- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.081
Maşallah şekerim.Daha çok gayret ettAy hadi dun netten elbise bakıyorum eşimde sen zayıfla ben kaç tane istiyosan alıcam diyor sürekli beni motive ediyor zayıfla güzel bi kolye alıcam diyo insanı hırslandırıyor:)
ama kızlar bugun bi mutsuzum bi umutsuzum sanki veremicem diye niye böyle oldumkiVayy bee
Maşallah 60 lara gelince ortalığı yerinden oynatacan
Aaa merak ettimmNe güzel bak sende sebep çok.
Hadi bende sizlere birşeyler hazırlıyorum ufaktan
fıstıkım yaa arada yapıyon ama bizde hakediyoruz yukarda Allah var taş oluruz sonra yalan demiyim olcak o kadar kaptanım benimHadi canım ben miii
Ama Defne abla bende aferin istiyorumm.Verirsin inşallah canım menulerin çok güzel sporunda istikrarlı hergun yapiyorsun.
valla simit için çok sataşmıştık kızçeye zamanında acısını çıkarır artıksen öyle san valla bi kıyar kıyma makinesinden geçmiş gibi oluruzzzzz
BenleEwet o bnim icin onemli eger yuruyuse gitmezsem mutlaka ewde spor yaparim zaten bn cok hareketli biriyim hic yerimde durmam buda sikilmamam icin guzel bi sebep oluyo
ben diyorum şimdi adını değiştirdim kötü martıvalla simit için çok sataşmıştık kızçeye zamanında acısını çıkarır artık
ayyyy bi tembelde benim lütfen üşengecim bennnnn..............Benlebtlbetul de tembellikten ölüyoruzz.
Kaptan yardımcısı kaptan olunca açık oluştu kıız..
Çoook iyi..ozaman heran burdayım :):)
Umutsuzluk yok canım.ama kızlar bugun bi mutsuzum bi umutsuzum sanki veremicem diye niye böyle oldumki
Süüüürpriiiiiz..Aaa merak ettimm
Ha iyi o zamanfıstıkım yaa arada yapıyon ama bizde hakediyoruz yukarda Allah var taş oluruz sonra yalan demiyim olcak o kadar kaptanım benim
Afferim sanaaaaAma Defne abla bende aferin istiyorumm.
1 saat tempolu yürüyüş yaptım.Şimdide leslie açtım yapacam.
boyun uzun yaaa çok kilolu durmuyomuşsun....kızlar cok soru sordum ama dışardan gelen kılo tahmınlerını cok merak edıyorum
sizce bu hatun kac kg dur?
nekadar duruyor?
Evet ya 99 daha iyiiŞunu 99 yapalimmi?
Bnece 4 ayda olursun.olur kaptanım yapalımm:)nezamana kadar olurum sence şuanı 123 saysak:)
Olurum muskam, bugunden itibaren hayatımda yeni bi sayfa acıldı :) kollontai kadar olamam ama elimden geleni yaparım. Artık herkesi ipe dizip zayıflatıcazVururuz merak etme
Hele @kollontai tam eli maşalıdır.
morordek kız vakvak sende eli maşalı ol ben fazla yumuşak başlıyım sanki..
o ele vurma işini kollontai ve muska yapıyo şekerim yeni kaptan yardımcımız pek şevkatli vakvakım kıyamaz bize :)
kıyamazsın dimi vakvakımmmmorordek ..??
kız hayırlı olsun bu arada afilli kaptan yardımcım
Tesekkur ederim Duygucum :)) Kaçamaklı menülerinizde gercek yüzümü de gösterebilirimhahahahaa çok mu belli ettim yaa
ama gerçekler kıyamaz bize vakvakım
Kanmıyorum muskam merak etmeBak bak bak yol yapıyor şimdiden..
Ördekim tavlanma sakın..
Olursun canım inan ki dogru yerdesinWalla işte bende yine eskisi gibi 59-60 olmak istiyorum hedefim bu. şuan sana çoközendim benimde hemen vermem lazımm...
Begenemedin mi
buda benım güncel halim diyebılrıım..üç aşagı 5 yukarı
cuma sabahı tartılıcam kısmetse bildiririm insallah..
benım hesaplamalarıma göre agustos sonu gibi 99 oluyorum ama bakalım tabı kısmet..ramazan girecek araya,ramazanda veren degil alan bi tipim,ayrıca bayramın hemen ertesınde kuzenımın düğünü var ve ona odaklanıcam oyuzden ramazanı en az hasarla atlatırım diye umuyorum
tesekkur ederım kılo dagılımı güzel aslında ama dogumumu sezertanla yaptım oyuzden göbek çevresıne toplandı baya
buarada sızınde bebegınız uyumuyor sanırım,aynı sorun bendede var..kızım 16 aylık ve dün gece bile 2 de yattık..
dogdugundan beri düzene sokamadım..nezaman düzelecek bilmiyorum,sabırla beklıyorum:)
ay benim de öylekızım 21 aylık hiç uyku düzeni yok. annem geldi şimdi ben düzene koyucam diyor ama gidince gene bozulacak biliyorum
bebeğe kayınvalidem bakıyor ve çok uyuttuğunu düşünüyorum ama sorunca yok uyutmadım diyor
canım 7 de alıyormuşsun belki de uyutuyordur kayınvaliden
ya bi kere gittiğimde kayınvalideme "naptınız anne" dedim kayınvalidemde "napalım hiç uyumadı bugün" falan filan dedi sonra kayınbabamın yanına gittim hal hatır sormaya annem mutfaktaydı.. "naptınız baba nasılsın" dedim "napalım kızımı özledim bugün hiç görüşemedik bütün gün uyudu" dediben şok tabi ama bişeyde diyemiyorum kadın o yaşında çok da iyi bakıyor kızıma onunda işi gücü var uyutacak tabi
bugun ki menum
toplam 707 kalori
sabah 13.00
1 kase unlu sehriye corbası
oglen 16.00
2 kivi
aksam 18.00
nesquik gevrek 1 kase sutle
spor
2 saat yuruyus
su
2.5 lt
bi degisiklik yapmam muhtemelen ama yaparsam yazarım
kızlar bütün gece ağrıyla kıvrandım ama tık yok malesef hala adet olamadım ve içime bir kuşku düştü .. ben diğer adetim bittikten sonra 3-4 gün korunmadım ve hamile kalmış olabilirim
işin en vahim durumu bir dünya iğne oldum diş için.. ağrı kesiciler, sonra wc çıkmak için alınan ilaç falan
ağrım çok ..içim o kadar tedirgin ki umarım bebek yoktur varsa da sağlıkla kucağıma alırsam kurban kesicem çokk kötüyüm kasığım feci.. karnım davul göğüslerim de öyle
kan testi içinde erken sağlık ocağındaki ebe en azından 1 ay geçsin bekle demişti geçen sefer ondan sonra kan tahlili yap demişti.. benim 9 gün gecikti daha
bugün kahvaltıda 3 dılım ekmekle yagsız beyaz peynırlı tost yaptım yedim..bunu 15 gün sonra 2 dılıme ındırıecegım..
sabah dışında ekmek yemıyorum..
öğlen ıspanak yemegı+1 kase yogurt
aksamada et sote+salata yada 1 kepçe çorba..
1,5 lt su içtim..
diger 1,5 lt suyumuda 6 ya kadar bitiririm..toplam 3 lt günde..
1 kupa yeşil çay,sayısız şekersiz siyah çay:)
ee daha ne olsun:)
spor henüz yok 10 nisanda başlayacak..önce biraz yüklerden kurtulalım,kasa dönmesin benim minnoşlar:)
kızlar ben bıraz hesap kıtap delisiydim,
olasılıklar,ortalamalar vs. vs.meslek hastalıgı belkıde:)
oyuzden yıne bır hesaplama yapıcam,
28 eylul-5 aralık arası 10 haftada 17,6 vermişim..
şimdi hedefım 4 hazıran yanı ramazan baslamadan oncekı ctesi ve tam 9 hafta var..
kendıme bu 9 haftalık süreçte 12-13 kg hedef belırlıyorum..yapmaya calısacagım..o döneme göre şimdi sporda eklenmiş olacak..
9 haftaya göre ve kıloma göre makul bir hedef degilmi 12 kg
sizce??
95-100 gibi bu sensen uzun boyun avantajı derim anacım.kızlar cok soru sordum ama dışardan gelen kılo tahmınlerını cok merak edıyorum
sizce bu hatun kac kg dur?
nekadar duruyor?
Canım hiç kilonu göstermiyorsun.tospikk:)
yok canım beğenmem mi kim dedi benmi yok olamaz insan kaptan yardımcısına ne diyebilir başkasıdır ooooooo.....Olurum muskam, bugunden itibaren hayatımda yeni bi sayfa acıldı :) kollontai kadar olamam ama elimden geleni yaparım. Artık herkesi ipe dizip zayıflatıcaz
Tesekkur ederim Duygucum :)) Kaçamaklı menülerinizde gercek yüzümü de gösterebilirim
Kanmıyorum muskam merak etme
Olursun canım inan ki dogru yerdesin
Begenemedin mi
Böyle satış da görülmediben diyorum şimdi adını değiştirdim kötü martı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?