- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.581
yaa bence aralarına girme arada kalırsın çokk fena bu hatunlarOda doğru ya
1 saat yürüyüş yaptım ama sabah erkenden kalktım ve 300+200 ip atladım 15 dk arayla .. sonrada evden çıkmadan leslie yaptım birazdan 2 milde yapcam bu hafta kendime ceza kestim paso 500 ip atlıycamNasılsın Duygucum?
Kaç saat yürüyüş yaptın bakemm
Gitme bi yerlere beni yalniz birakmaGeldimmmgeldimm geldiimm
kız tarhanada olsa çorba çorbadır katı besin değil sonuçta artı çıkartmaz seni tartıda hemde 1 kepçe bişey olmaz korkma ben beğendim menünü gayet güzel tatlımmuska77 bugunku menum
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti: 1.5 haslanmis yumurta, domates, salatalik, kivircik, yarim kk suzme peynir, 2 fincan sekersiz cay, yarim dilim tbe
Ara: 1 fincan sutlu filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase az yagli salata, ayran
Aksam: 1 kepce tarhana corbasi (valla disarda usumustum sicak sicak cok canim cekti, 1 kepce ictim), 1 yumurta, 4 yk az yagli yogurt
Spor: 45 dk pilates
Su: 2.5-3 arasi olur
şınav çekemiyorum ben :)Bizim bazen aksamlari da çalışmamiz gerekiyor ama calismadigimiz zamanlar da tv ve telefona daliyoruzbi onlem almak lazim, o acidan siz cok iyi yapmissiniz bence
Valla benim de en zorlandigim sey şınav. Her seye dayaniyorum ona dayanamıyorum ya
Sporun cok iyi yaa, ip atlamanin da etkisini gorursun zaten bence cumaya iyi bi eksi görürsün1 saat yürüyüş yaptım ama sabah erkenden kalktım ve 300+200 ip atladım 15 dk arayla .. sonrada evden çıkmadan leslie yaptım birazdan 2 milde yapcam bu hafta kendime ceza kestim paso 500 ip atlıycam
Bugun muska ile konusmustuk da bana corba icme demisti ondan oyle not dustum tatlimkız tarhanada olsa çorba çorbadır katı besin değil sonuçta artı çıkartmaz seni tartıda hemde 1 kepçe bişey olmaz korkma ben beğendim menünü gayet güzel tatlım
Valla ben de cektigimi sanip cekemiyor da olabilirimşınav çekemiyorum ben :)
yere yatıyorum ve kalıyorum çokk eğleniyo eşim beni izlerken totoyu kaldır diyo ama yer çekimi denen bir şey var benimkisi dünya çekimine ayak uyduruyo,magmayla bağlantıya geçiyo yere seriliyorum resmen
leslie yap canım ama enerjin yoksa 1 mil yap gene yap baktın biraz daha iyisin 1 mil daha yapıp 2 mile tamamlarsın..Sporun cok iyi yaa, ip atlamanin da etkisini gorursun zaten bence cumaya iyi bi eksi görürsünben de aksama leslie yapsam mi diyordum da bunyeyi sarstim cidden hic halim kalmadi
Bugun muska ile konusmustuk da bana corba icme demisti ondan oyle not dustum tatlimbu hafta çok sıkı tutarak mezuniyete gideyim diyorum :)
Bekleyeyim biraz şu aksam yedigim proteinler kana karissin enerji gelirse 1 mil de olsa yapayim diyorum :)leslie yap canım ama enerjin yoksa 1 mil yap gene yap baktın biraz daha iyisin 1 mil daha yapıp 2 mile tamamlarsın..
çorba konusunda muskam öyle yap dediyse lafım yok
tatlım en azından toto kalkıyodur gene ..benim gibi olamazsın benim bu tarz aktivitelerim süperdir ..spor yaptığım zayıf olduğum dönemde de çekemzdim şınav ..köprüde kuramazdım.. vücudum bildiğin odun bükülmüyo ..Valla ben de cektigimi sanip cekemiyor da olabilirimölüyorum resmen :)))
hoşgeldinn tatlımmmGeldimmmgeldimm geldiimm
Toto kalkiyor da kollar zayıf benim. 3te tikaniyorum kollarim kopuyortatlım en azından toto kalkıyodur gene ..benim gibi olamazsın benim bu tarz aktivitelerim süperdir ..spor yaptığım zayıf olduğum dönemde de çekemzdim şınav ..köprüde kuramazdım.. vücudum bildiğin odun bükülmüyo ..
hımm yarım şınav çek sende canım o zaman o kadar zorlanmaz kollarınToto kalkiyor da kollar zayıf benim. 3te tikaniyorum kollarim kopuyor
O kadar guclendirmeye çalışıyorum kollari ama pek basarili olamiyorum :)
yalnız hatunun bacaklar benim bacakların kopyasıkız bak böylede şınav çeken varr buda kolay görünüyo bak ben bunu yapabilirim :)))))))))))Eki Görüntüle 1804323
İlk yolladıgın yarım şınavı bile cekemiyorumhımm yarım şınav çek sende canım o zaman o kadar zorlanmaz kolların
Üst kısmı biraz kalın bence, kalcalıgillerden bu bacımız da :))yalnız hatunun bacaklar benim bacakların kopyası
benim kollarım voleybol oynadığım dönemde güçlendi.. duvarla servis çalışırdık ama öyle 10 tane 20 tane değil 3 saat mesela duvara durmadan servis yolladığını düşün kollar kuvvetli o yönden benim toto sorun bide kıvrık falan olsa hani gam yemiycem bildiğin düzz ..pantalon giysem etek giysem kaldırmazzz.. bari şınav çek dimi yok illada yayılcam yatıcam diyooİlk yolladıgın yarım şınavı bile cekemiyorum
Duvarda olanı hic denemedim, bi de onu deneyeyim bakalım ne olacak
dimi sporda yapsa genetik değişmiyo malesefÜst kısmı biraz kalın bence, kalcalıgillerden bu bacımız da :))
Ben çırpı bacak sevmiyorum zaten, üst ince olsa bence güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?