- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.821
günaydin sekerlerime..a.s.
papatyacigim.. biz bir ara besi biryerde cayi iciyorduk onun icinde var bu mate cayi ve yesil cay birde dur bakim funda yapragi. kekik birtane daha varda unuttum yaprak yprak bir sey ama faydasini görecek kadar uzun süreli icmedim.ama faydali oldugu gercek.
2 sene önce akciğer kanseri teşhisi kondu Serdar Abi ye... "6 ay yaşamaz" dediler...
Hatice Abla adeta çırpındı,bir an vazgeçmedi..tek bir an!
2 sene yaşadı Serdar abi.karısı,ömrü biraz daha uzasın diye kendi hayatını unuttu....hergün gözlerinin önünde öldü..
Ve bu sabah haberini aldık,Artık yok...
Ben Hatice nin yanına gidiyorum arkadaşlar... Çok,çok üzgünüm.paylaşmak istedim
cedriccccccc hayatim sendinnnnnnnnnn demek inan günlerdir düsünüp hesaplamamaya zorluyordum kendimi. kimden oldugunu bilmek istemedim. sürpriz olsun istedim. tam sürpriz oldu ya... icim karaydi karamsar hatta üzgün oldugum bir gündü..icimi actin cedricim
canim benim hediyeni aldim nekadar mutlu oldum nekadar sevindim bizim eve cok sik paket gelir ama inan bu paket baska kokuyordu.. mis kokuyordu. ince ruhlu tatli cedricim sanki senden bir parca geldi bana.. cok tesekkür ederim canim cok mutlu ettin beni. kahveyi cok severim helede türk kahvesini. öpüyorum seni cok. düsünüp koydugun kahveni yapacagim asagi inip cikolatayida yiyecegim . bugün cok özel gün.. iyi dileklerde bulundugun notunda cok sevindirdi beni. seninde yeni yilin kutlu olsun güzelim. yeni yilin mutluluk umut bolluk ve agiz tadi getirsin.. opuyorumnanaktan
canım reyhan ablam surprizin ozel yanı da bu tahmın etseydın bu kadar kocaman gulumsermıydınkaydirigubbakcemile3.hedıyelesmenın en hos yanı ne geldıgı degıl maddı kıymetı degıl dostlugudur.ılk gunden berı samımıyetınden hıc suphe etmedıgım ablacıgım sana bır dostuma gıderken goturebılecegım tarzda bıseyler almak ıstedım.gule gule kullan hep sevdıklerınle yudumla kahvenı afıyetle ınsaallah.hem bellımı olur belkı bırgun kırk yıllık hatırı nıyet alarak gelır, bır fıncan acı kahvenı ıcerım; reyhan abla.yadederız fıncanların hatırasını bırlıkde...
sen nasilsin canim.. ise baslamissin.. dikkat et fazla ayakta kalma.. ilk aylar onemli diye biliyorumyerimseniben
ya arkadaşlar listeler hatalı hazırlanmış ama bu hafta elektracım bireyselde 1. olmuş tebrik ederim...
takım olarakta 1. olmuşsunuz kilo veren veremeyen hepinizi öperek tebrik ederim.. bu arada farkındaysanız şu günlerde ne çok öptüm sizi illa gripi bulaştıracağım...
ay kaçım yemek saati..
canlarım benim girp her gün tip değiştiriyor.. dün iyiydim biraz ama gece halsizlik başladı öksürük başladı şimdide abuk sabuk kesik kesik öksürüyorum ve zor nefes alıyorum...o yüzden gelince fazla kalamıyorum... birde geçen film sonrası bağırsak tembelliği başladı ama öyle böyle değil uyarmışlardı bir yazı vermişlerdi elime.. ay bu şeyler bijomun dediği gibi beni kötü etkiledi... grip olmasaydım bu kadar dertlenmezdim ama grip herşeye tuz biber oldu.. çocukların eşimin yanına yanaşamıyorum salonda yatıyorum kaç gecedir eşimde hasta olursa onun hastalığı hiç çekilmez olur çünkü o yüzden korumaya çabalıyorum...
selamlar yeniden..
ya kizlar bu yil izinden perde getirmistim. hani su pile pile katlaniyor ipini cekince alti güneslikli uclari boncukllu. iste neyine özendiysem aldim kocaman perdeleri yerde bulamadik arabada omuzumda getirdim desem yeridir. neyse geldik benim bey begenmedi ben bunlari takmam eskileri cok güzel dedi izinden beri cabaliyorum tak artik bir tanesini bari diye. neyse nasil olduysa bugün büyük caminkini takti yatak odasina.
begenemedi bir türlü.. bende modern olur falan diye düsündüm ama eskileri daha güzeldi ya. ama yigitlige mok sürmedim cok güzel oldu falan dedim. biraz ona bozugum yani..:umursamaz::umursamaz:
günaydın takımcım.. işlerime bakayım sonra uğrayacağım.. hastayım diye konularla ilgilenemedim.....bu gün iyiyim çok şükür...
merhaba arkadaslar bıkac gunun ardından nıhayet geldım ve reyhan ablanın paketını aldıgını ogrenerek cok sevındım.hayatımda farklılıklar oldu bu gunlerde.ne garıp en umutsuz anlarında gulumseyecek fırsatlar cıkıyor ınsanın karsısına.dıyet dısında beslensemde kendımı ıyı ve guclu hıssedıyorum.onumuzdekı hafta 3 gundısarda olacagım.ondan sonra spora baslamayı dusunuyorum.ocak sonunda da ıkı aylıgına grupdan ayrılıcam ıns.bebek ıcın ılk etap tedavımı olucam .3 ayda bıkez tekrarlanabılıyormus.olumsuz olursa yenıden aranıza gelıcem.moralımı yuksek tutup her gurdugum guzellıkle umutlanıyorum.1 ay sonunda ıns vuslat gerceklesır ve ozlemım bıter.
reyhan ablam nihayet kimden olduğunu öğrenemeden aldın demek hediyeni.. güle güle kullan ablacım en huzurlu en sağlıklı günlerde kullan inşallah ...sanırım fincan aldın...cedriccccccc hayatim sendinnnnnnnnnn demek inan günlerdir düsünüp hesaplamamaya zorluyordum kendimi.
merhaba arkadaslar bıkac gunun ardından nıhayet geldım ve reyhan ablanın paketını aldıgını ogrenerek cok sevındım.hayatımda farklılıklar oldu bu gunlerde.ne garıp en umutsuz anlarında gulumseyecek fırsatlar cıkıyor ınsanın karsısına.dıyet dısında beslensemde kendımı ıyı ve guclu hıssedıyorum.onumuzdekı hafta 3 gundısarda olacagım.ondan sonra spora baslamayı dusunuyorum.ocak sonunda da ıkı aylıgına grupdan ayrılıcam ıns.bebek ıcın ılk etap tedavımı olucam .3 ayda bıkez tekrarlanabılıyormus.olumsuz olursa yenıden aranıza gelıcem.moralımı yuksek tutup her gurdugum guzellıkle umutlanıyorum.1 ay sonunda ıns vuslat gerceklesır ve ozlemım bıter.
reyhan ablacığım hediyeni güle güle kullan..
başın sağolsun dilekleriniz için de teşekkür ederim ama ateş düştüğü yeri yakıyor derler ya. kallisim demiş "sen toparlayamazsın bir süre" ... öyle değil de kallisim,etkiledi tabii çok.benim "mutlu evlilik" örneğimdi onlar,gerçekten üzüldüm. O kadıncağızı o şekilde görmek hakikaten kötüydü.Adam herşeyi hazırlayıp gitmiş,ortaklarından ayrılıp işi karısına bırakmış,karısı rahat sürebilsin diye manuel arabasını satıp,otomatik araba almış,evini dayamış döşemiş karısının üstüne yapmış...zerre eziyeti olmayan,uyumlu bir adam düşün ki...ve o adamı kaybeden kadını bir de..biz ne desek boş,ağladık üzüldük ama sıcak evimizdeyiz.çocuğumuzla belki,kocamızla..ama o artık yalnız,sonsuza dek...
hayatın kıymetini anladığım birgündü bugün...
Bende çok sık duyuyorum bu mate çayını almaya da niyetlendim ama bu çocukla bir yere de çıkmaya korkuyorum hastalanır diye.. Dişçiye gittiğimde unutmadan aktara uğrayıp alayım.. birde bunu deneyeyim bakalım. deneme tahtasına döndük ya hoşŞimdi de 'Mate Çayı'mız çıktı. Ta Paraguaylardan gelme. Bir yandan sağlıklı inceltirken, bir yandan da enerji verdiği kulaktan kulağa yayılıyordu. Dayanamadım denedim tabii. Tadı bol tarçınlı, biraz buruk ancak kategorisine göre içilebilir. Misal bir arkadaşım günde üç vakit hüpletmekte... Peki nedir bu çayın faydaları? Onu da Doğa Bitkisel Ürünler'in sahibi Gülben Uras'tan öğrendim. Mate Çayı tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılıyormuş. Vücutta yağ emilimini engelliyor, yağların hızlı yakılmasını sağlıyor ve vücuttan su atılımını kolaylaştırıyormuş. Aynı zamanda kafein benzeri özelliklere sahip fakat kafeinin kötü etkisine sahip değilmiş. Her yaş kullanabilirmiş .Metabolizması yavaş işleyen kişiler için son derece sağlıklı bir içecekmiş. Tam etki için günde üç fincan tüketilmeliymiş."
günaydınlar herkese umarım herkes iyidir hafta sonu evde yanlız kalınca diyet yapmak ne kadar zor oluyormuş anladım ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bugün pazartesi ve cumaya daha var inşallah güzel ve kilo vermesi kolay bir hafta olur tüm takıma mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum...
günaydın takımcım.. işlerime bakayım sonra uğrayacağım.. hastayım diye konularla ilgilenemedim.....bu gün iyiyim çok şükür...
evlenmeden önce,6 sene oturmuş olduğumuz yerde tanışıp komşu olmuştuk Hatice Abla ile...
Aynı apartmanda oturuyorduk,iki çocuğu ve çok sevdiği eşiyle benim özendiğim,çok mutlu bir hayatları vardı.
tertemiz bir kadındı,ne zaman evine gitsem,mis gibi kokardı.onun gibi evine ,düzenine düşkün başka bir kadın görmemiştim.
ben eşimle o zaman flört aşamasındaydım ve Hatice Abla ile zaman zaman paylaşırdım,anlatırdım ona.Güvenirdim.
O da eşiyle ilişkilerinden bahseder örnek verirdi.
düşünün ki bir bardağı bile beraber almaya giden bir çiftti bunlar,o kadar düşkünlerdi ki birbirlerine.Çok iyi anlaşır,çok değer verirlerdi.kadın kocasını,koca da karısını düşünürdü hep,çocuklarından bile daha çok...
2 sene önce akciğer kanseri teşhisi kondu Serdar Abi ye... "6 ay yaşamaz" dediler...
Hatice Abla adeta çırpındı,bir an vazgeçmedi..tek bir an!
2 sene yaşadı Serdar abi.karısı,ömrü biraz daha uzasın diye kendi hayatını unuttu....hergün gözlerinin önünde öldü..
Ve bu sabah haberini aldık,Artık yok...
Ben Hatice nin yanına gidiyorum arkadaşlar... Çok,çok üzgünüm.paylaşmak istedim
İnşallah tedavi sonucunda çok güzel haberlerle gelirsin.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ve en önemlisi sağ salim kucağına almayı nasip etsin..merhaba arkadaslar bıkac gunun ardından nıhayet geldım ve reyhan ablanın paketını aldıgını ogrenerek cok sevındım.hayatımda farklılıklar oldu bu gunlerde.ne garıp en umutsuz anlarında gulumseyecek fırsatlar cıkıyor ınsanın karsısına.dıyet dısında beslensemde kendımı ıyı ve guclu hıssedıyorum.onumuzdekı hafta 3 gundısarda olacagım.ondan sonra spora baslamayı dusunuyorum.ocak sonunda da ıkı aylıgına grupdan ayrılıcam ıns.bebek ıcın ılk etap tedavımı olucam .3 ayda bıkez tekrarlanabılıyormus.olumsuz olursa yenıden aranıza gelıcem.moralımı yuksek tutup her gurdugum guzellıkle umutlanıyorum.1 ay sonunda ıns vuslat gerceklesır ve ozlemım bıter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?