- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.441
Yok canim birakmayacagim cunku burayi biraktigim an geri almaya baslayacagimi biliyorum :) bi sure daha burdayim.Mezun olmana az kaldı mezun olunca bırakmıcan dimi bizi...
Sevindim canimGünaydın kızlar 83,3 ile güne merhaba dedim.. Yok birakmiycam zaten vicdan azabıyla uyudum gece.. Bu aradanilsub orticim sen nasıl güzelmişsin maşallah sana kızçem.. O haline donuceksin tatlım inanıyorum ben sana
morordek tatlım saol sanada ..yok bugün dengeleyip sporunu fazla yapıp yarına inş 82 yi ilk bastan görmek istiyorum ..
Dun aksam eşim de diyor depoyu doldurdun 80 e kadar takılma olmadan zayiflarsin :)) mantığını sevdiğim erkeklerkeşke dediği gibi olsa
Ben yoğurdun işe yaradığını düşünüyorum bide içine yulaf ezmesi alıp kullan kahvaltılık gevreklerden daha iyi bencede bunyeyi şaşırt çok mantıklı bide sut bağırsakları çok çalıştırıyormuş ben şimdi içtim 1su bardağı sute sade mescafe atıp içiyorum siut ve yoğurt protein olduğu için işe yarıyor canım ya ben 2gundur sabitim bakalım yarın sabah kaç olurum bugün bende dikkat edicemHanimlar ben bugunden itibaren şöyle bir sey yapmaya karar verdim:
Sabah kahvaltilarimda haslanmis yumurta, peynir, domates, salatalik ve belki 1 dilim ekmek yiyerek normal bi kahvalti yapacagim. Daha sonraki ogunlerimde ise sadece corba ve yogurt yemeyi dusunuyorum. Aralarda cok acikirsam ara öğün gibi biraz yogurt yer ya da ayran icerim.
Carsamba persembe ise ayran aşı detoksu yapayim diyorum. Galiba onda da kahvalti var sonra sadece ayran aşı yeniyor 2 saatte bir?muska77 sen biliyorsun diye hatirliyorum? Ise yarıyor mu? Cunku su an metabolizmam durmus halde. Spor yapsam da yapmasam da, kacamak yapsam da yapmasam da ayni... Bi sekilde sarsmam lazim bunyemi, o yuzden böyle bi sey yapayim diye dusundum. Ise yarar mi dersiniz hanımlar? Onerilerinize açığım çünkü cidden ne yapsam olmuyor modundayim su aralar
Eger boyle bi sey ise yararsa kimbilir cumaya mezun bile olurum belki 2 kilo kaldi surda...
Neden ayrılmak istiyorsun canım istediğin kiloya ulaştın mı?merhaba arkadaşlar
muska77 canım, izindeyken sistem nasıl işliyor bilmiyorum fakat ben ayrılmak istiyorum. hepinize teşekkür ederim, güzel günler diliyorum. Hoşçakalın.
Evet aksamlari yulafla yogurt da yiyebilirim haklısınBen yoğurdun işe yaradığını düşünüyorum bide içine yulaf ezmesi alıp kullan kahvaltılık gevreklerden daha iyi bencede bunyeyi şaşırt çok mantıklı bide sut bağırsakları çok çalıştırıyormuş ben şimdi içtim 1su bardağı sute sade mescafe atıp içiyorum siut ve yoğurt protein olduğu için işe yarıyor canım ya ben 2gundur sabitim bakalım yarın sabah kaç olurum bugün bende dikkat edicem
Hadi neyse affettim
yemeeeeee!!!!!ben bugün 2 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve diyeti resmen ucnu falan bıraktım gitti .. neyse menümü yazıyımda sonra bana sayarsınız bol bol
muska77 , kollontai , nilsub
kahvaltı
köfteli omlet 3 yk
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
ara 4 kandil simidi annem getirdi sıcacıktı dayanamadım bu olayın başlangıcı durun dahasıda varr
akşam 1 tabak baya soslu kayseri mantısı
su 3 lt
spor 3 mil
tartıda demin gördüğüm rakam 83,5
halbuki cuma 82,5 tum
çok mutsuzum hatta diyeti bile bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum çok iradesizim boşuna çabalıyorum sanırım
neden ayrılıyosun canım?merhaba arkadaşlar
muska77 canım, izindeyken sistem nasıl işliyor bilmiyorum fakat ben ayrılmak istiyorum. hepinize teşekkür ederim, güzel günler diliyorum. Hoşçakalın.
Sağol canım takıldığım yerlerde güvencem sizsiniz zaten..
Sağol bitanemMuskacımm tekrar tekrar tekrar tebrikk ederimm.
Sen muhteşem kilo verdin. Azmin ve çabalarının sonucunu aldın bence :))
Umarım hayatın boyunca birdaha kilo almazsınn. Hep isteğin bedende mutlu bi hayat yaşarsınn.
Ayriyetende kaptanlığını kutlarımmm.
Bu gidişle siz mazoşist ben sadist olacam valla...canımm hakkında hayırlısı olsun bizi bırakmadığın sürece sorun yok bizi unutma bol bol uğra buralara
muska77 tatlım hayırlı olsun sanada bizim pestilimizi çıkar mazoşit bir istek ama
yoksa ben bu 25 kiloyu zor veririmsüründür zıplat ne dersen yapıcam valla söz
Bundan sonra macunla fırçalamadan önce biraz karbonatla fırçala bi daha leke olmaz.Merhaba kizlar ,
bugun sabah dişçiye gittim dis taslarim vardu byda surekli kanamaya sebep oluyordu. Dr dis taşları temizlenmesi lazim dedi...once korktum ama korkulacak hic bisey yokmus tertemiz oldu ne kadar leke varsa hepsi gitti....cay kolik oldugum icin cok cay iciyorum bide demli iciyorum ne kadar furcaladamda lekeler gitmiyordu iyu oldu ayyy aynaya bakinca bi guzel duruyor)))
Öğlen yemen lavaşı iyi olmuş akşamlada dengelemişsin zatenMenuuu yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
4 yesil zeytin
2 yk beyazpeynir
2 adet kizarmis formlight ekmek
ogle saat 15.00 da disarda yedim malum gez toz disciye git derken evde olamadim...
Ince bir lavas ama yarim icine tavuk doner
ayran.
Saat 18.00 da 4 adet ceviz
veeee kapanis bugün az su tukettim 1,5 lt anca cunku diş temizliğinden sonra su icince sizliyor dr yarin gecer dedi.......
spor yok disarda iki saat gezdim sadece....
Esracım harika gidiyorsun artık listedesin yani geçen haftaki gibi kaçamak yaacaksan lütfen cuma günü yap olurmu?Ben menumu yazayin
Sabah
Az yagda pismis yumurta yesilllik zeytin. İki dilim tam bugday ekmegi Ve sekersiz cay
Ogle
Kucuk tabak nohut yemegi yulaf kepekli yogurt
Ara ogun
Elma
Aksam
Yogurt corbasi kucuk tabak nohut ve salata
Su iki litre
Yuruyus yok
Ewdw yarim saat spor
Birincisi her zaman mükemmel diyet yapamazsn doğamıza aykırı bu ama kaçamaklar sınırlayabilirsin.ben bugün 2 aydır yapmadığım şeyi yaptım ve diyeti resmen ucnu falan bıraktım gitti .. neyse menümü yazıyımda sonra bana sayarsınız bol bol
muska77 , kollontai , nilsub
kahvaltı
köfteli omlet 3 yk
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
ara 4 kandil simidi annem getirdi sıcacıktı dayanamadım bu olayın başlangıcı durun dahasıda varr
akşam 1 tabak baya soslu kayseri mantısı
su 3 lt
spor 3 mil
tartıda demin gördüğüm rakam 83,5
halbuki cuma 82,5 tum
çok mutsuzum hatta diyeti bile bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum çok iradesizim boşuna çabalıyorum sanırım
4 simit bide mantı yemiş hala yicem diyo yaaaa getirme beni orayainşqallah canım bu hafta yoğurt çorbasından detoks yapcam bi hastalansam ondan herşeyi yemek istiyorum çokk vahim durumum .. acil hastalanmam lazım yoksa dünyayı ekmek arasına koyup yiyesim var
Eki Görüntüle 1803322
Bu resimde kızıma hamileydim bak ben hiç kilolu olmamıştım ne hale getirmişim kendimi
nereye gittin kızz mutfağamı yoksa
Benim oğlanda fermuar etkisi derdi biraz yiyite tekrar diyet yapınca daha hızlı gidiyor bazen.Günaydın kızlar 83,3 ile güne merhaba dedim.. Yok birakmiycam zaten vicdan azabıyla uyudum gece.. Bu aradanilsub orticim sen nasıl güzelmişsin maşallah sana kızçem.. O haline donuceksin tatlım inanıyorum ben sana
morordek tatlım saol sanada ..yok bugün dengeleyip sporunu fazla yapıp yarına inş 82 yi ilk bastan görmek istiyorum ..
Dun aksam eşim de diyor depoyu doldurdun 80 e kadar takılma olmadan zayiflarsin :)) mantığını sevdiğim erkeklerkeşke dediği gibi olsa
Tatlım neoldu hani incecik gelin olacaktın?merhaba arkadaşlar
Evet aynen öyle yapılıyor canım bende işe yaramışt..Hanimlar ben bugunden itibaren şöyle bir sey yapmaya karar verdim:
Sabah kahvaltilarimda haslanmis yumurta, peynir, domates, salatalik ve belki 1 dilim ekmek yiyerek normal bi kahvalti yapacagim. Daha sonraki ogunlerimde ise sadece corba ve yogurt yemeyi dusunuyorum. Aralarda cok acikirsam ara öğün gibi biraz yogurt yer ya da ayran icerim.
Carsamba persembe ise ayran aşı detoksu yapayim diyorum. Galiba onda da kahvalti var sonra sadece ayran aşı yeniyor 2 saatte bir?muska77 sen biliyorsun diye hatirliyorum? Ise yarıyor mu? Cunku su an metabolizmam durmus halde. Spor yapsam da yapmasam da, kacamak yapsam da yapmasam da ayni... Bi sekilde sarsmam lazim bunyemi, o yuzden böyle bi sey yapayim diye dusundum. Ise yarar mi dersiniz hanımlar? Onerilerinize açığım çünkü cidden ne yapsam olmuyor modundayim su aralar
Eger boyle bi sey ise yararsa kimbilir cumaya mezun bile olurum belki 2 kilo kaldi surda...
Sağol tatlım yardım edecen dimi kız bana?ayrıca kaptanlıgın hayırlı olsun
Sağol canım ama şimdi tombiğim :) orda 55 58 kilo falanım yine öyle olmak istiyorum hemde seninde o gözler o kaşlar yakıyo bacım şimdide incecik oldun ooohhhhhh miiiissssss:)4 simit bide mantı yemiş hala yicem diyo yaaaa getirme beni oraya
Ne kadar güzelsin maşallah sana.
Olucaksın merak etme tatlım fıstık olucan fıstıık.Sağol canım ama şimdi tombiğim :) orda 55 58 kilo falanım yine öyle olmak istiyorum hemde seninde o gözler o kaşlar yakıyo bacım şimdide incecik oldun ooohhhhhh miiiissssss:)
Habi bakalım inşallah öptüm iyi akşamlar :)Olucaksın merak etme tatlım fıstık olucan fıstıık.
Adam tüh be keşke zayıflamasaydı diyecek
. Tam canim dikkat ederim zaten bidaha kolay kolay yemem o cigkofteyi. Bugun tartiya ciktim ac karnina valla 76.4 gorunce havalara uctum ama bugun misafirlige gidiyorum ordada balik olcak. Az yiycem ins arti bisey getirmez bnaEsracım harika gidiyorsun artık listedesin yani geçen haftaki gibi kaçamak yaacaksan lütfen cuma günü yap olurmu?
Birincisi her zaman mükemmel diyet yapamazsn doğamıza aykırı bu ama kaçamaklar sınırlayabilirsin.
Mesela 1 k.simidi ye 4 tane niye ????
Mantı yemişsin afiyet olsun bir çorba kaşığıda yeseydin aynı lezzeti almş ve nefsini körlemiş olacaktın 2. ve 3. kaşıkta tadı değişmiyoki bunun..
seni anca 300 jj paklar...
Zıpla
Arada un helvası yiyince dengelemek icin sadece ayran icmissin aksam, ondan kazınmıstır :) Süt içseydin bari :)Kızlar biraz önce midem ağrıdı açlıktan ölüyorum 1kivi1portakal yedim kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?