Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben hep burada tam yanıbasındayım, ne zman sopa lazım olursa sallarım

ne cekistiriyon beni o kadar spor demeyeydim hala 72 kiloydun hıh!!! bu laflarla beni yıldıramazsın spor yapmadıgını biliyorum kilondan belli!!!!
65,7 böö kurtulamıyorum 65 ten tamam çok sevindikte bu ne kardeşim bir gitse artık...
spooooooooor !!!!!! ben haftaya salı spor salonuna baslıyorum tekrar, bu cuma dikisler alınacak

ebrusonmez sen niye spor yapmıyon bu ne rahatlık!!!!

bu hafta muskamın ilk haftası herkes kilo versin haaaa ona gore!!!! kızlar hepsi bi yana genelde menulerde cok kacamak var, suanki kilonuzda mutluysanız yemeye devam edip diyeti bırakın, ama mutsuzsanız kacamak yapıp yapıp gelipde ben niye kilo veremiyorum diye sızlanmayın, spor yapmayıp aaaa ben niye veremiyorum demeyin, eski yeme biciminizi yasama biciminizi aynen devam ettirerek kilo veremezsiniz, unutmayın ne kadar takım olsak da o kilolar sizin ve kacamak yaptıgınızda sizde kalıyor bana kiloyu satmıyosunuz!!!

dün hiç evden çıkmadım içimde hiç rahat etmedi bir huzursuzum bu günlerde... içim darlanıyor.... dedim otur otur saldın iyice gene...1 saat bisiklete bindim... 20 - 30 zıpladım hiç enerjim yok yahu böyle isteksiz isteksiz yaptım yani... nereye gitti benim mot,vasyonum ühühühüüüü........

kız çok erken değil mi... benim teyzeler 7-8 ay toparlanamadı.... maşallah sen pek erken başladın gençlik böyle bişi herhalde....

iyi beee ne baarıyon bacak kadar çocuklara :)))

kız çok erken değil mi... benim teyzeler 7-8 ay toparlanamadı.... maşallah sen pek erken başladın gençlik böyle bişi herhalde....

iyi beee ne baarıyon bacak kadar çocuklara :)))
salonda yuruyus ve eliptik yapıcam zaten, oyle mekik vs ancak 1 ay sonra baslayabilirmisim, ama dr yuruyuse falan izin verdi

baaarırım ne zırlıyon sen de kilo veremiyom diye, spor bile yapmıyosun sonra, bön 38 bodon pontolon oldom sogor moyom!!!! boyle spor yapmazsan sıgmazsın kaldır totoyu git jillian leslie falan yap

ofisteyiz herhalde akşama yaparız.... jillian ı okuyunca bile dizim sızlıyo.... 200 zıplarım leslie 4 mil yaparım yarım saat bisiklete binerim evi silerim jillian yapmam banane.... benim aklidimi yapma ayrıca hiç hoş değil hıhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…