Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77
Kahvaltı:
1 yumurtadan mantarlı omlet( unsuz ve yağsız)
Ara: ( öğleden sonraki ara )
1 yumurtadan kaşarlı domatesbibeli omlet
1 tatlı k. bal ceviz
Akşam:
fırında ızgara mantar ( yağsız)
3 parça yağsız bonfile ( parçalar küçük sayılır 200 gram denebilir)
1 bardak ayrannn.
4 kaşık domates soğan söğüşş( zeytin yağı vardı)
Su:3.5lire
Spor: Yok butun gün koşturdum.

Muskacım önerilerin gerçekten işe yarıyor.İlginç bi biçimde metom hızlandı..
İyiki seni dinlemişim. Oruç olduğum zamana göre 2 kat yiyorum.Bayağı iştahım açıldı ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorumm.Özelliklemantar protein yönünden çok zengin ve lifliymiş.Diyette özellikle öneriliyormuş 2 gündür yiyorum.Metonun hızlanmasında onunda katkısı olmuş olabilirr. yarın içinde mantarımı aldım yapacağıımm.
Seviliyorsunn.
Uykum geldii ben yatayım...

bugün 82,8 düm bu hafta en azından 82,0 olmalıyım
Bu hafta 81 küsür bekliyorum senden duygucum.
Bugun muska ile konusmustuk da bana corba icme demisti ondan oyle not dustum tatlim bu hafta çok sıkı tutarak mezuniyete gideyim diyorum :)
Tatlım ya çorba iç sadece yada protein birini seç anlamında söylemiştim ben Öğünlerin tek çeşit olursa kilo daha hızlı gider çeşit arttıkça o oranda azalır.

kv deydik butun gün isatnbuldan kız kardeşi geldi oraya gittik bizde sormayın menü yazmıcam bugun
Kız kaçak merak ettim seni yahu.. Valla onu bunu bilmem puandan 0 aldın ama cumaya eksi bekliyorum senden bilesin.
Kısırı öğlen yemen iyi olmuş canım diyete uygun ama akşam yiyince su tutuyor vücutta.
Yine güzel bir menü..

İşe yaramasına sevindim canım ama uykunuda bir düzene koy geç yatıp geç kalkarak kilo verilmiyor malesef

Sıfır almak kotu canımcım ama cumaya eksi tabiki bugün telafi edicem dunku kaçamakları:)

Tabiki mormartım benimm. Seni bu hafta bilemedin haftaya mezun edelimm kuzumm.Senin kilon zaten 172 boyuna göre gayet iyi :))
Hatta şuan gruptaki herkesten zayıfsınn.
Canim halimden memnunum ama kafaya koydum mezun olacagim ne demeye 58 koyduysam hedefi, kendimi hala çıtır bir kız sandim herhalde
Çünküm kü beni özleyin istedimmm.
Ama zaten seviliyormuşummm...
Şaka şaka bu aralar yoğunum. Biraz işlerim var toparlamaya çalışıyorum.
Seviliyorsun tabi ki rakibem
Tatlım ya çorba iç sadece yada protein birini seç anlamında söylemiştim ben Öğünlerin tek çeşit olursa kilo daha hızlı gider çeşit arttıkça o oranda azalır.
Aaaa ben yanlis anlamisim o zaman :) corba karbonhidrat diye yeme dedin sandim. Neyse ama gene de -500 gordum midem sırtıma yapisik sekilde uyanmistim orasi ayri tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…