- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.521
Evet bende saf saf foto bekliyorum
Sayfaya bile gelen azaldı ya bunlar beni istemiyor galiba.
İyisimi sen geri gel.
Bu hafta aksamı full proteinle kapat.
Corba icmeyeyim mi o zaman? Sadece yogurt? Oh my god!Yogurdun icine yulaf koysam?
Uzulme tamam koyma resim.yeeeaaaaaa çok kötü duruyo üzülüyom foto çekmek istemedim
simit doğra sen simit....
Uzulme tamam koyma resim.
Olunca cekersin
63te olur obacaklarım böyleeee odun gibi hiç olmuyo kız çok çirkin durdu.... bi daha görmememk için o görüntüyü daha hiç elimi sürmedim inan ki... tartıda 60 ı göreyim denicem o zaman....
63te olur o
Sabah da yumurta yedim yaaa, sen lahana corbası kusuyodun ben de haşlanmış yumurta kusucamI-ıh haşlanmış tavuk yada haşlanmış yumurta. Yanında yoğurtta yiyebilirsin
Tamam muskam, tetikteyizTamam tatlişkom.
kızlaaaar sizde yeni üye bakinin çağırın ok?
O olur baksimit doğra sen simit....
Sabah da yumurta yedim yaaa, sen lahana corbası kusuyodun ben de haşlanmış yumurta kusucam
Haşlanmış tavugum yeni bitti, bitmeyeydi keşke :))
Tamam muskam, tetikteyiz
O olur bak
Şimdi ben sana çikolata desem kabul etmez miydin Betüşboşuna mor martı demiyoz sana hemen kabul etti bak....
Nolacak 38 beden olacak hadi bakalım gayret.olur mu diyosun.... çok uslu durayım ben çokta spor yapayım.... bu hafta ekstra uslu durcam.... sabah yarım saat bisiklet +200 zıplama yapayım.... akşam 4mil lesli yarım saat bisiklet 200 zıplama yapayım.... asılayım bu hafta bakalım noluyo.....
Ton balığı yiyebilirsin.Sabah da yumurta yedim yaaa, sen lahana corbası kusuyodun ben de haşlanmış yumurta kusucam
Haşlanmış tavugum yeni bitti, bitmeyeydi keşke :))
Tamam muskam, tetikteyiz
O olur bak
Ton balıgı sevmiyorumTon balığı yiyebilirsin.
Yaaa cok güzel bi karar kesinlikle destekliyorumben erkenden menüleri yazıyorum çünkü evde yeni bir karar aldık ne kadar uyarız bilmiyorum ama saat 18,00 dan sonra elimizdeki tüm iletişim araçlarını dolaba kaldıracağız ev içi iletişim olsun diye....son zmanlarda herkes kendi koltuğunda elinde tel internet birbirimizle konuşamaz olduk... böyle bir karar aldık akşamları girememe nete habeirniz olsun... bide bu talep benden eşime gitti ben bozarsam olmaz))))
Dünü iyi dengelemissin bugünde abartı yok ama akşam ekmek yerine 2-3 kaşık daha yemek ye.Merhaba kızlar ,
temizlik yaptım ancak bu saatte gelebildim dahada işim bitmedi size bi bakayım dedim...
sabah kilom 76,100 çıktı regli olamadım şişlik hat safada(((
dün günüm vardı öğle oturması sarma yapmıştı zeytin yağlı ondan yedim bir dilimde tatlı yedim... akşam bişey yemedim yattım...sabah 100 gr eksik çıktım)
bugun menü
sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
3 yeşil zeytin
2 yk peynir
1 kırmızı ve yeşil biber
dere otu
2 adet kızarmış form ekmek
öğle
cacık
akşam (16.00 da yaparım )
sebzeli kıymalı yemek
cacık
1 dilime ekmek tam buğdaylı
2 lt su içerim ....
Hadi hayırlı olsun canımyürüyüş bandım bozulmuştu garantisi bitmişti motoru için 580 tl istediler yaaaa((( eşimde yenisi alırız o zaman dedi ama bizimt ayin çıkma olasılığı var ağustosta alaırım dedim ... bend eyarın spor salonuna yazılacam haftada iki gün 2 saat orada spor yapacam diğer günlerde evde 45 dakika eliptik yaparım .... yarın spora başlıyorum hem para verdiğim için zorunlu olur gitmek ))
Güzel karar ama gündüzleri uğra bizi ihmal etme.ben erkenden menüleri yazıyorum çünkü evde yeni bir karar aldık ne kadar uyarız bilmiyorum ama saat 18,00 dan sonra elimizdeki tüm iletişim araçlarını dolaba kaldıracağız ev içi iletişim olsun diye....son zmanlarda herkes kendi koltuğunda elinde tel internet birbirimizle konuşamaz olduk... böyle bir karar aldık akşamları girememe nete habeirniz olsun... bide bu talep benden eşime gitti ben bozarsam olmaz))))
teşekkürler , son zamanlarda iyice nete kaptırdık yada tv survivor o kadar çok izliyoruz ki reklam aralarında konuşur olduğumuzu fark ettik... Allahtan eşim itiraz etmedi... dün başladık uygulamaya birbirimize anlattmadığımız şeyleri anlattık aaaa şu olmuştu ben sana söylemedim mi falan demeye başladıkTon balıgı sevmiyorumEn mantıklısı sanırım bu akşamlık yumurta. İş dönüsü marketten tavuk alır haşlar, yarın da onu yerim. Çarşamba persembe zaten ayran aşı günü olacak
Yaaa cok güzel bi karar kesinlikle destekliyorumBizim de aynı şeyi yapmamız gerek galiba
Olur tabi hadi inşallah senide mezun edelim.Ton balıgı sevmiyorumEn mantıklısı sanırım bu akşamlık yumurta. İş dönüsü marketten tavuk alır haşlar, yarın da onu yerim. Çarşamba persembe zaten ayran aşı günü olacak
Yaaa cok güzel bi karar kesinlikle destekliyorumBizim de aynı şeyi yapmamız gerek galiba
Mezun oldum ama kaptanda oldum hadi bak bu hafta ilk haftam güzel bir eksiyle gel cuma günü nolur.slm arkadaşlar..yeni isimler katılmış galiba aramıza..
muska sen mezun oldun dimi..hayırlı olsun diyeyim
darısı başıma inşallah..ama ben yavaş yavaş verip sağlam olsun istiyom..hayırlısı bakalım..
muskacım sanki şuan ekmek yemezsem çok acıkacam psiklojideyim o yüzden bir dilim ekledim ...gözüm doysun diye ama haklısın onun yerine sebze yemeğinden 2 kaşık eklesem cacığı bol tutsam daha iyi olacak...Dünü iyi dengelemissin bugünde abartı yok ama akşam ekmek yerine 2-3 kaşık daha yemek ye.
Hadi hayırlı olsun canım
Güzel karar ama gündüzleri uğra bizi ihmal etme.
Çok iyi yaparsın canım ekmeği sadece sabah yemeye çalış.muskacım sanki şuan ekmek yemezsem çok acıkacam psiklojideyim o yüzden bir dilim ekledim ...gözüm doysun diye ama haklısın onun yerine sebze yemeğinden 2 kaşık eklesem cacığı bol tutsam daha iyi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?