- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.501
katılıyom kollontaim sana tatlım bu hafta hadi bakalım muskamı mutlu edinbu hafta muskamın ilk haftası herkes kilo versin haaaa ona gore!!!! kızlar hepsi bi yana genelde menulerde cok kacamak var, suanki kilonuzda mutluysanız yemeye devam edip diyeti bırakın, ama mutsuzsanız kacamak yapıp yapıp gelipde ben niye kilo veremiyorum diye sızlanmayın, spor yapmayıp aaaa ben niye veremiyorum demeyin, eski yeme biciminizi yasama biciminizi aynen devam ettirerek kilo veremezsiniz, unutmayın ne kadar takım olsak da o kilolar sizin ve kacamak yaptıgınızda sizde kalıyor bana kiloyu satmıyosunuz!!!
katılıyom kollontaim sana tatlım bu hafta hadi bakalım muskamı mutlu edin
Ben de inanıyorum, inanmak istiyorumVereceksin bu hafta tatlım inan kendine 58 i goreceksin
Çok sevindik diye o kilodan aşağısını göstermiyor bize tartılar. Ben de 59'u gorunce pek sevindiydim, kaldı gitmiyor :)65,7 böö kurtulamıyorum 65 ten tamam çok sevindikte bu ne kardeşim bir gitse artık...
yaa benim klasik wc sorunum nüksetti gene kaç gündür wc ye çıkmıyom benimde kötü bi huyum var wc ye çıkmamışsam tartılmıyom dikkat etmöeye çalışıyorum ama çok da kasmıyom az gitsin öz gitsin :)ex kaptancım senin kg cikler ne durumda... hep arazisin....
Ben de inanıyorum, inanmak istiyorumKafaya koydum ne yapıp edip mezun olacagım bu hafta.. 2 gün tamamen aç mı gezerim ne olur bilmiyorum
Çok sevindik diye o kilodan aşağısını göstermiyor bize tartılar. Ben de 59'u gorunce pek sevindiydim, kaldı gitmiyor :)
Ben de inanıyorum, inanmak istiyorumKafaya koydum ne yapıp edip mezun olacagım bu hafta.. 2 gün tamamen aç mı gezerim ne olur bilmiyorum
Çok sevindik diye o kilodan aşağısını göstermiyor bize tartılar. Ben de 59'u gorunce pek sevindiydim, kaldı gitmiyor :)
Ben de 58'i gorunce cok sevinicem, asıl o gelsin de gitmesin istiyorum ama her istedigimiz olmuyor bu hayattaen çok 55 e sevincem hiç gitmesin diye :)))) görürsem tabi....
Mezun olsam da burdayım, asabın bozuluyorsa hazırla kendinisen mezun olma yaa... gerçi ol ol o kavak gibim boyunla daha da incelip asabımızı bozma.... hem uzun hem sıska simit yeyi yeyip kıskıs gülen bi tip :)
Ben de 58'i gorunce cok sevinicem, asıl o gelsin de gitmesin istiyorum ama her istedigimiz olmuyor bu hayatta
Mezun olsam da burdayım, asabın bozuluyorsa hazırla kendini
Cuma 58 kusur gorursem tutmayın beni, simitlerin kralicesi olarak gidip bi simitciye kendimi ödüllendiricemGoremezsem hayaller/hayatlar diye foto atarım artık...
Su tartiya bu kadar belli etme sevindiğini ya!65,7 böö kurtulamıyorum 65 ten tamam çok sevindikte bu ne kardeşim bir gitse artık...
Hah be şirinem silkele şunları!bu hafta muskamın ilk haftası herkes kilo versin haaaa ona gore!!!! kızlar hepsi bi yana genelde menulerde cok kacamak var, suanki kilonuzda mutluysanız yemeye devam edip diyeti bırakın, ama mutsuzsanız kacamak yapıp yapıp gelipde ben niye kilo veremiyorum diye sızlanmayın, spor yapmayıp aaaa ben niye veremiyorum demeyin, eski yeme biciminizi yasama biciminizi aynen devam ettirerek kilo veremezsiniz, unutmayın ne kadar takım olsak da o kilolar sizin ve kacamak yaptıgınızda sizde kalıyor bana kiloyu satmıyosunuz!!!
Su tartiya bu kadar belli etme sevindiğini ya!
Hah be şirinem silkele şunları!
Benim yüzüm yumuşak galiba
muskam ben fırsat buldukça gitiyorum ama denk gelmiyor yeni üye bulursan hemen atla tatlım üye sayısı azaldıSu tartiya bu kadar belli etme sevindiğini ya!
Hah be şirinem silkele şunları!
Benim yüzüm yumuşak galiba
Evet bende saf saf foto bekliyorumzaten pantalonlarda kalldı öylle bakışıp duruyoz
Sayfaya bile gelen azaldı ya bunlar beni istemiyor galiba.katılıyom kollontaim sana tatlım bu hafta hadi bakalım muskamı mutlu edin
Bu hafta aksamı full proteinle kapat.Ben de inanıyorum, inanmak istiyorumKafaya koydum ne yapıp edip mezun olacagım bu hafta.. 2 gün tamamen aç mı gezerim ne olur bilmiyorum
Corba icmeyeyim mi o zaman? Sadece yogurt? Oh my god!Bu hafta aksamı full proteinle kapat.
Hakkinizdan o geliyor ama!nasıl belli etmiyeyim her gördüğüm yeni kiloda kızılderili dansı yapıyorum :))
kışkırtmasana kız şunu :))
Bakınıyorum ama daha denk gelmedimuskam ben fırsat buldukça gitiyorum ama denk gelmiyor yeni üye bulursan hemen atla tatlım üye sayısı azaldı
yok kız olur mu öyle şey seni benden çok seviyorlar bence havalardan böyle oluyor ama yeni üye candır kandır hareket getirir bak 14. tk kapıyo hepsini herkes tetikte dursunEvet bende saf saf foto bekliyorum
Sayfaya bile gelen azaldı ya bunlar beni istemiyor galiba.
İyisimi sen geri gel.
Bu hafta aksamı full proteinle kapat.
I-ıh haşlanmış tavuk yada haşlanmış yumurta. Yanında yoğurtta yiyebilirsinCorba icmeyeyim mi o zaman? Sadece yogurt? Oh my god!Yogurdun icine yulaf koysam?
Tamam tatlişkom.yok kız olur mu öyle şey seni benden çok seviyorlar bence havalardan böyle oluyor ama yeni üye candır kandır hareket getirir bak 14. tk kapıyo hepsini herkes tetikte dursun
Dnmcnin eşi bu hafta izinliymis bu hafta fazla giremem dedi.nilsub la dmcn nerdeler yaa hiç sesleri çıkmıyo
ebrunun da aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?