- 29 Mayıs 2010
- 31.318
- 84.699
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.541
Çok güzel güle güle kullan canımkızlar yeni ezğersiz aletim geldi Eki Görüntüle 1804059
teşekkürler tv karşısında uzun süre yaparım gibiÇok güzel güle güle kullan canım
İyi fikirteşekkürler tv karşısında uzun süre yaparım gibi))
inşallah canım..bu hafta daha da hırslandım..aslında cuma çok güzel olacaktı ve lavobaya gidemeden tartıldım..kabızlık oluştu resmen..o nedenle -400 le kapattım..kaptanlığını kutlicaz inşallah..Olur tabi hadi inşallah senide mezun edelim.
Mezun oldum ama kaptanda oldum hadi bak bu hafta ilk haftam güzel bir eksiyle gel cuma günü nolur.
Ayy hadi inşallah tatliminşallah canım..bu hafta daha da hırslandım..aslında cuma çok güzel olacaktı ve lavobaya gidemeden tartıldım..kabızlık oluştu resmen..o nedenle -400 le kapattım..kaptanlığını kutlicaz inşallah..
jillian yap!!!!ofisteyiz herhalde akşama yaparız.... jillian ı okuyunca bile dizim sızlıyo.... 200 zıplarım leslie 4 mil yaparım yarım saat bisiklete binerim evi silerim jillian yapmam banane.... benim aklidimi yapma ayrıca hiç hoş değil hıhhhhh
bakalım insallah benim de bi katkım olurkatılıyom kollontaim sana tatlım bu hafta hadi bakalım muskamı mutlu edin
eevet tatlım senin yuzun yumusak biraz:) ben kotu olmaya alıstım sen meraklanmaSu tartiya bu kadar belli etme sevindiğini ya!
Hah be şirinem silkele şunları!
Benim yüzüm yumuşak galiba
Sağol aşkııım..jillian yap!!!!
bakalım insallah benim de bi katkım olur
eevet tatlım senin yuzun yumusak biraz:) ben kotu olmaya alıstım sen meraklanma
O zaman cumaya kesin eksidesin.bu arada cuma 60.6 bugun 60.6
Ayy ne güzel olurdu böyle bi dolabımız olsa :)))
Tatlım çok dengeli ve güzel bi menü olmuşşş..muska77 menum:
Sabah: 1 tane kuru incir, 1 kase yulaf-süt karışımı, birkac parca ceviz ici
Ogle: 1 kase ezogelin corbası, 1 fırın uskumru, salata
Ara: 1 tane portakal
Aksam: 1 kase yayla corbası, 3 yk kadar tavuklu pilav
Spor: 50 dk pilates, 25 dk yürüyüs
Su: 2.5 lt oldu, 3 olur
jillian yap!!!!
bakalım insallah benim de bi katkım olur
eevet tatlım senin yuzun yumusak biraz:) ben kotu olmaya alıstım sen meraklanma
Yaşlı olan benim kız sana ne oluyor..sen yap jillian... benim dizim ağrıyo yaşlıyım ben.... şınav mınav çekemem ben napçam askere mi gidicem aaaa :)
Kızzz niye kiii???merhaba arkadaşlar
muska77 canım, izindeyken sistem nasıl işliyor bilmiyorum fakat ben ayrılmak istiyorum. hepinize teşekkür ederim, güzel günler diliyorum. Hoşçakalın.
daha bakamadım tatlım, bugun okuycamSağol aşkııım..bende olurum kötüüü
Kıız sayfama baktınmıııı??
insalllaaaaaaah :)O zaman cumaya kesin eksidesin.
ben nasıl yapıyım dikislerim var dahasen yap jillian... benim dizim ağrıyo yaşlıyım ben.... şınav mınav çekemem ben napçam askere mi gidicem aaaa :)
Link vermeyi bilmiyorumki Diyet Başarı öyküleri 13 ayda 54 kilo verdimdaha bakamadım tatlım, bugun okuycamlink atsana :)
insalllaaaaaaah :)
ben nasıl yapıyım dikislerim var dahasen yapcan ama
Evet bu aralar işlerim çıktı yemeği zor yetiştiriyorum.ben hep burada tam yanıbasındayım, ne zman sopa lazım olursa sallarım
ne cekistiriyon beni o kadar spor demeyeydim hala 72 kiloydun hıh!!! bu laflarla beni yıldıramazsın spor yapmadıgını biliyorum kilondan belli!!!!
spooooooooor !!!!!! ben haftaya salı spor salonuna baslıyorum tekrar, bu cuma dikisler alınacak
ebrusonmez sen niye spor yapmıyon bu ne rahatlık!!!!
Ben bugun geldimm.Biraz yoğundum o yüzden giremedim kaptanım. Ama şimdi buradayımmnilsub la dmcn nerdeler yaa hiç sesleri çıkmıyo
ebrunun da aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?