- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.061
Evet sadece 1 hafta 10 gün kardeşim gelmişti senede bir yada ikikere görüyorum zaman biraz cozutmuştuminşallah elımden gelenı yapacagım sizlerın destegıyle ınsallah..
birde hiç böyle aralıksız bırkac gün kacamak yaptınmı kaptanım cozuttugun oldumu bu 13 aylık süreçte
Ok. tatlım aman patron duymasın hadi işinin başına.iş çok patron arıza çıkarıyo kızdırmayalım....
Harika olmuşmenün canım.ben tükkanı kapadım az evvel durun menümüde yazıyım
muska77 , kollontai , nilsub
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yarım domates
1/4 salatalık
yarım biber
4 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
6 ızgara köfte
3 kaşık yağsız salata
4 yk kabak dolması yapmıştım onun içini oyunca o içe ,yoğurt ,sarımsak ve dere otu karıştırıp salata yaptım bu salatadan yedim yağsız ve tuzsuz..
akşam 1/4 yeşil elmayı kabuğuyla falan rendeledim 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim
su 2,5 lt
spor şuana kadar 1+1 ama onu 3 mile tamamlıycam ağrım nedeniyle böldüm
oyy maşallah canım verir kilo merak etme sağlıklı olsunda .. büyüyüncee kızlar kendinee bakıyo içgüdüsel olarak :) zaten sende dikkat edersin yedirdiklerine şimdi sağlıklı olsun tombik olsun boşver :)kız valla hamileliğim çok stresli geçti
aldığım ilaçlardan dolayı çok stres olmadım kızımın ikili dörtlü testleri çok iyiydi organları falan hep iyi çıktı da çok büyümedi karnımda yediklerime dikkat etmediğim içinmişen son 15 gün falan vardı doğuma 2050 gr demişti 2'yi geçti diye çok sevindim ama yine de küçük diye çok üzülüyordum yediklerime de baya dikkat etmeye başlamıştım ama farketmiyordu hiç sonra bi doğurdum çocuk 3.5 kilo
gerçekten "dualarınıza dikkat edin gerçekleşebilirler" lafına sonuna kadar inanıyorum o kadar dua ettim ki kilo alması için kızımın bütün bebekliği fazla kilolu geçtidaha 8 aylıkken 11 kiloydu
şimdi de 14.5 kilo yani hala 2-3 kilo fazlamız var
bende kızımın kırkını yapıp memlekete gittim 40 gün orda kaldım ne olduysa orda oldu valla40 günde 10 kilo aldım
canım menün çok güzel tam muskamın menülerine benziyor
bence makul ve ilk haftalar hızlı vereceksin 2,5-3 kilo verebilirsin ilk iki hafta sonra da haftada 1 kg rahat gidecektir
arkadaş 9 ayda 40 kilo verdi deqarden cimm
Hoşbuldum :)
27 yaşındayım 1buçuk senelik evliyim. boyum 1,73 kilom 81. evlendiğimde 59-60kilo arasında gidip geliyordum. maalesefki herşey değişti. psikolojim bozuldu canım sıkıldı kendime güvenim kayboldu. acilen eski formuma dönmeliyim ne gerekiyorsa yapmaya hazırım
Evet sadece 1 hafta 10 gün kardeşim gelmişti senede bir yada ikikere görüyorum zaman biraz cozutmuştum
o ele vurma işini kollontai ve muska yapıyo şekerim yeni kaptan yardımcımız pek şevkatli vakvakım kıyamaz bize :)bu bende dönem dönem oluyor çünkü..bazen toparlayamıyorum gözümü korkutuyor ama siz elıme vurun bişeyler yersem
Bak bak bak yol yapıyor şimdiden..o ele vurma işini kollontai ve muska yapıyo şekerim yeni kaptan yardımcımız pek şevkatli vakvakım kıyamaz bize :)
kıyamazsın dimi vakvakımmmmorordek ..??
kız hayırlı olsun bu arada afilli kaptan yardımcım
Hoşgeldin canım :)
Benim ismim de Şeyma, grupta bana vakvak derler genelde
26 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim. Boylarımız da aynı sayılır 1.72'yim ben de :) Cok benzer noktamız varmıs, evlendigimde ben de o kilolardaydım, şimdi burada tekrar 59lara düsebildim :) Eminim sen de hedefine ulasacaksın. Hedef kilon tam olarak kaç canım?
Hadi canım ben miiikızz muskam bazen korkuyoruz senden sen yumuşak gidiyon sonra bir anda gümletiyosun bizi
iyide oluyo ama toparlanıveriyoruz hemen
Eşim kalktığı için bende kalkıyorum.Onu işe gönderdikten sonra dayanamayıp yatıyorum.Bir gün erken kalkarsan alisirsin tatlım.
hahahahaa çok mu belli ettim yaaBak bak bak yol yapıyor şimdiden..
Ördekim tavlanma sakın..
O zaman buraya sık takıl çok gelirsen takıma çok kilo verirsin.Walla işte bende yine eskisi gibi 59-60 olmak istiyorum hedefim bu. şuan sana çoközendim benimde hemen vermem lazımm...
oyy maşallah canım verir kilo merak etme sağlıklı olsunda .. büyüyüncee kızlar kendinee bakıyo içgüdüsel olarak :) zaten sende dikkat edersin yedirdiklerine şimdi sağlıklı olsun tombik olsun boşver :)
ayy yeni üyeler ne güzellll ne kadar kalabalık o kadar motive dolu oluyo gurup :) hoş geldin şekerim
sen öyle san valla bi kıyar kıyma makinesinden geçmiş gibi oluruzzzzzhahahahaa çok mu belli ettim yaa
ama gerçekler kıyamaz bize vakvakım
Vayy beeAy kızlar bugün pazara çıktım komşumun bir tanesi Nilgün çok zayıflamışsın dedi çok sevindim:)
O zaman buraya sık takıl çok gelirsen takıma çok kilo verirsin.
Denenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?