- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.661
Sagol cnmKız kaçak merak ettim seni yahu.. Valla onu bunu bilmem puandan 0 aldın ama cumaya eksi bekliyorum senden bilesin.
Kısırı öğlen yemen iyi olmuş canım diyete uygun ama akşam yiyince su tutuyor vücutta.
Yine güzel bir menü..
İşe yaramasına sevindim canım ama uykunuda bir düzene koy geç yatıp geç kalkarak kilo verilmiyor malesef
Eee esra anlat biraz kız menünü yazıp gidiyon neler yapıyorsun nasılsın?Sagol cnm
candy_candy geldi aklıma.
Taşş olsammı diyodu ya
Ay senin smiley ler öldürecek beni bi gün
Valla cnm cogunlukla ewde hareket etmeye calisiyorum yeni ewimiz var oraya gidip gliyorum cogu zamanda arastirmalar yapiyorum aklima ne gelirse boyle iste bnin hayatim hayirlisiyla bu ay hamile kalirsam hersey super olucakEee esra anlat biraz kız menünü yazıp gidiyon neler yapıyorsun nasılsın?
İnşallah kalırsın canım annelik çok güzel Allah herkese nasip etsin :)Valla cnm cogunlukla ewde hareket etmeye calisiyorum yeni ewimiz var oraya gidip gliyorum cogu zamanda arastirmalar yapiyorum aklima ne gelirse boyle iste bnin hayatim hayirlisiyla bu ay hamile kalirsam hersey super olucak
Amin valla bende cok istiyorum esim yurtdisina gidebilir o giderse bir sene daha beklemek zorunda kalicam cocuk icinİnşallah kalırsın canım annelik çok güzel Allah herkese nasip etsin :)
ay kıyamaaaaam ebrum da jillian yaparmısBende öyleyim yaa
Ama jillianda yeşilli kızın yaptığı gibi dizleri diz kapağından yere birleştirince daha kolay oluyorr.
tatlım sen 36 beden degil misin zaten kasma bu kadarCanim halimden memnunum ama kafaya koydum mezun olacagimne demeye 58 koyduysam hedefi, kendimi hala çıtır bir kız sandim herhalde
Seviliyorsun tabi ki rakibem
Aaaa ben yanlis anlamisim o zaman :) corba karbonhidrat diye yeme dedin sandim. Neyse ama gene de -500 gordummidem sırtıma yapisik sekilde uyanmistim orasi ayri tabi
ben de istedigim kiloya ulastıktan sonra dusunuyorum gebeligi, zaten cok kilo alınıyoAmin valla bende cok istiyorum esim yurtdisina gidebilir o giderse bir sene daha beklemek zorunda kalicam cocuk icin
Amin ins bir tane olaydi ikincisini kolay kolay dusunmem zaten o aradada veririm geriay kıyamaaaaam ebrum da jillian yaparmıs
tatlım sen 36 beden degil misin zaten kasma bu kadar
ben de istedigim kiloya ulastıktan sonra dusunuyorum gebeligi, zaten cok kilo alınıyoumarım gonlunce olur
Hanimlaaaar bakin sabah ben ne gordum
Afiyet olsun cnm benimkızlarr naberr
ne kadar sessizsiniz ben 45 dk yürüyüşümü yaptım şimdi yulaf ezmeli yoğurdumu yiyorum
Hepimizin olsun insallah :))))o ne güzel bi rakam öyleee keşke benim olsaaa :))
Ben ancak bilgisayar başına gecebildim ex-kaptanım. Sabahtan bi hastane isi vardı, telefondan giriyodum. Sonraa yogamı yaptım, yemegimi yediiim az sonra da keyif kahvemi icecegimkızlarr naberr
ne kadar sessizsiniz ben 45 dk yürüyüşümü yaptım şimdi yulaf ezmeli yoğurdumu yiyorum
Hepimizin olsun insallah :))))
Ben ancak bilgisayar başına gecebildim ex-kaptanım. Sabahtan bi hastane isi vardı, telefondan giriyodum. Sonraa yogamı yaptım, yemegimi yediiim az sonra da keyif kahvemi icecegim
Ben espriyi anlamamısım canım izlemiyorum onu :)güldür güldür de bişi izlemiştim aslında onu taklit ettim ama sadece ben anladım herhalde esprimi :)))))
Evet ya maalesef Muskam :))Kız kaçak merak ettim seni yahu.. Valla onu bunu bilmem puandan 0 aldın ama cumaya eksi bekliyorum senden bilesin.
Kısırı öğlen yemen iyi olmuş canım diyete uygun ama akşam yiyince su tutuyor vücutta.
Yine güzel bir menü..
İşe yaramasına sevindim canım ama uykunuda bir düzene koy geç yatıp geç kalkarak kilo verilmiyor malesef
Vayyy be Ördekimm.Süpersinn.Hanimlaaaar bakin sabah ben ne gordum
Bu hafta da 1 mezun vericeğiz demek..Ay aşkıııım çok sevindiim hadi mezunsun inşallah bu haftaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?