- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.681
Kız seni dinlemeyen taş olur taşşşşşşş:)
Aaa benimde aklıma direk o geldii :)))candy_candy geldi aklıma.
Taşş olsammı diyodu ya
Hakkında hayırlısı olsun canımValla cnm cogunlukla ewde hareket etmeye calisiyorum yeni ewimiz var oraya gidip gliyorum cogu zamanda arastirmalar yapiyorum aklima ne gelirse boyle iste bnin hayatim hayirlisiyla bu ay hamile kalirsam hersey super olucak
2-3 kere tek yaptım amaay kıyamaaaaam ebrum da jillian yaparmıs
Çalış seninde olurr kuzucummm.o ne güzel bi rakam öyleee keşke benim olsaaa :))
Merhaba gönüllerin Kaptanıkızlarr naberr
ne kadar sessizsiniz ben 45 dk yürüyüşümü yaptım şimdi yulaf ezmeli yoğurdumu yiyorum
Canım o aleti çözemedim ben oturulacak yeri yok nasıl bisiklet gibi mi çeviriliyorr.Merhaba kizlar ,
dun gelen mini egzersiz aletinden çok memnun kaldim....dun aksam bir saat yaptim ..alt karniminda calistigini hissettim....gunduz bir saat aksam bir saat yapacam arada eliptik ve yürüyüş esimi sıkıştiriyorum yürüyüş bandinin yenisini slalim diye bakalim slacak mi))
Kizlar regli olamadim bu yuzden cok sık acikiyorum canim tatli istiyor .....bu donemi bi atlatsam offf
Ohh ohh ohh ördekimiz coşmuşşş.Hepimizin olsun insallah :))))
Ben ancak bilgisayar başına gecebildim ex-kaptanım. Sabahtan bi hastane isi vardı, telefondan giriyodum. Sonraa yogamı yaptım, yemegimi yediiim az sonra da keyif kahvemi icecegim
Bendee anladımm.Yanlız değilsin betüşümmgüldür güldür de bişi izlemiştim aslında onu taklit ettim ama sadece ben anladım herhalde esprimi :)))))
Bendee anladımm.Yanlız değilsin betüşümm
Bu hafta da 1 mezun vericeğiz demek..
5. takım coştu desenizee
Coşmus derken? Yemek dedigim corba, salata ayran rakibem. Bu hafta böyleOhh ohh ohh ördekimiz coşmuşşş.
Evet ya sıradaben kıskanıyom ama yeaaa sen ne zaman mezun oluyon....
Ya Betüş ne komiksin sen yagel vatandaş 5. takıma gel... mezun olma garantili takım yapmışlar gel vatandaş geel.... geçen hafta 2 mezun ki biri (muska77 ) 54 kg verip mezun oldu gel vatandaş geel.... bu hafta bi mezuuun daha vaaar.... takıma girip kilo vermeyen kalmadı geeel....bitiyo bitiyo bitiyoooo :)
Ya Betüş ne komiksin sen ya
Sesli güldüm valla ofiste yazıyı okuyunca, oda arkadasım noluyo diye bi baktı
okuyorum okumadan uyuyamam zaten ama işte o dilbisi yok muu aahhh ah..
voleybolun suçu yokgenetiğime voleybol uygun değil
bak hentbol oynasaydım eminim çookk daha iyi olurdu belki iş olarak bile yapabilirdim ama hentbola yönlendiren olmadı fiziken uygunmuşum hentbola aslında anca farkettim .. :))))))))
Hanimlaaaar bakin sabah ben ne gordum
güldür güldür de bişi izlemiştim aslında onu taklit ettim ama sadece ben anladım herhalde esprimi :)))))
Aaa benimde aklıma direk o geldii :)))
canım Türkçe için booool bol test ve çıkmış soru çözsorular üzerinden konulara dönüp bakarsın
annladım anladımkeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşke benim olsaaaa
Eki Görüntüle 1804780
ay ne güzel yaa taşşş denince insanların aklına ben geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?