- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.561
Buradayım kaptanımm.Emir ve görüşlerinize hazırımmm.
Buradayım kaptanımm.Emir ve görüşlerinize hazırımmm.
ben ufaktan yardımcı olayımLink vermeyi bilmiyorumki Diyet Başarı öyküleri 13 ayda 54 kilo verdim
sen bulursun yav benim açtığım tek konu nasılsa
Teşekkür ederim kaptanım
Malesef sabittAllah iyiliğini versin..
Naptın tartıldınmı sabah fıstık?
Kendine cici bak MuskammmBen kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz.
Canım menün güzel orantılı olmuşşkızlarrrrr ben geldimmm adamla yarım günde gezdik tozduk birbirimize doyduk
şimdi o karşı koltukta spor kanalına daldı bende size koştummm
bu arada menümü yazıyım hemen
kahvaltı: (11
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 dlm kepek ekmeği
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
ara: sade Türk kahvesi
öğle: (16:40)
1 yk ıspanak
4 yk fırında közlenmiş patlıcan salatası yoğurtlu sarımsaklı
3 yk tavuk sote
2 yk yoğurt
su 2,5 lt şuana kadar 3 lt tamamlıycam
spor 1 saat yürüyüş ,3 mil leslie ,500 ip atlama ama 2 mil daha yapıcam bugün 82,8 düm bu hafta en azından 82,0 olmalıyım
tamamm tatlım, bakarım az sonraLink vermeyi bilmiyorumki Diyet Başarı öyküleri 13 ayda 54 kilo verdim
sen bulursun yav benim açtığım tek konu nasılsa
gorusuruz tatlımBen kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz.
yok akşam üstü sizinleyim belli oldu gezdik gezdik dolandık olay bitti evde pinekliyoruz şuanDnmcnin eşi bu hafta izinliymis bu hafta fazla giremem dedi.
Yaşlı olan benim kız sana ne oluyor..
Gönüllü yaşlanma hemen.
Ne yaptın betüşüm.Daha düğününde göbek atıcazz..sen gençsin bee benim içim ölmüş içiiim 500 yaşında hissediyorum kendimi....
yok kızz betüş kaynanasına pek düşkün onlar birleşir bizi bezdirir
Oda doğru yayok kızz betüş kaynanasına pek düşkün onlar birleşir bizi bezdirir
Nasılsın Duygucum?yok kızz betüş kaynanasına pek düşkün onlar birleşir bizi bezdirir
Bizim bazen aksamlari da çalışmamiz gerekiyor ama calismadigimiz zamanlar da tv ve telefona daliyoruzteşekkürler , son zamanlarda iyice nete kaptırdık yada tv survivor o kadar çok izliyoruz ki reklam aralarında konuşur olduğumuzu fark ettik... Allahtan eşim itiraz etmedi... dün başladık uygulamaya birbirimize anlattmadığımız şeyleri anlattık aaaa şu olmuştu ben sana söylemedim mi falan demeye başladık))) güzel oldu kesinlikle uygulayın canım ...
Valla benim de en zorlandigim sey şınav. Her seye dayaniyorum ona dayanamıyorum yasen yap jillian... benim dizim ağrıyo yaşlıyım ben.... şınav mınav çekemem ben napçam askere mi gidicem aaaa :)
Geldimmmebrusonmez nerdesin kız kaçak????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?