- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.441
Bak şimdi emin oldum drun garezi olduğuna.
Şaka bir yana bir ölçek yeterli zorda kalınca diyosun.
Tamam. Bide kaç saatte etki ediyor zor durumda kslmayayim yolda falan.
Gidecek tabii ki sen listeye girmek istiyodun dimi?evet , zaten çook şişkinliğim var kaptanım , regli olamıyorum zaten tartıya yansıyacak gibi offf ama yılmak yok devam devam devam gidecek bu kilolar ...
Sağol şekerim6-7 saat diyebilirim
yok kaptanım belli bir süre girmeyeyim sonra gireyim olur mu ?Gidecek tabii ki sen listeye girmek istiyodun dimi?
Tamam liste dışı yarısanda var nasılsa.yok kaptanım belli bir süre girmeyeyim sonra gireyim olur mu ?
canım geçmiş olsun tatlım benimDr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.
muska da yazmış gitmeyen son kilolar için kızlar eski kaptan olarak söyleyeyim sözlerimi dikkate alın kesinlikle sağlığınıza zarar verecek bir şey yapmayın zayıflama adına şimdiki kaptanınız diyetisyene gitmeden her istediğinden yiyerek ve bol yürüyüş yaparak o kadar hastalıklarına rağmen çok güzel kilo verdi bir yerlerde takılırsanız onun mezuniyet hikayesini okuyunYaa gercekten iki hafta yok muyuz listede;( 3.cuma olayini unutmusum. Kaptanim bu grupta birsey dikkatimi cekti: (gerci henuz kim kac kg bilmiyorum cok iyi ama) gordugum kadariyla 600 700 kalorilik bazi menuler neredeyse. Benim bildigim kadariyla 900 kal in altindaki diyetler tehlikeli. Farkli bir bilginiz var mi acababen oyle yesem direk bayilirim
ayyyyy yemek ne pişirecem derdi off bitmez , sebze varsa sebze yemeği yap kaptanım.... ben gelişi güzel doğruuyorum biber domates , soğan , üzerine haşlanmış tavuk yada et koyuyuorum bir laşık zeytinyağı ile salça sosunu hazırlıyorum biraz su hooppp fırına hem çok hafif yanına da cacıkkkOff yemek ne pisirsem evdekilere bilemedim.
Halimde yok.
Bizim evde doyanda yok
Sağol bacım.canım geçmiş olsun tatlım benim
muska da yazmış gitmeyen son kilolar için kızlar eski kaptan olarak söyleyeyim sözlerimi dikkate alın kesinlikle sağlığınıza zarar verecek bir şey yapmayın zayıflama adına şimdiki kaptanınız diyetisyene gitmeden her istediğinden yiyerek ve bol yürüyüş yaparak o kadar hastalıklarına rağmen çok güzel kilo verdi bir yerlerde takılırsanız onun mezuniyet hikayesini okuyun
ayyyyy yemek ne pişirecem derdi off bitmez , sebze varsa sebze yemeği yap kaptanım.... ben gelişi güzel doğruuyorum biber domates , soğan , üzerine haşlanmış tavuk yada et koyuyuorum bir laşık zeytinyağı ile salça sosunu hazırlıyorum biraz su hooppp fırına hem çok hafif yanına da cacıkkk))
Benimkiler tavuk yemez.ayyyyy yemek ne pişirecem derdi off bitmez , sebze varsa sebze yemeği yap kaptanım.... ben gelişi güzel doğruuyorum biber domates , soğan , üzerine haşlanmış tavuk yada et koyuyuorum bir laşık zeytinyağı ile salça sosunu hazırlıyorum biraz su hooppp fırına hem çok hafif yanına da cacıkkk))
Benimkiler tavuk yemez.
Aman yaparım birazdan biseyler.
Daha önce 7. takımda yarıştım. 2 yıl falan oldu heralde. Takım büyük bir yıkıma uğradı o vakitler kapandı açıldı derken ben kendi isteğimle ayrıldım takımdan. Hamile kaldım doğum yaptım kızım 11 aylık oldu. Şimdi 122 kiloyum ve bu işe bir dur dememin zamanı geldi artık
Daha önce 133 kilodan 98 e kadar düştüm 2 yılda. Evlendikten sonra geri aldım ve 117 kilo ile Dukan yaptım. Tekrar 98 e düştüm hatta 98.8 :) Sonra 1 yıllık uzuuuuuun bir duraklamadan sonra 103 ile hamile kaldım 127 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 15. günde 114 e düşmüştüm. Sonra nerden gittiysem memleketim Balıkesir'e gittim ve 40 günün içinde 123 e çıktım. O civarlarda da geziyorum işte 8-9 aydır.
Ben Dukan yapıcam kafama göre.. emzirdiğim için kitapta emziren anneler için olan bölümü var onu yapıcam. Akşam kitabı tekrar bir okuyayım yarın ayrıntılarını yazarım buraya. Gruplardaki arkadaşlardan tek ricam "Vay dukan şöyle kötü, böyle pis, öyle kaka" falan demesin. Başka da bir ricam yok.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.. Diyete hazır olduğum zaman başlayacağım ama dikkat etmeye ve yürüyüşe şu saniye başlıyorum ahan da
Başlangıç kilom 122
Boy 169
Yaş 28 (1987)
Meslek Devlet Memuru
Bu ka
Ha bi de 4 yıl evvel de 5. takımda yarışmıştım.Ana evine dönmüş gurbetçi gibi hissettim kendimi
reyhan ablama burdan selamlar @reyhanxx54
Fit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))
Bayrama kadar idealime ulaşmalıyım yaa
geçen sen almıştın beyaz çaymı ne nasıldı tadı fiyatını bilmiyorum demiştin hani
ilk turda benımde hedefım 20-23 kg arası..agustos sonuna kadar vermeyı hedeflıyorum bakalım:)
ama azim olunca elınden kurtulan kılo görmedım ben:)
bayrama kadar bozmadan gidelım,,inşallah basaracagız
aaa nekadar zayıflamışsın sözleriyle mest olalımm
sabah 3 dılım çavdar ekmegı+beyaz peynır yağsız tost..yedım..
ara yok..
öğlen az yaglı kabak yemeği+yogurt yiyecegim..
akşamda 1 kase mercımek corbası+salata+yogurt yemeyi düşünüyorum
1 kupa yeşil çay
3 lt su..
günümün özeti bu olacak..
bu arada bimdeki köy peyniri hem az yağlı hem lezzetli..
tuzunu almak için geceden suya koyuyorum ben,sabah bu peynırle tost yapıyorum çok severek yiyorum:)
peynır arayanlar vardır belkı:)
kızlar bu akşam kayınvalidemi havaalanına götürcez buyüzden akşam yemeğini dışarda geçiştirmeliyiz ve ayaküstü gibi birşey. eşim ekmek arası falan diyordu ama ben asla yemem dedim.. bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ne yiyebilirim?
Herkes bukadar kilo veremeyeceğimi söylüyor eşim bile inanmıyor. bu yüzden keyifli istediğim gibi giyinememem hoşuna gidiyor onları haklı çıkıarmicam utansınlar istiyorum
bugünki menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğle kepekli tost yoğurt
akşam mecburi olarak çiğköfte
arada yeşilçay ve filtre kahve
3 lt su bugün hava sıcak susuyorum devamlı:)
sabah 1 buçuk saat hızlı tempo yürüyüş arada hafif tempo koşu
akşam yatmadan önce 20 dk kadar evde egzersiz
Hakediyo anacım bazıları, kızı kıskandığından kilo vermesini istemiyormuş..
Olllduuuu!!
Afiyet olsun ..
Benim oğluşum gelecek şimdi okuldan kaçıyorum ben.
Kızlar yalnız biraz önce markette tavuk alırken gözüme gözüme girdi çikolatalar nasıl bir savaş verdim anlatamam ama ben kazandım hiç bişey almadan çıktım yaşasın:)
Merhaba kızlar ,
ayyy ne soğuk hava var evler çok soğuk yaaa akşam kaloriferi yakıyorlar gündüz buz gibi ev ufoda ancak bir odayı ısıtıyor zaten bu geçiş dönemlerinde evlerin soğuk olması kötüüü yaa offff ben sıcağı çook seviyorum)
dün menü yazamadım malum 18.00 dan sonra nete girmeme durumumuz var))
dün menü
sabah
1 haşlamış yumurta beyazı
2 yk beyaz peynir
1 kırmızı biber ve yarım domates
4 yeşil zeytin
2 adet kızarmış form ekmek
civanperçemi çayı yaptım içtim adet düzeni için (kiii hala adet olamadım )
öğle
8 badem
peynir 1 çatallık
akşam
5 adet tavuk köfte
salata
2lt su 50 dakika kondiyon bisikleti bacakları çalıştırdım 15 dakikada kolları çevirdim ...
akşam 1 saat dışarda yürüyüş...
akşam eve gelince çok acıktım adet olamıyorum zaten bir küçük petito ayıcık kızımın çikolatasından yedim küçücük kare(( sonra 5-6 adet cubuk kraker yedim (((
zaten eve kesinlikle tatlı almıyoruz abur cubur almıyoruz ama kızım için evde küçük petito ayıcık ve cubuk kraker bulunduruyoruz onlara saldırıdm sanırım((
Off yemek ne pisirsem evdekilere bilemedim.
Halimde yok.
Bizim evde doyanda yok
Sansliymissin canım.öğlen annem kabak yemegi yapmıştı mis gibi onu yedim yogurtla:)
benım işyerimle annemın evi karşılıklı oyuzden çok sanslıyım her öğlen ev yemegı bulabılıyorum:)
birde ben salı sabahı tartıldım 124,1 cıktım..
aslında cuma sabahı kılomu baslangıc kılosu yapacagım ama bu bikaç günlük emeğimin karşılığının da ne oldugunu göreyim yarın sabah:)
Küçük 6ya büyük 7ye gidiyor.Bayram benim dr hedefim canım. Ne kadar hedefe yaklaßırsam o kadar mutlu olacağım.
Beyaz çay ben mafketteki poşet çaylardan sldım hiç bir etkisini görmedim. Tadı güzel.
Bayrama ben dd zayıf olmak istiyorum. Kıskanan bakışlar istiyorum. Yaşasın kötülük.
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Deniyeyim. Ben peynirden sıkıldım artık. Değişik tat iyi oluyor.
Izgara türü iyi olur canım. Yanına salata ayran.
Benim eßime dr ver yetr. Ne istersen al diyor.
Güzel canım afiyet olsun.
Anam bwnimki de ver diye çıldırıyor. Adamın gözü açık gidecek.
Kaçıncı sınıfa gidiyor defne.
Süpersin kanma sen onlara. Zafer bizim olacsk.
Menü güzel canım.
Ben de aynısını düşünüyordum. Kuru fasulye yapacağım bir cacık tamamdır.
Afiyet olsun canım senin kilon kaçtı...Bayram benim dr hedefim canım. Ne kadar hedefe yaklaßırsam o kadar mutlu olacağım.
Beyaz çay ben mafketteki poşet çaylardan sldım hiç bir etkisini görmedim. Tadı güzel.
Bayrama ben dd zayıf olmak istiyorum. Kıskanan bakışlar istiyorum. Yaşasın kötülük.
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Deniyeyim. Ben peynirden sıkıldım artık. Değişik tat iyi oluyor.
Izgara türü iyi olur canım. Yanına salata ayran.
Benim eßime dr ver yetr. Ne istersen al diyor.
Güzel canım afiyet olsun.
Anam bwnimki de ver diye çıldırıyor. Adamın gözü açık gidecek.
Kaçıncı sınıfa gidiyor defne.
Süpersin kanma sen onlara. Zafer bizim olacsk.
Menü güzel canım.
Ben de aynısını düşünüyordum. Kuru fasulye yapacağım bir cacık tamamdır.
Arkadaşım da hazır poşet çaylardan almış canım. Sürekli kullanmadıgım icin de etkisini bilmiyorum ama tadı güzeldi dedigim gibi.Çok pahalıymış galiba beyaz çayın fiyatı hiç almadım görmedim de markette..
Dövelim doktoru muskam, ne bicim ilac vermis oyle sanaBiraz sorun yaşıyorum ama çok kötü değil.
Hergun kullanım yok yani bunda.
Dr beni sevmedi zaar su kaybından ölmemi planladı.
Ah akşam olmayaydı iyiydi valla :)Merhaba kızlar ,
ayyy ne soğuk hava var evler çok soğuk yaaa akşam kaloriferi yakıyorlar gündüz buz gibi ev ufoda ancak bir odayı ısıtıyor zaten bu geçiş dönemlerinde evlerin soğuk olması kötüüü yaa offff ben sıcağı çook seviyorum)
dün menü yazamadım malum 18.00 dan sonra nete girmeme durumumuz var))
dün menü
sabah
1 haşlamış yumurta beyazı
2 yk beyaz peynir
1 kırmızı biber ve yarım domates
4 yeşil zeytin
2 adet kızarmış form ekmek
civanperçemi çayı yaptım içtim adet düzeni için (kiii hala adet olamadım )
öğle
8 badem
peynir 1 çatallık
akşam
5 adet tavuk köfte
salata
2lt su 50 dakika kondiyon bisikleti bacakları çalıştırdım 15 dakikada kolları çevirdim ...
akşam 1 saat dışarda yürüyüş...
akşam eve gelince çok acıktım adet olamıyorum zaten bir küçük petito ayıcık kızımın çikolatasından yedim küçücük kare(( sonra 5-6 adet cubuk kraker yedim (((
zaten eve kesinlikle tatlı almıyoruz abur cubur almıyoruz ama kızım için evde küçük petito ayıcık ve cubuk kraker bulunduruyoruz onlara saldırıdm sanırım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?