- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.621
öyle hadi önümüzdeki maçlara bakalım :)sorma o pişmanlık zaten bıraktırmıyo rejimi .. aynen devam canım geçmiş geçmişte kaldı yapacak birşey yok
evet ilk hedefim 80 hatta 79 açıkçası ..79 olduktan sonra 75 sonra 70 ,65,...55 i gördümmü zil takıp oynarım artıköyle hadi önümüzdeki maçlara bakalım :)
tatlım menün güzel ama kısır nasıl yağ ne kadar kullandın bide kaç kaşık yedin o şekilde yazarsan muskam ona göre değerlendirirBugunku menum.
Sabah
Kizarmis dort patates salatalik zeytin sekersiz cay yarim dilim ekmek
Ara ogun
Elma
Ogle
Kisir yesil cay
Aksam
Yogurt corvasi bi kase bi kasiklik nohut yemegi
2 litre su bi saat ewde spor yuruyus yapmadim hava cok soguk cunku
tatlım bu diamond pozisyonu, duvarda zorlugunu bilmem hic denemedim ama pilates de yapıyorum ben yerde normal sınav 20 cekiyosam bunu 12 falan cekebiliyorumkız bak böylede şınav çeken varr buda kolay görünüyo bak ben bunu yapabilirim :)))))))))))Eki Görüntüle 1804323
evet canım elmas şınavı deniyormuş .. bende merak ettim ama duvarda zorlanacağımı sanmıyorum kol kaslarım iyi toto yere yakın olmasın yeter yoksa kaldıramıyorum :))))tatlım bu diamond pozisyonu, duvarda zorlugunu bilmem hic denemedim ama pilates de yapıyorum ben yerde normal sınav 20 cekiyosam bunu 12 falan cekebiliyorum
bacım senin bu totonla zorun ne yaaa uyum zorluğumu yaşıyosunuzevet canım elmas şınavı deniyormuş .. bende merak ettim ama duvarda zorlanacağımı sanmıyorum kol kaslarım iyi toto yere yakın olmasın yeter yoksa kaldıramıyorum :))))
''kendisini pek sevmem ama her dk peşimde dolanıyo'' diyerek iğrenç bir espiriye daha imzamı atıyorumbacım senin bu totonla zorun ne yaaa uyum zorluğumu yaşıyosunuz
Yok bes kasiktan azdi. Yagda cok azdi cnm benimtatlım menün güzel ama kısır nasıl yağ ne kadar kullandın bide kaç kaşık yedin o şekilde yazarsan muskam ona göre değerlendirirben beğendim eğer kısırı 5 kaşıktan fazla kaçırmadıysan ve yağı azsa .. kaptın sen bu işi
afiyet olsun canım :)Yok bes kasiktan azdi. Yagda cok azdi cnm benim
''kendisini pek sevmem ama her dk peşimde dolanıyo'' diyerek iğrenç bir espiriye daha imzamı atıyorum
yerde yap sırtın kalcan falan da guclensinevet canım elmas şınavı deniyormuş .. bende merak ettim ama duvarda zorlanacağımı sanmıyorum kol kaslarım iyi toto yere yakın olmasın yeter yoksa kaldıramıyorum :))))
Canım menün çok güzel olmuş.@muska77 bugunku menum
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti: 1.5 haslanmis yumurta, domates, salatalik, kivircik, yarim kk suzme peynir, 2 fincan sekersiz cay, yarim dilim tbe
Ara: 1 fincan sutlu filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase az yagli salata, ayran
Aksam: 1 kepce tarhana corbasi (valla disarda usumustum sicak sicak cok canim cekti, 1 kepce ictim), 1 yumurta, 4 yk az yagli yogurt
Spor: 45 dk pilates
Su: 2.5-3 arasi olur
Vayy maşallah canım.yaa bence aralarına girme arada kalırsın çokk fena bu hatunlar
1 saat yürüyüş yaptım ama sabah erkenden kalktım ve 300+200 ip atladım 15 dk arayla .. sonrada evden çıkmadan leslie yaptım birazdan 2 milde yapcam bu hafta kendime ceza kestim paso 500 ip atlıycam
TAmm ördekim gitmemm...Gitme bi yerlere beni yalniz birakma
Bende öyleyim yaaşınav çekemiyorum ben :)
yere yatıyorum ve kalıyorum çokk eğleniyo eşim beni izlerken totoyu kaldır diyo ama yer çekimi denen bir şey var benimkisi dünya çekimine ayak uyduruyo,magmayla bağlantıya geçiyo yere seriliyorum resmen
Tabiki mormartım benimm. Seni bu hafta bilemedin haftaya mezun edelimm kuzumm.Senin kilon zaten 172 boyuna göre gayet iyi :))Sporun cok iyi yaa, ip atlamanin da etkisini gorursun zaten bence cumaya iyi bi eksi görürsünben de aksama leslie yapsam mi diyordum da bunyeyi sarstim cidden hic halim kalmadi
Bugun muska ile konusmustuk da bana corba icme demisti ondan oyle not dustum tatlimbu hafta çok sıkı tutarak mezuniyete gideyim diyorum :)
Hoşbulldumm Duyguummm :))hoşgeldinn tatlımmm
Çünküm kü beni özleyin istedimmm.ee sende gezmişsin bugun enişte ile ebru neden gelmiyormuş eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?