Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydin sekerlerime..a.s.
papatyacigim.. biz bir ara besi biryerde cayi iciyorduk onun icinde var bu mate cayi ve yesil cay birde dur bakim funda yapragi. kekik birtane daha varda unuttum yaprak yprak bir sey ama faydasini görecek kadar uzun süreli icmedim.ama faydali oldugu gercek.
kallisim kendini bugün daha iyi hissetmene sevindim canim.. cok sarsildin. yilbasini sakince gecir kendine zaman ayir ve simart....sagliktan öte köy yok inanki. ben kendimden biliyorum biraz hastalansam hicbir ise dokunmam. icimden normal hayati sürdürmek gelmez. hani sabah erken kalkayim khvalti hazirliyayim ne bileyim evimi temizliyeyim bilmemne aklimdan gecmez.önce sagligima kavusayim diger hersey yapilir biraz gecikmeyle sorun etmem.:1hug:
aebenim gelmis.rüzgar gibi gecmis gitmis.. öptüm seni seker.opuyorumnanaktan

reyhan ablam teşekkür ederim yazdıkların için ama zaten kendimi cidden cidden çok kötü hissediyordum bu yüzdende evmiş işmiş hiç sallamadım :)) evde misafirim bilr var ayçanın arkadaşı yılbaşı için geldi ama onlara bile kızım dışarıda doyurun karnınızı dedim evdekilerde makarnayla idare ettiler yemek bile yapmadım.. azıcık iyi hissetteydim yapardım.. neyse ki bugün en iyi günüm yinede fazla sallanmıyorum ortalarda sadece az sonra dışarı çıkacağım tahlil sonuçlarımı ayça bulamamış hastahaneye gideceğim bakalım onları almaya.. dün dışarı çıktık eşim ve ufak kızlarla dışarı çıkınca ne halsizliğim kalıyor ne burun akıntım ne hapşuruk ne öksürük :)) eşim diyor ki gezmeye bahane arıyorsun :)..

hahahaha kallisim güldürdün beni.. canim benim kendini iyi hissettigine inandim simdi. demek gezmeye bahane ariyorsun. hay allah..kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi haftalar, güzel günler....

gene bir pazartesi günü, gene hafta başladı, gene soğuk istanbul.. ama başa gelen çekilir diyip geçiricez bu haftayı da artık..

5ibir yerde çayı da anlaşılan yağ yakımına yardımcı bir çay anlaşılan.. kekik, mate, funda yaprağı filan..
düzenli içince bu bitki çayları bayya işe yarıyor. ben bir de yeni moda tarçınla karanfil koyuyorum ıhlamurun içine. içimi de keyifli oluyor, kokusuda süper ouyor.. bir yandan da bedava oda parfumü görevi görüyor :)

herkesi öpüyoruuummmm

evlenmeden önce,6 sene oturmuş olduğumuz yerde tanışıp komşu olmuştuk Hatice Abla ile...
Aynı apartmanda oturuyorduk,iki çocuğu ve çok sevdiği eşiyle benim özendiğim,çok mutlu bir hayatları vardı.
tertemiz bir kadındı,ne zaman evine gitsem,mis gibi kokardı.onun gibi evine ,düzenine düşkün başka bir kadın görmemiştim.
ben eşimle o zaman flört aşamasındaydım ve Hatice Abla ile zaman zaman paylaşırdım,anlatırdım ona.Güvenirdim.
O da eşiyle ilişkilerinden bahseder örnek verirdi.
düşünün ki bir bardağı bile beraber almaya giden bir çiftti bunlar,o kadar düşkünlerdi ki birbirlerine.Çok iyi anlaşır,çok değer verirlerdi.kadın kocasını,koca da karısını düşünürdü hep,çocuklarından bile daha çok...
2 sene önce akciğer kanseri teşhisi kondu Serdar Abi ye... "6 ay yaşamaz" dediler...
Hatice Abla adeta çırpındı,bir an vazgeçmedi..tek bir an!
2 sene yaşadı Serdar abi.karısı,ömrü biraz daha uzasın diye kendi hayatını unuttu....hergün gözlerinin önünde öldü..
Ve bu sabah haberini aldık,Artık yok...
Ben Hatice nin yanına gidiyorum arkadaşlar... Çok,çok üzgünüm.paylaşmak istedim

Başın sağolsun arkadaşım.. hem senin, hem de hatice abla'nın ve çocuklarının ve de tüm sevenlerinin..
sözün bittiği bi yer burası..söylenebilecek şeyler varmış gibi gözükse de hepsi boş aslında..
bilemedim ben de ama sabırlar diliyorumm!

ah be cikolatam. bugün tuz biber oldu bu haber bana....
rabbim ailesine sabirlar versin.. yokolmus sevilen bir varligin ardindan ne söylenirki hangi kelime yetebilirki.
demek yeni yili görmek kismet olmamis. mekani cennet olsun.

cedriccccccc hayatim sendinnnnnnnnnn demek inan günlerdir düsünüp hesaplamamaya zorluyordum kendimi. kimden oldugunu bilmek istemedim. sürpriz olsun istedim. tam sürpriz oldu ya... icim karaydi karamsar hatta üzgün oldugum bir gündü..icimi actin cedricim
canim benim hediyeni aldim nekadar mutlu oldum nekadar sevindim bizim eve cok sik paket gelir ama inan bu paket baska kokuyordu.. mis kokuyordu. ince ruhlu tatli cedricim sanki senden bir parca geldi bana.. cok tesekkür ederim canim cok mutlu ettin beni. kahveyi cok severim helede türk kahvesini. öpüyorum seni cok. düsünüp koydugun kahveni yapacagim asagi inip cikolatayida yiyecegim . bugün cok özel gün.. iyi dileklerde bulundugun notunda cok sevindirdi beni. seninde yeni yilin kutlu olsun güzelim. yeni yilin mutluluk umut bolluk ve agiz tadi getirsin.. opuyorumnanaktan

canım reyhan ablam surprizin ozel yanı da bu tahmın etseydın bu kadar kocaman gulumsermıydınkaydirigubbakcemile3.hedıyelesmenın en hos yanı ne geldıgı degıl maddı kıymetı degıl dostlugudur.ılk gunden berı samımıyetınden hıc suphe etmedıgım ablacıgım sana bır dostuma gıderken goturebılecegım tarzda bıseyler almak ıstedım.gule gule kullan hep sevdıklerınle yudumla kahvenı afıyetle ınsaallah.hem bellımı olur belkı bırgun kırk yıllık hatırı nıyet alarak gelır, bır fıncan acı kahvenı ıcerım; reyhan abla.yadederız fıncanların hatırasını bırlıkde...

merhaba arkadaslar bıkac gunun ardından nıhayet geldım ve reyhan ablanın paketını aldıgını ogrenerek cok sevındım.hayatımda farklılıklar oldu bu gunlerde.ne garıp en umutsuz anlarında gulumseyecek fırsatlar cıkıyor ınsanın karsısına.dıyet dısında beslensemde kendımı ıyı ve guclu hıssedıyorum.onumuzdekı hafta 3 gundısarda olacagım.ondan sonra spora baslamayı dusunuyorum.ocak sonunda da ıkı aylıgına grupdan ayrılıcam ıns.bebek ıcın ılk etap tedavımı olucam .3 ayda bıkez tekrarlanabılıyormus.olumsuz olursa yenıden aranıza gelıcem.moralımı yuksek tutup her gurdugum guzellıkle umutlanıyorum.1 ay sonunda ıns vuslat gerceklesır ve ozlemım bıter.

insallah canim benim dünya okadarda büyük degil. birgün karsilasiriz insallah. cok mutlu oldum inan.her elime alisimda hatirliyacagim seni.
bize bukdar heyecni yasatan kallisime ben kendi adima cok tesekkür ediyorum.. cekiliste bizi eslestirip mailler yazarak zaman harciyan melisime. cekilisi gerceklestiren minik melegine hepinize cok tesekkürler ediyorum.
oscar armaganini almis bir yildiz gibi gördüm kendimi ..delikafadulden

sen nasilsin canim.. ise baslamissin.. dikkat et fazla ayakta kalma.. ilk aylar onemli diye biliyorumyerimseniben

canım benim evet işe başladım ne yapayım çalışmaya ihtiyacım var ama tabi doktor kesin bırakmalısın dediği anda da bırakıcam ama ayaklarımı sadalyeye uzatıp yastığımı belime koyup oturabilme fırsatım çok iş yerinde allahıma şükürler olsun ki rahatım canım

canlarım benim hepinizi tebrik ediyorum takımca süpersin maşllah yılbaşından sonra herkes gümbür gümbür gelecek gibi gözüküyor herşey daha da iyi olacak inşallah

canım benim grip bazı insanlarda çok direnç gösterir özellike diyet yapanlarada canım çünkü diyet sayesinde azda olsa bağışıklığımız zayıflıyor bu nedenle inatçı olan mikroplara karşı direncimizde düşüyor malesef çok çok geçmiş olsun devamlı vitaminli gıdalar tüketmeye çalış

reyhan ablacım katlamalı yani mekanizmalı perde deniyor onlara bende evlenirken yeni çıkmıştı bir heves aldım ama şık duryor güzel görünüyor ama yıkaması için o mekanizmalarını çıkarıyorsun sonra yıkandıktan sonra takıyorsun birde bağlama ayarını tam eşit yapamadınmı biri aşağıda biri yukarda duruyor yani kullanım açısından pek kullanışlı değil ama şık duruyor derli toplu duruyor aşagıya yukarıya kalkıyor fena değil yani sen yinede güle güle kullan grüntü güzel oluyor

günaydın takımcım.. işlerime bakayım sonra uğrayacağım.. hastayım diye konularla ilgilenemedim.....bu gün iyiyim çok şükür...

daha iyi olduğuna sevindim tama geçmeden kendini iyileşmiş sayma hemen tekrarlar valla

canımmmm allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah seninde hamile haberlerini alırız senin için çok çok dua ediyorum canım allahım tez zamanda sanada yaşatır bu duyguyu canım allahım hep yanında olsun hamile kalmayı nasip etsin canım

cedriccccccc hayatim sendinnnnnnnnnn demek inan günlerdir düsünüp hesaplamamaya zorluyordum kendimi.
reyhan ablam nihayet kimden olduğunu öğrenemeden aldın demek hediyeni.. güle güle kullan ablacım en huzurlu en sağlıklı günlerde kullan inşallah ...sanırım fincan aldın...

bende üzülerekte olsa verdiğim sözü yerine geç getirdim.. bijomun hediyesini cuma cumartesi dışarı çıkamadığımdan bugün koşup verdim kargoya.. bijom sanırım gitti anneciğine.. yılbaşından sonra eline geçer sanırım yeniyılı annesinde geçirir bijom..

bijoma not: kolinin içinden ufacık bir kese çıkacak kırmızı, onun sahibi ceylanımŞeniz not düştüğüm kağıtları evde bıraktığım için buradan yazmak zorunda kaldım.. paket yarın ulaşacakmış eşinin adını verdim... umarım beğenirsin şekerciğim..Şeniz

çikolatım çok üzüldüm canım allah ailesine sabır versin sağlıklı günler göstersin inşallah bundan sonra.. zor bir durum hepiniz için canım... şimdi sen toparlayamazsında kendini uzun bir zamanmafoldumben

canzim gelmiş Şeniz bebiş nasıl bebiş:ecrin_bebek:

cedricim hediyen reyhan ablanın en darlandığı anda içini ferahlatmış ne isabetli bir zamanda geçti eline çok iyi olmuş sanada teşekkürler canım benim düşünceli kibar arkadaşımŞeniz
aldığın karar içinde sağlık ve kolaylıklar diliyorum canım hadi bakalım bir bebiş haberide senden alacağız allahım ne heyecandelikafadulden

canzim haklisin canim derli toplu ve sik görünüslü perdeler.. boyunu kendin ayarliyorsun cam temizligi sorun degil. ta yukari kadar katlaniyor temizlerken ele ayaga dolanmiyor perdeler.. alisirim mutlaka zaten cok istiyerek yaptirdim altin renki cizgileri var boncuklarida cok hrika. zaten cok severim incik boncugu.sengözlerimebaksanab

reyhan ablacığım hediyeni güle güle kullan..

başın sağolsun dilekleriniz için de teşekkür ederim ama ateş düştüğü yeri yakıyor derler ya. kallisim demiş "sen toparlayamazsın bir süre" ... öyle değil de kallisim,etkiledi tabii çok.benim "mutlu evlilik" örneğimdi onlar,gerçekten üzüldüm. O kadıncağızı o şekilde görmek hakikaten kötüydü.Adam herşeyi hazırlayıp gitmiş,ortaklarından ayrılıp işi karısına bırakmış,karısı rahat sürebilsin diye manuel arabasını satıp,otomatik araba almış,evini dayamış döşemiş karısının üstüne yapmış...zerre eziyeti olmayan,uyumlu bir adam düşün ki...ve o adamı kaybeden kadını bir de..biz ne desek boş,ağladık üzüldük ama sıcak evimizdeyiz.çocuğumuzla belki,kocamızla..ama o artık yalnız,sonsuza dek...
hayatın kıymetini anladığım birgündü bugün...

cedric canim insallah hayirli saglikli haberlerini alacagiz yakinda. bunu ne kadar yürekten diledigimi biliyorsun degilmi?bu gurupta cok mucizeler gerceklesti sende biliyorsun.senin icinde niye bir mucize gerceklesmesin. okadar cok dua ediyoruzki senin icin..yeni umutlara yelken actigin bugünlerde artik dahada cok dua edecegiz. insallah umutlarin gerceklesir.kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin canim. cok mutlu bir bebek olacak o senin gibi bir annesi oldugu icin.. senide cok mutlu edecek.. insallah hayirli evlat olur canim.. rabbim saglik ve huzuru eksik etmesin yuvandan yavrum...:1hug:

tesekkür ederim cikolatam cok mutlu oldum bugün türkiyeden esip evime konan bir rüzgarla..
bir pakete doldurdugu sevgisini sefkatini sicakligini dostlugunu göndermis bana cedricim..sagolsun canim benim..
hayat iyi kötü hergün birseyler ögretiyor bize cikolatam. bazen sessiz sakin bazen kafamiza vura vura ögretiyor.. yasadigimiz olaylardan bazi hisseler cikarmak bize kaliyor elbette.:teselli:

Ben nihayetinde gelebildim.. Ay eşim cumadan beri pc başında revize etmesi ve yetiştirmesi gereken işler varmış onlarla uğraşıp durdu bende haliyle ciğerci kedisi gibi uzaktan baktım durdum pc ye. Bu adamın hayatı iş, sakın ola oğlak erkeğiyle evlenmeyin. bazen sizi bile unutabilir :)

yorgunluktan geberiyorum benim velet yine azıttı gündüz bile uyumak istemiyor birde kendim kaşındım yollukları yıkadım halıları sildim çalışma odasının eşyalarının yerini değiştirdik eşimle bende güç müç kalmadı.. Haliyle bugün yemek yemeyi biraz kaçırdım valla... açlıktan gözüm döndü beee

Bende çok sık duyuyorum bu mate çayını almaya da niyetlendim ama bu çocukla bir yere de çıkmaya korkuyorum hastalanır diye.. Dişçiye gittiğimde unutmadan aktara uğrayıp alayım.. birde bunu deneyeyim bakalım. deneme tahtasına döndük ya hoş

Evet ya bende hafta sonları nedense diyete hiç riayet edemiyorum ya gelen giden oluyor yada kociş inadına benim sevdiğim şeyleri alıyor.. Nerden aklına estiyse cumartesi günü de yemeğe götürdü rejim falan hak getire oldu.. yarın yeniden kendime gelcem inşallah

günaydın takımcım.. işlerime bakayım sonra uğrayacağım.. hastayım diye konularla ilgilenemedim.....bu gün iyiyim çok şükür...

biraz daha iyi olmana sevindim.. grip çok kötü gerçekten ben geçen ay olmuştum geberiyorum sandım.. en iyi ilacı bol bol dinlenmek ama evli ve çocuklu olanlar için dinlenmek rüya gibi..

"otur kızken derdin azken" demişler ne de doğru demişler kim evlen dedi bana uleynn !

Kelimeler kifâyetsiz kalıyor böyle durumlarda.. Senin ve tanıdığının başı sağolsun Allah sabır versin..

İnşallah tedavi sonucunda çok güzel haberlerle gelirsin.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ve en önemlisi sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…