Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben tükkanı kapadım az evvel durun menümüde yazıyım
muska77 , kollontai , nilsub

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yarım domates
1/4 salatalık
yarım biber
4 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay

ara sade türk kahvesi

öğlen
6 ızgara köfte
3 kaşık yağsız salata
4 yk kabak dolması yapmıştım onun içini oyunca o içe ,yoğurt ,sarımsak ve dere otu karıştırıp salata yaptım bu salatadan yedim yağsız ve tuzsuz..

akşam 1/4 yeşil elmayı kabuğuyla falan rendeledim 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim

su 2,5 lt
spor şuana kadar 1+1 ama onu 3 mile tamamlıycam ağrım nedeniyle böldüm

inşallah elımden gelenı yapacagım sizlerın destegıyle ınsallah..
birde hiç böyle aralıksız bırkac gün kacamak yaptınmı kaptanım cozuttugun oldumu bu 13 aylık süreçte
Evet sadece 1 hafta 10 gün kardeşim gelmişti senede bir yada ikikere görüyorum zaman biraz cozutmuştum

Harika olmuşmenün canım.
Duygu hemen gidipidrar testi al canım sabah ilk wc de yap testi..

oyy maşallah canım verir kilo merak etme sağlıklı olsunda .. büyüyüncee kızlar kendinee bakıyo içgüdüsel olarak :) zaten sende dikkat edersin yedirdiklerine şimdi sağlıklı olsun tombik olsun boşver :)

ayy yeni üyeler ne güzellll ne kadar kalabalık o kadar motive dolu oluyo gurup :) hoş geldin şekerim

bu bende dönem dönem oluyor çünkü..bazen toparlayamıyorum gözümü korkutuyor ama siz elıme vurun bişeyler yersem
o ele vurma işini kollontai ve muska yapıyo şekerim yeni kaptan yardımcımız pek şevkatli vakvakım kıyamaz bize :)
kıyamazsın dimi vakvakımmm morordek ..??
kız hayırlı olsun bu arada afilli kaptan yardımcım

Vururuz merak etme
Hele kollontai tam eli maşalıdır.
morordek kız vakvak sende eli maşalı ol ben fazla yumuşak başlıyım sanki..
kızz muskam bazen korkuyoruz senden sen yumuşak gidiyon sonra bir anda gümletiyosun bizi
iyide oluyo ama toparlanıveriyoruz hemen

Walla işte bende yine eskisi gibi 59-60 olmak istiyorum hedefim bu. şuan sana çoközendim benimde hemen vermem lazımm...

hoşbuldum tatlım. hadi şu kiloları verelimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…