Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.
canım geçmiş olsun tatlım benim
muska da yazmış gitmeyen son kilolar için kızlar eski kaptan olarak söyleyeyim sözlerimi dikkate alın kesinlikle sağlığınıza zarar verecek bir şey yapmayın zayıflama adına şimdiki kaptanınız diyetisyene gitmeden her istediğinden yiyerek ve bol yürüyüş yaparak o kadar hastalıklarına rağmen çok güzel kilo verdi bir yerlerde takılırsanız onun mezuniyet hikayesini okuyun

Off yemek ne pisirsem evdekilere bilemedim.
Halimde yok.
Bizim evde doyanda yok
ayyyyy yemek ne pişirecem derdi off bitmez , sebze varsa sebze yemeği yap kaptanım.... ben gelişi güzel doğruuyorum biber domates , soğan , üzerine haşlanmış tavuk yada et koyuyuorum bir laşık zeytinyağı ile salça sosunu hazırlıyorum biraz su hooppp fırına hem çok hafif yanına da cacıkkk ))

Sağol bacım.
O kadar dikkat ediyorum yinede hasta oluyorum.
Tırık derdi annem hakliymis

aha bu benim dünkü menüm accuk da mantar koyduydum ben

Benimkiler tavuk yemez.
Aman yaparım birazdan biseyler.

öğlen annem kabak yemegi yapmıştı mis gibi onu yedim yogurtla:)
benım işyerimle annemın evi karşılıklı oyuzden çok sanslıyım her öğlen ev yemegı bulabılıyorum:)
birde ben salı sabahı tartıldım 124,1 cıktım..
aslında cuma sabahı kılomu baslangıc kılosu yapacagım ama bu bikaç günlük emeğimin karşılığının da ne oldugunu göreyim yarın sabah:)

ah ah anılaaaarrr anılaaaarrr

Fit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))
Bayrama kadar idealime ulaşmalıyım yaa

Bayram benim dr hedefim canım. Ne kadar hedefe yaklaßırsam o kadar mutlu olacağım.

geçen sen almıştın beyaz çaymı ne nasıldı tadı fiyatını bilmiyorum demiştin hani

Beyaz çay ben mafketteki poşet çaylardan sldım hiç bir etkisini görmedim. Tadı güzel.

Bayrama ben dd zayıf olmak istiyorum. Kıskanan bakışlar istiyorum. Yaşasın kötülük.

Menü güzel canım. Afiyet olsun.

bu arada bimdeki köy peyniri hem az yağlı hem lezzetli..
tuzunu almak için geceden suya koyuyorum ben,sabah bu peynırle tost yapıyorum çok severek yiyorum:)
peynır arayanlar vardır belkı:)

Deniyeyim. Ben peynirden sıkıldım artık. Değişik tat iyi oluyor.

Izgara türü iyi olur canım. Yanına salata ayran.

Herkes bukadar kilo veremeyeceğimi söylüyor eşim bile inanmıyor. bu yüzden keyifli istediğim gibi giyinememem hoşuna gidiyor onları haklı çıkıarmicam utansınlar istiyorum

Benim eßime dr ver yetr. Ne istersen al diyor.

Güzel canım afiyet olsun.

Hakediyo anacım bazıları, kızı kıskandığından kilo vermesini istemiyormuş..
Olllduuuu!!

Anam bwnimki de ver diye çıldırıyor. Adamın gözü açık gidecek.

Afiyet olsun ..
Benim oğluşum gelecek şimdi okuldan kaçıyorum ben.

Kaçıncı sınıfa gidiyor defne.
Kızlar yalnız biraz önce markette tavuk alırken gözüme gözüme girdi çikolatalar nasıl bir savaş verdim anlatamam ama ben kazandım hiç bişey almadan çıktım yaşasın:)

Süpersin kanma sen onlara. Zafer bizim olacsk.

Menü güzel canım.

Off yemek ne pisirsem evdekilere bilemedim.
Halimde yok.
Bizim evde doyanda yok

Ben de aynısını düşünüyordum. Kuru fasulye yapacağım bir cacık tamamdır.

Sansliymissin canım.
Bende merak ediyorum doğrusu kilonu

Küçük 6ya büyük 7ye gidiyor.
Bendemi fasulye yapsam.

Afiyet olsun canım senin kilon kaçtı...

Çok pahalıymış galiba beyaz çayın fiyatı hiç almadım görmedim de markette..
Arkadaşım da hazır poşet çaylardan almış canım. Sürekli kullanmadıgım icin de etkisini bilmiyorum ama tadı güzeldi dedigim gibi.
Biraz sorun yaşıyorum ama çok kötü değil.
Hergun kullanım yok yani bunda.
Dr beni sevmedi zaar su kaybından ölmemi planladı.
Dövelim doktoru muskam, ne bicim ilac vermis oyle sana
Ah akşam olmayaydı iyiydi valla :)
Onun dışında güzel menü

Bende ne pişiricemi bilemedim bugün akşama yaaa çok şukur benimkilerde yemek seçmez ama ne yapsam acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…