- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.701
gel vatandaş 5. takıma gel... mezun olma garantili takım yapmışlar gel vatandaş geel.... geçen hafta 2 mezun ki biri (muska77 ) 54 kg verip mezun oldu gel vatandaş geel.... bu hafta bi mezuuun daha vaaar.... takıma girip kilo vermeyen kalmadı geeel....bitiyo bitiyo bitiyoooo :)
nasıl kampanya :)))
Ya Betüş ne komiksin sen ya
Sesli güldüm valla ofiste yazıyı okuyunca, oda arkadasım noluyo diye bi baktı
Beni kıskanmıyon demi???ben kıskanıyom ama yeaaa sen ne zaman mezun oluyon....
Yanii bayağı azimlisin.Bu hafta mezun olma yolunda sıkı adımlar atıyorsun demek istedimmCoşmus derken? Yemek dedigim corba, salata ayran rakibem. Bu hafta böyle
Ama keyfim cok yerinde, o yüzden onlar bile mutluluk verdi bana
Beni kıskanmıyon demi???
Sende biliyon burada yıllanıcamm.
Evet evet evetEvet ya sıradaebrusonmez var bence dee!
Harika ortakkgel vatandaş 5. takıma gel... mezun olma garantili takım yapmışlar gel vatandaş geel.... geçen hafta 2 mezun ki biri (muska77 ) 54 kg verip mezun oldu gel vatandaş geel.... bu hafta bi mezuuun daha vaaar.... takıma girip kilo vermeyen kalmadı geeel....bitiyo bitiyo bitiyoooo :)
Evet evet evet
Sıradaki benim demii??
Korkun bendenkız nerden buldun beni orlarda hemen yakaladın sendeki göz kimsede yok yeminle....
Allah gönlüne göre versin bacım umarım sağlıkla alırsın kucağına bir bebiş.Valla cnm cogunlukla ewde hareket etmeye calisiyorum yeni ewimiz var oraya gidip gliyorum cogu zamanda arastirmalar yapiyorum aklima ne gelirse boyle iste bnin hayatim hayirlisiyla bu ay hamile kalirsam hersey super olucak
Bana inat yapıyorlar kaptanım ya gıcıklığına gelmiyolarkızlarr naberr
ne kadar sessizsiniz ben 45 dk yürüyüşümü yaptım şimdi yulaf ezmeli yoğurdumu yiyorum
Coştu aynı zamandada azaldı ama..Bu hafta da 1 mezun vericeğiz demek..
5. takım coştu desenizee
Ne güldüm beee Delüüügel vatandaş 5. takıma gel... mezun olma garantili takım yapmışlar gel vatandaş geel.... geçen hafta 2 mezun ki biri (muska77 ) 54 kg verip mezun oldu gel vatandaş geel.... bu hafta bi mezuuun daha vaaar.... takıma girip kilo vermeyen kalmadı geeel....bitiyo bitiyo bitiyoooo :)
Ne güldüm beee Delüüü
Evet takıma birilerini davet etmeliiyizAllah gönlüne göre versin bacım umarım sağlıkla alırsın kucağına bir bebiş.
Bana inat yapıyorlar kaptanım ya gıcıklığına gelmiyolar
Coştu aynı zamandada azaldı ama..
Zengin oldumseni reklam malzemesi yaptım :))) telif istiyebilirsin :))
Bakınıyorum ama kimsecik bulamadım daha..Evet takıma birilerini davet etmeliiyiz
Sacmalama muskaaam burdayııızBana inat yapıyorlar kaptanım ya gıcıklığına gelmiyolar
Ben birine yazdım aslında katılmak isteyenler topiginde ama gelmedi henuz, yolu bulamaz diye link de verdiydim amaEvet takıma birilerini davet etmeliiyiz
Zengin oldum
Bakınıyorum ama kimsecik bulamadım daha..
Umarım gelirler bende davet ettim birini ama bakalım gelecekmi..Sacmalama muskaaam burdayııız
Ben birine yazdım aslında katılmak isteyenler topiginde ama gelmedi henuz, yolu bulamaz diye link de verdiydim ama
Sen şişman değilsin hafif kilolusun.şişmanlar bittiyse demek :) bi ben kaldım şişmaaan(((
Ayran al iç kız tıkar seni.çok açım ve yicek hiç bişi yooook evimi özlediiim ühühüühhh(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?