Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menumu yazayim ben

Sabah

Bi haslanmis yumurta yesillik sekersiz cay bi salatalik iki dilim ekmek

Ogle.
Haslanmis patates baharatli yesil cay

Aksam

Cok az mercimek cirbasi yine kucuk bi parca kendi yaginda pismis balik

2 litre su yarim saat yuruyus

Abow korkuttum valla sendenkızlar işiniz zor ama böyle olursa kaptanız süper manken gibi olursunuz başta btlbetul kız

hay ağzın bal yesin bacım... muska77 hatun hızını alamadı şimdi vercek kilosu da kalmadı canımıza okucak bizim :))) ayyy bi de bunun lezzet ikizi var kollontai evlerden ırak bacım... hatunu kestiler biçtiler gene spor diyo gene spor diyo.... bunlar pek fena....

Menülerin cok iyi canım eminim hızla eksileri göreceksin

kızlar bugün 8 mil spor yaptım 500 de zıpladım bu hafta kendime paso ceza kestim

kahvaltı
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
4 yeşil zeytin
1 kk peynir

öğlen
1 kase çorba
5 yk taze fasulye

öğlenle akşamım bir .. öğle yemeğini 15:45 te yedim
su 3 lt
kızlar 4 gün eşim izne ayrıldı o evdeyken pek giremeyebilirim elimden geldiğince gelicem umarım ucunu sapıtmam adam evdeyken

muska77
Cuma İftar:
1 yumurta ve 1 tabak az yağlı patataes salatası
Yarım muz
Su: 2.5
Spor yok.
Cumartesi:
kahvaltı:
1 dili ekmekle 1 yumurta
Öğle şekersiz kahve
Akşam: çiğköfte marul
Su: 2 litre
Spor: yok

Pazar:
Kahvaltı: 1 yumurta zaytin peynir domates
Akşam: fırında mantar dolması ( sebzeyle doldurdum)
Su: 2 litre
Spor yok...

Ben muska77 böyle bilmiyordum kız birden yazdıklarını okuyunca aman allahım dedim aslında çok iyi yaza incecik fit olarak salınacaksınız kız birde burdan bak bence o iyice fena olmadan zayıflayıp mezun olmaya bakkürdan gibi kalacaksınız

. Tam canim dikkat ederim zaten bidaha kolay kolay yemem o cigkofteyi. Bugun tartiya ciktim ac karnina valla 76.4 gorunce havalara uctum ama bugun misafirlige gidiyorum ordada balik olcak. Az yiycem ins arti bisey getirmez bna
Çok güzel eksi görmüşsün maşallah sana..
Hah aferim kendi cezanı kendin kes böyle işte
Bir dahakine ayran yerine yoğurt ye yulafla daha tok tutar acıkmazsın gece.
Kızlar biraz önce midem ağrıdı açlıktan ölüyorum 1kivi1portakal yedim kusuruma bakmayın
Tatlım gece tutan açlık krizlerinde bir lokma peyniri ye üzerine su iç tutar o seni sabaha kadar.

Abow korkuttum valla sendenkızlar işiniz zor ama böyle olursa kaptanız süper manken gibi olursunuz başta btlbetul kız
Heh heh fazlamı coştumki
Çok güzel bir menü yine
Ck ck cık bide çekiştirmiş arkamızdan
Ayıp kız ayıp

Tamam tatlım ama en azından menülerini yaz puanlamada son 4-5 gün ve harika gidiyorsun puanın eksik olmasın olurmu?

Kız allah seni napmasın?
Duyanda beni Gestapo falan sanacak..
Ben şeker gibi hatunum ayol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…