Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol cnm

Eee esra anlat biraz kız menünü yazıp gidiyon neler yapıyorsun nasılsın?
Valla cnm cogunlukla ewde hareket etmeye calisiyorum yeni ewimiz var oraya gidip gliyorum cogu zamanda arastirmalar yapiyorum aklima ne gelirse boyle iste bnin hayatim hayirlisiyla bu ay hamile kalirsam hersey super olucak

Valla cnm cogunlukla ewde hareket etmeye calisiyorum yeni ewimiz var oraya gidip gliyorum cogu zamanda arastirmalar yapiyorum aklima ne gelirse boyle iste bnin hayatim hayirlisiyla bu ay hamile kalirsam hersey super olucak
İnşallah kalırsın canım annelik çok güzel Allah herkese nasip etsin :)

Bende öyleyim yaa
Ama jillianda yeşilli kızın yaptığı gibi dizleri diz kapağından yere birleştirince daha kolay oluyorr.
ay kıyamaaaaam ebrum da jillian yaparmıs

tatlım sen 36 beden degil misin zaten kasma bu kadar

Amin valla bende cok istiyorum esim yurtdisina gidebilir o giderse bir sene daha beklemek zorunda kalicam cocuk icin
ben de istedigim kiloya ulastıktan sonra dusunuyorum gebeligi, zaten cok kilo alınıyo umarım gonlunce olur

Merhaba kizlar ,
dun gelen mini egzersiz aletinden çok memnun kaldim....dun aksam bir saat yaptim ..alt karniminda calistigini hissettim....gunduz bir saat aksam bir saat yapacam arada eliptik ve yürüyüş esimi sıkıştiriyorum yürüyüş bandinin yenisini slalim diye bakalim slacak mi ))

Kizlar regli olamadim bu yuzden cok sık acikiyorum canim tatli istiyor .....bu donemi bi atlatsam offf

o ne güzel bi rakam öyleee keşke benim olsaaa :))
Hepimizin olsun insallah :))))
kızlarr naberr
ne kadar sessizsiniz ben 45 dk yürüyüşümü yaptım şimdi yulaf ezmeli yoğurdumu yiyorum
Ben ancak bilgisayar başına gecebildim ex-kaptanım. Sabahtan bi hastane isi vardı, telefondan giriyodum. Sonraa yogamı yaptım, yemegimi yediiim az sonra da keyif kahvemi icecegim

Hepimizin olsun insallah :))))

Ben ancak bilgisayar başına gecebildim ex-kaptanım. Sabahtan bi hastane isi vardı, telefondan giriyodum. Sonraa yogamı yaptım, yemegimi yediiim az sonra da keyif kahvemi icecegim

güldür güldür de bişi izlemiştim aslında onu taklit ettim ama sadece ben anladım herhalde esprimi :)))))

Evet ya maalesef Muskam :))
Bugun daha da dikkat edeceğimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…