Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 bugunku menum

Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti: 1.5 haslanmis yumurta, domates, salatalik, kivircik, yarim kk suzme peynir, 2 fincan sekersiz cay, yarim dilim tbe

Ara: 1 fincan sutlu filtre kahve

Ogle: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase az yagli salata, ayran

Aksam: 1 kepce tarhana corbasi (valla disarda usumustum sicak sicak cok canim cekti, 1 kepce ictim ), 1 yumurta, 4 yk az yagli yogurt

Spor: 45 dk pilates

Su: 2.5-3 arasi olur

yaa bence aralarına girme arada kalırsın çokk fena bu hatunlar
Nasılsın Duygucum?
Kaç saat yürüyüş yaptın bakemm
1 saat yürüyüş yaptım ama sabah erkenden kalktım ve 300+200 ip atladım 15 dk arayla .. sonrada evden çıkmadan leslie yaptım birazdan 2 milde yapcam bu hafta kendime ceza kestim paso 500 ip atlıycam

kız tarhanada olsa çorba çorbadır katı besin değil sonuçta artı çıkartmaz seni tartıda hemde 1 kepçe bişey olmaz korkma ben beğendim menünü gayet güzel tatlım

şınav çekemiyorum ben :)
yere yatıyorum ve kalıyorum çokk eğleniyo eşim beni izlerken totoyu kaldır diyo ama yer çekimi denen bir şey var benimkisi dünya çekimine ayak uyduruyo,magmayla bağlantıya geçiyo yere seriliyorum resmen

1 saat yürüyüş yaptım ama sabah erkenden kalktım ve 300+200 ip atladım 15 dk arayla .. sonrada evden çıkmadan leslie yaptım birazdan 2 milde yapcam bu hafta kendime ceza kestim paso 500 ip atlıycam
Sporun cok iyi yaa, ip atlamanin da etkisini gorursun zaten bence cumaya iyi bi eksi görürsün ben de aksama leslie yapsam mi diyordum da bunyeyi sarstim cidden hic halim kalmadi
kız tarhanada olsa çorba çorbadır katı besin değil sonuçta artı çıkartmaz seni tartıda hemde 1 kepçe bişey olmaz korkma ben beğendim menünü gayet güzel tatlım
Bugun muska ile konusmustuk da bana corba icme demisti ondan oyle not dustum tatlim bu hafta çok sıkı tutarak mezuniyete gideyim diyorum :)

Valla ben de cektigimi sanip cekemiyor da olabilirim ölüyorum resmen :)))

leslie yap canım ama enerjin yoksa 1 mil yap gene yap baktın biraz daha iyisin 1 mil daha yapıp 2 mile tamamlarsın..
çorba konusunda muskam öyle yap dediyse lafım yok

Valla ben de cektigimi sanip cekemiyor da olabilirim ölüyorum resmen :)))
tatlım en azından toto kalkıyodur gene ..benim gibi olamazsın benim bu tarz aktivitelerim süperdir ..spor yaptığım zayıf olduğum dönemde de çekemzdim şınav ..köprüde kuramazdım.. vücudum bildiğin odun bükülmüyo ..

Toto kalkiyor da kollar zayıf benim. 3te tikaniyorum kollarim kopuyor
O kadar guclendirmeye çalışıyorum kollari ama pek basarili olamiyorum :)

İlk yolladıgın yarım şınavı bile cekemiyorum
Duvarda olanı hic denemedim, bi de onu deneyeyim bakalım ne olacak
benim kollarım voleybol oynadığım dönemde güçlendi.. duvarla servis çalışırdık ama öyle 10 tane 20 tane değil 3 saat mesela duvara durmadan servis yolladığını düşün kollar kuvvetli o yönden benim toto sorun bide kıvrık falan olsa hani gam yemiycem bildiğin düzz ..pantalon giysem etek giysem kaldırmazzz.. bari şınav çek dimi yok illada yayılcam yatıcam diyoo

Üst kısmı biraz kalın bence, kalcalıgillerden bu bacımız da :))
Ben çırpı bacak sevmiyorum zaten, üst ince olsa bence güzel
dimi sporda yapsa genetik değişmiyo malesef
hatunun bacak kalınlığı benimkinin aynı tek fark onunkisi sırf kas benimkisi %60 yağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…