- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.461
Küçük 6ya büyük 7ye gidiyor.
Bendemi fasulye yapsam.
Afiyet olsun canım senin kilon kaçtı...
Bende ne pişiricemi bilemedim bugün akşama yaaa çok şukur benimkilerde yemek seçmez ama ne yapsam acaba....
ohh ben bu akşam yırttım yemek yapmaktan :):)
İyi canım bende 84 ile başlamıştım şimdi 77oldum 15şubatta başladım inşallah sende vericeksin:)Maşallah kocamanlar. Rabbim güzel ömürler nasip etsin.
85 ile başladım. Yarın bakacağım asıl.
Benim büyük kızım çok seçiyor. O yüzden yemek yapmak zor oluyor.
Hadi iyisin kuzum.
Tamam ama kaçırma akşam sakın hemen gr olarak donuyorlar malesef:)ohh ben bu akşam yırttım yemek yapmaktan :):)
Gülüm ilaçta bişey yok dozu fazla yazmış gibi geldi bana candy kullanıyodu ona sorayım dedim iyikide sormuşum..Dövelim doktoru muskam, ne bicim ilac vermis oyle sana
Valla yoğut çorbası yatım yanınada evde nekadar sebze varsa katıp türlü yaptım aman yeter.Bende ne pişiricemi bilemedim bugün akşama yaaa çok şukur benimkilerde yemek seçmez ama ne yapsam acaba....
Amin canım ben takımın teyzesi olabilecek yaştayımMaşallah kocamanlar. Rabbim güzel ömürler nasip etsin.
Gülüm ilaçta bişey yok dozu fazla yazmış gibi geldi bana candy kullanıyodu ona sorayım dedim iyikide sormuşum..
Valla yoğut çorbası yatım yanınada evde nekadar sebze varsa katıp türlü yaptım aman yeter.
Amin canım ben takımın teyzesi olabilecek yaştayım
toplight topraks izinliydi ya ayrılmak istediğini yazmış hesabınıda kapattırmş paylaşıma bildirmelimiyim.
Oh be çıtırların arasında bir başımaydım toplight gelirse 3lemiş olacağız..Yaşlarımız aynı sayılır canım. Ben dd 36 yaşındayım. Benim bebikler daha küçük biri 8 yaşında biri de 3 yaşında.
İyi canım bende 84 ile başlamıştım şimdi 77oldum 15şubatta başladım inşallah sende vericeksin:)
Oh be çıtırların arasında bir başımaydım toplight gelirse 3lemiş olacağız..
Heh heh doğruİnşallah canım. Nisan sonundaki hedefim 77. Bakalım ulaşabilecekmiyim.
Kız defne biz de çıtırız. Ruhumuz genç bizim kuzum.
İnşallah canım. Nisan sonundaki hedefim 77. Bakalım ulaşabilecekmiyim.
Kız defne biz de çıtırız. Ruhumuz genç bizim kuzum.
Heh heh doğru
Tabi kilolarını ver. Hamile kalıncada sağlıklı beslenip az kilo al(talimliolucan nasılsa)bende sizdenım ama eylülde 32 olucam:)
daha elde var 1 çocuk:)
35e kadar ıkıncıyı dogurmak ısterrım nasıpse ama kilolar gitmeden olmazz
ooo bu onerileri ben de atayım kafaya, lazım olurTabi kilolarını ver. Hamile kalıncada sağlıklı beslenip az kilo al(talimliolucan nasılsa)
Emzirirken "süt yapar", hamileyken "ayyy sen iki canlısın" lara kanma bebiş doğduktan kısa süre sonra yine fit olursun allahın izniyle.
Kopyala ve kaydetooo bu onerileri ben de atayım kafaya, lazım olur
Tabi kilolarını ver. Hamile kalıncada sağlıklı beslenip az kilo al(talimliolucan nasılsa)
Emzirirken "süt yapar", hamileyken "ayyy sen iki canlısın" lara kanma bebiş doğduktan kısa süre sonra yine fit olursun allahın izniyle.
canım izinli olduğu için birşey yapmana gerek yok tatlım bu arada yarın ben 1 günlüğüne araziye gideceğim eğer erken gelirsem listelere bakarım kontrol ederim değilse sen eklersin tatlımtoplight topraks izinliydi ya ayrılmak istediğini yazmış hesabınıda kapattırmş paylaşıma bildirmelimiyim.
Yanii..ilk hamılelıgın son ayları baya sıkıntılıydı:)ama işin kötüsü hamılelık sonrası benım için tam kabustu
birdaha aynı hataları yapmam açıkçası
okadar kılo verıp kıyılırmı o emeğe yahu:)
Sağol birtanem geçen hafta kontrol bize çatmıştı farkettinmi?canım izinli olduğu için birşey yapmana gerek yok tatlım bu arada yarın ben 1 günlüğüne araziye gideceğim eğer erken gelirsem listelere bakarım kontrol ederim değilse sen eklersin tatlım
Çabucak zayıflayayım yaniiiNe bayramııı beee? Sen böyle daha vakit var diye yayıyorsun anlaşıldısıradaki mezun sen olacaksın diyoruz, hatun bayram diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?