- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.421
O zaman zor oluyor menu düzenlemek bak kaptan yardımcımıztamam canım ozaman ben bugün öğle yemeğimde zeytinyağlı bir sebze4 yemeği yiyeceğim
evet çalışıyorum işyerindeyim
Afiyet olsun ..tamam canım ozaman ben bugün öğle yemeğimde zeytinyağlı bir sebze4 yemeği yiyeceğim
evet çalışıyorum işyerindeyim
Çabuk gel öptüm :)Afiyet olsun ..
Benim oğluşum gelecek şimdi okuldan kaçıyorum ben.
Boşver en iyisiolsun valla dün yoğurt mayalamıştım taş gibi tutmuş burası küçük bir yer olduğu için herşeyi kendimiz yapıyoruzzzz :)
Ne bayramııı beee? Sen böyle daha vakit var diye yayıyorsun anlaşıldıFit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))
Bayrama kadar idealime ulaşmalıyım yaa
Canım ben beyaz çay almadım, benim aldığım mistik çaydı, karışık bi çay.geçen sen almıştın beyaz çaymı ne nasıldı tadı fiyatını bilmiyorum demiştin hani
Benim menülerim genelde böyle degil zaten, 2 gündür ayran aşı yapıp onu yiyorum. Yarın mezun olmak için tüm bunlarYaa gercekten iki hafta yok muyuz listede;( 3.cuma olayini unutmusum. Kaptanim bu grupta birsey dikkatimi cekti: (gerci henuz kim kac kg bilmiyorum cok iyi ama) gordugum kadariyla 600 700 kalorilik bazi menuler neredeyse. Benim bildigim kadariyla 900 kal in altindaki diyetler tehlikeli. Farkli bir bilginiz var mi acababen oyle yesem direk bayilirim
Dikkat et beline başına kolay gelsin...Ben yogaya kaçtım kızlar, ögleden sonra gelirim
Çok pahalıymış galiba beyaz çayın fiyatı hiç almadım görmedim de markette..Boşver en iyisi
Ne bayramııı beee? Sen böyle daha vakit var diye yayıyorsun anlaşıldısıradaki mezun sen olacaksın diyoruz, hatun bayram diyor
Canım ben beyaz çay almadım, benim aldığım mistik çaydı, karışık bi çay.
Beyaz çayı ofiste arkadaşımdan alıp içmiştim, portakal çiçeği aromalıydı sanırım, tadı cok güzeldi onun..
Benim menülerim genelde böyle degil zaten, 2 gündür ayran aşı yapıp onu yiyorum. Yarın mezun olmak için tüm bunlar
Sağol canım öğle ve akşam yürüyüşü iptal zaten
Tatlım onları çoğu artık son kilolarıyla uğraşıyor..
Baştan o kadar kesmek doğru değil zaten..
Sen benim hikayeyi okumadınmı kız?
Bak bak bak.. Benimkide inanmıyordu şimdi gözünün önnden ayırmıyor...
Eh kız bende seni zayıflatıp adamına nabeeer dedirtmezsem adımda muska değil.
O zaman zor oluyor menu düzenlemek bak kaptan yardımcımızmorordek de çalışıyor onada danışabilirsin menuleri iyidir onunda :) çoğumuz evde olduğumuz için kolay oluyor bizim için:)
candy_candy magnesie calcinee sen kullaniyodun dimi?
Dr verdi uç kere 1 ölçek demiş. Çok degilmi?
Sen nasıl kullanıyorsun?
yok kız öyle dermiyim 14. takıma gidicem dedin diye dediydim aşk olsun :)
Bizi aratırlar tabi
Bizim gibigeveze takım bulamazsın
Geldiiiiim.Çabuk gel öptüm :)
Hadi bakalım.Yok kaptanim daha okuyamadim. Bu tel cildirtmaz beni umarim. Sabah 6 gibi gecmisi okudum. Simdi 11 e kadar olan kismi 1.5 saattir okuyamadim ya;( telim 3g ondan mi nedir bilmihorum. Netim hizlanip biraz iyilesince okuyacagim ins
Biraz sorun yaşıyorum ama çok kötü değil.çok muskam yaaatuvalete mi çıkamıyorsun
valla onun bir ölçeği bile mahvediyor bütün içini boşaltıyor
ben tuvalet sorunum 3 günü aşarsa 1 tk nı 1 bardak suya karıştırıp içiyorum
yani tabi canım 5. takımdan gevezesi yok
kaptanım , geçmiş olsun wc sorununda bana rezene ve yeşil çay çok iyi geliyor...Biraz sorun yaşıyorum ama çok kötü değil.
Hergun kullanım yok yani bunda.
Dr beni sevmedi zaar su kaybından ölmemi planladı.
Biraz sorun yaşıyorum ama çok kötü değil.
Hergun kullanım yok yani bunda.
Dr beni sevmedi zaar su kaybından ölmemi planladı.
Geç saatte olması kötü olmuş.Merhaba kızlar ,
ayyy ne soğuk hava var evler çok soğuk yaaa akşam kaloriferi yakıyorlar gündüz buz gibi ev ufoda ancak bir odayı ısıtıyor zaten bu geçiş dönemlerinde evlerin soğuk olması kötüüü yaa offff ben sıcağı çook seviyorum)
dün menü yazamadım malum 18.00 dan sonra nete girmeme durumumuz var))
dün menü
sabah
1 haşlamış yumurta beyazı
2 yk beyaz peynir
1 kırmızı biber ve yarım domates
4 yeşil zeytin
2 adet kızarmış form ekmek
civanperçemi çayı yaptım içtim adet düzeni için (kiii hala adet olamadım )
öğle
8 badem
peynir 1 çatallık
akşam
5 adet tavuk köfte
salata
2lt su 50 dakika kondiyon bisikleti bacakları çalıştırdım 15 dakikada kolları çevirdim ...
akşam 1 saat dışarda yürüyüş...
akşam eve gelince çok acıktım adet olamıyorum zaten bir küçük petito ayıcık kızımın çikolatasından yedim küçücük kare(( sonra 5-6 adet cubuk kraker yedim (((
zaten eve kesinlikle tatlı almıyoruz abur cubur almıyoruz ama kızım için evde küçük petito ayıcık ve cubuk kraker bulunduruyoruz onlara saldırıdm sanırım((
evet , zaten çook şişkinliğim var kaptanım , regli olamıyorum zaten tartıya yansıyacak gibi offf ama yılmak yok devam devam devam gidecek bu kilolar ...Geç saatte olması kötü olmuş.
Yarın moralin bozulmasinda
Bak şimdi emin oldum drun garezi olduğuna.evet canım çok su kaybettiriyor her gün kullananı ben duymadım ama magnesi calsine le zayıflayan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?