- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.801
tamam ablacım yazalım eksiklerimizi görelim aferinde alalım .sen beni sıkı takip edeceksin bijox uda görevlendir o da msn den beni rahat bırakmasın sıkıştırın beni eti sizin kemiği benim.biz neler başardık 20 küsür kilo dile kolay 3- 5 kilonun lafımı olur.yürü be ablam kim tutar seni bende arkandan inşallah.selamlar yenidennnnnn.
mersacigim cok haklisin gülüm kendim basliyamadimda hareketlere yürümeye senide denetliyemedim. 4 ocaktan sonra kork benden artik kaytarmak yok. bütün takim tek hedefimiz ideal kilomuz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiii..
neslin deden ceddin baban
pek kahraman türk milleti
askerlerin ah ne yaman
gecti zaman. iste o an
evet kallisim her aksam yediklerimiz ictiklerimiz ve spor yürüyüs adina tüm yaptiklarimizi yazalim burada. aferin almak icin degil eksiklerimizi ve daha neler yapabilecegimizi görmek digerlerinin neler yaptigi ile kendi yaptiklarimizi karsilastirmak icin. kisaca eksiklerimizi görmek icin. 10 gün bile kalmadi. ben kilo almamaya calisacagim en azindan. en korktugum zamandir yilbasi tatili. bile bile birseylere engel olamam sanki sartmis bu tatilde kendimi birakmam gibi... öfffff tarifi bile zor. ama siz anladiniz beni.:kedi:
çok sevindim arkadaşım allah hayırlı uğurlu etsin.katılıyorum bu fikrinize bayanlar yazarsak daha iyi olur bazen ben şaşıyorum ne yapcamı kaydirigubbakcemile3 özellikle benim için iyi olacakkaydirigubbakcemile2
bu arada ben birkaç gün yokum. kardeşim memur oldu son tercihte kazandı allahıma şükürler olsun herkese nasip etsin(amin) uğurlamaya gideceğim. annemlerde pc var ama belki fırsat olmayabilir gelen giden olunca haberiniz olsun... herkese güzel haftasonu diliyorum kızlar allaha emanetsiniz...a.s.a.s.
arkadaşım tebrik ederim o birincilikleri bir zamanlar bende alıyordum ve dahada motive oluyordum yine birinci olmak istiyorummmm.......:sinifsinif:tüm tebrikleriniz için teşekkür ederim.bende tüm takımı tebrik ediyorum bu hepimizin başarısı benim için önemli olan takım olarak birinci olmaktı acemiliğime verin lütfen dün paylaşım alanına baktım baktım şu takım birinci bu takım ikinci gibi bişey görmedim o yüzden sizlere sorayım dedim şimdi yine baktım paylaşım alanına yine bir sıralama göremedim neyse inşallah bu haftada sonuç değişmesin :dance:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-24.html
elektracım her hafta sonuçlar burada açıklanıyor... paylaşım alanında listeler hesaplamalar vs yazar.. dün yazdığım mesajı gördünmü cevap alırsam içim rahat etsin ..1.olan için olan kuralı diyorum...
cedricim canım tatlı canını üzmeye değmez buradada hep beraber yaşadık değil mi iyiniyetin sömürülmesi olayını... boşver sen yinede yap son olsun deme elbet hayatta karşılığı vardır hiç ummadığın yerden çıkar... iyi niyetlilerin kaderi sömürülmek...
canlarım benim girp her gün tip değiştiriyor.. dün iyiydim biraz ama gece halsizlik başladı öksürük başladı şimdide abuk sabuk kesik kesik öksürüyorum ve zor nefes alıyorum...o yüzden gelince fazla kalamıyorum... birde geçen film sonrası bağırsak tembelliği başladı ama öyle böyle değil uyarmışlardı bir yazı vermişlerdi elime.. ay bu şeyler bijomun dediği gibi beni kötü etkiledi... grip olmasaydım bu kadar dertlenmezdim ama grip herşeye tuz biber oldu.. çocukların eşimin yanına yanaşamıyorum salonda yatıyorum kaç gecedir eşimde hasta olursa onun hastalığı hiç çekilmez olur çünkü o yüzden korumaya çabalıyorum...
kallisim canim ya iyilesmeye calis baska seyi dert etme. kendine cok iyi bak canim ne olur..
barsaklarinin tembellesmesi falan cok dogal. tembellik degilki tamamen bosaldi vakti alir normale dönmesi.. sabirli ol canim bildigin caylari corbalari yap ic gece terlemeye calis..insallah cabucak atlatirsin canim benim.. sende cok bunaldin ablan gelse yada sen ona gitsen. kardes gibisi varmi. acilirdin biraz.. gecmis olsun birtanem..a.s.a.s.
ben bugün çok kötü bişeyyy yaptımmmm 1 kase aşure yedim ve bi dilim de börek ama sporda yaptım umarım diyetim bozulmamıştır çok pişmanımmm
günaydın arkadaşlar,
dün kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için bugün sadece çorba içicem.. zaten canım da bişey istemiyo zavallı vücut noluyoruz demiştir heralde -tatlicadiarzu-
yarın istanbula gitme durumum var.. bugün belli olur sanırım. eğer gidersem hediye gönderecek arkadaş ptt kütahya merkez şubesine yollarsa ben dönüşte ordan alırım ya da eşimin adına kütahya ev adresime de yollayabilir, bu hafta gece çalışacak yani bütün gün evde olur, olmazsa da o gider alır ptt den.. tabi gitmem kesinleşirse..
kallisim ya üzülüyorum sen anlattıkça nerden kaptun bu hastalığı, hastaneye gide gele mi acaba :bbo:
mersacım hediyeni güne güle kullan canım opuyorumnanaktan
electra bi aşureden bişey olmaz haftada 1 kendini ödüllendirebilirsin bence..
reyhan ablacım bence güzel olmuştur, değişik gelmiştir sana şimdi ondan garipsemişsindir.. biraz dursun bak alışırsın, hımm bu daha güzel yaa dersin yerimseniben
böyle caylari cok seviyorum icerimde ama icinde kahve yasagi olan hic bir seyi yapamiyorum cok zorlaniyorum..mate cayini bilmiyorum..nedir mate?
[
ben geldimmm.....bu gün tesadüf tevdeyken kapı çaldı açtım bir adam elinde bir paket ayy nasıl heyecanlandım paketi aldığım gibi hemen bilgisayarın başına oturdum tam sizinle paylaşacakken misafir geldi çıkmak zorunda kaldım.kallistem ben senin gibi sabırlı olamadım ve paketi hemen açtım .bana papatya arkadaşım göndermiş çok şık bir paket ve içinden harika bir nevresim takımı çıktı.
papatya çok teşekkür ederim hediyen ve yazdığın not için. harika bir duygu hediyemi aldığımdada gönderdiğimdede aynı heyecanı yaşadım.canım çok güzel bir hediye çoooook beğendim ama inanki boş bir pakette olsaydı içinde bir not o bile beni mutlu etmeye yeterdi çok teşekkür ederim .çocuk gibi sevindim ben bayılırım hediye vermeye ve tabiki almaya bu gün çok mutluyum.
piacigim mate teeyi bilmen gerek ama.... lose olanlarindan al yanina istedigin aromayi katabilirsin pur icemezsen.. limon kabugu koyabilirsin aciyana kadar bekleme üzerinde kac dakika yaziyorsa okadar beklet sonra süzüp ic en büyük özelligi tok tutmasi canim.
merhabalarrrrr.bugün gözümü acip spor ayakkabilarimi giydim adim sayicimi takip ekmek almaya yürüdüm
nerdeyse bir saatlik yol 7200 adim olmus git gel.. öyle iyi geldiki bana. hemen kendimi genc ve enerjik hissediyorum genclik iksiri gibi birsey spor inanin bana. bugün toplam adim sayim 10400 oldu...
piacigim mate teeyi bilmen gerek ama.... heryerde var drogeriemüller DM kaufland aklima gelmiyor simdi heryerde bulabilirsin canim.. lose olanlarindan al yanina istedigin aromayi katabilirsin pur icemezsen.. limon kabugu koyabilirsin aciyana kadar bekleme üzerinde kac dakika yaziyorsa okadar beklet sonra süzüp ic en büyük özelligi tok tutmasi canim. papatyada iyice ugrasip bilgi toplamis sagolsun. besi biryerde cayinin icindede var mateteea.s.
valla Pia'cığım, ben de bilmiyordum mate çayı nedir diye ama senin sorundan sonra biraz internette aradım ve de sonunda şöyle bir bilgiye ulaştım ve de anladım ki, tam da biz diyet insanlarına göre bir çaymış bu mate çayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?