- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.121
Kız sen 2 ay hasta olmadın ve hamilelik ihtimalini düşünmedin mi??tatlım bence sen hamilesin
bende hamile kaldığımda kabız olmuşum 9 gün tuvalete çıkamayınca doktora gittim 3 tane falan hap içtim her öğün dişçiye de gittim bi diş çektirdim bi kanal yaptırdım 1 aysonra öğrendim ki hamileyimhemde 2,5 aylık
eczaneden son 3 ayda verilen ilaçların listesini çıkartıp doktoruma gösterdim bunlardan sorun olmaz dedi bana bi sorun da olmadı çok şükür
yaptır testini bence zaten 9 günde kanda çıkar ki
Sonuçları bize de yaz
kız aynı ben anlattıkların102 ile hamile kaldım 127,5 la doğuma gittim kızım 14 günlükken 114 kiloydum sonra ben bi coş bi coş 124,5'a çıkınca dur dedim ve sahalara döndüm
ama diyette tutunamıyorum hiçbugün hurmaya başladım bakalım iyi gidiyor
ya ama ben herkese tek tek yazıyorum, sizin yazdıgınızı gordum ama bu takım iki kisi mi banane benle de ilgileninHeeey ben yaptım yeni arkadaşlardan zeynepde yaptı dikkatli oku kız msjları..
oyle yuklenince spor hayatına tamamen giremiyo zaten, haftada 5 gun gunde yarım saat yaptım tatlım, ama bi sure maalesef devam edemiycem sadece fitness yapıcam bir sure haftada 2 gun rest yapıyorum ben mutlaka vucudun dinlenmeye ihtiyacı vararamaz mı,uzun süre spora alışan bir beden bıraktıgın anda şaşırıyor,dengede tutmak lazım..
birde en buyuk hata,hem gördügüm hem yaşadıgım,zayıflıycam dıye haftanın 7 günü saatlerce spor yapıp ideal kıloya gelınce pat diye bırakmak..
crossfit kac dk yapıyorsun?
evet dün geldım ben merhaba,hoşbulduk
adım esra,istanbuldan şişmanım:)
VaaaaaoovvLütfeeeen bana tek bir diyetisyen göster 13 ayda 54 kilo verdiren susarım
Hayırlı olsun RakibemEnee bi garip oldum şimdi ya
Hoşgeldinnokudum ve kabul ettimm.
Aranızda yeniyim bana yardımcıolur musunuz?
Hoşgeldinn
Öyle değil canım.
Sabah
......
Öğle
....
Akşam
....
Su ..litre
Spor
.. dk yürüyüş
gibi..
canım ornek menulere bakarak paylasım yaparsan iyi olur
yapmıyolar kız 200 tanecik ip atlatamadım bunlara beeen
Menün çk güzel canım ama sabahı atlama bir daha kahvaltı yaparsan metabolizman daha hızlı çalışır.Sabah sadece şekersiz kahve
öğle kepekli tost domates beyaz peynirli
akşam tavuksuyu çorba taze fasulye yemeği ve yeşil salata
2,5 lt su 3e yaklaşmışta olabilir
sabah 1 saat yürüyüş
akşam 30 dk evde hafif egzersiz
İyi akşamlar sen menünü yazmışmıydın canım hatırlayamadımda.herkese ıyı akşamlar..
Tamam şöyle yapalımyapmıyolar kız 200 tanecik ip atlatamadım bunlara beeen
Menün çk güzel canım ama sabahı atlama bir daha kahvaltı yaparsan metabolizman daha hızlı çalışır.
İyi akşamlar sen menünü yazmışmıydın canım hatırlayamadımda.
Havalardan olabilirr..ama kızlar bugun bi mutsuzum bi umutsuzum sanki veremicem diye niye böyle oldumki
Ahh özür tatlım hatırladım ..evet yazmıştım ama yıne yazabılrırım cıkmadan:)
3 dılık ekmek peyaz peynır tost kahvaltıda
ıspanak+yogurt öğlende
sımdıde et sote corba yada salata
3lt suyumu bitirdim:)
Yok onu yeme mesela akşamdan yumurta haşla çıkmadan atıver ağzınaçalışıyorum buyüzden normal bir kahvaltı yapmaşansım pek yok acaba şu nesfitlerden falan yesem sabahları olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?