- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.641
Birlikte oynarız artık gülümmmevet ilk hedefim 80 hatta 79 açıkçası ..79 olduktan sonra 75 sonra 70 ,65,...55 i gördümmü zil takıp oynarım artık
Bence çok şirinsiinnn...''kendisini pek sevmem ama her dk peşimde dolanıyo'' diyerek iğrenç bir espiriye daha imzamı atıyorum
Bu hafta 81 küsür bekliyorum senden duygucum.bugün 82,8 düm bu hafta en azından 82,0 olmalıyım
Tatlım ya çorba iç sadece yada protein birini seç anlamında söylemiştim ben Öğünlerin tek çeşit olursa kilo daha hızlı gider çeşit arttıkça o oranda azalır.Bugun muska ile konusmustuk da bana corba icme demisti ondan oyle not dustum tatlimbu hafta çok sıkı tutarak mezuniyete gideyim diyorum :)
Kız kaçak merak ettim seni yahu.. Valla onu bunu bilmem puandan 0 aldın ama cumaya eksi bekliyorum senden bilesin.kv deydik butun gün isatnbuldan kız kardeşi geldi oraya gittik bizde sormayın menü yazmıcam bugun
Kısırı öğlen yemen iyi olmuş canım diyete uygun ama akşam yiyince su tutuyor vücutta.Bugunku menum.
Sabah
Kizarmis dort patates salatalik zeytin sekersiz cay yarim dilim ekmek
Ara ogun
Elma
Ogle
Kisir yesil cay
Aksam
Yogurt corvasi bi kase bi kasiklik nohut yemegi
2 litre su bi saat ewde spor yuruyus yapmadim hava cok soguk cunku
İşe yaramasına sevindim canım ama uykunuda bir düzene koy geç yatıp geç kalkarak kilo verilmiyor malesefMuskacım önerilerin gerçekten işe yarıyor.İlginç bi biçimde metom hızlandı..
İyiki seni dinlemişim. Oruç olduğum zamana göre 2 kat yiyorum.Bayağı iştahım açıldı ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorumm.Özelliklemantar protein yönünden çok zengin ve lifliymiş.Diyette özellikle öneriliyormuş 2 gündür yiyorum.Metonun hızlanmasında onunda katkısı olmuş olabilirr. yarın içinde mantarımı aldım yapacağıımm.
Seviliyorsunn.
Uykum geldii ben yatayım...
Sıfır almak kotu canımcım ama cumaya eksi tabiki bugün telafi edicem dunku kaçamakları:)Kız kaçak merak ettim seni yahu.. Valla onu bunu bilmem puandan 0 aldın ama cumaya eksi bekliyorum senden bilesin.
Kısırı öğlen yemen iyi olmuş canım diyete uygun ama akşam yiyince su tutuyor vücutta.
Yine güzel bir menü..
İşe yaramasına sevindim canım ama uykunuda bir düzene koy geç yatıp geç kalkarak kilo verilmiyor malesef
Aferin şekerim sana alkışşşşşş :)Hanimlaaaar bakin sabah ben ne gordum
Canim halimden memnunum ama kafaya koydum mezun olacagimTabiki mormartım benimm. Seni bu hafta bilemedin haftaya mezun edelimm kuzumm.Senin kilon zaten 172 boyuna göre gayet iyi :))
Hatta şuan gruptaki herkesten zayıfsınn.
Seviliyorsun tabi ki rakibemÇünküm kü beni özleyin istedimmm.
Ama zaten seviliyormuşummm...
Şaka şaka bu aralar yoğunum. Biraz işlerim var toparlamaya çalışıyorum.
Aaaa ben yanlis anlamisim o zaman :) corba karbonhidrat diye yeme dedin sandim. Neyse ama gene de -500 gordumTatlım ya çorba iç sadece yada protein birini seç anlamında söylemiştim ben Öğünlerin tek çeşit olursa kilo daha hızlı gider çeşit arttıkça o oranda azalır.
Ay aşkıııım çok sevindiim hadi mezunsun inşallah bu haftaaaHanimlaaaar bakin sabah ben ne gordum
Çokta aç kalma ama akşamı hafif geç yeter tatlış.Sıfır almak kotu canımcım ama cumaya eksi tabiki bugün telafi edicem dunku kaçamakları:)
Harika bir sonuç almışsın artık tek çeşit git bellimi olur 57yle mezun olursunAaaa ben yanlis anlamisim o zaman :) corba karbonhidrat diye yeme dedin sandim. Neyse ama gene de -500 gordummidem sırtıma yapisik sekilde uyanmistim orasi ayri tabi
Insallah muskamAy aşkıııım çok sevindiim hadi mezunsun inşallah bu haftaaa
Tamam oyle yapayim canim seni dinledim guzel sonuc aldimHarika bir sonuç almışsın artık tek çeşit git bellimi olur 57yle mezun olursun
Dinlemeyenler için sakal bırakacam zatenInsallah muskam
Tamam oyle yapayim canim seni dinledim guzel sonuc aldim
Kız seni dinlemeyen taş olur taşşşşşşş:)Dinlemeyenler için sakal bırakacam zaten
Mezun da oldun kaptan da... Artik daha da dinlemeyen varsaDinlemeyenler için sakal bırakacam zaten
Sagol cnmafiyet olsun canım :)
Bebekte yaptım kariyerde gibi olmuş kız allah iyiliğini versin emi.Mezun da oldun kaptan da... Artik daha da dinlemeyen varsanilsub 'un dedigi gibi taş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?