- 16 Şubat 2009
- 34.873
- 123.234
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.461
Abow korkuttum valla sendenBen şimdi çıkmalıyım canlar yarın sabah erkenden tepenizdeyim.
Beni özleyin anacııım..
Abow korkuttum valla sendenkızlar işiniz zor ama böyle olursa kaptanız süper manken gibi olursunuz başta btlbetul kız
Menülerin cok iyi canım eminim hızla eksileri göreceksinMenumu yazayim ben
Sabah
Bi haslanmis yumurta yesillik sekersiz cay bi salatalik iki dilim ekmek
Ogle.
Haslanmis patates baharatli yesil cay
Aksam
Cok az mercimek cirbasi yine kucuk bi parca kendi yaginda pismis balik
2 litre su yarim saat yuruyus
İns cnm yaMenülerin cok iyi canım eminim hızla eksileri göreceksin
Ne bilim 1 bardak sut ile 1kivi1portakalın kalorisi hemen hemen aynı :) neyse pişmanım keşke yemeyeydim :)Arada un helvası yiyince dengelemek icin sadece ayran icmissin aksam, ondan kazınmıstır :) Süt içseydin bari :)
Çok güzel eksi görmüşsün maşallah sana... Tam canim dikkat ederim zaten bidaha kolay kolay yemem o cigkofteyi. Bugun tartiya ciktim ac karnina valla 76.4 gorunce havalara uctum ama bugun misafirlige gidiyorum ordada balik olcak. Az yiycem ins arti bisey getirmez bna
Hah aferim kendi cezanı kendin kes böyle iştemuska77 ben hafta sonu menulerimi yazayim.
Cumartesi
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti: 1 yumurtadan menemen, 2 dilim tbe, 1 kk peynir, domates, salatalik, 4 zeytin, 1 cay kasigi bal ve tereyagi
Ogle: 1 kase yayla corbasi, 1 probiyotik yogurt
Aksam: 1 kase yesil mercimek corbasi, 2 tane firinda kofte (uzerinde az miktarda patates puresi de vardi), 1 yk taze fasulye, 2 yk pilav, salata. Ustune de maalesef 1 dilim baklava yedim, misafirlikteydik yemekte.
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk hafif tempolu kosu ve yuruyus, 10 dk bisiklet, 15 dk bacak-karin çalıştım spor salonunda. Aksam da baklavadan dolayi regl falan dinlemeyip 200 atlama yaptim.
Pazar:
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti: 2 haşlanmış yumurta (yumurtalar fazla buyuk degildi), domates, salatalik, yarim dilim tbe, 1kk peynir
Ara: 1 fincan sutlu filtre kahve
Aksam: 1 kase yayla corbasi, 3 yk yogurt, 1 kase az yagli salata
Su: 2.5 olur
Spor: 2 mil leslie yapacagim
Bir dahakine ayran yerine yoğurt ye yulafla daha tok tutar acıkmazsın gece.Kızlar menüm
Sabah yarım domates yarım salatalık azıcık zeytinyağı ile salata gibi yaptım 2yk lor 1dilim köy ekmeği şekersiz çay
Ara 1incir 1ceviz
Öğlen 4yk pilav 4 yk nohut
Ara 1yk un helvası
Akşam 17.00 1bardak ayran
Su 2 litre
Spor 2mile
Tatlım gece tutan açlık krizlerinde bir lokma peyniri ye üzerine su iç tutar o seni sabaha kadar.Kızlar biraz önce midem ağrıdı açlıktan ölüyorum 1kivi1portakal yedim kusuruma bakmayın
Heh heh fazlamı coştumkiAbow korkuttum valla sendenkızlar işiniz zor ama böyle olursa kaptanız süper manken gibi olursunuz başta btlbetul kız
Çok güzel bir menü yineMenumu yazayim ben
Sabah
Bi haslanmis yumurta yesillik sekersiz cay bi salatalik iki dilim ekmek
Ogle.
Haslanmis patates baharatli yesil cay
Aksam
Cok az mercimek cirbasi yine kucuk bi parca kendi yaginda pismis balik
2 litre su yarim saat yuruyus
Ck ck cık bide çekiştirmiş arkamızdan
Tamam tatlım ama en azından menülerini yaz puanlamada son 4-5 gün ve harika gidiyorsun puanın eksik olmasın olurmu?kızlar bugün 8 mil spor yaptım 500 de zıpladım bu hafta kendime paso ceza kestim
kahvaltı
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
öğlen
1 kase çorba
5 yk taze fasulye
öğlenle akşamım bir .. öğle yemeğini 15:45 te yedim
su 3 lt
kızlar 4 gün eşim izne ayrıldı o evdeyken pek giremeyebilirim elimden geldiğince gelicem umarım ucunu sapıtmam adam evdeyken
Kız allah seni napmasın?Ben muska77 böyle bilmiyordum kız birden yazdıklarını okuyunca aman allahım dedim aslında çok iyi yaza incecik fit olarak salınacaksınız kız birde burdan bak bence o iyice fena olmadan zayıflayıp mezun olmaya bak kürdan gibi kalacaksınız
Kalori aynı olabilir de süt protein, meyveler ise karbonhidrat diye dedimNe bilim 1 bardak sut ile 1kivi1portakalın kalorisi hemen hemen aynı :) neyse pişmanım keşke yemeyeydim :)
Tesekkur ederim cnmHeh heh fazlamı coştumki
Çok güzel bir menü yine
Ck ck cık bide çekiştirmiş arkamızdan
Ayıp kız ayıp
Tamam tatlım ama en azından menülerini yaz puanlamada son 4-5 gün ve harika gidiyorsun puanın eksik olmasın olurmu?
Sagol cnmÇok güzel eksi görmüşsün maşallah sana..
Hah aferim kendi cezanı kendin kes böyle işte
Bir dahakine ayran yerine yoğurt ye yulafla daha tok tutar acıkmazsın gece.
Tatlım gece tutan açlık krizlerinde bir lokma peyniri ye üzerine su iç tutar o seni sabaha kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?