Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım ozaman ben bugün öğle yemeğimde zeytinyağlı bir sebze4 yemeği yiyeceğim

evet çalışıyorum işyerindeyim
O zaman zor oluyor menu düzenlemek bak kaptan yardımcımız morordek de çalışıyor onada danışabilirsin menuleri iyidir onunda :) çoğumuz evde olduğumuz için kolay oluyor bizim için:)

olsun valla dün yoğurt mayalamıştım taş gibi tutmuş burası küçük bir yer olduğu için herşeyi kendimiz yapıyoruzzzz :)
Boşver en iyisi
Fit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))
Bayrama kadar idealime ulaşmalıyım yaa
Ne bayramııı beee? Sen böyle daha vakit var diye yayıyorsun anlaşıldı sıradaki mezun sen olacaksın diyoruz, hatun bayram diyor
geçen sen almıştın beyaz çaymı ne nasıldı tadı fiyatını bilmiyorum demiştin hani
Canım ben beyaz çay almadım, benim aldığım mistik çaydı, karışık bi çay.
Beyaz çayı ofiste arkadaşımdan alıp içmiştim, portakal çiçeği aromalıydı sanırım, tadı cok güzeldi onun..

Benim menülerim genelde böyle degil zaten, 2 gündür ayran aşı yapıp onu yiyorum. Yarın mezun olmak için tüm bunlar

Çok pahalıymış galiba beyaz çayın fiyatı hiç almadım görmedim de markette..

Yok kaptanim daha okuyamadim. Bu tel cildirtmaz beni umarim. Sabah 6 gibi gecmisi okudum. Simdi 11 e kadar olan kismi 1.5 saattir okuyamadim ya;( telim 3g ondan mi nedir bilmihorum. Netim hizlanip biraz iyilesince okuyacagim ins

O zaman zor oluyor menu düzenlemek bak kaptan yardımcımız morordek de çalışıyor onada danışabilirsin menuleri iyidir onunda :) çoğumuz evde olduğumuz için kolay oluyor bizim için:)

Evet işte olunca menü sıkıntısı çekiyorum ama şöylede bir avantajı var evdeyken can sıkıntısından ve imkan olduğu için sürekli birşeyler yapıp yeme durumunda oluyordum ama işteyken öyle bir imkan yok

candy_candy magnesie calcinee sen kullaniyodun dimi?

Dr verdi uç kere 1 ölçek demiş. Çok degilmi?

Sen nasıl kullanıyorsun?

çok muskam yaaa tuvalete mi çıkamıyorsun

valla onun bir ölçeği bile mahvediyor bütün içini boşaltıyor

ben tuvalet sorunum 3 günü aşarsa 1 tk nı 1 bardak suya karıştırıp içiyorum

yok kız öyle dermiyim 14. takıma gidicem dedin diye dediydim aşk olsun :)

Bizi aratırlar tabi

Bizim gibigeveze takım bulamazsın

yani tabi canım 5. takımdan gevezesi yok

Çabuk gel öptüm :)
Geldiiiiim.
Yok kaptanim daha okuyamadim. Bu tel cildirtmaz beni umarim. Sabah 6 gibi gecmisi okudum. Simdi 11 e kadar olan kismi 1.5 saattir okuyamadim ya;( telim 3g ondan mi nedir bilmihorum. Netim hizlanip biraz iyilesince okuyacagim ins
Hadi bakalım.
Ama menulerini yazmaya başla.
Bide iğneler fayda etti mi?
İyimisin?

Biraz sorun yaşıyorum ama çok kötü değil.
Hergun kullanım yok yani bunda.
Dr beni sevmedi zaar su kaybından ölmemi planladı.

Merhaba kızlar ,

ayyy ne soğuk hava var evler çok soğuk yaaa akşam kaloriferi yakıyorlar gündüz buz gibi ev ufoda ancak bir odayı ısıtıyor zaten bu geçiş dönemlerinde evlerin soğuk olması kötüüü yaa offff ben sıcağı çook seviyorum )

dün menü yazamadım malum 18.00 dan sonra nete girmeme durumumuz var ))
dün menü
sabah
1 haşlamış yumurta beyazı
2 yk beyaz peynir
1 kırmızı biber ve yarım domates
4 yeşil zeytin
2 adet kızarmış form ekmek

civanperçemi çayı yaptım içtim adet düzeni için (kiii hala adet olamadım )

öğle
8 badem
peynir 1 çatallık

akşam
5 adet tavuk köfte
salata

2lt su 50 dakika kondiyon bisikleti bacakları çalıştırdım 15 dakikada kolları çevirdim ...
akşam 1 saat dışarda yürüyüş...

akşam eve gelince çok acıktım adet olamıyorum zaten bir küçük petito ayıcık kızımın çikolatasından yedim küçücük kare (( sonra 5-6 adet cubuk kraker yedim (((

zaten eve kesinlikle tatlı almıyoruz abur cubur almıyoruz ama kızım için evde küçük petito ayıcık ve cubuk kraker bulunduruyoruz onlara saldırıdm sanırım ((

birazdan kondisyon bisikletine başlayacağım 1 saat yaparım ...akşam yetişitirip neler yaptığımı yazarım inşallah ...

Geç saatte olması kötü olmuş.
Yarın moralin bozulmasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…