Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlarım...

bijom gittinmi annişine, selamımızı söyle şekerciğim birde öp benim için..
yok kallisim gitmedim.. belki bugun giderim ya da gitmem belli değil..

benim canım çok sıkkın 2-3 gündür. geliyorum sizi okuyorum ama yazmıyorum affedin mafoldumben

10-11 gibi çıkıcam çarşıya, ptt kargoya gidicem bir yere özgeçmiş vericem falan.. hava güzele benziyo ama bilmiyorum.. dün kaçamak yaptım sanıım bu hafta kilom pek oynamaz.. hııı başkaaa bu kadar -tatlicadiarzu-

bijom canım benim hayırdır .. gitme gitmeme konusumu sıkıntı yarattı yoksa başka bir şeymi. sıkma canını..
canım benim aklında olsun ben yurtiçi ile yolladım bugün gelecek paketin canım..

ayrıca hava çok soğuk kanma derim :)

yok kallisim gidip gitmeme sorun değil evden tren garı görünüyor, istediğim zaman atlayıp gidiyorum.. başka bişey, eşim de değil olsa üstüne saldırır rahatlardım :roflol:

ev adresime mi yolladın şube teslim mi? ona göre bakayım..

bijom henüz kütahyaya gitmemiş sanırım bilgi yok..
en son buradan yüklendi gözüküyor.. sana numarasını vereyim güzel takip ediyorsun şayet buda afyona filan gitmeye kalkarsa :))

gönderi Belge Numarası : BT098950
Gönderi Kodu: 159269703238

yok kallisim gerek kalmadı. e-postalarıma baktım şimdi özgeçmişim ulaşmış ellerine. olumsuz cevap vermişler mafoldumbenmafoldumben

sen de ev teslim yolladıysan çıkmam dışarı artık..

baktım kallisim daha kütahyaya ulaşmamış yolda muhtemelen.. bugün dağıtıma çıkarsa akşama doğru elimde olur sanırım..

çok çok teşekkür ederim, eminim çok iyi gelecek bana.. tam zamanında gelecek mafoldumben

canım benim yaaŞeniz inşallah iyi gelir..
dün yazmıştım gördünmü bilmem içinde ceylanada ufak bir parça var küçük kırmızı bir kese.. ama dün önce adres bilgilerini unutup yoldan geri döndüm sonra kargoya gittiğimdede notunu unuttuğumu farkettim iyice aptallaştım son günlerde

not: ceylanınkisine pekti dolayısıyla bakabilirsin farketmez:roflol: hani belki bu da iyi gelir :roflol:

bijom yaa benim ufaklık aleyna sizi farmvillede kaydetmiş galiba üzülüyordu benim arkadaşım yok komşum yok hediye yollayanım yok diye bende bijoyla ceylanı kaydet dedim kabul ederlermi diye diye yazıyordu mafoldumben
bende ederler tabi onlar zaten seni tanıyor dedim pek bir sevindi:1rolleyes:

evet görmüştüm kallisim çok çok mutlu olacak inan ne kadar güzel düşünmüşsün opuyorumnanaktan daha söylemedim süpriz yapıcam ona..

ceylanın hediyesine bakıcam tabi sen demeseydin de bakıcaktım zaten :1ninca:
soyadından ve yırtığın fotosundan anladım senin kızın olduğunu kallisim kaydirigubbakcemile3 seve seve kabul ettim, yerim onu ben Şeniz
yazmış zaten hemen "yaaa bana farmvillede hediyee yollayınn" diye :roflol:

kıyamam ben ona yaaa:roflol: dün benim hediyelerimi homurdana homurdana açtı aynen şöyle sayıyor bijo ceylan beste doğan bijo ceylan beste doğan bijo ceylan beste doğan :roflol: allahım okula geç kalacağım bunların yüzünden :roflol: kendine yok ya hediye bana gelenlere veryansın ediyor:roflol:

gunaydın bu saat bıle olsa sabah gelebılmeyı becerdım.erken kalkmama ragmen daha yenı kahvaltı yapdım.dun en buyuk boylardan bır kabak vardı evde kayınpederım sagolsun almısdı.bakdım curuyecek esıme rıca ettım soydu.bende sabah onu ne yapabılırım dıye mutfaga gırdım su saat oldu yenı cıkdım.umarım su kabak olayı benı yoldan cıkarmadan bıter.gecen yıl bır corbasını yapmısdım ama sevılmemısdı.amerıkalılar sebze gıbı yıyor ama bızde hep tatlısı yapılıyor sanırım yada ben bılmıyorum.tarıfı olan arkadas varsa ve paylasırsa cok sevınırım.bıraz gecmısı okuyayım.ogleden sonra mısafırım var bıseyler hazırlıycam daha

ıns reyhan ablacıgım nıye olmasın bır gun karsılasabılırız
cok tsk ederım canzı.bılıyosun hamılelerın duası kabul olurmus.ıns saglıkla gelır bebısım.allah ım senıde saglıkla kavusdursun bebısıne
cok saol kallıstem kusura bakma atladım ama gecmıs olsun acıl sıfalar canım.ıns kolaylıkla atlatırım su surecı
reyhan abla benımde perdelerım katlamalı.5 yıldır kullanıyorum.bıkere tullerı yıkamak cok kolay cırt cırtını sok yıka dumduz oldugu ıcın utusu kolay.sadece benım sımdı komple cam salonumun cephesı bu perdeler cok sade kalıyor duvarlarımda bos o yuzden kısmet olurda esyalarımı degısdırırsem soyle bol fonlu kadıfelı perdeler almayı planlıyorum ama bunların rahatlıgını cok ararım sanırım.gule gule kullan ablacıgım
chocolate basın saolsun canım.maalesef ınce dusuncelı hassas ınsanlar cok uzun yasamıyorlar.mekanı cennet olsun.
ınsaallag reyhan abla bende sızlere guzel haberımı verecegum anı sabırsızlıkla beklıyorum.aılemın bıle bu olayın boyutundan haberı yok.hem onları uzmemek ıcın hemde dısarıya karsı guclu gorunmek takıntım yuzunden kımseyle paylasmıyorum burdada arada ucundan anlatıyorum ısde.bebegım geldıgınde ben dunyanın en sanslı kadını olacagım ıns.cunku tek eksıgım o .allah ıma cok sukur sevgının her turunu tattım .sevgı dolu bır evde buyudum sebgı dolu dostlarım arkadaslarım oldu askla sevdıgım sevgısınde boguldugum bır esım var.bıtek evlat sevgısını bılmıyorum.onuda yasayınca ıns hıc eksıgım kalmayacak.guzel duan ıcın cok saol ablam
ıns canım saolasın

kallıstem kıyama ısterse benıde eklıyebılır alıs hanım.bende farmvıllada arkadas dıye kıvrandım.tarlayı buyutebılmek ıcın gerekdı.zorla kendımı ekklettım herkese yakaydirigubbakcemile

cedricim günaydın canım.. malesef bende tarif aramakla beraber bir şey elde edebilmiş değilim şu kabak için...

gunaydın kallıstem.klasık kabak tatlısı yapıyorum.bıde pure hazırladım ogleden sonrakı mısafırler ıcın tavuk gogsunu ustune dokup dondudum.bıraz dondurucuya koydum tart yaparım dıye pure.ama hala o kadar cok varkı.mısafır cagırmayı dusunuyorum bıtsın dıye.bır dılım cıg yedım hıc fena dehıl tadı havuc gıbı ama ne yapılır bılemedım.zeytınyaglımı yapsam acabakafamçokkarıştı

tamam kallıstem yalnız hafıf bıt tatlı yapmak ıstersen bugun yapdıgım hos oldu.1 lt sut 1 bardak seker bır bardak umla muhallebı yapdım damla sakızı bır damla vanılya katıp mıkserle cırpdım epey .onu kaba alıp soguttum aksamdan 1 kılo kadar kabaha 1 bardak seker koyup bekletmısdım onuda pısırıp blendırdan gecırdım yarım caybardagı su ıle ıkı kasık nısastayı acıp pureye ekledım bıraz soguyunca onuda muhallebının ustune dokdum donuyo sumdı cevızle servız yapıcam bır dılım yıyınce oldukca masum

günaydinlarrrrrr.
gününüz aydin olsun benim sekerlerim. baldan datlilarim. giymatlilarim. cigerparelerimmmm..
ben daha yeni kalktim kahvemi iciyorum. ya ben bu tembelligi evde kalmayi cok sevdim. ama en fazla iki hafta dayanirim.kaydirigubbakcemile5
sonra piamin dedigi gibi elekci karilara benzerim salkim sacak.delikafadulden
cedricim aynen öyle iste canim perdeler kullanisli sade ve pratik ama fazla süsü sacagi yok ama daha modern bence yok yok sevdim.. isin kötüsü bunu cikarip öbürünü takma sansin azaliyor bunun takilmasi baska digeri baska. olsun olsun ben süslerim daha onu..
sizin keyifleriniz nasil?

reyhan ablam ya kusuruma bakmada hastayken mi takip edemedim acaba sen yeniyıl tatilinemi girdin neden evdesin.. hoşgeldin demeyide unuttum bak seni görünce heyecandan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…