Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

katılıyom kollontaim sana tatlım bu hafta hadi bakalım muskamı mutlu edin

Vereceksin bu hafta tatlım inan kendine 58 i goreceksin
Ben de inanıyorum, inanmak istiyorum Kafaya koydum ne yapıp edip mezun olacagım bu hafta.. 2 gün tamamen aç mı gezerim ne olur bilmiyorum
65,7 böö kurtulamıyorum 65 ten tamam çok sevindikte bu ne kardeşim bir gitse artık...
Çok sevindik diye o kilodan aşağısını göstermiyor bize tartılar. Ben de 59'u gorunce pek sevindiydim, kaldı gitmiyor :)

ex kaptancım senin kg cikler ne durumda... hep arazisin....
yaa benim klasik wc sorunum nüksetti gene kaç gündür wc ye çıkmıyom benimde kötü bi huyum var wc ye çıkmamışsam tartılmıyom dikkat etmöeye çalışıyorum ama çok da kasmıyom az gitsin öz gitsin :)

en çok 55 e sevincem hiç gitmesin diye :)))) görürsem tabi....

sen mezun olma yaa... gerçi ol ol o kavak gibim boyunla daha da incelip asabımızı bozma.... hem uzun hem sıska simit yeyi yeyip kıskıs gülen bi tip :)

en çok 55 e sevincem hiç gitmesin diye :)))) görürsem tabi....
Ben de 58'i gorunce cok sevinicem, asıl o gelsin de gitmesin istiyorum ama her istedigimiz olmuyor bu hayatta
sen mezun olma yaa... gerçi ol ol o kavak gibim boyunla daha da incelip asabımızı bozma.... hem uzun hem sıska simit yeyi yeyip kıskıs gülen bi tip :)
Mezun olsam da burdayım, asabın bozuluyorsa hazırla kendini
Cuma 58 kusur gorursem tutmayın beni, simitlerin kralicesi olarak gidip bi simitciye kendimi ödüllendiricem Goremezsem hayaller/hayatlar diye foto atarım artık...

simitten taçlar takarız sana....

65,7 böö kurtulamıyorum 65 ten tamam çok sevindikte bu ne kardeşim bir gitse artık...
Su tartiya bu kadar belli etme sevindiğini ya!
Hah be şirinem silkele şunları!
Benim yüzüm yumuşak galiba

zaten pantalonlarda kalldı öylle bakışıp duruyoz
Evet bende saf saf foto bekliyorum
katılıyom kollontaim sana tatlım bu hafta hadi bakalım muskamı mutlu edin
Sayfaya bile gelen azaldı ya bunlar beni istemiyor galiba.
İyisimi sen geri gel.

Bu hafta aksamı full proteinle kapat.

Evet bende saf saf foto bekliyorum

Sayfaya bile gelen azaldı ya bunlar beni istemiyor galiba.
İyisimi sen geri gel.

Bu hafta aksamı full proteinle kapat.
yok kız olur mu öyle şey seni benden çok seviyorlar bence havalardan böyle oluyor ama yeni üye candır kandır hareket getirir bak 14. tk kapıyo hepsini herkes tetikte dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…