- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.601
Hmm anladım kollar güclüdür o zaman senin. Voleybolda iki manset vursam acıyor benim kollarbenim kollarım voleybol oynadığım dönemde güçlendi.. duvarla servis çalışırdık ama öyle 10 tane 20 tane değil 3 saat mesela duvara durmadan servis yolladığını düşün kollar kuvvetli o yönden benim toto sorun bide kıvrık falan olsa hani gam yemiycem bildiğin düzz ..pantalon giysem etek giysem kaldırmazzz.. bari şınav çek dimi yok illada yayılcam yatıcam diyoo
Hahhaha di mi sen ölctürmüstün yağ oranınıdimi sporda yapsa genetik değişmiyo malesef
hatunun bacak kalınlığı benimkinin aynı tek fark onunkisi sırf kas benimkisi %60 yağ
yok kız ben bacakta kası sevmiyorum voleybol oynarken kastı hani futbolcuların iki tane topik olurya bacaklarında öyle duruyodu benimkiler incelsin sonra kas olsun o hatayı yaptım 1 defa gene yapmıycamHahhaha di mi sen ölctürmüstün yağ oranınıOnları kasa cevirirsen kötü görünmez işte incelik kalınlıktan öte onlar da etkili diye düsünüyorum
Yaaa bizim yaptıgımız spordan o kadar kas olmaz kız naptınyok kız ben bacakta kası sevmiyorum voleybol oynarken kastı hani futbolcuların iki tane topik olurya bacaklarında öyle duruyodu benimkiler incelsin sonra kas olsun o hatayı yaptım 1 defa gene yapmıycamondan poşet sarıyorum
Matematigi fullersin senbu arada bugün gittim kpss harcımı yatırdım bakalım bide ona giriyim çalışmıyorum ama olurmu olur :)))
pazartesi hariç hergün 4 saat antreman yapıyoduk ondan oldu zaten .. ama işte boyum normal diğer arklara göre kısaydı pasördüm ben diğerleri uzun dik kas ben enine kas onlarda sorun olmadı kız ben dizlik bile alırken sorun yaşadım arkadan ayarlanabilir dizlik almam gerekti normal dizlikler olmadı dizimeYaaa bizim yaptıgımız spordan o kadar kas olmaz kız naptınSen o zamanlar sürekli voleybolla ilgilendiginden olmustur. Bence şu anki sporla anca sıkılaşırız yani o kadar kas olması icin millet deli gibi spor yapıyor. Kendi vucudumu bildigimden bende olmaz yani
evet bir onu fullerim zatenMatematigi fullersin sen
Türkçe için kitap oku bence faydası olur mutlaka :)pazartesi hariç hergün 4 saat antreman yapıyoduk ondan oldu zaten .. ama işte boyum normal diğer arklara göre kısaydı pasördüm ben diğerleri uzun dik kas ben enine kas onlarda sorun olmadı kız ben dizlik bile alırken sorun yaşadım arkadan ayarlanabilir dizlik almam gerekti normal dizlikler olmadı dizime
evet bir onu fullerim zatentarih falan çalışıyorum işte coğraftada madenler tarım falan çalışsam yeter .. bakalım türkçem berbat ama ne yapıcam :))))
okuyorum okumadan uyuyamam zaten ama işte o dilbisi yok muu aahhh ah..Türkçe için kitap oku bence faydası olur mutlaka :)
Sen baya talihsizmissin ya voleybolda
hadi yaa olsun canım yarın dengelersin .. gezmişsin bak en azından sabit durmamışsın hiç yoktan iyidirkv deydik butun gün isatnbuldan kız kardeşi geldi oraya gittik bizde sormayın menü yazmıcam bugun
valla öyle oldu ya aslında hesapladım çok kalori almadım ama olsun gözleme yaptık onlar açtı ben pişirdim eee sacın başında olunca yedim valla öğlen 1 tane ıspanaklı lorlu akşam 5 gibide bir tane kıymalı çay ile birlikte ama olağan üstü durum vardı pişirince yiyiyorsun :)hadi yaa olsun canım yarın dengelersin .. gezmişsin bak en azından sabit durmamışsın hiç yoktan iyidir
bide sabah kavlattımı abartmamıştım şimdide yeşil çay yaptım içiyorum inşallah yarın artı görmemvalla öyle oldu ya aslında hesapladım çok kalori almadım ama olsun gözleme yaptık onlar açtı ben pişirdim eee sacın başında olunca yedim valla öğlen 1 tane ıspanaklı lorlu akşam 5 gibide bir tane kıymalı çay ile birlikte ama olağan üstü durum vardı pişirince yiyiyorsun :)
ehh maalesef canım mutfakta dolanmanın yan etkisi oda oluyo maalesef.. olsun yarın dengelersin tatlım .. muska mezun oldu rehaveti bize geldi ben pek bir rahatladımvalla öyle oldu ya aslında hesapladım çok kalori almadım ama olsun gözleme yaptık onlar açtı ben pişirdim eee sacın başında olunca yedim valla öğlen 1 tane ıspanaklı lorlu akşam 5 gibide bir tane kıymalı çay ile birlikte ama olağan üstü durum vardı pişirince yiyiyorsun :)
evet yarın yoğurt günü yapıcam :) cumaya eksiler bizi bekliyorehh maalesef canım mutfakta dolanmanın yan etkisi oda oluyo maalesef.. olsun yarın dengelersin tatlım .. muska mezun oldu rehaveti bize geldi ben pek bir rahatladımama genede salmıyorum o günden sonra sende dengelersin
gecen hafta 82,5 tum bu hafta 82 olsam dua edicem .. haftaya artık yavaş yavaş veririm .. ben sana demiştim bana yarış yaramıyo illa sapıtıyorum o hafta :))) bundan sonra yarışmıycam kimseyleevet yarın yoğurt günü yapıcam :) cumaya eksiler bizi bekliyor
ay bugun bende fena oldum yaaa insan çok pişman oluyor sonragecen hafta 82,5 tum bu hafta 82 olsam dua edicem .. haftaya artık yavaş yavaş veririm .. ben sana demiştim bana yarış yaramıyo illa sapıtıyorum o hafta :))) bundan sonra yarışmıycam kimseyle
sorma o pişmanlık zaten bıraktırmıyo rejimi .. aynen devam canım geçmiş geçmişte kaldı yapacak birşey yokay bugun bende fena oldum yaaa insan çok pişman oluyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?