Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hmm anladım kollar güclüdür o zaman senin. Voleybolda iki manset vursam acıyor benim kollar
Toto da madem var, dedigin gibi azcık kıvrık olaymıs iyiymis Napıcan vucut yapısı iste, bende de basenler buyuk mesela, napsam incelmiyor

dimi sporda yapsa genetik değişmiyo malesef
hatunun bacak kalınlığı benimkinin aynı tek fark onunkisi sırf kas benimkisi %60 yağ
Hahhaha di mi sen ölctürmüstün yağ oranını Onları kasa cevirirsen kötü görünmez işte incelik kalınlıktan öte onlar da etkili diye düsünüyorum

Hahhaha di mi sen ölctürmüstün yağ oranını Onları kasa cevirirsen kötü görünmez işte incelik kalınlıktan öte onlar da etkili diye düsünüyorum
yok kız ben bacakta kası sevmiyorum voleybol oynarken kastı hani futbolcuların iki tane topik olurya bacaklarında öyle duruyodu benimkiler incelsin sonra kas olsun o hatayı yaptım 1 defa gene yapmıycam ondan poşet sarıyorum

Yaaa bizim yaptıgımız spordan o kadar kas olmaz kız naptın Sen o zamanlar sürekli voleybolla ilgilendiginden olmustur. Bence şu anki sporla anca sıkılaşırız yani o kadar kas olması icin millet deli gibi spor yapıyor. Kendi vucudumu bildigimden bende olmaz yani

pazartesi hariç hergün 4 saat antreman yapıyoduk ondan oldu zaten .. ama işte boyum normal diğer arklara göre kısaydı pasördüm ben diğerleri uzun dik kas ben enine kas onlarda sorun olmadı kız ben dizlik bile alırken sorun yaşadım arkadan ayarlanabilir dizlik almam gerekti normal dizlikler olmadı dizime
Matematigi fullersin sen
evet bir onu fullerim zaten tarih falan çalışıyorum işte coğraftada madenler tarım falan çalışsam yeter .. bakalım türkçem berbat ama ne yapıcam :))))

Türkçe için kitap oku bence faydası olur mutlaka :)

Sen baya talihsizmissin ya voleybolda

Türkçe için kitap oku bence faydası olur mutlaka :)

Sen baya talihsizmissin ya voleybolda
okuyorum okumadan uyuyamam zaten ama işte o dilbisi yok muu aahhh ah..
voleybolun suçu yok genetiğime voleybol uygun değil
bak hentbol oynasaydım eminim çookk daha iyi olurdu belki iş olarak bile yapabilirdim ama hentbola yönlendiren olmadı fiziken uygunmuşum hentbola aslında anca farkettim .. :))))))))

hadi yaa olsun canım yarın dengelersin .. gezmişsin bak en azından sabit durmamışsın hiç yoktan iyidir
valla öyle oldu ya aslında hesapladım çok kalori almadım ama olsun gözleme yaptık onlar açtı ben pişirdim eee sacın başında olunca yedim valla öğlen 1 tane ıspanaklı lorlu akşam 5 gibide bir tane kıymalı çay ile birlikte ama olağan üstü durum vardı pişirince yiyiyorsun :)

bide sabah kavlattımı abartmamıştım şimdide yeşil çay yaptım içiyorum inşallah yarın artı görmem

ehh maalesef canım mutfakta dolanmanın yan etkisi oda oluyo maalesef.. olsun yarın dengelersin tatlım .. muska mezun oldu rehaveti bize geldi ben pek bir rahatladım ama genede salmıyorum o günden sonra sende dengelersin

evet yarın yoğurt günü yapıcam :) cumaya eksiler bizi bekliyor
gecen hafta 82,5 tum bu hafta 82 olsam dua edicem .. haftaya artık yavaş yavaş veririm .. ben sana demiştim bana yarış yaramıyo illa sapıtıyorum o hafta :))) bundan sonra yarışmıycam kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…