Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mantıklı tatlım o zaman bu hafya mezun edip kovalım seni listeden

bence hemen eczaneden test aal yap canım
ya tatlım yanlıs anlamada bu aman kas olmasın bizim takımdaki herkeste var sana da anlatayım o ooyle olmuyor, bu takımda benim yaptıgım kadar spor yapan yok, agırlıkla calısıyorum bir yıldır bir gr kaslı goruntum yada kalınlasmam yok, lutfen yarım saat yuruyuste olsa hemen basla

eger bu isi ciddiye alırsan, diyet+spor birarada gidersen 9 haftada 18 kilo verebilirsin menulerimi ve sporumu takiple

Canım ramazanda kilo almamızın sebebi birden çok yemek ve ağır yemekler yemek maalesef..
Eğer yine diyete uygun olarak az ve hafif yersen
Yemekten 2 saat sonrada yürüyüş yaparsan almassın bence
Ben 2 hafta kadar tuttum. Almadım hatta verdim sayılırr.

Olurum muskam, bugunden itibaren hayatımda yeni bi sayfa acıldı :) kollontai kadar olamam ama elimden geleni yaparım. Artık herkesi ipe dizip zayıflatıcaz
Hah bu iyi oldu işte
Canım bence uzun süreli hedef yerine daha kısz süreli hedefler koymak daha mantıklı. Uzun süredd şimdi yiyeyim sonra telafi ederimden kurtulamıyorsun. Bence haftalık hedefler koy.
Canım takım için vericen hedef kilonu kaç olmak istiyorsun enson yani..

boyun uzun yaaa çok kilolu durmuyomuşsun....

orda 105 falan sanırım ama suan üstüne 15 kg var hemen hemen:)

Bnece 4 ayda olursun.

elımden gelenı yapacagım spor işin içine girince hızlanacak ınsallah

evet kesınlıkle kısa hedefler daha mantıklı..haftalık hedeflerle ılerleyecegım
irademı bulmuşken daha bırakmam valla:)

95-100 gibi bu sensen uzun boyun avantajı derim anacım.

105im orda :)
tesekkur ederım moral motıvasyonun için hocam..
pazartesi senın konunu okumasam belki şu saatlerde hala tıkınıyor olurdum:)

Canım hiç kilonu göstermiyorsun.
bi 70olsan varya manken olursun

tesekkur ederım arkadasım..inan 85e tavım oda kurtarır şimdilik:)

negüzel sporu bırakmadan devam edebılmek..zaten bırakınca dezavantaja dönüşüyor..
unıversıteye kadar yaklaşık 7 yıl voleybol oynadım,
8 yasından itibaren jimnastik,12 yasından ıtıbaren aerobık yaptım her yaz..
ergenlıkte yapılan spor vucut seklınde büyük rol oynuyor..
voleybolu bıraktıktan sonra,zaman buldukca ortalama yılda 7 ay kadar kardiyo+agırlık calıstım ta ki evlenene kadar:)
artık sevgılı yürüyüş bandımla 30ar dakıkalık yürüyüşlerle vücudu ısındırmanın zamanı..
spor müthiş bişey..

ramazanda iftar davetleri varya benı onlar bitirdi:)
süper,inşallah bende başarırım:)kısmetse burdayım zaten el bırlıgıyle az hasarla atlatırız:)

Kızlar @morordek kaptan yardımcısıdır artık..
Hemen paylaşımada yazıcam.
kız daha karar defterine yazılmadı diye kaptanım dedim toplighta, bu hafta soyleyecekti ya paylasımda karar defterine eklensin diye, eklendi de haberim mi yok ki aceba ? bu hafta okumadım da karar deefterini en birinci kaptanım muskaaaa

kızlar cok soru sordum ama dışardan gelen kılo tahmınlerını cok merak edıyorum
sizce bu hatun kac kg dur?
nekadar duruyor?
100-110 arası tatlım

Tabiki canım
Bu akşamki menüm
Tavuk suyu çorba , taze fasulye ve yeşil salata
Gece sadece adaçayı içiyorum bu arada

İnşallah İnşallah İnşallah :):) çok heyecanlandım şimdiden
canım ornek menulere bakarak paylasım yaparsan iyi olur

spor gercekten zayıf sisman herkes icin gerekli bende 1 yıldır kardio ve crosfit calısıyorum haftada 5 gun, ameliyat yuzunden ara verdim vucut resmen arıyo

105im orda :)
tesekkur ederım moral motıvasyonun için hocam..
pazartesi senın konunu okumasam belki şu saatlerde hala tıkınıyor olurdum:)
Teveccühünüz efenim
Eklendi canım ilk sayfadada güncellendi.

spor gercekten zayıf sisman herkes icin gerekli bende 1 yıldır kardio ve crosfit calısıyorum haftada 5 gun, ameliyat yuzunden ara verdim vucut resmen arıyo

aramaz mı,uzun süre spora alışan bir beden bıraktıgın anda şaşırıyor,dengede tutmak lazım..
birde en buyuk hata,hem gördügüm hem yaşadıgım,zayıflıycam dıye haftanın 7 günü saatlerce spor yapıp ideal kıloya gelınce pat diye bırakmak..
crossfit kac dk yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…