Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Küçük 6ya büyük 7ye gidiyor.
Bendemi fasulye yapsam.

Maşallah kocamanlar. Rabbim güzel ömürler nasip etsin.

Afiyet olsun canım senin kilon kaçtı...

85 ile başladım. Yarın bakacağım asıl.

Bende ne pişiricemi bilemedim bugün akşama yaaa çok şukur benimkilerde yemek seçmez ama ne yapsam acaba....

Benim büyük kızım çok seçiyor. O yüzden yemek yapmak zor oluyor.

ohh ben bu akşam yırttım yemek yapmaktan :):)

Hadi iyisin kuzum.

85 ile başladım. Yarın bakacağım asıl.

Benim büyük kızım çok seçiyor. O yüzden yemek yapmak zor oluyor.

Hadi iyisin kuzum.
İyi canım bende 84 ile başlamıştım şimdi 77oldum 15şubatta başladım inşallah sende vericeksin:)

Dövelim doktoru muskam, ne bicim ilac vermis oyle sana
Gülüm ilaçta bişey yok dozu fazla yazmış gibi geldi bana candy kullanıyodu ona sorayım dedim iyikide sormuşum..
Bende ne pişiricemi bilemedim bugün akşama yaaa çok şukur benimkilerde yemek seçmez ama ne yapsam acaba....
Valla yoğut çorbası yatım yanınada evde nekadar sebze varsa katıp türlü yaptım aman yeter.
Amin canım ben takımın teyzesi olabilecek yaştayım

Yaşlarımız aynı sayılır canım. Ben dd 36 yaşındayım. Benim bebikler daha küçük biri 8 yaşında biri de 3 yaşında.

toplight topraks izinliydi ya ayrılmak istediğini yazmış hesabınıda kapattırmş paylaşıma bildirmelimiyim.

Bilmiyorum ki canım. Zaten kaoatmış o bence gerek yok.

İyi canım bende 84 ile başlamıştım şimdi 77oldum 15şubatta başladım inşallah sende vericeksin:)

İnşallah canım. Nisan sonundaki hedefim 77. Bakalım ulaşabilecekmiyim.

Oh be çıtırların arasında bir başımaydım toplight gelirse 3lemiş olacağız..

Kız defne biz de çıtırız. Ruhumuz genç bizim kuzum.

bende sizdenım ama eylülde 32 olucam:)
daha elde var 1 çocuk:)
35e kadar ıkıncıyı dogurmak ısterrım nasıpse ama kilolar gitmeden olmazz
Tabi kilolarını ver. Hamile kalıncada sağlıklı beslenip az kilo al(talimliolucan nasılsa)
Emzirirken "süt yapar", hamileyken "ayyy sen iki canlısın" lara kanma bebiş doğduktan kısa süre sonra yine fit olursun allahın izniyle.

ooo bu onerileri ben de atayım kafaya, lazım olur

ilk hamılelıgın son ayları baya sıkıntılıydı:)ama işin kötüsü hamılelık sonrası benım için tam kabustu
birdaha aynı hataları yapmam açıkçası
okadar kılo verıp kıyılırmı o emeğe yahu:)

toplight topraks izinliydi ya ayrılmak istediğini yazmış hesabınıda kapattırmş paylaşıma bildirmelimiyim.
canım izinli olduğu için birşey yapmana gerek yok tatlım bu arada yarın ben 1 günlüğüne araziye gideceğim eğer erken gelirsem listelere bakarım kontrol ederim değilse sen eklersin tatlım

Yanii..
Sen hele bi ver kilolarını ölmezde sağ kalırsak seni fit bir anne yaparız el birliği ile.

canım izinli olduğu için birşey yapmana gerek yok tatlım bu arada yarın ben 1 günlüğüne araziye gideceğim eğer erken gelirsem listelere bakarım kontrol ederim değilse sen eklersin tatlım
Sağol birtanem geçen hafta kontrol bize çatmıştı farkettinmi?
Ben eklerim ama fırsat bulursan kontrol etmen iyi olur
Geçen haftaki acemi şansıydı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…