- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.101
mantıklı tatlım o zaman bu hafya mezun edip kovalım seni listedenCanım mezun olmak istiyorum cunku aslında 59'da da gayet iyiyim şu an ama hedefi koymusum 58 bari bu hafta mezun olayım ve korumada dikkat edeyim diyorum. Cunku bu asamadan sonra ben anca gram gram veririm, takım listesinde de sürekli sabit diyip ortalamayı etkilemeyeyim durduk yere :) Ömrümde hic detoks yapmadım, sadece bu ayran aşını deneyeyim, cuma da mezuniyetimi alayım istedim. Spora ve korumaya aynen devam edecegim, yoksa geri alırım her seyi :) Alternatif listemiz var ya orda devam ederim diye düsündüm acıkcası
Canım bence hemen git kan ver belli olsun. 9 gün geciktiyse gebelik varsa kan tahlilinde cıkar cok buyuk ihtimalle ve eger hamileysen ona göre dikkat edersin..
bence hemen eczaneden test aal yap canımayy canım inşallah değilimdir nasıl iyi geldi yazdığın.. bende de adet düzensizliği var 1 ay gününde oluyosam diğer 3 ay kesin 15-20 gün atıyo .. dr kilo vermen lazım demişti yumurtalık ve rahmimde birşey çıkmadı ama kilo tetikliyo adet olmamanı demişti.. dediğin gibi büyük ihtimal iğnelerden yumurtalık çatlayamıyo bir türlü ben yarın gidiyim tetstimi olıyım .. Artık ne çıkarsa ..
ya tatlım yanlıs anlamada bu aman kas olmasın bizim takımdaki herkeste var sana da anlatayım o ooyle olmuyor, bu takımda benim yaptıgım kadar spor yapan yok, agırlıkla calısıyorum bir yıldır bir gr kaslı goruntum yada kalınlasmam yok, lutfen yarım saat yuruyuste olsa hemen baslabugün kahvaltıda 3 dılım ekmekle yagsız beyaz peynırlı tost yaptım yedim..bunu 15 gün sonra 2 dılıme ındırıecegım..
sabah dışında ekmek yemıyorum..
öğlen ıspanak yemegı+1 kase yogurt
aksamada et sote+salata yada 1 kepçe çorba..
1,5 lt su içtim..
diger 1,5 lt suyumuda 6 ya kadar bitiririm..toplam 3 lt günde..
1 kupa yeşil çay,sayısız şekersiz siyah çay:)
ee daha ne olsun:)
spor henüz yok 10 nisanda başlayacak..önce biraz yüklerden kurtulalım,kasa dönmesin benim minnoşlar:)
eger bu isi ciddiye alırsan, diyet+spor birarada gidersen 9 haftada 18 kilo verebilirsinkızlar ben bıraz hesap kıtap delisiydim,
olasılıklar,ortalamalar vs. vs.meslek hastalıgı belkıde:)
oyuzden yıne bır hesaplama yapıcam,
28 eylul-5 aralık arası 10 haftada 17,6 vermişim..
şimdi hedefım 4 hazıran yanı ramazan baslamadan oncekı ctesi ve tam 9 hafta var..
kendıme bu 9 haftalık süreçte 12-13 kg hedef belırlıyorum..yapmaya calısacagım..o döneme göre şimdi sporda eklenmiş olacak..
9 haftaya göre ve kıloma göre makul bir hedef degilmi 12 kg
sizce??
kim yazmışşş kıızzzzz o yazıyı aaa hesabımı çalmışlar yetkili yokmu biri el atsın şu olayaaaa yetkili yetkili varmıııııı ben yazmadımBöyle satış da görülmedi
Çoook iyi..
Bu akşam menünü yazmaya başla emi tatlım
Olursun canım inan ki dogru yerdesin
Canım ramazanda kilo almamızın sebebi birden çok yemek ve ağır yemekler yemek maalesef..cuma sabahı tartılıcam kısmetse bildiririm insallah..
benım hesaplamalarıma göre agustos sonu gibi 99 oluyorum ama bakalım tabı kısmet..ramazan girecek araya,ramazanda veren degil alan bi tipim,ayrıca bayramın hemen ertesınde kuzenımın düğünü var ve ona odaklanıcam oyuzden ramazanı en az hasarla atlatırım diye umuyorum
Hah bu iyi oldu işteOlurum muskam, bugunden itibaren hayatımda yeni bi sayfa acıldı :) kollontai kadar olamam ama elimden geleni yaparım. Artık herkesi ipe dizip zayıflatıcaz
Canım takım için vericen hedef kilonu kaç olmak istiyorsun enson yani..Canım bence uzun süreli hedef yerine daha kısz süreli hedefler koymak daha mantıklı. Uzun süredd şimdi yiyeyim sonra telafi ederimden kurtulamıyorsun. Bence haftalık hedefler koy.
Öyle değil canım.Tabiki canım
Bu akşamki menüm
Tavuk suyu çorba , taze fasulye ve yeşil salata
Gece sadece adaçayı içiyorum bu arada
boyun uzun yaaa çok kilolu durmuyomuşsun....
Bnece 4 ayda olursun.
Bence hiç kilolu gözükmüyorsun. 15 kilo ile fit bile görünürsün emin ol. İrade bizim için en önemlu şey şu bir kâc ay.
Canım bence uzun süreli hedef yerine daha kısz süreli hedefler koymak daha mantıklı. Uzun süredd şimdi yiyeyim sonra telafi ederimden kurtulamıyorsun. Bence haftalık hedefler koy.
Uykusuzluk yeni nesilin hastalığı bencr. Benim kızçemdd çok uykusuz. Ne denediysrm duzen oturmadı.
İnşallah düzene girer canım. Sllah yardım etsin tüm annelere.
Aaaa ilginć. Eşind söģlesen o annesine tembih etse.
Afiyet olsun. Az ama güzel.
Canım hayırlısî olsun ama bayağı da geçmiş. İdrar testi yapsan çıkar aslında. Heyecanlandım bak şimdi.
Güzel menü afiyet olsun.
Sporu tempolu değil de yürüyüş de ekleyince süper olur sonuç.
Çok rahat verirsin canım. Yetr ku kaçamak olmasın arada.
95-100 gibi bu sensen uzun boyun avantajı derim anacım.
Canım hiç kilonu göstermiyorsun.
bi 70olsan varya manken olursun
mantıklı tatlım o zaman bu hafya mezun edip kovalım seni listeden
bence hemen eczaneden test aal yap canım
ya tatlım yanlıs anlamada bu aman kas olmasın bizim takımdaki herkeste var sana da anlatayım o ooyle olmuyor, bu takımda benim yaptıgım kadar spor yapan yok, agırlıkla calısıyorum bir yıldır bir gr kaslı goruntum yada kalınlasmam yok, lutfen yarım saat yuruyuste olsa hemen basla
eger bu isi ciddiye alırsan, diyet+spor birarada gidersen 9 haftada 18 kilo verebilirsinmenulerimi ve sporumu takiple
Canım ramazanda kilo almamızın sebebi birden çok yemek ve ağır yemekler yemek maalesef..
Eğer yine diyete uygun olarak az ve hafif yersen
Yemekten 2 saat sonrada yürüyüş yaparsan almassın bence
Ben 2 hafta kadar tuttum. Almadım hatta verdim sayılırr.
kız daha karar defterine yazılmadı diye kaptanım dedim toplighta, bu hafta soyleyecekti ya paylasımda karar defterine eklensin diye, eklendi de haberim mi yok ki aceba ? bu hafta okumadım da karar deefteriniKızlar @morordek kaptan yardımcısıdır artık..
Hemen paylaşımada yazıcam.
100-110 arası tatlımkızlar cok soru sordum ama dışardan gelen kılo tahmınlerını cok merak edıyorum
sizce bu hatun kac kg dur?
nekadar duruyor?
canım ornek menulere bakarak paylasım yaparsan iyi olurTabiki canım
Bu akşamki menüm
Tavuk suyu çorba , taze fasulye ve yeşil salata
Gece sadece adaçayı içiyorum bu arada
İnşallah İnşallah İnşallah :):) çok heyecanlandım şimdiden
spor gercekten zayıf sisman herkes icin gerekli bende 1 yıldır kardio ve crosfit calısıyorum haftada 5 gun, ameliyat yuzunden ara verdim vucut resmen arıyoorda 105 falan sanırım ama suan üstüne 15 kg var hemen hemen:)
elımden gelenı yapacagım spor işin içine girince hızlanacak ınsallah
evet kesınlıkle kısa hedefler daha mantıklı..haftalık hedeflerle ılerleyecegım
irademı bulmuşken daha bırakmam valla:)
105im orda :)
tesekkur ederım moral motıvasyonun için hocam..
pazartesi senın konunu okumasam belki şu saatlerde hala tıkınıyor olurdum:)
tesekkur ederım arkadasım..inan 85e tavım oda kurtarır şimdilik:)
negüzel sporu bırakmadan devam edebılmek..zaten bırakınca dezavantaja dönüşüyor..
unıversıteye kadar yaklaşık 7 yıl voleybol oynadım,
8 yasından itibaren jimnastik,12 yasından ıtıbaren aerobık yaptım her yaz..
ergenlıkte yapılan spor vucut seklınde büyük rol oynuyor..
voleybolu bıraktıktan sonra,zaman buldukca ortalama yılda 7 ay kadar kardiyo+agırlık calıstım ta ki evlenene kadar:)
artık sevgılı yürüyüş bandımla 30ar dakıkalık yürüyüşlerle vücudu ısındırmanın zamanı..
spor müthiş bişey..
ramazanda iftar davetleri varya benı onlar bitirdi:)
süper,inşallah bende başarırım:)kısmetse burdayım zaten el bırlıgıyle az hasarla atlatırız:)
Duygum çok geçmiş olsunn.yarın sabah idrar testide kan testide yaptırıyım bari.. artık sağlık ocağındaki dr benden bıktı :)
yapacak birşey yok stresi daha fazla ..
Teveccühünüz efenim105im orda :)
tesekkur ederım moral motıvasyonun için hocam..
pazartesi senın konunu okumasam belki şu saatlerde hala tıkınıyor olurdum:)
Eklendi canım ilk sayfadada güncellendi.kız daha karar defterine yazılmadı diye kaptanım dedim toplighta, bu hafta soyleyecekti ya paylasımda karar defterine eklensin diye, eklendi de haberim mi yok ki aceba ? bu hafta okumadım da karar deefterinien birinci kaptanım muskaaaa
ooooo sorry kaptanııııııımTeveccühünüz efenim
Eklendi canım ilk sayfadada güncellendi.
Mersi şekerimooooo sorry kaptanııııııımben gormemisim tekrardan hayırlı ugurlu olsun
Heeey ben yaptım yeni arkadaşlardan zeynepde yaptı dikkatli oku kız msjları..ya niye kimse benim menume yorum yapmadı, begenmediniz mi hepi topu 707 kalori olan menumubu arada 4 km yurudum geldim
spor gercekten zayıf sisman herkes icin gerekli bende 1 yıldır kardio ve crosfit calısıyorum haftada 5 gun, ameliyat yuzunden ara verdim vucut resmen arıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?