Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okudum ve kabul ettimm.
Aranızda yeniyim bana yardımcıolur musunuz?

valla yarın büyük gün sabah testimi yaptırırım akşam üstüde alırım sonuçları umarım değilimdir kız 9 ay o stresle nasıl bekledin bebeği kim bilir sen kıyamam sana ?
candy_candy

kız valla hamileliğim çok stresli geçti

aldığım ilaçlardan dolayı çok stres olmadım kızımın ikili dörtlü testleri çok iyiydi organları falan hep iyi çıktı da çok büyümedi karnımda yediklerime dikkat etmediğim içinmiş en son 15 gün falan vardı doğuma 2050 gr demişti 2'yi geçti diye çok sevindim ama yine de küçük diye çok üzülüyordum yediklerime de baya dikkat etmeye başlamıştım ama farketmiyordu hiç sonra bi doğurdum çocuk 3.5 kilo

gerçekten "dualarınıza dikkat edin gerçekleşebilirler" lafına sonuna kadar inanıyorum o kadar dua ettim ki kilo alması için kızımın bütün bebekliği fazla kilolu geçti daha 8 aylıkken 11 kiloydu

şimdi de 14.5 kilo yani hala 2-3 kilo fazlamız var

bende kızımın kırkını yapıp memlekete gittim 40 gün orda kaldım ne olduysa orda oldu valla 40 günde 10 kilo aldım

canım menün çok güzel tam muskamın menülerine benziyor

bence makul ve ilk haftalar hızlı vereceksin 2,5-3 kilo verebilirsin ilk iki hafta sonra da haftada 1 kg rahat gidecektir

Zor falan değil şartlandırmayın kendinizi yahu..

arkadaş 9 ayda 40 kilo verdi de qarden cimm

hiç kılo verdıgım bir ramazan hatırlamıyorum inşallah bu sene tersıne döndürebılrım durumu..
gecen yıl emzırıyorum diye,ondan öncekı yıl hamıleyım dıye oruç tutamamıstım bu sene kısmet artık

kilo çokta işte daha önce 17 kg falan verınce bunu algılayıp yıne az az gıtmez umarım
gercı 2-3 aydır aynı kılolarda oldugum için sabitlenmiştir,şimdi birdaha sil baştan gibide algılayabılr:)
evde koşu bandı var orda başlıycam günde 30dk şeklınde..
birden yüklenmek iyi degil,zaten şuan gidecek durmaya gectıgınde eklemek lazım..
nisan ayında haftada 4 gün 30dk,mayıs ayında haftada 6 gün 45 dk şeklınde olacak yürüyüşllerim..
kas oranım kiloma göre cok fazla,bırazda oyuzden kılomu gostermıyorum aslında

canım 105-106 civarı cuma günü 104,4 tü

boyum senden 10 cm kısa yani 169

oo sen atmışsın bayasını,ben 124leri görünce dedım heralde o kılolardasın şuan..ama iyi gitmiş,darısı basıma:)

kaptanım 8 yasından beri spor yapıyorum yani yapıyodum üniversitede bıraktım..dolayısıyla kas oranım cok fazla,şuan spor yapmam dogru degıl..
ölçümlerde bile kas yag oranına göre spora yönlendırmedı hıcbır dıyetısyen..kılo fazlasının %10unu atmadan spor yapılmasa daha iyi oluyor..
bide haftaya regl hgaftam o bitince baslıycam kısmetse

Hoşgeldin canım biraz tanıtırmısın kendini

Hoşbuldum :)
27 yaşındayım 1buçuk senelik evliyim. boyum 1,73 kilom 81. evlendiğimde 59-60kilo arasında gidip geliyordum. maalesefki herşey değişti. psikolojim bozuldu canım sıkıldı kendime güvenim kayboldu. acilen eski formuma dönmeliyim ne gerekiyorsa yapmaya hazırım

Ne bileyim öyle hissettim birden. Resmi olarak ilan edildi ya ondan sanırım
Deli yaaa
Bu sene ben varım bana takıl zayıfla
O zaman tamam canım.. Az kalmış zaten.

Memnun oldum bende 38 yaşında 2 çocuk annesiyim bu takımın mezunu ve kaptanıym.
Şimdi her gün menü su ve sporu akşam topluca yazıyoruz.
Her cuma saat 12,00ye kadar açkarnına ve cıbıl kilomuzu buraya yazıyoruz.
Pazarteside kontrol amaçlı tartılıp yazıyoruzki korkudan kimse kaçamak yapamasın hafta sonu diye.

Hoşgeldin canım :)
Benim ismim de Şeyma, grupta bana vakvak derler genelde
26 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim. Boylarımız da aynı sayılır 1.72'yim ben de :) Cok benzer noktamız varmıs, evlendigimde ben de o kilolardaydım, şimdi burada tekrar 59lara düsebildim :) Eminim sen de hedefine ulasacaksın. Hedef kilon tam olarak kaç canım?

ramazandan cok korkuyodum açıkçası ama şimdi burdan güç alacagım:)
9 temmuzda kuzenın düğünü var dolayısıyla tam ramazan bitimi,cok cok dıkkat etmem lazım o döneme kadar
O zaman hiç kaçamaksız yapman gerek diyeti canım..
O boyla varya birazda verirsen şok edersin milleti.

bende memnun oldum 84lümüsün:)yaşıtız..
kılon bana göre fevkalade:)kıymetını bıl,şimdilik:)
ben agustos sonu 2li rakamlara ınıcem ınsallah hedefım o yonde
evet canım 26 kasım 84 lüyüm
valla bende ağustos sonu 69 u görmek istiyorum ama daha yolum uzun..96 la başladım şuan 82 83 arasındayım.. belki dahada uzar benim vermem

Nerdesin kızzzz sen bakem.....
hastayım ben abbaaa.. ağrıım çookk bide o yetmezmiş gibi eşim 4 günlük izin aldı ona tatil bana eziyet anlıycağın şuan
hastalanamadım karnım davul... kilomda 82,6 geçen haftaya göre 100 gram fazlayım yediklerime dikkat ediyorum ama bi hastalansam rahatlıycam

valla bence gayet makul spor daha işin içine girmeden baya güzel vermişsin sporda eklenince hızlanır kilo vermen diye düşünüyorum .. tebrikler bu arada canım 18 kilo vermek kolay değil

okudum ve kabul ettimm.
Aranızda yeniyim bana yardımcıolur musunuz?

merhaba hoşgeldınız,bende dün geldım:)
esra adım,istanbuldayım,31 yasındayım takımın en gürbüzü benım:)

O zaman hiç kaçamaksız yapman gerek diyeti canım..
O boyla varya birazda verirsen şok edersin milleti.

inşallah elımden gelenı yapacagım sizlerın destegıyle ınsallah..
birde hiç böyle aralıksız bırkac gün kacamak yaptınmı kaptanım cozuttugun oldumu bu 13 aylık süreçte

evet canım 26 kasım 84 lüyüm
valla bende ağustos sonu 69 u görmek istiyorum ama daha yolum uzun..96 la başladım şuan 82 83 arasındayım.. belki dahada uzar benim vermem

bence verırsın hiç moralını bozma,13-14 kg var ve 5 ayın var..
ortalama ayda 3 kg bile degıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…