Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar yeniden..
ya kizlar bu yil izinden perde getirmistim. hani su pile pile katlaniyor ipini cekince alti güneslikli uclari boncukllu. iste neyine özendiysem aldim kocaman perdeleri yerde bulamadik arabada omuzumda getirdim desem yeridir. neyse geldik benim bey begenmedi ben bunlari takmam eskileri cok güzel dedi izinden beri cabaliyorum tak artik bir tanesini bari diye. neyse nasil olduysa bugün büyük caminkini takti yatak odasina.
begenemedi bir türlü.. bende modern olur falan diye düsündüm ama eskileri daha güzeldi ya. ama yigitlige mok sürmedim cok güzel oldu falan dedim. biraz ona bozugum yani..:umursamaz::umursamaz:

ay cedric hayatim ya insan kendini degistiremezki.. cok güzel bir huy ve meziyet elindeki paylasmak ihtiyaci olanin elinden tutmak yardimina kosmak. sen yap canim elinden geldigi kadar allah rizasi icin yap. hani ne derler balik bilmezse halik bilir. iyi yürekli melegim sen onlardan minnettarlik bekledigin icin yapmiyorsunki. vicdanin rahat vermedigi icin daha dogrusu baska türlü rahat edemedigin icin yapiyorsun. ama bu demek degildirki onlarin nankörlüklerini görmezden geleceksin. iyi niyetini kötüye kullanmalarina izin vereceksin... ama birkac nankör yüzünden yardimlarimiza gercekten muhtac kisilerede sirtimizi dönemeyizki.. hic sinirini bozma dogru bildigindende vazgecme..:teselli:

kallisim canim ya iyilesmeye calis baska seyi dert etme. kendine cok iyi bak canim ne olur..
barsaklarinin tembellesmesi falan cok dogal. tembellik degilki tamamen bosaldi vakti alir normale dönmesi.. sabirli ol canim bildigin caylari corbalari yap ic gece terlemeye calis..insallah cabucak atlatirsin canim benim.. sende cok bunaldin ablan gelse yada sen ona gitsen. kardes gibisi varmi. acilirdin biraz.. gecmis olsun birtanem..a.s.a.s.

ben bugün çok kötü bişeyyy yaptımmmm 1 kase aşure yedim ve bi dilim de börek ama sporda yaptım umarım diyetim bozulmamıştır çok pişmanımmm

huzurlu geceler hepinize canlarım.. bilgisayarı format yaptırmıştık onu monte ettim denemek için açtım hemen kaçıyorum sabah eşim işe gidecek gelir yazarım öptüm hepinizi...

ben geldimmm.....bu gün tesadüf tevdeyken kapı çaldı açtım bir adam elinde bir paket ayy nasıl heyecanlandım paketi aldığım gibi hemen bilgisayarın başına oturdum tam sizinle paylaşacakken misafir geldi çıkmak zorunda kaldım.kallistem ben senin gibi sabırlı olamadım ve paketi hemen açtım .bana papatya arkadaşım göndermiş çok şık bir paket ve içinden harika bir nevresim takımı çıktı.
papatya çok teşekkür ederim hediyen ve yazdığın not için. harika bir duygu hediyemi aldığımdada gönderdiğimdede aynı heyecanı yaşadım.canım çok güzel bir hediye çoooook beğendim ama inanki boş bir pakette olsaydı içinde bir not o bile beni mutlu etmeye yeterdi çok teşekkür ederim .çocuk gibi sevindim ben bayılırım hediye vermeye ve tabiki almaya bu gün çok mutluyum.

tamam ablacım yazalım eksiklerimizi görelim aferinde alalım .sen beni sıkı takip edeceksin bijox uda görevlendir o da msn den beni rahat bırakmasın sıkıştırın beni eti sizin kemiği benim.biz neler başardık 20 küsür kilo dile kolay 3- 5 kilonun lafımı olur.yürü be ablam kim tutar seni bende arkandan inşallah.

çok sevindim arkadaşım allah hayırlı uğurlu etsin.

arkadaşım tebrik ederim o birincilikleri bir zamanlar bende alıyordum ve dahada motive oluyordum yine birinci olmak istiyorummmm.......:sinifsinif:

arkadaşım bu gün nasıl oldun biraz toparlandınmı kendine dikkat et biliyosun bunun tek ilacı dinlenmek işi gücü boşver yat dinlen .

reyhan ablacım sağol diğer tüm merak eden arkadaşlarım sizede teşekkürler Şeniz

ablam aslına bakarsan çok sıkıntı çektim halada çekiyorum nedenide film esnasında hemen hemen 2 litre kireç gibi aşırı koyu bir ilacı bağırsaklara veriyorlar hani sızıntı filan varmı diye bakmak için ve bu çok etkiledi uzun zamanda sürecek gibi mafoldumben

off arkadaşlar gripim ciddi ağır geçiyor hala daha doğrulamadım bir gün içinde ne kadar hapşurduğumu tahmin edemezsiniz bu ne yaaaakannehir ağzım burnum silmekten yara oldu dudaklarımda uçuklar çıktı tam telef oldum ki sormayın... daha bir kaç gün sürecek sanırım..

çikolatım evet canım sabırlı çıktım bu kez kendimi iyi hissetmememin etkiside olabilir yani öylesine açmaktansa heyecanla açmayı istedim son günlerde bekletmem abartı oldu ama kendimi ciddi kötü hissediyorum bende sabırsızlanmama rağmen az daha bekleyeceğim..
reyhan ablam bir senin hediyen gelmedi değil mi birde bijomun ki.. bak en şanslı sizlersiniz yeniyıla tam girerken alacaksınız...yerimseniben

günaydın arkadaşlar,
dün kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için bugün sadece çorba içicem.. zaten canım da bişey istemiyo zavallı vücut noluyoruz demiştir heralde -tatlicadiarzu-

yarın istanbula gitme durumum var.. bugün belli olur sanırım. eğer gidersem hediye gönderecek arkadaş ptt kütahya merkez şubesine yollarsa ben dönüşte ordan alırım ya da eşimin adına kütahya ev adresime de yollayabilir, bu hafta gece çalışacak yani bütün gün evde olur, olmazsa da o gider alır ptt den.. tabi gitmem kesinleşirse..

kallisim ya üzülüyorum sen anlattıkça nerden kaptun bu hastalığı, hastaneye gide gele mi acaba :bbo:

mersacım hediyeni güne güle kullan canım opuyorumnanaktan

electra bi aşureden bişey olmaz haftada 1 kendini ödüllendirebilirsin bence..

reyhan ablacım bence güzel olmuştur, değişik gelmiştir sana şimdi ondan garipsemişsindir.. biraz dursun bak alışırsın, hımm bu daha güzel yaa dersin yerimseniben

ben bugün çok kötü bişeyyy yaptımmmm 1 kase aşure yedim ve bi dilim de börek ama sporda yaptım umarım diyetim bozulmamıştır çok pişmanımmm

elektracım birer parça etki etmez ama devamını getirmezsen tabiki.. kaçamak yaptım nasıl olsa diyerek devam ediyoruz çoğunlukla sonra toparlayamıyoruz... aşurede börekte afiyet olsun bugün olmasın inşallah :))

bijom eşinin adını yazıver o zaman canım..
gidersen çok kalacakmısın yeniyıla orada mı gireceksin...

bizde istedik gidebilmek ama eşim yarım bıraktığı iznine tekrar çıkamadı yoğundu işi şu günlerde.. çocukların sömestr tatilinde giderim inşallah...reyhan ablamda yazmış evet ablacım hayatta tek desteğim ablam çocuklarım ve eşimden sonra bu yüzden ablama çok önem veriyorum en ufak bir sıkıntımda bana ilaç gibi geliyor.. ama son günlerde onlarda yoğunlaştılar artık otelin iç dekorasyonuna geçmişler büyük yeğenimle konuştumda heyecanla anlatıyordu geçen teyze bir çarşafçıya gidiyoruz bir perdeciye diye :) .. herşeyle ablam ilgileniyor sayılır gelemez ahh keşke gelebilseydide aman neyse az sabır ben gideceğim inşallah..

reyhan ablam ben senin anlattığın perdeleri anlamadım çünkü ev tekstilinden uzağım ne zamandır ne çıkmış ne modaymış perdeler nasılmış inan bilmiyorum tahmin yürütmeye çalıştım ama olmadı.. fakat üzüldüm eşininde beğenmemesine sende sanırım onun etkisinde kaldın.. biraz gözünüz alışınca güzel gelecektir diye tahmin ediyorum .. üzülme ablacım yaaa...

herkese iyi pazarlar kimsecikler yok .
kallistem bu gün nasılsın canım anlattığına göre gribin çok ağır geçiyor kendine iyi bak.

canım çok teşekkür ederim çok güzel bir hediye bir ara resmini çekip koyarım senin hediyen çooookkkk uzaktan geliyor heralde baksana hala yok bide reyhan ablanın.

böyle caylari cok seviyorum icerimde ama icinde kahve yasagi olan hic bir seyi yapamiyorum cok zorlaniyorum..mate cayini bilmiyorum..nedir mate?
[

valla Pia'cığım, ben de bilmiyordum mate çayı nedir diye ama senin sorundan sonra biraz internette aradım ve de sonunda şöyle bir bilgiye ulaştım ve de anladım ki, tam da biz diyet insanlarına göre bir çaymış bu mate çayı.

Sabah Gazatesi, 9.3.2005, Ayşe Özyılmazel:

"Yeşil çay, rezene, meyan kökü, maydanozun sapı, yemeklere iki kaşık zencefil, ucundan keten tohumu... Şimdi de 'Mate Çayı'mız çıktı. Ta Paraguaylardan gelme. Bir yandan sağlıklı inceltirken, bir yandan da enerji verdiği kulaktan kulağa yayılıyordu. Dayanamadım denedim tabii. Tadı bol tarçınlı, biraz buruk ancak kategorisine göre içilebilir. Misal bir arkadaşım günde üç vakit hüpletmekte... Peki nedir bu çayın faydaları? Onu da Doğa Bitkisel Ürünler'in sahibi Gülben Uras'tan öğrendim. Mate Çayı tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılıyormuş. Vücutta yağ emilimini engelliyor, yağların hızlı yakılmasını sağlıyor ve vücuttan su atılımını kolaylaştırıyormuş. Aynı zamanda kafein benzeri özelliklere sahip fakat kafeinin kötü etkisine sahip değilmiş. Her yaş kullanabilirmiş .Metabolizması yavaş işleyen kişiler için son derece sağlıklı bir içecekmiş. Tam etki için günde üç fincan tüketilmeliymiş."

valla ben bu karışık bitki çayı dışında sadece bir kere tek içtim. ama belki de daha da sık içmek lazım. bakalım bu hafta belki içerim, ama günde 3 fincan da biraz zor hani, o kadar tatsız bir şey ki...

çok çok memnun oldum beğenmiş olmana. çok severek ve de beğenerek aldım ben hediyeyi ama biraz da korkarak tabiii hani sen beğenmezsin filan diye.
Güle güle kullan, mutlulukla uyu, mutlulukla uyan her sabaha...

herkese iyi pazarlar ve de iyi haftalar...

merhaba arkadaşlar bugun tüm gün uyukladım dün gece 4 yattım eşim arkadaşlarıyla beraberdi gece gelirim dedi bende onu bekledim ancak bey efendi gelmedi:) bende uykusuz kaldığımla kaldım ama sabah baya naz ederek acısını çıkardım :)))

şimdide plan programla uğraşıyorum pc başından kalkamadım yıl başını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bu hafta reglimle geçecek be diyete sıfırdan şişlik olmadan başlayacağım psikolojimide hazırladım :)

merhabalarrrrr.bugün gözümü acip spor ayakkabilarimi giydim adim sayicimi takip ekmek almaya yürüdüm
nerdeyse bir saatlik yol 7200 adim olmus git gel.. öyle iyi geldiki bana. hemen kendimi genc ve enerjik hissediyorum genclik iksiri gibi birsey spor inanin bana. bugün toplam adim sayim 10400 oldu...
mersacigim güle güle kullan hediyeni canim sagolsun papatyamizda zevkli birsey alip göndermis.a.s.
bijom bir senle benmi kaldik canim? ama kallisimin dedigi gibi tam yilbasina denk gelecek bizimkiler. ben en gec sali alirim saniyorum pazartesi paket pek gelmez buraya ama kargoya göre degisiyor tabi.
kallisim aklini seveyim ne iyi düsündün bu hediye isini.a.s.
piacigim mate teeyi bilmen gerek ama.... heryerde var drogeriemüller DM kaufland aklima gelmiyor simdi heryerde bulabilirsin canim.. lose olanlarindan al yanina istedigin aromayi katabilirsin pur icemezsen.. limon kabugu koyabilirsin aciyana kadar bekleme üzerinde kac dakika yaziyorsa okadar beklet sonra süzüp ic en büyük özelligi tok tutmasi canim. papatyada iyice ugrasip bilgi toplamis sagolsun. besi biryerde cayinin icindede var mateteea.s.
kallisim simdi yaninda zinciri var cekiyorsun katlanarak yukari kalkiyor ve iniyor yeni cikti modern birsey. ama benim bey eski kafa iste birde isin kötüsü bizim o eski perdeler cok albeniliydi cok özenilip yapilmisti onlarida türkiyeden getirdim her gecen camlara bakiyordu. o yüzden bunlar cok sade kaldi caf cafi yok düpedüz birsey. bizde textil isi had safhada. türk textili ve ince zevki cok ilgi görüyor burada. halilarim perdelerim havlularim hep trden. bakalim belki gözüm aalisir bunlarada..a.s

tok da tutuyor demek?! bak ben onu da bilmiyordum valla.. limon kabuğu konabilir bir de belki tarçınla karanfil de konulabilir diye de geldi aklıma..

bir de yeşil çay içmek de çok faydalı imiş. o da yağ yakımını hızlandırıyormuş.. a.s

oh ohh nr güzel olmus o yürüyüsss..ablacim evet mate hic yabanci gelmedi ama hic kullanmadim sadece kulagima yabanci gelmiyor -tatlicadiarzu-
tokta tutuyorsa hemen gider bakarim opuyorumnanaktan

ilgin icin tskler canim .. sayende ögrenmis olduk.. bakicam en kisa zamandaopuyorumnanaktan

günaydınlar herkese umarım herkes iyidir hafta sonu evde yanlız kalınca diyet yapmak ne kadar zor oluyormuş anladım ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bugün pazartesi ve cumaya daha var inşallah güzel ve kilo vermesi kolay bir hafta olur tüm takıma mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…