 dilim baklava yedim, misafirlikteydik yemekte.
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk hafif tempolu kosu ve yuruyus, 10 dk bisiklet, 15 dk bacak-karin çalıştım spor salonunda. Aksam da baklavadan dolayi regl falan dinlemeyip 200 atlama yaptim.

Pazar:
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti: 2 haşlanmış yumurta (yumurtalar fazla buyuk degildi), domates, salatalik, yarim dilim tbe, 1kk peynir
Ara: 1 fincan sutlu filtre kahve
Aksam: 1 kase yayla corbasi, 3 yk yogurt, 1 kase az yagli salata
Su: 2.5 olur
Spor: 2 mil leslie yapacagim

Kızlar menüm
Sabah yarım domates yarım salatalık azıcık zeytinyağı ile salata gibi yaptım 2yk lor 1dilim köy ekmeği şekersiz çay
Ara 1incir 1ceviz
Öğlen 4yk pilav 4 yk nohut
Ara 1yk un helvası
Akşam 17.00 1bardak ayran
Su 2 litre
Spor 2mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…